Nervozita zo svokry
Ahojte. Aj vy ste nervózny zo svokry, keď ste u nej dlhšie na návšteve? Je tiez ta vaša taka akčná a stále rozpráva a aj na nej vidno ze ma stres a je nervózna z návštevy? Potom sa to prenáša aj na ostatných, na mňa určite. Mam rada kludne povahy, lebo sama bývam nervózna a z nej som potom dva krát viac nervoznejsia 😄
@elizabet173 nie netravime. A mas pravdu..
@elizabet173 x krát som mu to už vysvetľovala no bolo to zbytočné.
@elizabet173 Oki, bo už som sa zľakla, že aj dovolenky sa tu sledujú. Ale to je potom potom milá, keď si mala obavy ako svoju dovolenku minie
@elizabet173 to sa takto nedá. U mojich rodičov nemôžeme takto dlho byť..
@elizabet173 tak fér to od jej muža rozhodne nie je...
@elizabet173 co uz bude to zakaždým to isté. Musim sa len čo najmenej baviť so svokrou a robiť si svoje veci.
Tiez pocitujem nervozitu,ked som u nich dlhsie. Ale to z reci mojej svokry. Nemame zle vztahy,len ona je taka neuroticka,negativna povaha.
@marca12 aj sa usmieva ci ani nie? Stále chce pomáhať?
Ano byvam velmi nervozna uz x dni pred navstevou. Na vikend je to akurat potom uz cakam kedy odidu. 😀 presne ako vravis rozprava prilis a o divnych temach. Plus ma teraz velmi hlucneho priatela, ktory ruci jak jelen na cely dom plus si rad vypije, ma sexisticke vtipy a narazky a je mu jedno ze mi v dome spi male babo. Takze som unavena a ohucana. Zaroven stastna ked uz idu domov. Je to v pohode. 😂 rodinu si nevyberas, toboz nie svokrovcov 😅
@bashee to hej rodinu si nevyberies. Mne chyba s nou úprimný rozhovor. Som si istá, že keď vždy odideme, tak nás ohovára pred ďalšou rodinou.
To čo za somariny riešiš, že svokra rýchlo rozpráva? Chúďatko je v strese a ešte aj to je zle. By som ti požičala svoju.
Ta príde ako Madonna 2x ročne, naschvál bosá úplne, aby videla, či sa jej nejaká špina na nohy nezachyti na nohu a keď áno, tak mi povie, že mám bordel. (ja upratujem rada a veľmi veľa). Rukou chodí po podlahe ci sa jej neenachyta prach a hoci sa jej neenachyta, ukazuje mi, že aha aký prach mam na ruke. V kúpelke videla prsknutu zubnú pastu asi 3mm,co deti predtým frkli a hovorí mi, že aká špina tam je, umýva to. Nájde šmuhu po handre a spusti, ako sa ma umývať. K nim domov nás prakticky nepusti a keď hej, to by si videla tu diktatúru. Bud rada za vystresovaný svokru co máš ty