icon

Nervózny manžel

marylily
18. júl 2023

Ahojte chcela by som skrátiť moje riadky ale je to komplikované kde začať?.....babulky som matka dvoch detí ktoré súd uznal s mojím povolením do otcovej opateri nakoľko v Tom čase pred 2rokmi som ich nemala kam zobrať (Najťažšie rozhodnutie v živote matky)😔😔😔😔😔poďme ďalej .....s bývalým manželom sme sa rozviedli a každý išiel svojov cestou ale pokoj sme mi s terajším manželom od neho nemali vyše roka v kuse buzerácie zakazovanie detom volať somnou atď atď chvála Bohu situácia ustála a je dobre sme v kontakte a máme sa dobre všetci s terajším manželom čakáme dieťatko po dvoch potratoch ktoré pripisujem k stresom ktoré sme prežívali 😭😭😭😭😭😭😭terajší manžel je rád že s deťmi komunikujem lebo nakoľko bývame žijeme v Nemecku a deti sú na Sk iná možnosť nie je fakt je rád a vidím že deti má rád .....ale stane sa že deti spomenú čo sa v ich doma odohráva alebo deje a on hneď je nafúknutý nervózny a to ma v ňom strašne hnevá a vyvoláva to aj naše hádky veď predsa deti hovoria svojej matke čo sa deje je to normálne len on to zbytočne nafukuje bývali manzrl má partnerku a deti všetko hovoria mne keď sa tam niečo veľké udeje s manžela mám pocit akoby ma chcel od všetkého a od každého izolovať ako to vidíte vy?

Strana
z2
januska12323
18. júl 2023

Počkaj, pomaly, pred 2 rokmi si sa rozviedla s mužom, deti mu nechala lebo si nemala kam ísť. A o 2 roky (teraz) máš za sebou niekoľko potratov, svadbu a odchod do Nemecka? A tvojmu novému vadí, že na deti nesereš úplne a voláte si? Nechceš si dať od vzťahov na chvíľu pokoj. Pre tvoje dobro aj toho nenarodeného aj všetkých zúčastnených. Toto je jedna veľká telenovela.

janagem
18. júl 2023

Možno sa bojí aby tie správy od detí pre teba neboli stres a opäť sa niečo nestalo bábätku?

maryetta
18. júl 2023

@januska12323 tak pokoj od vztahov si asi neda. Lebo je v nich taka zapletena ze….
A zase raz si to odnesu deti…

januska12323
18. júl 2023

@maryetta o 5 rokov bude riešiť ďalší rozvod s dvomi malými deťmi a hľadať nového oplodnitela.

thereisabear
18. júl 2023

Tak to si riadne šikovná, keď si toto všetko stihla za dva roky. Aj by som ti napísala, čo ťa v budúcnosti čaká, ale nebudem pridávať stres...

sheila121
Odpoveď bola odstránená
sasa1310
18. júl 2023

a čo chceš akú radu? Však si tehotná s úžasným partnerom. Ja reku, že tu bude rada, ako dostať deti späť a ty riešiš hulváta s ktorým si už tehotná. No asi nie je taký zlý, keď si s ním niekoľkokrát otehotnela

zuzubb007
18. júl 2023

No dobra mamicka zbavit sa svojich dvoch deti , a spravit si dalsie, jedine mi je luto tych deti

0kristina0
18. júl 2023

Preco sa nesnazis ziskat deti spat alebo aspon do striedavky? Ved Nemecko nie je na konci sveta? Zeby tvoj terajsi s tym nesuhlasil?

zanka777
18. júl 2023

@marylily keď si už v Nemecku a predpokladám že sa tam nemáte zle prečo o svoje deti nebojujes?!!!lebo oni sú s otcom a hotovo???lebo ty čakáš ďalšie a máš pocit že len to malé ťa bude potrebovať???nie moja milá!máš deti ktoré ťa potrebujú a nie nestačia im nejaké blbé telefonáty ako sa majú a čo majú nové..... Ako nehnevaj sa ale ja keď taký prístup matky vidím by som ju bila!!! Môj osobný pohľad na to ... Robiť si ďalšie dieťa to áno ale bojovať aby som mohla byť aj s tými ostatnými tiež MOJIMI deťmi to už nie....veď čo....veď im voláš..... Celé na hlavu!!!

marylily
autor
18. júl 2023

@zanka777 máš praudu si veľmi úprimná a vieš o čom hovoríš beriem odteba.....ale nemyslí si že po pôrode nemám v pláne začať o nej bojovať nakoľko som momentálne tehotná nemôžem behať po Sk stresovať sa sudmy papiermi atď ale mám to v pláne lebo srdce má stále ťahá za nimi chcela by som aby moje deti vyrastali spolu aj keď chudobné toto je moje prianie

zanka777
18. júl 2023

@marylily nehnevaj sa ale jednoducho toto je môj pohľad na vec.... Ja len dúfam že fakt budeš o svoje deti bojovať lebo oni ťa tak isto potrebujú.... Skús čím skôr aby nebolo neskoro potom .... Veď mamu majú len jednu

marylily
autor
18. júl 2023

@0kristina0 snažiť sa snažím ale teraz nemôžem mať stres a to vôbec nie sudmi všetko má svoj čas

marylily
autor
18. júl 2023

@zuzubb007 moja zlatá premudrela dakuj pánu Bohu že si v živote nemala obuté moje topánky súdiť a kydať je ľahké no pokiaľ nevieš všetky skutočnosti radšej si povedz o môj bože ktovie ako to mohlo byť nebudem písať kraviny

0kristina0
18. júl 2023

Tvoj terajsi muz je s tym stotozneni, ked mu vadia telefonaty?

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
toskanka
Autor odpoveď zmazal
dievcacitajucelist
18. júl 2023

@marylily To fakt??? Ja by som svoje deti nenechala ex mužovi hoci by som si sama vlastnoručne prístrešok postavila 😔 tak svoje prvé dve deti necháš ex..nájdeš si ďalšieho s nim si spravíš ďalšie dieťa a aj tento zrejme nie je práve top partner...Ja ti vôbec nerozumiem...kde si mala rozum???

sasa1310
Autor odpoveď zmazal
babovka2321
18. júl 2023

Keby som mala byt bezdomovec, len aby som bola na blizku mojim detom v opatere otca, tak radsej nim budem, nez odist si veselo za hranice a rodit dalsie deti. Ale mas pravdu. U otca a aj s novou partnerkou je im urcite lepsie, nez by bolo s takou lahostajnou matkou.

lucky_k
18. júl 2023

@marylily dvakrat som si citala tvoj prispevok, lebo som tomu neverila....ved ty si kvoli chlapovi opustila deti a utiekla od nich do zahranicia!!! ...Nehovor, ze s aktualnym si menej ako 2 roky !!! ...ty si vytvaras tento tazky zivot sama, ziaden osud ....lebo ak by som JA musela opustit deti a nechat ich s muzom, urcite by som sa sustredila skor na svoj zivot a stabilitu pre seba a nasledne sa snazila deti zobrat k sebe, urcite by som si nezacalá hned s chlapom robit dalsie deti .... tento aktualny nikdy tvoje deti nebude chciet....

eliska13
18. júl 2023

Tvoj terajší partner vie, že máš deti a tie s tebou telefonujú a hovoria ti veci ako matke tak na čo sa uráža?Ani tento nebude ten pravý to snáď vieš.
K ostatnému sa nevyjadrujem o pol roka budeš chcieť odísť z Nemecka a budú len problémy.Komu to majú povedať, ak nie matke?nemala si ich nechať mužovi deti sa neopustaju

toskanka
18. júl 2023

Svoj prvý komentár som zmazala, lebo som zle prečítala tvoj príspevok. Usudzujem, že si jednoduchšia žena, máš svoju "praudu" a je ťažké ti vysvetliť, že tvoj prístup k materstvu je otrasný.

stellarstar
18. júl 2023

@sheila121 dnes je utorok

abbey1
18. júl 2023

@marylily Uprimne mi povedz, k comu tretie dieta, ked prve dve vlastne riadnu mamu nemaju? Ach. Mam pocit, ze zazivam deja vu. Toto pred rokmi riesila znama. Mala v opatere vnucata, matka zdrhla do Nemecka. Pudy sa v nej prebudili, az ked cakala dalsie tam. :(
Chudence deti.
Az som sa nas... Prave som bola zapalit sviecku synovi na cintorine. Ktora matka opusti dieta bez boja?

kristiii
18. júl 2023

@marylily o tvojom súčasnom manželovi neviem čo si myslieť, možno sa práve len obáva, že sa s deťmi príliš zblížiš a budeš ich chcieť k sebe (k vám), nemusí sa mu páčiť predstava starať sa o tri deti, z toho dve nevlastné.
A čo sa týka ex, pôjdem proti ostatným, síce neviem, aké sú deti veľké/malé, ale myslím, že môžeš byť rada, že sa o deti postaral, keď ty si nebola schopná a ak je dobrý otec, príde mi dosť nefér, ak by si sa po pôrode svojho ďalšieho dieťaťa rozhodla, že mu vaše deti vezmeš.
Ale neviem, čo a ako medzi vami bolo, čo všetko ťa viedlo k tvojmu rozhodnutiu vzdať sa svojich detí, tak len taký môj pohľad k tvojim doterajším príspevkom.

bluka2
18. júl 2023

Na tvojom mieste by som si dobre prmyslela, čo robiť ešte PRED pôrodom. Ak sa vrátiš na Slovensko, možno máš nejakú šancu tie prvé 2 deti aspoň pravidelne vidieť. Ak sa tretie dieta narodí v Nemecku a nový manžel bude proti, na Slovensko sa už s dieťaťom 3 žiť dostaneš len ťažko. Hlavne ak nie si moc bohatá na právnikov a takú pomoc. Rozmýšľaj TERAZ, vyhľadaj všetko právne poradenstvo čo tam máš (určite sú aj bezplatne možnosti, možno s čakaním a tebe čas beží). Kokso, teraz musíš vedieť čo chceš a nie nejak teoretizovat o tom, čo budeš po pôrode robiť. Jedine, že si sa už v hlave tých dvoch vzdala

sheila121
Odpoveď bola odstránená
bluka2
18. júl 2023

@abbey1 tebe zomrelo dieta? ☹️

doriiis
18. júl 2023

Milá autorka....za dva roky si stihla sa odsťahovať zo Slovenska ( veľmi,ale veľmi si si znížila šance na získanie deti),stretnúť nového chlapa,vydať sa za neho a urobiť si ďalšie dieťa.Bodaj by si toľko energie investovala do získania svojich prvých dvoch detí.
Chudence deti

Strana
z2