icon

Nešťastie v šťastí

lussy211
7. nov 2011

inak to neviem povedať:( Čítala som tu už mnoho bizardných príbehov, z ktorých mnohým ste aj vy mali problém uveriť či sú naozaj reálne. Tak som sa rozhodla že sa s vami podelím, ale prosím vás dopredu neodsudzujte ma, pretože sa mi o tom ťažko píše a týmto len hľadám trochu podpory a snáď pár názorov ktoré by mi pomohli.
Môj život je plný neúspechov, sklamaní a chýb. Ale to by som asi nebola človek. Niekedy je proste všetko o tom, dobre sa narodiť. Ale veľmi sa trápim jednou vecou, ktorú považujem za svoj aj zároveň veľký problém. Milovala som jedného človeka, ktorému som však ublížila, vlastne my sme si ublížili navzájom len v rozdielnych časových osiach. Nikdy som k nikomu nič podobné necítila až kým sa to nestalo. Nedokázala som si to odpustiť a po čase som ho nechala, aj hlavne pod vplyvom najbližších osôb ktoré niektoré veci videli skreslene. Opustila som ho nie preto že by som ho prestala ľúbiť. A preto aby som zabudla, som sa dala dokopy s mojím terajším manželom, ktorébo poznám zhruba dva roky, rok sme spolu chodili a vzali sme sa. Ide o to, že počas tohto vzťahu som stále myslela na svoju skutočnú lásku. Aj sme sa stretávali a aj som sa chcela k nemu vrátiť, ale on už mal tiež z rovnakého dôvodu, iné dievča. Nechcel jej ublížiť. Ale ľubili sme sa. Chcela som si svadbu ešte rozmyslieť no vtedy, na moju otázku či ma ešte ľúbi povedal že nie. Vedela som že klame ale nemohla som inak, svadbu som nezrušila a medzičasom sa aj tak oni rozišli a vtedy a to spustilo nanovo. Začal z mnou chodiť ja som bola s ním šťatsná, ale ako som mame oznámila( aj môjmu teraj, mm že ho nikdy nebudem milovať a )že bude lepšie ak svadbu odložíme alebo zrušíme). Mama reagovala že sa na mńa naštve a nech to vysvetlím otcovi(odjakživa despota, a vždy som sa ho bála ) že už je všetko kúpené, a mm mi povedal že nevadí..že on ma miluje a že všetko bude dobré, že nech si len spomeniem ako som sa trápila kvôli tomu pred ním..tak som si ho vzala. Vedela som že to budem ľutovať ale tiež som dúfala že sa to dá dokopy. Kvôli mame, ktorej som nechcela robiť doma peklo a kvôli mm, ktorý je mimochodm skutočne najlepší človek na svete a dal by mi všetko. Ale po svadbe a to neubehol ani mesiac, som zistila že to nebude dobré. A chcela som to začať riešiť no zistila som že som tehotná..A tak sa doteraz trápim, tvárim sa pred všetkými že je všetko ok, i keď mm vidí že sa niečo deje a všemožne sa ma snaží z toho dostať kadejakými výletmi, kupuje mi čo mi na očiach vidí(mám pocit že si ho nezaslúžim), mame už radšej ani nič nevravím aby sa netrápila že v podstate ma do toho nepriamo dotlačila, chcela mi len dobre. Ale bojím sa že to nezvládam a je to čoraz horšie, mám také živé sny o tom mužovi, že vždy sa zobudím uplakaná tak veľmi mi chýba. MM nedokážem ani len pobozkať odkedy som tehu tak je to aj bez sexu, inak vyzeráme ako šťastný pár..Ale ja stále rozmýšľam nad rozvodom. Bábätko milujem už teraz, aj keď mi niekto radil aby som si ho dala vziať a rozviedla sa že to nebude dobré, tak som to neurobila. A bojím sa ako to bude potom, pretože nie som schopná sa uživiť sama a nie ešte malé tak sa len trápim a rozmýšľam čo robiť...Viem že je toho moc, poradte mi prosím každá rada je drahá. Nechcem nikomu ublížiť ale sama už takto nevládzem.

Strana
z4
lussy211
autor
24. nov 2011

Mali ste pravdu dievčatá, už som tie tlaky nevydržala a napísala som "priateľovi" dlhý mail.Kým som ho dala do kopy tak mi to šlo od 00:20 do 03:35...všetko som napísala čo som mala na srdci. Chápem že má asi nejaké povinnosti doma, ale doteraz mi neodpísal...pritom musí vedieť že sa tým dusím. Ráno o 11:40 sa mi pokúsil volať ale to ja som sa mu na to už neozvala, pretože aj v maile som mu jasne napísala že takéto veci nechcem riešiť cez mobil. Očakávam že mi odpíše a evidentne má s tým problém. Naivita človek niekedy nemá hraníc a asi si sám musí otvoriť oči.Dávam tomu čas do zajtra do večera..
Je mi mizerne ale čo už, aj s tým som v podstate rátala.Ďakujem Vám všetkým za pomoc a za príspevky a veľmi si cením vašej podpory dievčence.

jenn
25. nov 2011

@lussy211 podla mňa si urobila správnu vec 😉 už som Ti vyššie písala a mierne naznačila že niečo podobne som zažila aj ja ...spravila som presne to čo Ty teraz a ver mi že chce to len čas a už onedlho sa nad tým budeš len usmievať city uplne vychladnu ... viem čo Ti píšem , absolutne nelutujem svoje rozhodnutie som naopak šťastná a aj hrda na seba že som to dokázala 😉 teraz som nesmierne šťastná že som neposluchla svoje vtedajšie city lebo teraz už vidim že to bolo len chvilkove vzplanutie a teraz s odstupom času vidim na tom dotyčnom snad všetky nedostatky a som nesmierne šťastna že mám super manžela ktory ma miluje a ja jeho tiež aj ked som iste obdobie bola ako keby v dakej ulite a nič nechcela prijmat ani davat ale všetko to chcelo len čas a teraz by som nemenila za nič na svete 🙂 ....drž sa prajem veša síl zvladneš to a budete krásna a šťastná rodinka 😉

lussy211
autor
25. nov 2011

@jenn Áno všimla som si že aj ty si bola v podobnom namočená..len mi to prišlo strašne ľúto:(Ja som s tým človekom bola cez dva roky vieš, písala som o tom aj v úvodnom príspevku .Nečakala som že by mu to bolo až takto jedno:(Ale aspoň viem na čom som a idem ďalej. 😠

jenn
25. nov 2011

@lussy211 presne tak moja hlavu hore máš všetko po čom mnohe ženy túžia milujuceho manžela už čoskoro maleho drobčeka 🙂 ono su fakt asi dva typi chlapov , jeden taky ako tvoj manžel skvely milujuci a druhy ako tvoj priatel ktorý iba berie a nič neda, vlastne si ťa nezasluži 😝 ..... ešte raz ti napíšem že si urobila velmi dobre keby sa rozhodneš opačne isto by si to skor či neskor olutovala ale to by už bolo neskoro .... obe sme v podobnej situacii ale s tym že ja už pišem s odstupom času ...a ty ked napíšeš o par mesiacov budeš pisať presne to čo ja 😉 🙂 sama uvidiš 😉

bambinkaa
2. dec 2011

@lussy211 ahoj, reagujem trochu neskoro 🙂 a vidim, ze si mu uz napisala. Ako to dopadlo? Odpisal? Je to alibista, alebo ma gule a dopraje Ti stastie s mm, ktorý Ta skutocne miluje?
Ako som citala Tvoj pribeh, strasne som citila, ze si rozrusena z toho celeho. Ked som ja otehotnela, plakala som aj pri vecernych spravach 🙂 Prave teraz by si potrebovala byt kludna. Chcelo by to chladnu hlavu riesti tento problem. Trebalo by ho riesit rozumom aj ked ide o lasku. Ale nemyslim to v tom zmysle, ze vypocitavo, ale rozumne si premysliet chovanie Tvojho priatela, jeho gesta, jeho "sluby", klamstva. Zamysliet sa, aky je v skutocnosti, ci by ste vobec spolu zostali, kebyze opustis svojho mm. (osobny nazor nie)
Suhlasim s @eerikou "čo by bolo keby" Ta neposunie dopredu, ale zneisti, budes zufala. Ak by Ta Tvoj priatel skutocne chcel a skutocne miloval a vedel, ze chce s Tebou skutone rodinu, nedovolil by, aby si si vzala ineho. Aj teraz by Ta prosikal, aby si ho opustila a dokazoval by Ti, ze bude otcom dietatka. Ale to nerobi. Asi Ta lubil na urovni "vsak je nam dobre, neriesme dalej". A ktovie, mozno s nim by ste miminko ani nemohli mat... zivot je velmi zamotany obcas. Pisala si, ze by si zasla k psychologovi, podla mna chod. Porozpravate sa, ulavi sa Ti. Pisala si ze spolu nespite, tak ani nemusite. Si tehotna, da sa vyhovorit. Ak to cele prehrmi, budes este aj rada, ze si nezostala s priatelom.

danu
14. mar 2012

Diskusiu zamykam na ziadost uzivatelky

Strana
z4