Neprekážalo by vám to?
Partner študuje VŠ a má cez leto voľno. Plánujú s kamarátom ísť na mesiac preč.
Volal aj mňa ale ja pracujem, nemôžem.
Viem, že mu to nemôžem zakázať a ani nechcem, no dosť ma to trápi.
Ako by ste to vnímali vy?
V dobrom by som mu zavidela. Dopraj mu. Ak ma moznost ist,nech spozna svet. Zacne aj on pracovat po VS a uz sa nikam na mesiac nedostane. To si malokto moze dovolit. Neda sa ti nejako v robote vybavit volno,ked aj neplatene. Isli by ste spolu,bol by to super zazitok.
Ja myslím, že závidíš 😁
Nevidím v tom ani najmenší problém. Jasné, že by mi chýbal, aj by mi bolo smutno, ale mesačný výlet s kamošom musí byť skvelý zážitok, na ktorý môže spomínať celý život a ja by som sa tešila s ním
Bojím sa o jeho bezpečnosť a samozrejme mi bude aj chýbať, ale tak to sa zas dá prežiť.
Idú na celý mesiac preč s motorkou, na túru, prespavávanie v stanoch, idú cez taliansko, francúzsko a neviem čo všetko..
Áno, aj ja závidím v dobrom 😁 zároveň mám neskutočný strach
Ja by som tiež mala strach, ale už som si zvykla že tu na MK nikdy nikoho nenapadne nič zle.. nemám rada motorky, ale aj autom keby šiel bála by som sa... No ale čo už, naozaj zakázať nemôžeš, tak si aspoň dohodnite pravidlá kedy sa ti bude ozývať aby si sa nebála..
No vsak sa dohodni, ze na poslednych 10 dnipojdes s nimi.... kupis tam letenku a vratite sa spolu.
Určite áno išla by som s ním ;)
Snaď je dospely a vie čo robi. Radšej teraz ako potom o 10rokov ked ty budes doma s malymi detmi
To potom aby sme nikam ani nechodili. Niekedy sa ti aj pesi postasti alebo autom… par metrov od domu.
Pozri, priatel sa ti moze zabit aj cestou do prace....a co chodi? No chodi..autom, nie?
Strach je prirodzeny len dovtedy, kym nas neparalizuje.
Neviem ci by mi to prekazalo. Ale viem ze ak by sa taka moznost nakytla mne, strasne rada by som s kamoskou sla a ak by ma priatel v tom nepodporoval, bola by som sklamana. Je to jedinecna prilezitost. Tes sa s nim ze bude mat taky uzasny zazitok.
Bat sa je nelogicke. Ved sa nejde potapat so zralokmi, alebo zliezt skalne steny bez istenia. To je vylet po Europe. To ze je to motorkou, je riskantnejsie, ale stale v medziach.
Pozri si tohto chlapika. A on ma priatelku. Nechape ako to ona dokaze.
https://www.google.com/search?q=guy+who+climed+...
Napisem ti jeden tvrdy hnusny ale pravdivy fakt. To, ze ide na motorke a kedykolvek sa mu moze nieco stat aj na SK, nezmenis. Ked sa ti podari toto prijat, bude sa ti lahsie zit. Odlahne ti. Prijmes to. Pisem zo skusenosti, mala som tiez strach o nlizkeho cloveka. Dostaval sa do situacii, kde mohol nestastnou nahodou prist o zivot. Bol vo vztahu kde sa casto edeli posotit, ked bol v hre alkohol. Zmierila som sa s tym, ze raz ten clovek moze blbo padnut na hlavu a je po nom.
Nebolo v mojich silach zmenit to vobec.
Akonahle som prijala fakt, ze o toho blizkeho cloveka mozem stratit a ozaj tomu nemam ako zabranit, ulavilo sa mi velmi. Viem, ze to znie divne ale bo to jedine, co mi pomohlo.
Tvoj priatel robi aspon nieco, co ho bavi a robi ho stastnym 🙂 Poznala som jedneho sofera autobusu a ten mi rozpraval, ako chodia partia kamosov taketo trasy na motorkach, tiez na mesiac po svete. Ziaril pri tom stastim 😀 a to uz mal cez 40. Nejazdili zbrklo a mali takyto sabes minimalne raz za rok. Drzim ti palce aby si to dobre zvladala 🙂
Môj tak bol, siel peši cez celé slovensko cestu SNP, ja som sa dva krát na tri dni pridala, prišiel domov a požiadal ma o ruku 🙂 ani raz mi nenapadlo mu to zakázať alebo ho nejako obmedzovať, doteraz na to spomína veľmi rad a je hrdý že siel, keď už teraz by pri deťoch nemohol

Ja by som s tym problem nemala, ani moj manzel.
Co konkretne ta trapi?
Bojis sa o praitelovu bezpecnost alebo ze ho mesiac neuvidis?