Nepozvanie na návštevu
nie je to až taký veľký problém, ale názory ma zaujímajú. takže: vadilo by vám, keby váš partner, s ktorým oficiálne tvoríte pár cca 2-3 roky, ale nežijete spolu, vás nepozval (a ani vám to "zo slušnosti"nenavrhol) na návštevu k sebe aj ked vie, že v rámci turistiky, ktorú sa chystáte absolvovať (so skupinkou turistických nadšencov) pôjdete okolo jeho domu? (samozrejme nemyslím celú skupinu, len vás a prípadne vaše deti).
@miadi staci mi to ano....nezaujima ma co robi ked je sam, ani s kým je, ani nič a tym, že to neviem, nemám otázniky (vid tema mladomanžel podvadzal už pred svadbou) aj to je jeden z dovodov, prečo nikto nikdy nebude mať kefku a už vobec nie kluce od mojho príbytku (ako si to pre mna vtipne napisala ty)
@sheldonc hm, co to mate za vztah? Akoby si ho charakterizovala? Spolu ste 2 ci 3 roky? Kazdopadne toto je uz dost dlha doba na vztah. Keby ste randili spolu par mesiacov, on zil s rodicmi, tak nemihnem brvou a ani mi nenapadne zamyslat sa nad nepozvanim. Ale, za predpokladu, ze mate niekolkorocny vztah....to uz divne je. Rodicia Ta este nevideli? Vedia vobec, ze syn s niekym chodi a s kym vobec? Ci na akej baze fungujete?
@sheldonc prečo vlastne chceš ísť k nemu na návštevu? Alebo prečo máš dojem, že by ťa mal pozvať? V takom mode, v akom to máte, by som pozvanie ani neočakávala. Navyše pôjdeš s ďalšími ľuďmi. Nie som ani chlap a nenapadlo by mi pozývať ťa...Tí ostatní majú robiť čo? Čakať pred bránou?
@sheldonc jaaaj tak potom neviem to nemas klasicky vztah asi mas problem verit niekomu..sklamanie si zazila staci ti...ale tak potom sa necuduj ze ani on teba nepozve..mate to asi take svojske
v tom pripade ti moze byt jedno ci to tym ktore uznavaju standardnejsie vztahy vadilo alebo nevadilo..
ja som zazila len "normalne"partnerstva kde bolo vsetko alebo nic nie dake svojske pravidla ..to uz len teraz ty musis vediet ci ti to ma vadit alebo nema 😀 ale asi ti to vadi tak co stym?
tak mate svoje urcite hranice ktore neprekracujete...ked to tebe vyhovuje 😀 nebudem hodnotit kvalitu takeho vztahu pre kazdeho je nieco ine to prave 😀 mas to tak ako ti to vyhovuje
Veď práve preto by Ti nemali.
@sheldonc a ja to poviem zase takto.. aby si ty po 2-3 rokoch "oficialneho partnerstva" NEVEDELA, aky mas vztah, co od neho vlastne ocakavas a co od neho ocakava partner... tak to zrejme naozaj nebude natolko vazny vztah, aby ta vobec predstavoval rodicom, evidentne ani z jednej strany.
No a ak chces, aby ta pozval, treba mu to povedat a necakat, ze ho to napadne sameho. Mozno nie vramci tej turistiky, hocikedy inokedy, "len tak". Navyse, ako baby spominali, pojdes so skupinou uplne cudzich ludi. Myslis, ze tym by nevadilo, ze si potrebujes "odskocit"?
@maslenka47 neocakavam nic od vztahu, zijem tu a teraz...ten vztah este zije, ked nebude, nevadi....a jeho matka ma pozna, otec nie, ten zije v zahranici
Tak prečo Ti vadí, že ťa nepozval domov?
v principe nevadi, chcela som len ine nazory na vec
@sheldonc cize ked tam problem nie je tak si ho vyrobis 😀
no ak ti casom menej chyba a citis odcudzenie..
ale to uz ja nepochopim mne mm chyba aj vtedy ked som nanho raz za cas nasrana.. chyba mi ked vidim nieco krasne a on tam nie je ..vcera odisiel z domu a hnet na to mi zavolal nech sa pozriem von aka uzasna duha sa urobila 😀 taka blbost ale mne to pride zlate 😀
keby som ho dlhsie nevidela a mala pocit ze cim dlhsie tym menej mi chyba...tak by som zacala rozmyslat ze naco sme vlastne spolu..

@sheldonc My sme sa s mužom stretávali na víkendy buď u nich alebo u nás každé 2týždne. Od úplneho začiatku vzťahu. Už sme boli pracujúci obaja. Bývali ďaleko od seba. Neviem, prišlo by mi divné, keby som nepoznala jeho rodinu.