icon

Nepozvanie na návštevu

sheldonc
11. jún 2015

nie je to až taký veľký problém, ale názory ma zaujímajú. takže: vadilo by vám, keby váš partner, s ktorým oficiálne tvoríte pár cca 2-3 roky, ale nežijete spolu, vás nepozval (a ani vám to "zo slušnosti"nenavrhol) na návštevu k sebe aj ked vie, že v rámci turistiky, ktorú sa chystáte absolvovať (so skupinkou turistických nadšencov) pôjdete okolo jeho domu? (samozrejme nemyslím celú skupinu, len vás a prípadne vaše deti).

dahra
11. jún 2015

@sheldonc My sme sa s mužom stretávali na víkendy buď u nich alebo u nás každé 2týždne. Od úplneho začiatku vzťahu. Už sme boli pracujúci obaja. Bývali ďaleko od seba. Neviem, prišlo by mi divné, keby som nepoznala jeho rodinu.

sheldonc
autor
11. jún 2015

@miadi staci mi to ano....nezaujima ma co robi ked je sam, ani s kým je, ani nič a tym, že to neviem, nemám otázniky (vid tema mladomanžel podvadzal už pred svadbou) aj to je jeden z dovodov, prečo nikto nikdy nebude mať kefku a už vobec nie kluce od mojho príbytku (ako si to pre mna vtipne napisala ty)

jabadaba
11. jún 2015

@sheldonc hm, co to mate za vztah? Akoby si ho charakterizovala? Spolu ste 2 ci 3 roky? Kazdopadne toto je uz dost dlha doba na vztah. Keby ste randili spolu par mesiacov, on zil s rodicmi, tak nemihnem brvou a ani mi nenapadne zamyslat sa nad nepozvanim. Ale, za predpokladu, ze mate niekolkorocny vztah....to uz divne je. Rodicia Ta este nevideli? Vedia vobec, ze syn s niekym chodi a s kym vobec? Ci na akej baze fungujete?

sheldonc
autor
11. jún 2015

@jabadaba neviem ho charakterizovať 😀 😀 😀 ´jednoduchšiu otazku nemáš? 🙂

jabadaba
11. jún 2015

@sheldonc 😀 nemam, od tohto sa odvija ci Ti to ma vadit alebo nie. 😎

dahra
11. jún 2015

@sheldonc - tak to je potom jasné, že ani on nechce všetko zdieľať s tebou.

sheldonc
autor
11. jún 2015

@jabadaba práveže neviem...trochu sa v tom zacinam stracat

sheldonc
autor
11. jún 2015

@dahra z coho usudzujes?

natalym
11. jún 2015

@sheldonc Však keď ho Ty nechceš u seba doma tak ani on Teba, či?

sheldonc
autor
11. jún 2015

@natalym ako navstevu ano,nie na prespavanie

natalym
11. jún 2015

@sheldonc Však ok, ja by som Ťa teda tiež nevolaal ak idete s inými ľudmi, možno nechcel volať aj ich. Nerobila by som z toho ťažkú hlavu. 😉

katka.gzd
11. jún 2015

@sheldonc je to chlap...jednoducho ho to nenapadlo

jabadaba
11. jún 2015

@sheldonc hm, zapeklita situacia! Treba si v tom upratat, aby bolo jasne co ocakavat. 😉

alaguema
11. jún 2015

@sheldonc prečo vlastne chceš ísť k nemu na návštevu? Alebo prečo máš dojem, že by ťa mal pozvať? V takom mode, v akom to máte, by som pozvanie ani neočakávala. Navyše pôjdeš s ďalšími ľuďmi. Nie som ani chlap a nenapadlo by mi pozývať ťa...Tí ostatní majú robiť čo? Čakať pred bránou?

miadi
11. jún 2015

@sheldonc jaaaj tak potom neviem to nemas klasicky vztah asi mas problem verit niekomu..sklamanie si zazila staci ti...ale tak potom sa necuduj ze ani on teba nepozve..mate to asi take svojske
v tom pripade ti moze byt jedno ci to tym ktore uznavaju standardnejsie vztahy vadilo alebo nevadilo..
ja som zazila len "normalne"partnerstva kde bolo vsetko alebo nic nie dake svojske pravidla ..to uz len teraz ty musis vediet ci ti to ma vadit alebo nema 😀 ale asi ti to vadi tak co stym?
tak mate svoje urcite hranice ktore neprekracujete...ked to tebe vyhovuje 😀 nebudem hodnotit kvalitu takeho vztahu pre kazdeho je nieco ine to prave 😀 mas to tak ako ti to vyhovuje

sheldonc
autor
11. jún 2015

@alaguema no poviem to takto: ja byt v opacnej situacii, tak to isto navrhnem, aj ked len źo slusnosti, minimalne by som sa opytala ci by bola chut na malu pauzu, ked uz ide clovek okolo....samozrejme po ture, ked si uz kazdy ide svojou cestou

sheldonc
autor
11. jún 2015

@miadi ano svojske, obcas mi robia problem potom taketo banality

natalym
11. jún 2015

Veď práve preto by Ti nemali.

maslenka47
11. jún 2015

@sheldonc a ja to poviem zase takto.. aby si ty po 2-3 rokoch "oficialneho partnerstva" NEVEDELA, aky mas vztah, co od neho vlastne ocakavas a co od neho ocakava partner... tak to zrejme naozaj nebude natolko vazny vztah, aby ta vobec predstavoval rodicom, evidentne ani z jednej strany.

No a ak chces, aby ta pozval, treba mu to povedat a necakat, ze ho to napadne sameho. Mozno nie vramci tej turistiky, hocikedy inokedy, "len tak". Navyse, ako baby spominali, pojdes so skupinou uplne cudzich ludi. Myslis, ze tym by nevadilo, ze si potrebujes "odskocit"?

cervenaruza123
Autor odpoveď zmazal
sheldonc
autor
11. jún 2015

@maslenka47 neocakavam nic od vztahu, zijem tu a teraz...ten vztah este zije, ked nebude, nevadi....a jeho matka ma pozna, otec nie, ten zije v zahranici

alaguema
11. jún 2015

@sheldonc muži vo všeobecnosti myslia menej konvenčne, nerobia veci zo slušnosti, ale preto, lebo sa im chce - pozvať, ísť na pivo, pokecať, dať malú pauzu, alebo ju navrhnúť. A je to naozaj banalita. Mne by to v rámci takého vzťahu nevadilo.

natalym
11. jún 2015

Tak prečo Ti vadí, že ťa nepozval domov?

sheldonc
autor
11. jún 2015

v principe nevadi, chcela som len ine nazory na vec

natalym
11. jún 2015

@sheldonc Tak máš. Mne osobne by takýto druh vzťahu veľmi vyhovoval. Keby som mala prachy hneď by som si kúpila vlastný byt, resp. druhý a môj manžel by ma mohol s mojím láskavým dovolení navštevovať. 😀

miadi
11. jún 2015

@sheldonc tak ak ti vas vztah vyhovuje taky aky je ...to ze ta nepozve/nepozval...vobec neries..
ked chces aby to pokracovalo tak ako doteraz ..no mozno ani sama nevies co chces 🙂

miadi
11. jún 2015

@natalym 😀 😀 😀 😀

sheldonc
autor
11. jún 2015

@natalym ano, je to fajn takto, nejdeme si na nervy,sme si vzacni, ale obcas vznikaju taketo teorie lebo clovek nevie celkom zaujat postoj...uskalie je to, ze cim dlhsie sa nevidime, tym menej mi chyba (trosku odcudzenie ja citim)

natalym
11. jún 2015

@sheldonc Hmhm. Veď čas ukáže.

miadi
11. jún 2015

@sheldonc cize ked tam problem nie je tak si ho vyrobis 😀
no ak ti casom menej chyba a citis odcudzenie..
ale to uz ja nepochopim mne mm chyba aj vtedy ked som nanho raz za cas nasrana.. chyba mi ked vidim nieco krasne a on tam nie je ..vcera odisiel z domu a hnet na to mi zavolal nech sa pozriem von aka uzasna duha sa urobila 😀 taka blbost ale mne to pride zlate 😀
keby som ho dlhsie nevidela a mala pocit ze cim dlhsie tym menej mi chyba...tak by som zacala rozmyslat ze naco sme vlastne spolu..