Nespoľahlivý partner
Ahojte, chcela by som si prečítať objektívne názory, ako by ste riešili túto situáciu. S priateľom sme spolu piaty rok, z toho dva roky spolu bývame. Včera prišiel skôr z roboty a vraj ide na stretnutie do kancelárie. Odišiel o 15:30, dlho ani obraz ani zvuk, tak som mu volala, telefón mi nebral, potom odpísal, že je ešte v kancelárii. Pýtala som sa kedy mieni prísť domov a či vôbec, úplne ignoroval moje sms, doteraz sa neozval. Celú noc bol v ťahu. Ako by ste ho vy privítali keď sa mu uráči dostaviť sa? Lebo ja som veľmi vytočená.
@ibrunova no ja som mu odvčera ani nevolala, ani nepísala. Ja som sa nevyparila a nehrala sa na mŕtveho chrobáka.
@zojazoja on bude mať tento rok 30 takže za mňa by mal byť už niekde inde a nie sa chovať ako puberťák. Ja nikoho pri sebe nedržím, ak túži byť sám a flákať sa takto s kamarátmi, stačí povedať. Vyriešime medzi sebou nejaké veci a môžeme ísť každý svojou cestou.
Chces to aj dobuducna?Lebo toto sa nezmeni.Ani manželstvom ani deťmi ani keby si bola tá naj naj na svete.Toto robil aj môj ex aj exsvokor,svokra to obhajovala,vraj každý chlap sa občas túla,ožerie sa a má milenky.Sice som bola za kravu,že sa mi to nepáči a nechápem to.Byt tebou,dám jeden vážny rozhovor a cca mesiac čo to spraví,inak ísť od seba,takýto život nevydržiš.
no vidis..vybavene 🙂 🙂.takze hodit s nim vaznu,ale naozaj vaznu debatu, ze ti toto vadí, ci je ochotny s tym nieco spravit..najst kompromis.ak nie, vybavene. kazdy svojou cestou 🙂
toto myslim ze nie je o nespolahlivosti, ako na celu noc aby sa zdekoval volakde a nedal ti vediet? to je divne nie? to ma taku pracu aby robil cele noci?
@sandokanka36 nie, vôbec to nevyžaduje nočnú prítomnosť v kancelárii a áno, ja to tiež považujem za divné a maximálne neúctivé voči partnerovi, preto som chcela názory žien ako to oni vidia keby im toto robil ich partner. Vidím, že názory sú rôzne, niektorým to vadí, nájdu sa aj také, čo by pánkovi prestreli asi aj červený koberec keby konečne zavítal domov. No ja som v tej prvej skupine.
Podla mna darmo cakas, ze on pride a povie ti...moj ex to bral tak, ze bud sa s tymto zmieris a prijmes to, alebo si to ries ked sa ti nepaci...takto rozmyslal aj moj ex a nepovedal mi to, trvalo 2 roky kym mi to dopne a to som mala 28 a on 38 😳🥴🤦♀️. Darmo som bola mila, tolerovala, po 2 rokoch som videla ako sa veci maju, ze sa to eskaluje k horsiemu, a ze zmenit to musim ja. Takze po 4 rokoch sme si sadli, ukoncili tento marazmus a nemohla som spravit lepsie.
Videla som ako zil po nasom rozchode a teda dakujem nie.
Ja som sa otrepala jak taky dobity fenix a rozbehla karieru, spoznala uzasneho muza s ktorym sme 7 rokov a uz nejaky cas manzelia, cakame bejby a sme naj kamosi, partaci, mikenci, je to anjel. Vymenil sa cert za anjela 😉.
Na tieto sproste zle casy uz dnes spominam s usmevom...pokrivenym 😂
Fakt sa na toto potrebuješ pýtať? Veď vo svojom vnútri už dobre poznáš odpoved. Rozid sa s ním, jednoznačne, takýto nespoľahlivý človek nie je do života.
Uff no ja nie som nejaka ziarlivka, ale toto by som u partnera asi tak rychlo nepredychala. Najviac by ma rozculovalo asi to, ze sa vobec neozval...uz by som si nahovarala rozne scenare, kde je a ci sa mu nieco nestalo. Je to velmi sebecke z jeho strany. A ako pises, ze sa to uz stalo aj v minulosti...nuz idealne sa s nim vazne porozpravaj, ci si mysli, ze je toto zrele spravanie vo vztahu a ako by sa on citil, ak by bol on na tvojom mieste? Ak mu na tebe naozaj zalezi, tak musi pochopit, ze sa taketo veci vo vaznom vztahu, ktory ma do buducna prosperovat a fungovat ako rodina urcite nerobia a netoleruju.
myslim, ze aj dobre robis, lebo ako o com je potom vztah ked sa partner takto sprava, to zamrzi a este ked je to aj bez vysvetlenia.
@lujza123 takych,co robia na “just” vdaka bohu je menej,lebo keby ich je viacej,neviem,ako by vyzerali vztahy na svete…to co je za nazor,ze robit na “just”? Ked s niekym zijem a zdielam domacnost a ten clovek mi nechodi domov pomaly den a pol a nedviha,je jasne,ze ma o neho polovicka strach a stres,ci sa nieco nezdalo…a chapem aj tu sms,ked jej povedal,ze siel do kncelarie a pri tom nedviha a celu noc ho niet…mozno to so znenim sms aj autorka prehnala,ALE z nich dvoch je na vine podstatne viac muz…chcela by som vidiet,ci by ti bolo jedno,keby ti 16-rocna dcera den a pol nepride domov,alebo muz,s ktorym zijes…a hej hej,nezabudni napisat,ze by si mu hned zbalila kufre a pakovala ho😄 bud chcem vztah-myslim normalny vztah-s porozumenim a empatiou a ano,patri k tomu aj prirodzeny strach o toho druheho,alebo som bez vztahu a s plnou volnostou,bez kontroly,ako pises ty…
tak ja nerozumiem. toto chceš mať doma celý život ? o tom dosť pochybujem..
takéto chovanie vôbec nie je normálne. ak nie je na videokonferencií s Putinom, tak ten telefón predsa zdvihne, alebo aspon pošle sms "nemožem hovorit laska volam ked skončím.." alebo niečo.. no a hlavne - príde domov ako človek, nie ako deb*l.
ja by som mala v hlave iba jedno a to je nevera... lebo takéto správanie - to prepáč ale za tým podľa mňa naozaj nie sú kamaráti ani párty ani práca ani nič. proste týpek vypol zvonenia dal mobil do bundy a čau. neexistuje že si nenájde čas na to aby jeho priateľka vedela že je ok. pošli ho do tam.
Podľa mňa sú takéto tolerantné ženy iba tie, ktoré tiež potrebujú mať slobodu a vypadnúť a nedať o sebe vedieť. Väčšina mám nedospelých detí a partneri chcú vedieť, kde sú ich blízki a prečo sa zdržali.
Nečítala som komentáre, ale nijako by som ho neprivítala. Nebola by som doma. Ak máš kam ísť, choď aj na viac dní a nedvíhaj mobil.
@ibajaanikiny vieš v tomto je ta pravda niekde úplne uprostred a svojim spôsobom majú pravdu obidvaja.
Keby o 15:30 idem do kancelárie na dohodnuté stretnutie a po 3 hodinách si nájdem niekoľko neprijatých hovorov a nasratych sms kde som, kedy mienim prísť tak sa nastvem aj ja. Áno aj my si u nás píšeme keď sa niekto neobvykle zdrží o pár hodín ale nerobíme z toho kovbojku keď hneď nepodpíše, proste ľudia mávajú vypnuté zvonenie na meetingoch, telefón v taške.
Keby žijem s niekym kto mi nedovolí ísť občas s kamošmi von a zakaždým je tichá domácnosť lebo zadaní nemajú kam co chodiť tak to tiež nedávam.
Tak isto chápem aj autorku ze keď je niekto každú chvíľu s kamošmi niekde ruka hore až do rána bieleho, nepríde pár dní, nekomunikuje tak by to nebol človek s ktorým by som bola. S nespolahlivym ožranom nikto nechce byť.
Otázne je kde je u nich pravda, čo sa vlastne stalo. Koľko a ake sms mu písala, ako často on máva takéto zatahy.
Ľudia sú rôzni, kamarát mal frajerku ktorej keď do par minut neodpísal tak peklo, okamžite telefonáty, nebodaj povedal ze sa trochu zdrží tak histericky záchvat. Tak isto poznám pár chalanov co keď začnú piť tak skončia až o 2 dní. Ani jedno ani druhe normálne nieje vo vztahu
@lujza123 ešte jedna správa k tebe, ty to tu vypisuješ ako by si pri mne sedela, volala som mu včera prvýkrát o 20:30
Práve mi písala jeho mama, že sa teraz k nej dorútil a nasáčkoval sa do vane takže niekde chľastal v noci, predpokladám že v tej kancelárii.
ja ťa chápem , ja by som to netolerovala vôbec. Nie to , že partner niekam ide , ale to že sa neozve , nepovie kde je a kedy príde. Z vlastnej skúsenosti ti len napíšem , že toto nemá do budúcna dobré prognózy.
Ja by som ti radila len jedno.. dobre si premysli, ci s takym clovekom chces zakladat rodinu. Predstav si situaciu, ze mate dietatko, dve deti, on ti napise ze pride o 19tej,fajne, akurat pojdete deti kúpať, pomoze ti... A zrazu neprichadza. Ty nervozna, deti tiez. Nedajbože je dieta chore, teplotuje, pregrca celu noc (a to sa bezne stava z nicoho nic, vecer idu decka spat v poriadku a v noci behas kvoli viroze). A on v riti palovej. Nedovolas sa pomoci. To uz je fakt situacia pritiahnuta ua vlasy, ale stava sa..... Mozes sa o takeho partnera opriet? Odpovedz si sama. A vyhovarat sa na stretnutia a teba dobre ze nezozeru nervy, ci niekde pije s kamosmi, alebo mu prišlo zle... Znicis si nervy s takym clovekom. Nwpoviem, keby sa to stalo raz. Ok. Ale ked pises ze sa to stalo uz viackrat..
A to je taký poserko, že nevie narovinu povedať, že ide na záťah s kamarátmi?
@ajuga napísala som mu teraz sms, aby mi dal vedieť kedy si vyzdvihne svoje veci, keďže to už riešime neviem koľký krát a vždy len sľubuje.
@vilma7
áno, je a vieš prečo? Lebo vždy sa tam niečo poserie, cca pol roka dozadu prehral s nimi za noc 3.000 € na Fortune, jeden príklad som uviedla. Takže to nie je len tak, že chlap popije občas a príde, tam bývajú dosť často následky nejaké.
Pošli ho do r...i.Potrebuje také úlety.Kamaratka má takého muža otec 3 deti pán v kravate a raz za čas potreboval vypadnúť s kolegami po práci raz to bol bowling, potom pivo potom išli ešte ku kolegovi na byť hrali Pc hry, až sa dozvedela, že má frajerku z práce a tam pachtlovali spolu.A to jej doma robil scény prečo 2x mesačne nemôže ísť s kolegami von.Kasli naňho nepotrebuješ byť strážny pes ešte, keď peniaze prehrava
ja si to neviem predstavit. moj manzel by toto nikdy neurobil - ani v manzelstve, ani pred. nezniesol by, ze sa kvoli nemu trapim, nemozem od strachu spat. ked aj mal pracovnu cestu mimo domu aj na noc, vzdy dal vediet - ci uz telefonat, sms, kde je. to iste aj z mojej strany. takyto vztah, ako pises, by som neakceptovala a nezniesla..
ahoj, mas to s nim pestre, ale naco ti je taky chlap. zbytocne sa pre neho rozculujes, iny nebude, je jasne, ze ti to vadi, kazdej by to vadilo. ale nestracaj s nim cas. darmo sa tu aj hnevas na reakcie od zien, jedine vychodisko je aj tak iba kopnut ho do zadku a zit inak. lebo ked by si mu aj teraz odpustila, tak to urobi znova a znova a donekonecna. zbytocne je davat este jednu sancu niekomu, kto vsetky svoje sance premarnil a spolieha sa iba na tvoje opakovane odpustenie. bude sa ti lahsie zit aj dychat, ked sa ho zbavis. asi mu nezalezi na tvojom stasti ani ho netrapi tvoj smutok, ked sa takto k tebe sprava. naco ti je chlap, ktoremu na tebe nezalezi? nepremarni zivot so sebcom
No len sa nenechaj obalamutit 🙄
@janetinka27 mne sa nepáčila len tá reakcia, že on mal odo mňa zmeškané hovory o 19:00 a ktoviekoľko sms, pritom som to začala riešiť až 20:30 keď sa neozýval. To mi vadí ako si niekto tu podomýšla a zo mňa robí blbca.
ja fakt zíram aké sú tu niektoré ženy benevolentné, a popravde neverím, že to, čo si tu popísala, by im nevadilo. Ja ti z vlastnej skúsenosti napíšem, že toto sa u chlapa nezmení, ja som takto stratila dva roky. A tiež som zažila sľuby do nebies, vydržalo to tak max mesiaca znova ten istý kolotoč. Takže radsej v klude sama ako byt na nervy s debilom
Určite to ukonči, načo sa trápiť s takým blbcom. Môj ex tiež uprednostňoval kamarátov a pijatiku odkedy spolu nežijeme tak plače že nikoho nemá, všetci sa mu chrbtom otocili....tak mu treba ....vždy som ho varovala že nebudem ako jeho mama čakať na muža 20rokov....kým raci z krčmy prísť...také typy sa nikdy nemenia...ani vinu si nepriznajú.
Prišiel si po veci?

vies co, ako mladi pubertaci, mali sme v partii takych chalanov, ze aj dva dni neprisli domov, mali aj frejerky. nam to bolo strasne vtipne vtedy ked potom rozpravali zazitky kde boli, ako boli,ako sa ožrali a podobne. ale v dlhsom vztahu toto robit, to je uz fakt vrchol. a neviem ani váš vek, tak nevieme či sa to este "hodí" alebo je to uz za hranicou.