Neschopný muž
Ako pomôcť človeku, ktorý neustále rieši minulosť a nevie sa pohnúť dopredu.? Stále je taký rozcitlivelý, plače, ufňukané decko.. za všetko čo sa mu stalo môžu iní, on nie lebo ak by sa nedostal do zlej partie, tak by nebol tam kde je, všetci sú zlí... absolútna neschopnosť prevziať zodpovednosť za svoje činy a následky. Smútok rieši alkoholom, občas ženu v zúrivosti udrie, keď je ožratý a na druhý deň kvety, čokoláda a ospravedlnovanie s poznámkou, že ak by urobila to či to a zachovala sa tak a tak, tak by sa nič z toho nestalo (zase hádzanie viny na druhého).
@elizabet173 Začínam ho už nenávidieť.
teba on ťahá dole a tebe nie je luto tvojho vlastneho života? tak potom ostan s nim, vola sa to samaritansky komplex
@kommune Mám výčitky, že keď ho kopnem do zadku, že si niečo urobí.
Baby ti tu davaju rady, ta najlepšia je odísť, no ty si rozhodnuta ostat s nim aj napriek tomu, ze ho uz nemilujes, ze uz sa ti protivi, ze je vlastne pre teba pritaz. Tak co vlastne hladas? Podla toho co pises, si rozhodnuta s nim ostať, lebo sa o neho bojis. Tak od nas asi cakas polutovanie???? Pozri....kazdy sme si strojcom svojho šťastia. A je to pravda.
@retatka Mám 32, som mladšia od neho. Deti nemám, on jedno má z predošlého manželstva. Sama sa pýtam, že prečo som stále s ním, je mi ho ľúto , ja neviem... Ale nie som šťastná.
@7miriam77 Nexhcem s ním zostať. Len sa bojím, aby si neublížil.
Za chvíľu bude bez práce...doma ta bude len otlkat a Tebe ho bude ľúto...a to bude všetko čo s tym urobiš. Ako on tak aj Ty za môžeš za svoj život. Každý ma na výber...buď budeš držať hubu a krok alebo zoberieš život do svojich rúk. Začni konečne žiť a vzchop sa! Ja by som mu dopredu vytlačila cestovný poriadok vlakov, ak by sa začal vyhrážať ze si niečo urobí. Toto čo je z Teba urobil on, môže si s Tebou robiť čo chce a on to dobre vie. Rieš seba a nie neho, choď tomu psychologovi ty.
Tak to si v zacarovanom kruhu....tak čo ides cakat kym zomrie prirodzenou cestou???
Čím skôr choď od neho preč. Nomočená si v poriadnom ,,blate,,. Neuvedomuješ si, že ešte máš šancu na šťastnú rodinku, ale za chvíľu už nie napr.nebudeš mať možnosť mať deti a pod.
To, ze ti vravi, ze si nieco urobi, je len dalsia forma psychickeho tyrania. A urcite ta potesi, ze vacsina tychto muzov si nic neurobi. Pripadne, ak sa ti bude takto vyhrazat, je fajn si to nahrat a zavolat policajtov, ze sa bojis o jeho zivot v pripade pokusu o samovrazdu. Ked si ho hospitalizuju na par tyzdnov na psychiatrii, vylieci sa z tychto dristov rychlo
Ci si nieco urobi, je len a len jeho problem. Pre boha, mas 32 rokov. Este mozes mat stastnu, milujucu rodinu a nie sa nechat otlkat od alkoholika.
tak si ublizi. a co?
je to chudak obycajny... Aj ten moj sa mi vyhrazal samovrazdami, a vies aka bola moja reakcia? som mu polozila protiotazku - pojes lieky ci skocis pod vlak?
potom skusal take nieco ze ved to by si isto mala vycitky.... No blbost, nemala. Ja som zodpovedna na svoje rozhodnutia, a za moje malolete deti. Vsetko ostatne akoze sorry, je mimo mna.
a ten tvoj -- to je ten moj ako cez kopirak, az na to udieranie, to by bola uz konecna a vyrazila by som ho aj ked sme mali deti .-- takto kedze boli fakt malicke, som dychala z hlboka... rozumiem ze nevies zo vztahu odist, ale musis to spravit. Ten chlap Ta nici.
@majlo1234 Už u nás policajti boli, keď ma fyzicky napadol a ťahal po chodbe za vlasy (opilý). Ja som sa cítila akoby som ja bola agresor, veľmi nepríjemne pred tými policajtami. Namiesto toho, aby ho vykázali z bytu, chceli aby som ja odišla ku kamoške alebo k niekomu. Hrozne ponižujúce to bolo.
on ta tahal za vlasy po chodbe, az sa policajti volali, a ty si este s nim??????
@kommune presne. ten, kto naozaj trpi - sa zabije sam v tichosti, bez takejto okazalosti.
Zena, ozaj odid. Vies, vyhraza sa samovrazdou, ale je vyssia pravdepodobnost, ze ak s nim ostanes, skonci to vrazdou.
@hankm Nebol takýto.
Tiež si reže ruky, stehná.. nemôže v lete nosiť krátke rukávy. Ja myslím, že.potrebuje psychológa.
@elizabet173 No kiežby som si vymýšľala, to by bolo najlepšie. Ale bohužiaľ nie.
Tie rezné rany videli aj policajti a vôbec ho nevzali na psychiatriu. A to sa tiež vyhrážal samovraždou pred nimi.

@sono2 Navrhla som mu psychológa.