icon

Nepozvanie na promócie

14. júl 2025

Ahojte. Chcem sa spytat na nestranne nazory. Je podla vas na mieste, aby sa mama mojho priatela urazila za to, ze som ju nepozvala na promocie? Taku reakciu som necakala a teraz neviem, ci som sa zachovala ako krava …

Strana
z2
unicornlady
14. júl 2025

Je to priateľ, nie manžel.
Ja som tiež nemala rodičov môjho priateľa na promóciach. Ani mi to neprišlo, že by tam mali byť. Zákusky som im potom nejaké priniesla. Ale slávnosť je pre rodinu a tou oni ešte neboli.

nyusika
14. júl 2025

podla mna nie je na mieste sa na toto pytat na koniku 😀
ty si co myslis - mala dovod sa urazit ?

pribinak
14. júl 2025

Ja som pozvala rodičov môjho priateľa (vzali sme sa až nesko)
Chodil sme už nejaký ten rôčik a tak sim ich brala ako blízkych ľudí
Zas 2 ľudia navyše v restike ma finančne nezlikvidujú

Ale závisí aké máte vzťahy. Oni nás oboch v štúdiu podporovali. Vždy dali oeniaze, poslali balík nám obom

matkav21
14. júl 2025

Podla mna je to tvoja vec koho si tam pozves a ze je ona urazliva, to je jej problem. Ja som nepozyvala na promocie ani svojich surodencov, lebo to keby kazdy prisiel so svojou rodinou, tak nas je dost a ja som to nemala zo potreby robit z promocie taku maskaradu 😀 vtedy este buduci svokrovci nastastie neriesili, ze som ich nevolala

autor
14. júl 2025
@nyusika

podla mna nie je na mieste sa na toto pytat na koniku 😀
ty si co myslis - mala dovod sa urazit ?

Tak ja mam promocie buduci tyzden, takze ju este mozem pozvat. Ide mi len o to, ze som nemala potrebu z toho robit nejaku velku udalost a pozyvat tam vela ludi… Najradsej by som tam ani sama nesla.😂

januska12323
14. júl 2025
@anonym_autor

Tak ja mam promocie buduci tyzden, takze ju este mozem pozvat. Ide mi len o to, ze som nemala potrebu z toho robit nejaku velku udalost a pozyvat tam vela ludi… Najradsej by som tam ani sama nesla.😂

@anonym_autor s takou osobou budeš mať ešte veselý život. Pre dobré vzťahy by som ju pozvala a zapamätala si ako teraz reagovala.

ahhola
14. júl 2025

To zalezi od toho, ako si s priatelom "daleko"... Tj chodis s nim dlho, planujete svafbu, chodis bezne k nim, prespavas... Pozvala by som. Ked ste spolu chvilu a jeho mamka o tebe vie len to, ze existujes, netreba. 🤷

janetinka27
14. júl 2025

@anonym_autor ahoj a pozyvala si tam nejaky okruh ludi? Vtedy sa zvykne niekto urazit, ze jeho ano a mna nie. Ja som bola len s rodicmi a babkou (bola v tom case akurat u nas, byvala daleko), nejak som nemala potrebu to slavit, uz som mala v hlave ine veci, ved uz bola skola za nami.

viestta
14. júl 2025

hadam je na tvojom rozhodnuti koho pozves, ked to buduca svokra nechape, je to jej problem, nie ty si blba

autor
14. júl 2025
@ahhola

To zalezi od toho, ako si s priatelom "daleko"... Tj chodis s nim dlho, planujete svafbu, chodis bezne k nim, prespavas... Pozvala by som. Ked ste spolu chvilu a jeho mamka o tebe vie len to, ze existujes, netreba. 🤷

@januska12323 presne tohto som sa zlakla aj ja a tiez si hovorim, ze co od nej ocakavat, ked za toto sa urazila.

@ahhola s priatelom sme rok, svadbu a ani zasnuby neriesime, u nich som nikdy neprespala, dvakrat som ju videla v zivote.

autor
14. júl 2025
@janetinka27

@anonym_autor ahoj a pozyvala si tam nejaky okruh ludi? Vtedy sa zvykne niekto urazit, ze jeho ano a mna nie. Ja som bola len s rodicmi a babkou (bola v tom case akurat u nas, byvala daleko), nejak som nemala potrebu to slavit, uz som mala v hlave ine veci, ved uz bola skola za nami.

@janetinka27 rodicov, priatela, brata a babku s dedkom..

deti95060810
14. júl 2025

si v pohode... tiež by som ju nepozvala.
nie je tam len určitý počet ľudí - koľko môžeš pozvať?

autor
14. júl 2025
@viestta

hadam je na tvojom rozhodnuti koho pozves, ked to buduca svokra nechape, je to jej problem, nie ty si blba

@viestta bodaj by to aj ona tak brala😂🥲, akoze fakt sa teraz citim blbo, bude tam moja rodina, navzajom sa nepoznaju a s priatelom sme raz chceli nasich rodicov zoznamit inak ako narychlo pred promocnou salou🙄🥲..

autor
14. júl 2025
@deti95060810

si v pohode... tiež by som ju nepozvala.
nie je tam len určitý počet ľudí - koľko môžeš pozvať?

@deti95060810 Myslim, ze ano, ale este nam ohladol toho neprisli blizsie informacie.

alex49
14. júl 2025
@anonym_autor

@deti95060810 Myslim, ze ano, ale este nam ohladol toho neprisli blizsie informacie.

@anonym_autor moja kolegyňa teraz išla na promócie "neveste", ale s priateľom chodia už 6-7rokov,stretava sa aj so skoro svokrou. Už sú skoro rodina a majú sa radi, v tom prípade je pochopiteľné ze vola aj priatelovu mamu. Ale vo vašom prípade je to iné chodíte spolu krátko, "svokru" si videla dvakrát, neviem prečo by si ju mala volať na svoje promócie. Je pre teba cudzia osoba, už si zavolala svojich blízkych a miesto pre všetkých hujerovcov tam nebude. Keď som ja promovala, tak bolo miesto možno pre 4 osoby.

gab1sol
14. júl 2025
@anonym_autor

@januska12323 presne tohto som sa zlakla aj ja a tiez si hovorim, ze co od nej ocakavat, ked za toto sa urazila.

@ahhola s priatelom sme rok, svadbu a ani zasnuby neriesime, u nich som nikdy neprespala, dvakrat som ju videla v zivote.

@anonym_autor chodíte spolu “len” rok, videli ste sa len dvakrát v živote… Nie, nie si povinná ju pozývať a ona sa nemá čo uraziť. A to ti akože priateľ povedal, že sa urazila, či pri vašom druhom stretnutí ti toto vyčítala?

beata_k
14. júl 2025

@anonym_autor Nie, nepozvala. S nou to bude este vesele. Zvaz, ci s nou chces byt rodina.

maxalla
14. júl 2025

mne je divne, ze to vobec cakala. ja by som sa teda netrepala na promociu niekoho, koho som videla len dvakrat.. no naco .. ale zasa ja som ani na svojich promociach nebola, tak mozno mi nieco unika, ze co na tom ludia vidia :D

autor
14. júl 2025
@gab1sol

@anonym_autor chodíte spolu “len” rok, videli ste sa len dvakrát v živote… Nie, nie si povinná ju pozývať a ona sa nemá čo uraziť. A to ti akože priateľ povedal, že sa urazila, či pri vašom druhom stretnutí ti toto vyčítala?

@gab1sol Mne pride, ze aj keby sme spolu dlhsie a videli sme sa viackrat, tak by to bolo hlupe sa takto chciet niekde nanominovat a urazat sa. Priatel mi povedal, ze sa ho to vcera pytala a ked sa dozvedela, ze ju neplanujem pozvat, tak sa odula, ze preco sa prave pre nu nenajde miesto.

autor
14. júl 2025
@beata_k

@anonym_autor Nie, nepozvala. S nou to bude este vesele. Zvaz, ci s nou chces byt rodina.

@beata_k Priatel mi hovoril, ze sa niekedy zachova velmi zvlastne a je taka tazsia povaha, ale zasa priatel je uplne skvely a ak sa aj do buducna ukaze, ze je to partner na zivot, urcite mu nedam kosom kvoli jeho mame. Za tu on nemoze.

autor
14. júl 2025
@maxalla

mne je divne, ze to vobec cakala. ja by som sa teda netrepala na promociu niekoho, koho som videla len dvakrat.. no naco .. ale zasa ja som ani na svojich promociach nebola, tak mozno mi nieco unika, ze co na tom ludia vidia :D

@maxalla Suhlasim, aj mne je to zvlastne. Tak tu sedim a premyslam, ci ju teda pozvat, nech je spokojna.😂😂

tetapetra
14. júl 2025
@anonym_autor

@beata_k Priatel mi hovoril, ze sa niekedy zachova velmi zvlastne a je taka tazsia povaha, ale zasa priatel je uplne skvely a ak sa aj do buducna ukaze, ze je to partner na zivot, urcite mu nedam kosom kvoli jeho mame. Za tu on nemoze.

@anonym_autor nebuď labuť, kašli na to. Ani ja by som nevolala.

komplikovana
14. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nauc sa nespochybnovat svoje rozhodnutia na zaklade negativnych reakcii druhej strany. Stoj si za svojim. Take situacie v zivote este zazijes. Normalne si uzi promocie a odutu mamu priatela hod za hlavu. Davaj vsak pozor jednym ockom, aby priatel "lebo si nechce pohnevat mamu" stal vzdy za tebou.

autor
14. júl 2025
@komplikovana

@anonym_autor nauc sa nespochybnovat svoje rozhodnutia na zaklade negativnych reakcii druhej strany. Stoj si za svojim. Take situacie v zivote este zazijes. Normalne si uzi promocie a odutu mamu priatela hod za hlavu. Davaj vsak pozor jednym ockom, aby priatel "lebo si nechce pohnevat mamu" stal vzdy za tebou.

@komplikovana dakujem. Nie, priatel je praveze v tomto na mojej strane, tiez nechape reakciu svojej mamy.

anonym_e908fd
14. júl 2025

Keď sa bežne nestretávate tak nie

viestta
14. júl 2025
@anonym_autor

@maxalla Suhlasim, aj mne je to zvlastne. Tak tu sedim a premyslam, ci ju teda pozvat, nech je spokojna.😂😂

@anonym_autor ja sa poznam, just by som ju nepozvala. Neznasam vtierky a dam im to bez problemov pocitit

saraxyz
14. júl 2025
@anonym_autor

@komplikovana dakujem. Nie, priatel je praveze v tomto na mojej strane, tiez nechape reakciu svojej mamy.

@anonym_autor už ju nepozyvaj. Môže sa stať, že ak ju pozves, tak to ešte bude veselšie

kaca222
14. júl 2025

Nepozyvala by som na promócie partnerových rodičov, ani keby sme už boli zobratí.
Ale keď to máš až o týždeň a nebude ti tam prekážať, normálne by som jej povedala “nenapadlo mi, že Vám na tom tak záleží, máme však ešte voľné miesta, takže sa kľudne môžete pridať”. A pokial by ostala naďalej urazena, alebo trucovala, že nebola pozvaná hneď, bolo by mi to jedno - jej problém 😀

ahhola
14. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor
15.31.
A ma otca, ten co na to, on nechce ist?

autor
14. júl 2025
@ahhola

@anonym_autor
15.31.
A ma otca, ten co na to, on nechce ist?

@ahhola ten to vobec neriesi..

Strana
z2