Nerovnaký meter
Zeny mam taky problem ktory ma slusne povedane stve 🙂
Moj muz ocakava ze ked pride niekto z jeho rodiny k nam tak pohostime, ja uvarim, upeciem. To beriem. Na druhej strane ked prideme napr my k jeho mame ohlasene cez vikend nema nachystane nikdy nic. Minule som mu uz povedala ze nechystam nic, ze ja stravim cele doobedie v kuchyni aby som nieco pripravila a ked prideme my tam raz za cas tak voda a chrumky. Viete co mi na to povedal? Ze mama nevari cely tyzden tak ze nebude varit ani cez vikend, ze ona prekusi aj chleba. Ale odomna to ocakava, pritom kedze obaja robime z domu tak varim kazdy den bozi den. Mne by skor davalo zmysel keby povedal ze ked ja varim cely tyzden tak nech si vikend oddychnem, a nie ze ked niekto cely tyzden nevari tak nebude ani cez vikend. Co si o tom myslite?
Ahoj, ja by som sa vôbec netrápila, objednala by som pizzu a ponúkla kúpené koláče, ale nie z trucu, jednoducho aspoň cez víkend si chcem od varenia oddýchnuť a ak by mal niekto blbé reči, nič by som si z toho nerobila...
Tam by dostala 2 oblozené chlebiky a bábovku. 😁 Ved tak je aj zvyknutá keď nevari 🤭
Normálne to veru nie je. Kľudne mu povedz ze cez víkend si potrebuješ oddýchnuť aj od varenia. Pohostenie môžeš pripraviť také rýchle, čo nájdeš v špajzi a hotovo. Keď nebude spokojný nech si uvarí pripraví sám a hotovo.
Poskytla si málo informácii. Takto sa Ti dá poradiť len veľmi všeobecne. Povedala by som muzovi, ze návštevy nech chodia poobede (cize nech sa najedia doma)...a Ty ponúknes len nejaký koláč (upeceny alebo kúpeny), čosi slané...prípadne obložený chlebík spravíš a hotovo. Vyvárať zakazdým pre xy ľudí komplet menu by mi liezlo na nervy. Ak príde len svokra, odober jej z toho, čo si navaríte pre seba a tiez ponúkni uz len vodu, kávu a chipsy. Ty sama si to zbytocne komplikujes. A aspon raz nech si to vyskúsa aj Tvoj muz, komplet pripraviť pohostenie, ked je taky "pohostinny". A nielen nachystat, ale aj spratať všetko, ked návsteva odíde.
Toto je ta chyba “ Moj muz ocakava ze ked pride niekto z jeho rodiny k nam tak pohostime, ja uvarim, upeciem.
Tak to nerob, alebo nech sa spolupodiela napacovat maso podla receptu a osupat zemiaky zvladne.
Vzdy si to robila a berie to ako samorejmost
Bud sa postara, alebo mama dostane chrumky
V prvom rade by som nevarila kazdy bozi den, vsak to je o nervy. Muza mas bohuzial svojou starostlivostou rozmaznaneho, on isto nevie co to vsetko v kuchyni obnasa... ked je svokra taka nenarocna na stravu, kludne sa to u vas vyriesi dvomi chlebmi, kavou a chrumkami. Nie je to nezdvorilé, niesi ziadny robot, ak si to chlap predstavuje inak, nech sa predvedie. Blbe keci vie mat kazdý, skutky treba. Aj ty mas narok na oddych od vyvárania. A raz za cas byt na studenej kuchyni nikomu hadam neublizi.
Angazovala si sa do putky kuchynskej, tak si putka kuchynska. Keby ste sa striedali, tak by obcas vyslo aj na muza aby navaril
@elizabet173 veď striedavka je tak populárna 😉
uvarim upečiem znamena, že muž čaka, že uvariš polievku, druhe máso, ryžu, šalat, upečieš koláč, kavu a džus, a vy ked pridete k nim, dostaneš čistu vodu a tie chrumky za 0 54 centov? hehe hihi spytaj sa muža, či ste vyvarovňa..zabiješ 2 muchy jednou rano urazí sa on aj jeho mama. občerstvenie sa da spravit aj studene, netreba 3 chodove
@jaond19 tak ja nakupujem raz tyzdenne vela si davam do mrazaku pecivo.., upratujem priebezne, ale navarene mam rada cerstve v tomto som fajnova.Na druhy den nezjem zemiaky ci kura.Ale ja varim rychlo...aj, ked mas pravdu uz nie s radostou, ale dcera na obedy chodit nebude vyskusali sme to a nema to vyznam a ja musim nieco jest
neviem akoze toto osobne neriesim, aj my ked viem, ze niekto pride, tak coto nachystam, ale nerobim okolo toho nejaku vedu, ze idem vypekat a vyvarat aby som stravila v kuchyni pol dna, to vobec nie. Ked mi niekam ideme tak necakam nic, najest sa mozeme aj doma, na navstevu vacsinou idem kvoli ludom, ze s nimi chcem byt.

Ako casto mate tie rodinne navstevy? My navstevam nevyvarame, upecene mam vzdy nieco, tak to ponuknem. Ale vacsinou ak ponuknem, tak na tanierik syr, klobasu, sunku. Ziadne menu. To, co vam ponuknu oni, by som neriesila, ale zlavila by som z tej vyvaracej pohostinnosti.