Nervózny manžel
Ahojte chcela by som skrátiť moje riadky ale je to komplikované kde začať?.....babulky som matka dvoch detí ktoré súd uznal s mojím povolením do otcovej opateri nakoľko v Tom čase pred 2rokmi som ich nemala kam zobrať (Najťažšie rozhodnutie v živote matky)😔😔😔😔😔poďme ďalej .....s bývalým manželom sme sa rozviedli a každý išiel svojov cestou ale pokoj sme mi s terajším manželom od neho nemali vyše roka v kuse buzerácie zakazovanie detom volať somnou atď atď chvála Bohu situácia ustála a je dobre sme v kontakte a máme sa dobre všetci s terajším manželom čakáme dieťatko po dvoch potratoch ktoré pripisujem k stresom ktoré sme prežívali 😭😭😭😭😭😭😭terajší manžel je rád že s deťmi komunikujem lebo nakoľko bývame žijeme v Nemecku a deti sú na Sk iná možnosť nie je fakt je rád a vidím že deti má rád .....ale stane sa že deti spomenú čo sa v ich doma odohráva alebo deje a on hneď je nafúknutý nervózny a to ma v ňom strašne hnevá a vyvoláva to aj naše hádky veď predsa deti hovoria svojej matke čo sa deje je to normálne len on to zbytočne nafukuje bývali manzrl má partnerku a deti všetko hovoria mne keď sa tam niečo veľké udeje s manžela mám pocit akoby ma chcel od všetkého a od každého izolovať ako to vidíte vy?
A pán manželik sa skôr boji,že sa jedného dňa chytis,pôjdeš za deťmi a už sa nikdy nevrátis.Vies ako krv nie je voda
Toto je tak smutné ...a na drbnutost matky doplatia len a len detičky,pre.ktore je mama všetkým. Nikdy nepochopim
Už po prvom potrate si sa mala zabezpečiť, aby si opäť neotehotnela! Ty totižto deti máš, hold, nie su pri tebe. Tam si mala byť za levicu a tam bojovať. Neviem si predstaviť, že by som prišla o svoje deti ...a medzi iné si skúšala svadobné šaty, tešila sa na veľký DEŇ, usilovala o potomka...iné priority..., toto ja nikdy nepochopím!?!
Autorka, zeny ako Ty by vobec nemali mat deti.
@marylily 3krat som si precitala tvoj prispevok a aj tak netusim,ako ti napisat to,co z neho citim tak,aby som ta neurazila…vobec,ale vobec z teba nemam pocit,ze ty svoje deti chces,vzdala si sa ich dobrovolne,nie preto,ze si ich “nemala kam dat”,ale preto,ze ti to vyhovovalo,mala si uz noveho a svoje plany. Ak mas miesto pre nenarodene,tak nemas miesto pre uz svoje terajsie???zijes v Nemecku,cize,asi Vas tam nieco tahalo a budu to asi peniaze skrz prace,ale hras to tu na chudobinu chudobnu a ospravedlnujes tym dovod,preco nemas deti. A tehotenstvo nie je “choroba”. Cest vynimkam,ak to maju zeny narocne,ale ty si si tie deti mala davno vybojovat,potom bude vyhovorka,ze babo je male a neda s s nim behat hore dole po sudoch atd atd,az kym nevyrastu a vykaslu sa ti na hlavy. A k tvojmu dokonalemu muzovi sa ani nevyjadrujem,to je tiez kapitola…nemozem radit,ak niecomu neverim,ale nazor som napisala,treba si uvedomit,ze nie vsetci “zeru seno”
@marylily uz keby nejakym nestastnym sposobom doslo k tomu, ze sa musim vzdat deti, tak nie je toho boha co by ma od nich dostal stovky km daleko, ale naopak, budem co najblizsie k nim a snazit sa s nimi travit tolko casu, kolko bude mozne… ty si uprednostnila novy penis pred vlastnymi detmi, nic viac nic menej. A ten penis myslim doslovne, kedze nijako nerespektuje tvoju situaciu a chova sa ako sa chova…
@marylily žena čo opustí svoje deti je pre mňa úplné dno. A ešte si aj ďalšie spravíš 🤦 to zas necháš chlapovi a pôjdeš trtkať ďalej? Čistá stokarina.
@marylily Si ako moja svagrina tiez nechala 2 male deti svojmu ex 9 a 5r. a nasla si druheho chlapa a este akeho skaredeho, s ktorym si do roka stihla spravit dieta. No hnus odpad a pred jej matkou mojou svokrou, ked si dcerenku zastavala, som bez ostychu povedala, ze vychovala ku....u. Odpad spolocnosti, lebo ona nepotrebuje deti ale kolika a ked sa jej tento zunuje zas mu necha decko a pojde dalej. Mimochodom decka robi len aby nemusela ist do roboty
daj tym detom a ich otcovi co sa o ne stara pokoj ty uz bemas velmi co hovorit do ich zivota (telefonaty nie je vztah matky a dietata a este ani tie si nevies obhajit)
@januska12323 veľká telenovela si ti a tvoje múdre reči vôbec tu nie je popísané v príspevku všetko čo sa stalo všetky okolností a aby ti bolo jasné v živote nikdy nevieš či sa môže stať tebe preto radšej sud s chladnou hlavou toľko odomna nepoznáš všetky okolností ale mudrovat budes
@vamajka nie moja niesom lebo ja som svoje deti neopustila dobrovoľne ja som bola týraná ponižovana a nikdy nie dosť dobrá chodila som do práce starala sa o svoje deti učila sa dní a jedného pekného slová som sa nedočkala 12rokov vieš ľahko je písať keď nepoznáš všetky podrobné informácie
@svokrinjazykmonika trtkat pôjdeš ty alebo tvoja mama dávaj pozor ako a prečo sa takto vyjadrujes a nepoznáš má moja zlatá predné také tipy ako ti s tvojim vyjadrovaním muži podvádzajú a niesi naplnená laskou cawko
@sissy27 a ďalšiu sudkyňa ok tak počúvaj zo všetko úctou ja som nemala na Sk kam ísť dom ostal deťom moji rodičia niesu na Sk takže prvom rade plno dlžôb na krku bez domova a bez centu mala som ostať stáť na jednom mieste ?alebo je lepšie pohnúť sa zlomeva uvoľnená a bez energie vpred a potom zadať riešiť všetko ostatné vy všetci ste múdry ale nečudujem sa na Slovensku sama háveď
@marylily takže si opustila bývalého manžela/priateľa, ktorý ťa ponižoval a týral, pre istotu si mu nechala vaše dve deti a on ti držal snáď zbraň pri hlave, že musíš odísť do DE. 👍
Och a varí, upratuje a učí sa s deťmi každá z nás takže tým zrovna nikoho neohúriš, ale ok.
Po tohtotýždňových príspevkoch na tomto fóre (a to je ešte len streda dokelu), strácam vieru v túto spoločnosť a v zdravý úsudok ľudí. V poslednom čase manželovi vravím, že chyba je asi v nás, lebo nie je možné aby každý v našom okolí mal také nezdravé názory, výhovorky, nevysvetliteľné konanie, že asi som vadná ja 🤔
@marylily zivot je otazkou priorit. Pre mna je to rodina a najma moje dieta. A zena, ktora sa nedokaze postarat o uz existujuce deti NEMA ABSOLUTNE ZIADNE MORALNE PRAVO porodit dalsie. Proste nie.
To, ze zostali s exmanzelom je nestandardne, ale je to ok, je to ich otec a ak mal v danom momente lepsie podmienky, tak nech ich ma. Ale ty si neurobila nic aby si sa S DETMI mala lepsie, len ta suska svrbela. Mala si si dat do poriadku zivot, pracovat, najst si byvanie hoc skromne, postupne splacat dlhy a BYT DETOM NABLIZKU. Nie osedlat novy penis a miesto toho, aby si si budovala vztah s detmi, sa poberies do prdele a spravis si nove dieta… co myslis, ze toto tretie ti udrzi chlapa, zabezpeci prijem, splati dlhy, postavi dom?? Zas len budes hnit doma, robit nebudes a nikam sa neposunies. Krasa, fakt…
@marylily ja tomu nejako nerozumiem ako sa tu do nej navazate.
Stale sa tu omiela ze muz je uplne rovnaky rodic ako zena a ma sa starat rovnako, OCRkovat rovnako, vsetko rovnako okrem kojenia.
Tisice muzov nemaju zverene deti, iba na ne platia, maju dalsie deti a novymi zenami a nikdy som tu necitala take hejty na muza co nechal deti zene a siel dalej.
Zrazu ona je najhorsia lebo je jedna z miliona co nema deti pri sebe? Zrazu len matka je rodic?
Mne to tiez pride sialene, deti by som sa nevzdala a keby mi hrozilo ze mi ich vezmu ked som bezdak, tak by som byvala co najblizsie, to je bez debaty. Ja sa nezastavam opustenia deti.
Ale tej rovnopravnosti muza - otca, co tu vzdy vytahujete ked treba po dvanastke na zachranke este vylozit umyvacku.

@zanka777 súhlas! 💯👍