Nešťastne namotaná
ahojte žienky.Viem že ma mnohe odsudite a sama so seba som prekvapena že som sa ocitla v situacii v akej som sa nikdy ocitnuť nechcela,ale kto nezažil,asi ťažko pochopi....:( O čo ide? Mam za sebou velmi ťažky a bolestny rozchod s mužom o ktorom so si myslela že s nim zostanem už natrvalo.Dlho som sa spamätavala z toho a už vyše roka som sama....Mam okolo seba priatelov a znamych ktori mi dosť pomohli a aj vdaka ich pomoci som to prekonala....Medzi tymito ludmi je však aj jeden muž.....nikdy by ma nenapadlo že medzi nami preskoči iskra,ale stalo sa....pozname sa dlho a viem že ma v manželstve problemy,že im to neklape,ale žiju navonok usporiadane kvoli detom...Rozumiemem si ale,neviem čo s tym dalej.....:( On je z toho sam zmäteny a ja tiež....Došlo aj k nežnostiam a bolo to prekrasne,len necchem ubližiť sebe,ani jemu....Mam ho však rada a tužim po nom......citime sa spolu dobre...Ma to zmysel a nejaku buducnosť podla vas,alebo to nechať prebolieť a nerozvijať to dalej?dakujem za vaše rady a odpovede
@salfusco 😉 ale ved ja som len skonstatovala fakty, nic viac, mna uz davno zlost presla, hoci jedna po hube by jej nezaskodila, ale to nech si uz riesia s mojim ex, je celkom chutne pocuvat od mojich deti ako sa rozkosne po nociach hadaju a vrieskaju, ako jej vykrical veci, ako napriklad, ze je len obycajna kurva 😉 nuz, celkom mila sa to pocuva, ono niezeby bola kurva, ze mna podvadzal s nou, to nieeee, ona totiz podvadzala jeho a nie raz 😉 😉 vraj teda, ja neviem kde je pravda, ale rozhodne ho muselo nasrat ked po vianocnom vecierku zabudla prist domov, to bolo prenho asi trosku sok, po mne, ktora som ako pat penazi sedkala doma s detmi a nic....nuz ako hladal, taku nasiel a ja nie som hnusna, ja som stastna 😉 a vdacna za to co mam, to naj je zdravie a potom moja rodina, ostatne ide pomimo mna uz. A to, ze by som jej dala na papulu prameni z toho, ze do tych nocnych hadok taha moje deti...deti, ktore chcu byt par HODIN v mesiaci so svojim otcom sami, ale momentalne je ako med, tak dufam, ze jej to ostane, apropo, moji ex svokrovci junemozu ani citit, neviem co sa tam stalo presne, normalne k nim chodievala a uz dva roky tam nesmie vstupit a je mimo rodinneho kruhu, nuz asi pre jej vludnost a lasku k mojim detom predpokladam. Ale ako som uz pisala, ja jej fakt vdacim za vela, za to, ze som sa postavila po rokoch na vlastne nohy, ze som super schudla, ze som zacala zit slobodny zivot, ze som si nasla muza, co som ani netusila, e taky existuju, ze takto moze vzerat partnerstvo.
Na začiatok môjho názoru jedna otázka: Vžila si sa do situácie jeho ženy? Ako by si sa cítila na jej mieste? Začať si vzťah so ženatým chlapom je podľa mňa nezodpovedné a hlúpe, bez ohľadu na to, či to manželstvo funguje alebo nie, ospravedlnenie typu, neklape im to, ale hrajú sa na šťastnú rodinu kvôli deťom je tiež dosť chabé. Chceš žiť s výčitkami a čakať, že toto možno raz urobí tebe a on by tiež mohol mať kus rozumu a ak nechce byť so svojou ženou, tak to vyriešiť, prepáč, ale ja keby som sa dozvedela, že ma môj muž podvádza a ešte si dovolí sa mi po tom všetkom dívať do očí, tak prv dobijem jeho a potom tú ženu, mne sa to hnusí neskutočne a je mi smutno z toho, kam táto spoločnosť speje, ako dobre, stane sa, že manželstvo skrachuje, ale nevera nemá byť dôvodom. A pre teba jedna rada, buď si to ten nemenovaný v krátkom čase vyrieši alebo zbohom, určite by som však nepokračovala v žiadnych nežnostiach, ani v ničom podobnom. Sám sa musí rozhodnúť 😒
@andrea1010 vies ono vsetko co pises, sa pise lahko, ale urcite ti radim, "nikdy nehovor nikdy" nevies, co ta v zivote stretne, netusis to a zbytocne sa tu budes bit do prs, ze ty nikdy.... Pretoze nevies.
@maciatkolulu ja sa nebijem, že nikdy, ale už len z princípu, ak by sa mi aj niečo také stalo, v čo pevne dúfam, že nie, tak by som v tom určite nepokračovala, pochybiť smie každý, ale ubližovať ďalej a vedome nemusí 😒 dôvera je pre mňa posvätná, ak jej niet, už nie je o čom
@maciatkolulu a nakoniec je to vždy o človeku, či toho je alebo nie je schopný, ja by som sa výčitkami utýrala a preto viem, že by som šla hneď s pravdou von
@andrea1010 a co ked je ten pravy prave ten zenaty, ci vydata? pruser ako brno 😉 ja len, ze netreba hned odsudzovat, je rozdiel ked ide niekto vedome klofnut zenaca, dajme tomu pre peniaze, alebo ja neviem z pomsty....a ked sa niekto brani ma vycitky, bojuje sam so sebou a aj tak to nejde... Doveru mozes narusit aj ty a ani nevies ako, nie su to len muzi, samozrejme nemyslim to doslovne 😉 na teba
@maciatkolulu ale ja som ju neodsúdila, pýtala sa na názor a má ho, jednoducho stop a nech si to dotyčný dorieši, potom to môže byť láska až za hrob,ale kým je ženatý je tabu 🙂
@andrea1010 no ja som bola s ex vydata este dobre tri roky a nezili sme spolu v jednej domacnosti 😉 takze zase nejaky ten papier nie je az tak dolezity, dolezite je dorovnat vztahy a to je veeelmi zlozite, najma ked su tam deti, vacsina zien sa drzi chlapa zubami nechtami, len aby neostali same, aj ked su nestastne, takze robia mozne aj nemozne a pritom vedia, ze ich muz nemiluje napriklad, ale jasne, ze to moze bt aj otocene. Dolezite je, aby si ona vedela dat odpoved na otazku, ci ho naozaj miluje, ci on ju, ci nie je len nejaka hracka a on musi riesit, nie ona, ona si moze momentalne robit co len chce. Vies kolko manzelstiev zije spolu s donutenia? Su nestastni, proste sa to patri, lebo deti a neviem co, ja som za rodinu a zachovanie, ale nie za kazdu cenu, preto ked tu citam tie 18plus snazilky je mi do placu....
@maciatkolulu ale presne, ako píšeš, ja nevravím, že sa musia hneď rozvádzať, papier je len papier, ale čakať, kedy sa to dorieši tiež nie je pre ňu cesta, čo teraz, budú sa ďalej stretávať, on jej bude sľubovať a jej budú utekať roky, ktoré by mohla stráviť s niekým iným normálnym, je slobodná, tak načo sa tak trápiť, nech si to chlapec dorieši a potom to môžu skúsiť spolu, teraz bude vždy len tá druhá, bez ohľadu na okolnosti 🙂
@mawka ale pozor, rozviesť sa áno(to niekedy občasne trvá,niekedy nie),ale on jej ani len nespomenul, že sa chce rozísť,iba ona dedukuje, že to nemá dobre v manželstve, čo je dosť podstatný fakt, kebyže zakladateľka napíše, že " môj známy mi povedal, že sa kvôli mne so ženou rozvedie",tak to by bola iná reč,ale o sa nechce, pokiaľ viem z jej slov. Čiže bude zase len v roli tej,čo oberá detičky o otecka a manželke odvádza muža.
zeny....len dufajme...ze cca o mesiac tu nemame dalsiu temu, ze tak sa motali...az namotala s bonusom v brusku 🙄
@veronicka88 nie je podstatne ci poznam detaily, podstatne je, ze hnevom skodis akurat tak sama sebe a podla toho co pises, este to spracovane nemas...
@marina24 a ten muz je retardovany, ze sa necha v pohode odviest od deticiek a manzelky? Vzdy su dvaja ked su problemy, muzi to riesia neverou vacsinou potom ako sa manzelka rozhodne prestahovat statocne zduta zo spalne, zacne trucovat a chce takymto, tu na modrom koniku casto odporucanym sposobom, donutit muza "spolupracovat".... vivat skvely napad
@katkati nebola som nic z toho, ci sa to niekomu paci alebo nie. maximalne som bola hlupa, ze som sa nerozviedla skor. viac nemam k tomu co dodat. a ak mas nejaku potrebu vyrypovat, tak si na zlej adrese.
ziadna zena, ktora ma mrtve manzelstvo a najde si priatela nie je ani kurva ani svina, to si tu, vy moralistky, zapamatajte. uz raz a navzdy. lebo neviete ani vy hodiny, dna, kedy sa vam zivot obrati tak ako tu opisuju mnohe zeny.
@maciatkolulu tvoj názor tu koho zaujíma? Nechaj si to na pokec s kamoškami. 😂
@natalienka12 Dievca zate, mas problem....zamysli sa trochu nad sebou a mozno na to prides, kde je ta vada.... Zakomplexovanost a zatrpknutost je jasna kazdemu, ale podla mna je toho viac. Je to smutne....
@maciatkolulu zamysli sa ty nad sebou, koho zaujímajú tvoje názory?
@natalienka12 no pocitam, ze forum je na to, aby sa tu pisali nazory. Mozno jej nazor niekoho zaujima. To ty nemozes vediet.
Treba vediet akceptovat aj nazory inych, ci sa nam pacia, alebo nie.
@natalienka12 opat sa opytam, lebo uz naozaj neviem, ci si nechapava, vies citat? Ak hej, tak si skus precitat nazov temy.... Skus to prosim ta a potom sa zamysli. Ked ani to nepomoze, tak ok...
@obsadenemeno ale toto má inú pointu, skús si prečítať dnešnú diskusiu Zmena priezviska dieťaťa a pochopíš...dík, ja som vyjadrila názor a herečka prišla zrejme povolaná nejakou inou a zaútočila na mňa, že môj názor tu nikoho nezaujíma. Tak som si ju vyhľadala a zistila som, že je veľmi "obľúbená" a píše príspevky aj na pol strany. To koho zaujíma.
jaaj,to zas nejaka ženska "pomsta" 🙂
@natalienka12 tak potom jej to treba napisat do tej temy, kde sa vyjadrila....inak to vlastne straca pointu, nie?
Ja kuknem do tejto temy, dufajuc, ze "nestastne namotana" sa uz bud odmotala alebo sla za volanim nohaviciek....a prd. Ach jo. Zase neviem, ako to dopadlo.
Zeny, kliiiidek. Ked nejde o zivot, ide o hovno. ❤
žiju ako dvaja cudzi ludia vedla seba..myslim že obaja maju na tom svoj podiel viny a i ked to nebude možno spravny nazor na vec,tak viem že jeho manželka ho zanedbavala po každej stranke....ako manžela,ako človeka ako milenca...proste uplne....mrzi ma ,že ona ani nevei akeho užasneho a obetaveho muža ma po svojom boku....je aj laskavy otec,ktory vychovava svoje deti ako treba..vedie ich spravnou cestou a viem že je velmi nešťastny....
Prepáč, ale brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!To fakt veríš???? PS: Nečítala som všetko a na túto diskusiu som nabehla s časovým odstupom, ako to dopadlo? Verím, že rozum už našiel svoje miesto.

@maciatkolulu 14:44