icon

Nepozvanie na návštevu

sheldonc
11. jún 2015

nie je to až taký veľký problém, ale názory ma zaujímajú. takže: vadilo by vám, keby váš partner, s ktorým oficiálne tvoríte pár cca 2-3 roky, ale nežijete spolu, vás nepozval (a ani vám to "zo slušnosti"nenavrhol) na návštevu k sebe aj ked vie, že v rámci turistiky, ktorú sa chystáte absolvovať (so skupinkou turistických nadšencov) pôjdete okolo jeho domu? (samozrejme nemyslím celú skupinu, len vás a prípadne vaše deti).

peneloppe
11. jún 2015

@sheldonc

2-3 roky je dost dlha doba ale zalezi aj od intensity vztahu.
ale odpoved na tvoju otazku je ano vadilo.

sheldonc
autor
11. jún 2015

@tinka323 nam to trvalo mesiac pisania a dodnes sa lepsie porozpravame cez net , nez nazivo, asi zvyk alebo co

miadi
11. jún 2015

@natalym dakujem za opytanie 🙂 ja sa citim fajn ..tych 9mesiacov bolo nekonecnych ale zaroven to aj rychlo ubehlo nemozem povedat ze teho "najkrajsie obdobie "mojho zivota 😀 zazila som teda lepsie casi bez vselijakych druhov bolesti a neprijemnosti ktore ale nie su choroba 😀 ale verim ze to najkrajsie len pride ked sa narodi. Tesim sa na prirodzeny porod bez epi (teda tesim sa az to budem mat za sebou ) dnes som si vsimla ze trochu kleslo brusko tak sa vytesujem..
Som strasne zvedava na malu ako vyzera lebo posledny utz bol v 24tt tu viac nerobia iba 2...

natalym
11. jún 2015

@miadi Prajem veľa šťastia pri pôrode a veľa zdravia a radosti.

miadi
11. jún 2015

@sheldonc ved mozno to ani neni o tebe ale to tych chlapoch..napriklad mamin ex vecne frflal ze vecer vari ze sa mu nevenuje ze ho nezabava..a bol nervozny..a ziarlil na jej deti 😀 na mna menej lebo som daleko..
alebo jej este chcel kecat do varenia lebo si myslel ze on vie lepsie vecne sa hadali v kuchyni 😀
a ku koncu posledny rok som nechapala ze preco sa snim este bavi ked ju vecne len zhadzoval nevazil si ju ona mu nabalila 3druhy jedla ked siel k sebe..hoci jej neprispel na nakup...a este jej zavolal ze druhy druh kolaca mu nedala a taketo blbosti dookola a proste mal dake blbe poznamky na jej postavu a vyzor akoby on bol dokonaly pritom uz vlastne taky dedko...a toto proste ziadna zena nepotrebuje..a tak jej je lepsie samej..ale tak ona uz ma o dost viac rokov nez ty uz nema moc z coho vyberat ty este mas sancu najst fajneho chlapa aj keby ste sa mali rano vidiet pokrceni 😀 zase 40v dnesnej dobe je co volakedy 30 🙂 uz je to len na tebe ci chces nejaky vztah co by ta naplnal...jasne je lahsie byt single a venovat sa sebe ako byt s niekym..chlap je viac roboty 🙂 a nervou ale ked je to ten spravny tak to stoji za to ty davas on dava a spolu sa mate dobre lepsie ako sami..

miadi
11. jún 2015

@natalym dakujem velmi pekne

tinka323
11. jún 2015

@sheldonc no ze je to zvlastne,ale to pisanie,ked si spomeniem, hlavne muzi sa viac otvoria ako nazivo by mali kecat.

sheldonc
autor
11. jún 2015

@tinka323 asi ano, mne to velmi vyhovovalo sa tak spoznat

tykat
11. jún 2015

Najprv mi to prislo divne ale ked som docitala ako vlastne fungujete tak uz mi to divne nepride 🙂 proste kamosi so vzajomnou vypomocou, domov by som sa mu netlacila, on asi nestoji o nejake navstevy "u rodicov"

katarinamarkova
11. jún 2015

@sheldonc ked si tyzden bez neho a on ta vola k nemu, kade tade, von......tebe sa nechce....si radsej sama.....
a ty sa cudujes, ze ked mu povies ze niekedy raz nahodou pojdes na nejaku turistiku okolo, ze ho nenapane ta pozvat? comu sa cudujes?
este otazocka: ty si ho na tu turistiku pozvala? nech idete spolocne? nech sa potom spolu zastavite u nich doma na kavu napr.?
myslim ze nie....

lapalma
11. jún 2015

@sheldonc ....prečo by ťa mal pozývať k svojim rodičom, keď si len posteľová kamoška- si s tým spokojná a nič do budúcnosti spolu neplánujete ?

sheldonc
autor
12. jún 2015

@katarinamarkova nie, on bohužiaľ neni na tejto druh zábavky 😒

sheldonc
autor
12. jún 2015

@lapalma ťažko sa to vysvetluje, ale skúsim.....on sa snaží so mnou byť a rozvíjať vzťah, ja som sa už 100x na to vys.rala, ale vždy mal argumenty, ktoré ma presvedčili, špeciálne to neriešim, žijem v prítomnosti, nezamýšľam sa....jedno máme obaja spoločné, nikto z nás sa nechce zobášiť, bývať spolu, ani nič na tento druh, ale plány byť spolu nadalej sú.

latvia
12. jún 2015

@sheldonc mne by vadilo mat vztah 2-3 roky a nezit s nim......a nebola by som vo vztahu s niekym, s kym sa viem lepsie porozpravat virtualne.....navsteva je popri tom uz len banalita...

tykat
12. jún 2015

@sheldonc a kde sa teda stretavate? Boli ste spolu niekedy aj par dni v kuse? Ci vyrazete len na akcie? Osobne si viem predstavit mat chlapa len na prijemne chvile ale na zivot nie, a super ak to aj chlap tak vnima a nepotrebuje zdielat kazdodenny zivot s partnerkou, su situacie ked clovek nechce mat doma dalsiu osobu, je mu lepsie samemu.

latvia
12. jún 2015

@tykat ona asi chce viac, inac by neriesila ze ju, pripadne deti nepozval na navstevu do domu 😕 😅 ci? 😕

tykat
12. jún 2015

@latvia keď ono predstavy ľudí o tom čo je menej a čo viac môžu byť rôzne, ju asi zamrzelo/prekvapilo že ju nepozval keď ide okolo jeho domu. Možno ho to nenapadlo a možno je práve toto pozvanie pre neho "viac" a to už on nechce.

moonlight1210
12. jún 2015

@sheldonc trochu mi prides ako rozmaznane dieta.
ako niekto, kto chce iba vyzobavat hrozienka z kolaca.
taky "babovkar".
a hneva ta, ked ti je nejake hrozienko, na ktore mas chut, odmietnute.

podla toho, co pises, by som povedala, ze on ma absolutne pravo ta nikam nepozvat a ani na to nepomysliet. lebo ty fungujes rovnako.
a ty mas povinnost neopovazit sa mu to niekedy vycitat.
ak chces byt ferova partnerka.
pravidla vztahu ste si nastavili, nepisanou formou dohody ste ich mlcky prijali, fungujete podla nich.
podla pravidiel vasho vztahu sa on vlastne nicim neprevinil.
tak co vlastne este riesis?

ak ti to takto vadi, musis aj ty zacat davat viac, ak chces viac dostavat.
mas to ako ti lenni pani v anglicku po opadnuti vlny cierneho moru, ked skoro polovica obyvatelstva ostrovov podlahla. jednoducho museli podu, na ktorej im predtým nevolnici robili zadarmo a za odmenu si smeli nieco aj nechat, zrazu rozdat az rozpredat (a tym urobit z nevolnikov slobodnych ludi bez povinnosti na nich otrocit), aby im na nej vôbec niekto robil a dalej ich zivil. ak nechceli vziat motyku do vlastnych pestovanych ruk.

inak ja by som povedala, ze pravdila vasho vztahu, ako su nastavene, nemaju dlhu trvanlivost. jedneho dna aj tak jedna strana zacne ocakavat viac a bude rozkol.
proste, aj ked v inej teme hovoris, ze "typicky" vztah nie je povinny, aby dvaja spolu fungovali, aj u vas k nemu nakoniec dojde.
neviem vsak, ci bude aj pokracovat a ci ta druha strana, co prave o typicky vztah nestoji, to radsej teda neukonci.

sheldonc
autor
12. jún 2015

@tykat byť pár dni v kuse sme neboli, ja potom netúžim, mám rada dosť svoje súkromie a svoju intimitu....síce sa nebránim nejakému max. 2dnovému výletu, ale neriešim to vôbec, asi by ma už mrle žrali a chýbalo by mi to svoje hniezdo

sheldonc
autor
12. jún 2015

@moonlight1210 áno, nehádam sa, v mnohom s tebou súhlasím, ale ja som sama o sebe dosť komplikovaná povaha a ved už som to písala, mna to už moc ani nebaví, teda on ma baví, on je fajn, ale tie situácie a stretnutia okolo toho sú furt o tom istom a ja cítim veliký stereotyp, aj som mu navrhla to ukončiť, ale on nechce o to ani počuť, tak to nechávam na taký samospád.....my obaja nestojíme o typický bňvzťah, preto sme ešte tak dlho spolu, lebo predpokladám, že normálna baba by chcela od neho viac, ja nie

latvia
12. jún 2015

@sheldonc tak pokial ho chces len na par chvil, tak fakt netusim, co riesis. naco by si mala ist do jeho domu? 😕

latvia
12. jún 2015

este aj navrhnes ukoncit vztah ..... ja uz tomu fakt nerozumiem....

sheldonc
autor
12. jún 2015

@latvia 😀 😀 😀 a čomu konkrétne nerozumieš? v úvode témy som písala, že to nie ej problém, ale ved poznať iks názorov snád môžem nie? normálna debata o živote a zo života, nič za tým neni...asi to nebude chvílkový vzťah, kedže sa už "meria" na roky, nemyslíš?

certi
12. jún 2015

@sheldonc ...nechapem, preco toto volas vztah,,,,,,, ved vy spolu nemate nic....

certi
12. jún 2015

@latvia a ja nechapem o akom vztahu to pise🙂))

moonlight1210
12. jún 2015

@sheldonc tak vidis, aky ten clovek je. ma nejaky postoj k niecomu a uplatnuje ho. ale len do chvile, kym sa v niecom neobrati proti nemu. potom uz citi nespokojnost (a aspon v duchu sam so sebou to riesi). 🙂

nie si v tom sama. vela ludi takto komplikovaných. len kazdy v niecom inom.

sheldonc
autor
12. jún 2015

@certi a čo to je? 😀 😀 😀 taj vymysli tomu názov, kolko ludí tolko chutí. pre mna napr. nie je vzťah dvaja pokope, čo sa majú v paži a len sa trpia 😎

sheldonc
autor
12. jún 2015

@moonlight1210 konkrétne?

libka1
12. jún 2015

@sheldonc hovoria tomu casto kamaratstvo s vyhodami 😉 u vas aj s nevyhodami 😀

latvia
12. jún 2015

@sheldonc vies, ked sa zamyslim, ze ho chces po tych 2 rokoch nezavazneho stretavania sa a sexu nechat, lepsie si s nim rozumies cez internet ako v realite, a potom sa opytas na nazor, preco ta nevzal do domu v ktorom byva, pripadne deti..... ty mas deti? proste mi to pride akoby si sa niecoho bala, alebo si sa niekde v zivote stratila a ides polovicnou cestou.....lebo ludia, ktori chcu mat svoje sukromie a maju niekoho len na skratenie chvile tak sa vobec nepozastavuju nad tym, preco ich niekto nevzal do domu, a ani neriesia , ked chcu niekoho opustit, nedaju sa uprosikat druhou stranou, aby ostali spolu....
na druhej strane, ak mas deti a napadne ta obcas takato myslienka, preco ta nepozve do domu, tak si myslim, ze sa zdrejme niecoho bojis, mozno ta niekto sklamal a nechces sa uz zase viazat a zazit zase sklamanie....na druhej strane, matke, ktora ma deti, maloktorej staci internetovy vztah s par chvilkami sexu k tomu..... to je to, comu ja nerozumiem...prides mi akoby si nevedela co vlastne v zivote chces