Nespokojnosť priateľa
Ahojte chcela by som vedieť názor iných žien na moju situáciu. Mam nového priateľa s ktorým si rozumieme úplne vo všetkom až na jednu vec a to že jemu sa páčia umele prsia. Keďže ja som schudla vyše 20 kg tak ani prsia nie sú boh vie čo. Dnes sme sa o tom rozprávali a hovoril že je jeho "podmienka" je aby mala žena pevné prsia. Mňa sa to trocha dotklo. Samozrejme povedal že keby mu to tak na mne vadí tak so mnou nie je. Čo si o tom myslíte, preháňam?
@cucoriedkacucoriedka mam to tak ako ty. Pokial nejde o zdravie, tak by som estetickej chirurgii radsej odolala. Cely zivot mam male prsia, v mladosti sa samozrejme chytali komplexy. Ale cim som starsia, som fakt strasne stastna, ze som sa nedala zlakat na zvacsenie, vekom uplne ocenujem malu velkost. Ale mne nic neovisa, hoci mam oddojcenych poctivych 4-5 rokov.
@0silvia0 ja mám tiež šťastie...chodím bez podprsenky...a to mám 45🙂 nech nám to dlho takto vydrží.
Kvôli chlapovi by som určite na sebe nič takto drasticky nemenila. Ja mám 70F a teda sranda to nie je, skôr by som brala menšie, ale za tú námahu a peniaze mi to nestojí.
Ty mu tiež môžeš povedať svoje požiadavky na ideálneho chlapa, vyspelý, vyšportovaný, s VS, s patričnou výbavou medzi nohami 😜 a uvidíš ako sa bude tváriť
Kvoli chlapovi ? Urcite nie,jedine kvoli sebe by som si ich dala spraviť...
Nikdy by som to kvôli partnerovi neurobila, ak ťa má naozaj rád, tak nech ťa má rád kvôli tomu kto si, nie kvôli tomu akú veľkosť podprsenky nosíš...
Nečítala som ani jeden komentár. Ale môj názor je,že ak chlap ľúbi a chce ženu tak nehľadá na nej chyby. Ak by mu to na tebe nevadilo tak by s takou témou ani nezačal. Nájdi si iného. Ale ak je tvojím novým priateľom tak aj dobré,že ti to povedal zahoruca tak sa nemusíš trápiť ak ho čím skôr necháš. Máš na lepšieho. Už len to,že si prišla po radu tak svedčí o tvojej inteligencii. Dobre,že si hneď nešla na zväčšenie. Teraz chce prsia, potom pery, tetovania ....... nech hľadá chyby na sebe. Frajer!
@bajka16 ja to vidim inak. Kazdy si mame hladat seberovneho partnera a mame byt uprimny vo vztahu. Nebudem s chlapom,ktoremu sa pacia umele zeny,taky chlap vyznava aj ine hodnoty ako ja. Cize keby som vedela,ze sa mu pacia umeliny,nestracam s nim cas a hladam chlapa,ktoremu sa budem pacit. Cize nie,my zeny si to nerobime same. Zeny zostavaju v neperspektivnych vztahoch a to je velky rozdiel. Uz tu je jasny signal,ze tito dvaja nemaju buducnost. Chlap,ktoreho si najdem a budeme na rovnakej vlne ma predsa nemoze nikdy nicim urazit,lebo si budem hladat podobneho mojmu stylu zivota a podobneho nazorovo.
Ech povec ze si ich das urobit ak ti na nich zarobi 😂😂😂
Tak ak sa do toho rozhodnes ist pre tie jeho kecy, tak mu nezabudni vystavit fakturu 5000eur s tym, ze kazdych 10 rokov bude treba reop 👍 Ked ma poziadavky, nech to plati.
Moja kamaratka si dala robit prsia a keby vedela ako to skonci,nikdy by do toho nesla.Viem,ze je jedna z mala ale strasne zle to dopadlo.Radsej ani nepisem.Skoncila na psychofarmakach samozrejme bez implantatov a s kopou zdr.problemov,z ktorych sa snazi dostat sa uz roky.Ja mam tiez nejake plastiky ci operacie ale zo zdravotncy dovodov a nie je lahke s tym zit.Aj ked budes mat krasny dekolt,nemusis sa s nim stotoznit.Hlavne ked to nie je z tvojej vole.Takze ci za to stoji ten chlap...to az ked clovek ma s tym vlastnu skusenost a zije kazdodennu realitu zisti,ci to stalo za to.Takze aj tieto rizika ber do uvahy.Ze ty nemusis byt s tymi prsiami OK ale TY s nimi budes zit.A kvoli niekomu,kto mozno o par rokov zbada pevnejsie.Lebo skutocna laska nevychadza z pokochania sa peknym telom ale byt spriazneny s tou dusou.
Necitala som nic z vlakna. Len pre neho nie. ALE ...nikdy som nemala velke prsia, jasne pacili sa mi take, ale nemala som ich...ani komplex. Mam 2deti...jedneho rana som sa zobudila a povedala som si ,ze chcem. Pozrela si recenzie na nete, zavolala,isla na konzultaciu a zajednala termin. Mam ich, pre mna nic fantasticke po operacii, proste mam. Za mna velmi dobra investicia, bezna vec v dnesnej dobe. Podla mna k tomu dospejes vekom.
@lenuska9999 uuuuuplne sa s týmto názorom stotožňujem 👏👏👏👏👏 ak si ty sama so sebou spokojna, tak kvôli nemu nie 👊 ak by som nebola ja spokojna,dam si ich urobiť aj keby cely svet povedal nie...proste rob vždy všetko tak,aby si sa ty cítila spokojna a stastna...len a len kvôli sebe a zo svojho presvedčenia... Môj postoj voči takým rečiam? “Drahý moje prsia sú presne take ako vidíš,buď si ich uzi a bez dalších porovnávacieho alebo hľadaj inde tie obrovske pevne ale mna do toho netahaj...👌👌 držím palce v tom,aby si si vždy udržala svoju ženskú hodnotu ❤️❤️🙋♀️
@desore prečo vrátiť? Véd to je jeho podmienka. Chce mať babu s umelými kozami, tak nech platí chlapec.
ja som bola mlada a sprosta , pristel mi je zaplatil ze nech si dam ze to je brutalne , uz som par mesiacov bez nic a som najstastnejsia na svete

Nedala by som si kvoli chlapovi ziadnu plastiku.