icon

Nerešpektovanie zákazu vychádzania susedmi. Máme to riešiť?

smochi
27. okt 2020

Máte aj vy susedov,ktori napriek zákazu vychadzania prijímajú navstevy a s deťmi behajú po bytovke akoby sa nechumelilo? O tom že fajčia na chodbe a pritom ziapu na celú chodbu ani nevravim. Ako by ste to riesili vy?

leuchtturm
27. okt 2020

Drzala by som si este vacsi odstup od nich, ale nikomu by som takych susedov neudavala. Na to su ine zlozky,

smochi
autor
Autor odpoveď zmazal
smochi
autor
27. okt 2020

@fiona203 taki ako si ty to nepochopia 😆

sense
27. okt 2020

@smochi držala by som ddi od nich odstup... Nič viac nič menej

smochi
autor
27. okt 2020

@23nika93 keby ti behali a ziapali celé dni popred dvere..neviem, robím 4 nočné každý tyzden len tak pre pochopenie.

smochi
autor
27. okt 2020

@zuzanka.zuzu normálni cez zákaz vychadzania 🤣

zuzuliennka1
27. okt 2020

ved ist do prirody sa moze - oni su podla tvojich vlastnych slov len v bytovke, takze aky zakaz vychadzania porusuju?
mozes riesit maximalne ten hluk a fajcenie, ale podla mna moc nepochodis aj tak...

smochi
autor
27. okt 2020

@23nika93 si môžeš okno zavriet..Ja si mám čo stenu ďalšiu postavit?

smochi
autor
27. okt 2020

@sasa1983 dobre skusim sexom riešiť debilitu ludi 😆

smochi
autor
27. okt 2020

@zuzanagarelova bude doma aj s muzom..oni sú z tých čo poberajú davky od statu a do roboty nechodia

23nika93
27. okt 2020

@smochi tak možno treba zvážiť bývanie mimo mladých rodín kde nebudú deti

nikol873
27. okt 2020

ja by som sa nestarala, ja chapem, ze moze to vadit, ale skusila by som ich slusne upozornit a neriesila by som to hned takto, aby si si este ty neuskodila :/

smochi
autor
27. okt 2020

@sylvia_123 nelapim doma na riti len tak pre zaujímavosť ale takisto rešpektujem zákaz

23nika93
27. okt 2020

@smochi aká debilita? To ze idú s deťmi von???som rada ze mam susedov debilov v tom prípade...

ice8
Odpoveď bola odstránená
stanulienkat
27. okt 2020

@smochi zmaz diskusiu,lebo sa to tu zvrhava😂😂😂

sylvia_123
27. okt 2020

@smochi Zi a nechaj zit. To je vsetko.

mirage
27. okt 2020

@sylvia_123 posles mi link?

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
sylvia_123
27. okt 2020

@ptmt1011 covid je na urovni klasickych prechlanuti-viroz.

amarilka26
27. okt 2020

@smochi tu sa s pochopenim nestretnes, tu su len matky Tereze, najdokonalejsie, najuzasnejsie, najempatickejsie zeny a matky na svete. Z tvojich pismen si myslim ze ti prekaza skor hluk a smrad z cigariet, co plne chapem. Raz by si niekto u nas vo vchode zapalil, to by si za klobuk nedal. U takychto primitivnych ludi bohuzial dohovor nepomoze a ani domovnik a bytove druzstvo alebo spravca. Jedine bezkrky manzel, kamarat co urobi bububu, alebo teraz ich riesit cez nariadenia. Bohuzial taketo hovada co sa nevedia spravat, doma si nechcu smradit, tak otravuju zivot smradom druhym a co horsie, nicia zdravie druhym. Takze ak oni nemaju problem otravovat druhym zivot, nemala by som ho ani ja natriet ich. A tie rady tipu "treba im povedat" je blbost, kazdy normalny clovek vie co sa patri a co nie.

sylvia_123
27. okt 2020

@mirage Mozem, ale zajtra (som na mobile). Maju oficialny dokument - je na stranke who.

tripetta
27. okt 2020

Nevšímaj si ich, veď do bytu ti nelezú, či? Čvarga sa vždy bude chovať ako čvarga, či už sú to malí "roztomilí" smradi, alebo veľké hovniská. Lúzu nezmeníš a pokiaľ susedia neohrozujú priamo teba, tak ich nenahlasuj, zbytočne si budeš dvíhať tlak a polícii vyrábať prácu navyše.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
dusankomoj
27. okt 2020

@smochi Ty si poznaš susedov,ak si presvedšená,že zasah policie zaberie,tak ich nahlás.A preboha,nežiadaj o rady na MK,lebo tu jediné čo sa dozvieš je,že ak dodržiavaš pravidlá si ovca a chraň boh,keď má niekto iný názor🤮

benit
27. okt 2020

Moja suseda kadernicka striha doma. 🤦‍♀️ staci tolko k tomu. Samozrejme ludia sa tocia u nich bez rusok jedna radost.

dajana555
27. okt 2020

@sylvia_123 aj ja poprosím

syslik81
27. okt 2020

pre niekoho je covid len slaba nadcha ale pre inych uz nie .. mnohy z nas maju skryte zdravotne problemy o kt ani neviem a prave tymto a nielen tymto vyrusom sa mozu prejavit .. ignoracia nariadeni je najvatsia hlupost aku moze clovek robit .. a tvoji susedia su arogantny debili rovnako ako kazda jedna co tu nadava do udavacov- mozno aj prave vy mate nabeh na zly priebeh corony a mozno nie mozno pojdete po takychto skvelych susedoch chytite sa zabradlia a potom obimete svoje deti , partnerov a rodicov ... a jnakoniec tu bude postr ako vam covid takmer alebo uplne vzal osobu kt ste milovali .. kiezby uz corona nebola a kiezby sa vratil zivot do normalu-ale to tak lahko nebude lebo sak sa nebude udavat a nadalej budeme lietat po nakupoch a navstevach lebo nas doma nik nebude drzat nasilu ze ano ...

sylvia_123
27. okt 2020

@dajana555 pripnem to sem zajtra.