icon

Nespravodlivé rozdelenie nákupu na grilovačku: Čo robiť?

Včera o 15:29

Ahojte, zajtra ideme grilovat ku kamosom, bavili sme sa, ze co kto donesie, co budeme jest, co budeme pit, co detom atd.. My baby sme sa dohodli, ze si budeme robit aperol a ja som sa kamosky teda opytala, co treba priniest a ona teda ze ten Aperol. A teda rozmyslam, preco ja mam priniest najdrahsiu vec, aperol vyjde 15 eur, flasa prosecca sa da kupit za 4. Nechapte ma zle, ale nepozdava sa mi to, co by ste robili vy?

A viem, ze vacsina z vas tu zaraba 5 tisic v cistom a toto au drobne, ale skuste sa vcitit do priemerne zarabajucej rodiny.

Strana
z2
why_not
Včera o 17:24
@anonym_fb06ca

@anonym_autor Co by som robila ja? No, priniesla by som ten aperol, aj prosecco a este pre kamaratku aj oblubenu kavu a cokoladu, za to, ze nas pozvala grilovat, bude mat starosti so zabezpecenim priestorov, grilu, jej WC, vody, urcite aj s upratovanim pred a po grilovacke.
Kks, neznasam ludi ako ty, sebcov totalnych, co si nevidia dalej od nosa. Ale vies co, preglgni, kup ten aperol a co zvysi si vypytaj domov.
A inak urcite bude musiet ona zabezpecit len viac ako jednu flasu prosecca, ved z jednej flase urobis tak tri drinky. Ale to tazko vysvetlovat ludom ako ty.

@anonym_fb06ca súhlasím

anonym_f62e1f
Včera o 17:43

doniesla by som na čom sme sa dohodli. a ešte aj plech koláča - rada pečiem.
inak som tiež žgrľoš, ale niekedy viem aj pustiť perie.

danica2711
Včera o 17:55

@anonym_autor idete na grilovačku, ako sa zdá aj s deťmi, najete sa tam celá rodina, a tebe je veľa 15 eur za jednu fľašu?! Prepáč,ale toto sa nedá označiť inak než sedláctvo

anonym_00229b
Včera o 18:24

Bože keď si predstavim seba že keď sme grilovali tak som nakup zatiahla sama a to zarábam fakt biedne a vôbec som to neriešila lebo potom zas niekto druhý zatiahol 😁🙈

viki99999
Včera o 18:24

@anonym_autor tak ako písali neodpovedala si či tam idete aj jesť ale aj keby nie tak by som priniesla to čo mi povedali. Bavíte sa o sume 20 eur nie 100.. A keď si takto nastavená tak fakt nikam nechod mne by to bola hanba.. ja bežne nosím na návštevy alkohol a to bez tooh aby mi niekto povedal..

katica06
Autor odpoveď zmazal
anonym_461566
Včera o 18:27

@anonym_autor cistý troll😡

zuzanaete
Včera o 18:32
@katica06
Odpoveď bola zmazaná

@katica06 Ona nema plat 5tis.

sense
Včera o 18:57

Ale veď aperolu ide do spritzu o polovicu menej ako prosseca. Plus keďze idete ku nim, tak by som to vôbec neriešila. A ak ide o to že nemáš plat 5tis, tak nepi alkohol ale alkohol ktorý je pre teba drahy

tiezjedna
Včera o 19:26

Autorka a nezabudla si k tomu ešte niečo napísať?? Pretože ak ti ide len o ten Aperol a ostatné zas rieši niekto iný (jedlo pre vás, pre deti...atď), tak je to naozaj na zamyslenie a osobne žiadnu "nespravodlivosť" nevidím.

anonym_26a841
Včera o 19:34

Doniesla by som Aperol, včera som ho v Lidli kúpila za 10€, kúpila som ho na akciu kde ja piť asi ani nebudem. Ak by som nemala peniaze tak by som na grilovačku nešla a už vôbec nepila. Ak by som peniaze mala tak by som tú fľašu proste kúpila, stretávam sa s ľuďmi ktorých mám rada a teda by pre mňa nebol problém prispieť troška viac.

anonym_5d30a4
Včera o 19:36

proseco je sice lacnejsie, ale porovnaj si, kolko aperolu lejes do jedneho drinku a kolko proseca…urcite vam nebude stacit flasa proseca na jednu flasu aperolu

anonym_0df814
Včera o 20:31

@anonym_autor Stratila si reč? Nažrať sa zadarmo, to áno...ale kúpiť fľašu, to sa ti už nepáči, čo?

anonym_544a28
Včera o 22:23
@anonym_0df814

@anonym_autor Stratila si reč? Nažrať sa zadarmo, to áno...ale kúpiť fľašu, to sa ti už nepáči, čo?

@anonym_0df814
Zjavne sa uz neozve, preco asi... 😏 Som rada, že ja také žgrlavé sedlane nemam v okoli 🙏. Lebo však ked je grilovačka, všetko je zadarmo, padá nám to do rúk priamo z neba a jedine ten Aperol treba kupit a je za peniaze. Ach, je toto vobec možné?

anonym_45d172
Dnes o 04:36

Uz si niekedy organizovala grilovacku? 150e nie je tvojich! Chystas den predtym, obskakujes vsetkych v den grilovacky a upratujes den po grilovacke!! A potom pridu na hotové take ako ty a idu sa este rúcať z 15e flasky. Sed doma radsej

Strana
z2