Nespokojnosť priateľa
Ahojte chcela by som vedieť názor iných žien na moju situáciu. Mam nového priateľa s ktorým si rozumieme úplne vo všetkom až na jednu vec a to že jemu sa páčia umele prsia. Keďže ja som schudla vyše 20 kg tak ani prsia nie sú boh vie čo. Dnes sme sa o tom rozprávali a hovoril že je jeho "podmienka" je aby mala žena pevné prsia. Mňa sa to trocha dotklo. Samozrejme povedal že keby mu to tak na mne vadí tak so mnou nie je. Čo si o tom myslíte, preháňam?
Máš doma proste hulváta, čo ti poviem. Som zvedavá, či sa on vôbec vekom nemení a či je teda na ňom všetko dokonalé, keď si môže takto dávať takéto nezmyselné podmienky
Dala som si urobiť prsia, lebo som so svojimi po diétach, chudnutí a cvičení nebola spokojná.
Bolo to však v čase, keď som nemala žiadneho partnera.
A ak by som mala a boli by sme spolu takto krátko a ešte by aj prišiel s touto požiadavkou, dala by som si ich urobiť, ale nie kvôli nemu. Ale kvôli sebe. A jeho by som poslala kade ľahšie. Blbec.
Ako ti písali baby vyššie... Nech on má penis pripravený 24/7 v pozore.
Hlavne, ak si už teraz kladie také podmienky, ver, že prsiami by to ani zďaleka neskončilo.
Čo bude chcieť ďalšie? 🤔
A čo to bude nabudúce ??? .. keď mu teraz vyhovies, o čo ťa bude žiadať nabudúce ?! .. nikdy nič (a hlavne takéto invazívne zákroky) nerob pre niekoho iného ,ale iba pre seba ... Pokiaľ s tým nie si stotožnená ty, tak by som do toho nešla ... 🤷 21 rokov, 4 mesiace ...hmmm chlapcek zlatý .
Odpovedam len na nazov temy-Tak takeho este nevyrobili,co by za to stal 🤦♀️
Prosím ťa, váž si sama seba a svoje telo, také aké je a nie dákeho chumaja, ktorý chce umelé cecky - nech si ich urobí. Keby si ty sama po nich túžila, potrebovala ich k sebaláske a sebavedomiu - ok, nepoviem nič. Ale že chlapovi sa to páči a je to jeho podmienka? Na-hento by som mu na hlavu. Píšeš, že je to nový priateľ,kvôli takému by som sa neobťažovala
Prepáč, ale to čo je za chlapa? A keď budeš po porode, mať vyťahane brucho, vysiace prsia...tak čo? Pripadne po nejakej peracii a budeš mať jazvu? Pošle Ťa k vode?! Odporučam najsť si chlapa ktory ťa bude ľúbiť taku aka si, počkať si na neho radšeh....ja mam 3 detičky, a nevyzeram ako z letaku, ale moj manžel mi vravi, že pre neho som najkrajšia žena na svete. ani vlasy si nechce aby som jemne dofarbila do blond, vraj ma lubi taku aka som ♥️
Moja a tvoja situácia je neporovnateľná, keby mi to povedal môj manžel s ktorým som už pomaly 8 rokov a poznáme sa o ďalších +6 rokov viac... Po pôrode, potom všetkom čím sme prešli... Tak áno, prečo nie? Už sme mali o tom rozhovor, keď sa doberáme, on je spokojný... Berie to ako súčasť života, že proste som dojčila našu dcéru .. No v 20 nejaký blbeček, nech mi fúka práškový cukor...
a tvoja podmienka nech je ze si da predlzit penis. potom by som si dala prsia spravit
Chudla si kvôli nemu? Ci kvôli sebe? Páčia sa ti tvoje prsia ci jemu nie?
Maa 20 chapem on 21 to je na chlapovi akoby mal 15rokiv oni sú trošku pozadu,bez urážky nato sú výskumy...
No a jeho podmienka...tak ak budete spolu w po pôrode budeš mat strie ovisnute brucho prsia kožu aké podmienky si potom dá? No pre mňa hlupák prepáč ale kým môžeš zid z kratšej cesty...
Ja mam 36r dve deti a môj muž má miluje aká som, nie som chudá a nikdy som nebola aj keď cvičím zdravo jem! A preto viem prečo so mnou môj manžel je...a napr in neznáša umelé prsia ústa nič strašné sa mu to hnusi ,chvalabohu 😄
Ak by si si ich cela dať spraviť, sprav to kvôli sebe no isto nie kvôli nemu. Alebo nech ti ich zaplatí a potom mu daj kopačky. To čo je za chlapa, keď si niečo také dovolí. No ja by som sa na neho teda vybodla
ja mam malicke aj s malymi zomriem😅 ja v tom proste nevidim nejaku utechu, keby som zena ktora rada nosi pekne saty s vystrihom ok, ale takto nie, som spokojna aj muz.💁
inak lutujem dnesnych chlapcov, malo ktora bude prirodzena...
@maminka1986 chudla som kvôli sebe, s prsiami nie som úplne stotožnena ale nehodlam si kvôli nemu dávať robiť silikóny.
Ked uz ma taku podmienku, tak aj by ti zaplatil tu operaciu ked na nej tak trva? 😃😃😃 Nie, nesla by som nikdy kvoli chlapovi a gratulujem k schudnutiu ☺
Ja mam tiez 20 ako ty, ale už mám 2 deti, manžela a prsia presne také aké nechcem. Manželovi hocikedy poviem ze sa mi nepáčia a ze by som ich chcela zmeniť pretože sa hanbím za svoje telo. Ale on ma vždy podrží, vždy vyvratí moje myšlienky a povie ze som najkrajšia taka aká som teraz že žiadnu umelinu vedľa seba nechce. Ty máš zrejme vedľa seba zlého chlapa. 🙂
Ani nedávaj, jedine, ak by si to robila kvôli sebe! Ja by som podstúpila zmenu poprsia, ale nie silikóny...
Kvoli sebe ano. Kvoli mužovi nikdy. Každému sa páči niečo iné. Rôzni chlapi rôzne chute. Obrazne povedané, keď jeden bude preferovať male, dáš si zmenšiť,druhy ked bude chcieť zase balóny, dáš si zväčšiť? Asi blbost ze? A nikto nie je dokonalý. Aj chlap si da kvoli tebe napr.zvacsit penis? 😁
Ahoj,nie nedala by som si iba kvôli partnerovi urobiť plastiku. Držím palce, aby si mala dostatočnú sebaúctu a rozhodla sa správne🍀
@marca12 ja neviem ženy vy si to robíte niektoré samé. Keď ma niečo úrazi alebo sa ma to dotkne, tak to seba mám obviňovať že som príliš citlivá?
Blbosť. Keď si muž ženu nevie vážiť a nie je s ňou spokojný tak načo ostávať vo vzťahu?
Aby počúvala že nie je taká a onaka, že nemá také prsia a taký zadok atď? A ešte bože chrán aby sa jej to náhodou dotklo. No od vlastného muža by sa má to teda dotklo pretože toho milujem. 🤷🏻♀️
My ženy sme predsa háklivé na svoj vzhľad. Pretože sa snažíme každá ako môžme. A však nie vždy je to ideálne nemozme byť dokonalé. Chceme sa ale páčiť. A keď niekto zadrie že jeho podmienkou sú pevné prsia..... 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Chlapec by si mal trochu vstúpiť do svedomia. Toto je moc.
@desore no určite ..
"Chlap" ktorý ti povie že pevné prsia sú podmienkou ,ti pri prípadnom rozchode povie,že mu ich máš vrátiť,lebo ti ich financoval. Už keď niečo také vypustí z úst,to naozaj uz poukazuje na jeho 'charakter a naozaj prority vysokej hodnoty" po milovaní,či pred..🤦
V živote by som si nedala spraviť niečo s mojím telom len kvôli tomu,aby som sa páčila niekomu inému!!
Ja si ani nič neoblečiem len kvôli tomu,že sa to páči môjmu chlapovi,pokiaľ sa to nepáči aj mne
@janulka182 presne to ma napadlo... prsia adekvatne jeho výške platu ;)
Koli nikomu by som si to robit nedala,jedine koli sebe.a ak by som dostala takuto podmienku,tak v momente ho poslem.....
Ako,keby mi to jemne milo navrhol,ze ci by som sa nechcela vylepsit,alebo takym dajakym stylom,ale klast mi to ako podmienku,tak to urcite nie
Ja mám chvála Bohu prsia pevné...a čo je podstatné zdravé...za to ďakujem...ja by som si umelé prsia nedala urobiť ani kvôli sebe nie to kvôli mužovi...samozrejme v prípade zdravotných problémov by som o tom uvažovala...ale pohnutka že chcem lebo je to coool a in určite nie🙂
Vacsieho hlupaka uz si si nemohla najst.Sorry.Dnes je s tebou-zajtra s inou...rozmyslaj trosku.
@cucoriedkacucoriedka nemôžeš napísať "nikdy by som si nedala spraviť", lebo je xy žien ktoré nemajú tvoje šťastie a veľmi tým trpia. Pre mňa je vždy lepšie vidieť ženu spokojnu' samu so sebou ako ženu utrápenu a zakomplexovanu'
Tak prečo si nepomoct ak sa dá?
@nini1978 anoo..môžem.pisem za seba...ja nikdy...ak nebudem mať zdravotný problém..lebo to nepotrebujem...ale neodsudzujem ženy ak to potrebujú nech to riešia aj takouto cestou...ale len kvôli chlapovi...nie.
@nini1978 áno ale s ostatným s tebou súhlasím;)

Nasiel si ta, aj ked si take nemala, takze myslim, ze to myslel len tak vseobecne, ze sa mu pacia aj take, nic viacej by som dako za tym nehladala a teda duplom by som si ich nedavala kvoli nemu robit.