icon

Neschopný muž

10. máj 2023

Ako pomôcť človeku, ktorý neustále rieši minulosť a nevie sa pohnúť dopredu.? Stále je taký rozcitlivelý, plače, ufňukané decko.. za všetko čo sa mu stalo môžu iní, on nie lebo ak by sa nedostal do zlej partie, tak by nebol tam kde je, všetci sú zlí... absolútna neschopnosť prevziať zodpovednosť za svoje činy a následky. Smútok rieši alkoholom, občas ženu v zúrivosti udrie, keď je ožratý a na druhý deň kvety, čokoláda a ospravedlnovanie s poznámkou, že ak by urobila to či to a zachovala sa tak a tak, tak by sa nič z toho nestalo (zase hádzanie viny na druhého).

Strana
z4
maialeo
11. máj 2023

@erikab82 terapie su na dve veci... by si mala vedieť.

tykat
11. máj 2023

A ty si mu co? Ak partnerka, tak on je mozno neschopny ale ty si uplne blba.

autor
11. máj 2023

@tykat Ďakujem, to mi veľmi pomohlo.

zooeynka
11. máj 2023

Odznela tu nejaka rada ktora ti realne pomohla? Alebo si sa aspon vystazovala a zivot ide dalej?

tiezjedna
11. máj 2023

dala by som mu ako najbližší darček rozvodové papiere a keby náhodou žiaden sviatok nemal, tak z toho dňa sviatok urobím. Minimálne pre seba.

autor
11. máj 2023

@zooeynka Pomohla mi podpora a vedomie, že to nie je moja chyba. Od včera bývam u kamarátky.

dankanka
11. máj 2023

Aj Ty iba nariekas a fnukas.. je cas pohnut sa dalej.

zooeynka
11. máj 2023

Tak to je pokrok. Gratulujem k dobremu rozhodnutiu

luccija
11. máj 2023

@maialeo kríza stredného veku môže trvať 10 r 😏

luccija
11. máj 2023

Autorka dobre si spravila zničil by Ta.Ale toto ešte nie je koniec snáď odolas, lebo určite začne teraz vystrajat, manipulovat

zooeynka
11. máj 2023

...este len zacne psychos svoje divadlo - bude prosit, bude chrumkavy, bude slubovat, prejde do fazy zlosti a bude sa vyhrazat, nadavat, potom zas bude slubovat ze bude vsetko dobre a zas sa bude vyhrazat, skaredo nadavat....oni su ako cez kopirak, skusaju podobrom, pozlom, vyhrazky samovrazdou, vzbudzovat lutost, chvilu sa teatralne odmlcat a zas zacat prosit, nadavat.....na grc

kaktusik007
11. máj 2023

autorka, drz sa!!! a vydrz ten natlak co s na teba spusti teraz..... a stoj si na rozhodnuti opustit ho.

gratulujem 👍🥂

autor
11. máj 2023

@zooeynka Už to robí. Že nemôže bezo mňa žiť, že umrie bezo mňa. Hrozné to je. Ale keď si spomeniem, že je otázka času kedy sa to bude opakovať...už nie, nechcem.

kaktusik007
11. máj 2023

ak nemoze bez teba zit - na toto by som mu pocedala ze to je smutne, ale budes musiet. ak sa ti zacne vyhrazat ze si nieco urobi --- s kludom anglicana mu treba povedat ze v poriadku, ak sa tak rozhodne, je to jeho rozhodnutie a ty ho budes akceptovat. naozaj nie si za neho zodpovedna. drz sa.

maialeo
12. máj 2023

@luccija ano moze trvat aj 10 rokov

Strana
z4