icon

Nepracujúci 23 ročný syn

6. feb 2022

Mám 23 ročného syna,ktorý už dlho nepracuje..Býva s nami..Zistila som,že ma nejaku o asi 20 rokov staršiu frajerku alebo neviem ako to nazvať,ktorá ho plne financuje..Na domácnosť prispieva,hoc nepracuje..Nechali by ste za tychto okolností byvat dospelého syna u seba?

Strana
z2
patka06
7. feb 2022

@sashabb podľa mňa to už nie je dieťa, ak má skončenú školu a je schopné pracovať, určite by som do "štartu" pomohla, ale je to dospelý človek, ktorý potrebuje svoj priestor a súkromie,

nwnw
7. feb 2022

Ano! Pracovat nebude, ked ho zivi jeho ..... Takto ho mate aspon a ociach, aby sa mu neprihodilo horsie.
Dohovarat asi nepomohlo. Dvihla by som mu najom a platila by sommu ztych penazi dobrovolne odvody.

laska86
8. feb 2022

@kozova87 normalne si mi to vytrhla z huby..raz je to moj syn..vobec by som nikdy nerozmyslala nad tym poslat ho kade lahsie..prispieva tak ok..a ze ma starsiu?a co?vek.je len cislo..teraz je dost nafigu najst robotu..ale ked odide z domu bude ti smutno...

laska86
8. feb 2022

@sidicek aj to.je robota..aj stripterky..prostitutky na privatoch ale zarobia si a ziju😂

julianno
16. mar 2022

Opýtajte sa ho seriózne či sa živí ako gigollo.

0silvia0
16. mar 2022

@patka06 ako by si do startu pomohla? Kolko financii treba na startovnu pomoc? A kolko sa chystas pomoct svojim detom?
Len ma to zaujima...

patka06
16. mar 2022

@0silvia0 keďže ma to čaká o 8 - 10 rokov, ťažko povedať koľko, teda sumu. Pomohla by som zabezpečiť vlastné bývanie, teda to, čo by chýbalo k hypotéke.

sidicek
17. mar 2022

@laska86 ved jasne, lepšie ako cicat štát 🙂

77daniela77
17. mar 2022

A nech dufa vo vecnu lasku a bohatstvo zeny ktora si ho vydrziava.....😎

Strana
z2