Nešťastne namotaná
ahojte žienky.Viem že ma mnohe odsudite a sama so seba som prekvapena že som sa ocitla v situacii v akej som sa nikdy ocitnuť nechcela,ale kto nezažil,asi ťažko pochopi....:( O čo ide? Mam za sebou velmi ťažky a bolestny rozchod s mužom o ktorom so si myslela že s nim zostanem už natrvalo.Dlho som sa spamätavala z toho a už vyše roka som sama....Mam okolo seba priatelov a znamych ktori mi dosť pomohli a aj vdaka ich pomoci som to prekonala....Medzi tymito ludmi je však aj jeden muž.....nikdy by ma nenapadlo že medzi nami preskoči iskra,ale stalo sa....pozname sa dlho a viem že ma v manželstve problemy,že im to neklape,ale žiju navonok usporiadane kvoli detom...Rozumiemem si ale,neviem čo s tym dalej.....:( On je z toho sam zmäteny a ja tiež....Došlo aj k nežnostiam a bolo to prekrasne,len necchem ubližiť sebe,ani jemu....Mam ho však rada a tužim po nom......citime sa spolu dobre...Ma to zmysel a nejaku buducnosť podla vas,alebo to nechať prebolieť a nerozvijať to dalej?dakujem za vaše rady a odpovede
@veronicka88 ty prosim ta o com tocis? ona nikoho nevyuziva, ved skus si precitat este raz co pisala. jedna z mala zien, ktora tu aj rozmysla a neprska na vsetky strany. poznaju sa dlhodobo a on ma problemy dlhodobo este aj pred tym, nez sa u nich vyvinulo nieco hlbsie.
ty si jedna z tych, ktore vyskakuju lebo sa boja, ze im chlapa klofne ina? tak vies co? ked ho klofne ina, tak tebe za to nestal alebo ty si mu za to nestala, aby s tebou bol. tak strasne sa trasiete o svojich muzov a nasilu skriabete. ale raz ak chce clovek zo vztahu odist tak odide. bodka. a mozes sa aj na hlavu postavit.
milujem tieto bojovne zeny.. napisala by som jej, povedala by som jej, spravila by som jej... otras.
@mawka skoda, ze nenapisu, co by JEMU povedali, napisali, urobili..... on je vo vztahu... ked uz kukame na to nezaujato....
@mima4 presne o to ide, ze ja o nom nic neviem. A ty o nom tiez nic nevies 🙂 Pre mna je jasne ze tym padom ho nebudem ani posudzovat a toboz nie hned odsudzovat. Na to by som mala pravo len v pripade, keby som do toho vztahu videla, vlastne ani vtedy nie, lebo nikdy nevies co je pod povrchom. A prave preto nesudim. Len som ti nacrtla iny pohlad ze aj tak by to mohlo byt. A nemuselo. Ani ty ani ja nevieme, ja sa ani nejdem tvarit ze viem ako to je a tiez nebudem hned sudit ako ty. Ohladom vaznosti manzelskeho slubu sa mozeme porozpravat o takych 20 rokov, ked uz budes vydata dost dlho na to, aby ti spadli ruzove okuliare, ked uz budes mat nejake deti ktore manzelstvo dokazu otocit o 180 stupnov ze sa ani nespamatas a ked uz pochopis ze nie kazda kriza sa da vyriesit len preto ze jeden z partnerov ju riesit chce. Asi mas toho este malo odzite, neviem. Kazdopadne mi pride ze tvoj pohlad na manzelstvo je velmi obmedzeny a jednostranny a ine alternativy ako tu pises si zatial nedokazes ani len pripustit...
@obsadenemeno ti vravim, automaticky kazda je suka a kazdy je hajzel... a pritom to x krat tej suke a hajzlovi vyjde ze nafurt, nech bol zaciatok prapodivny a nemoralny.. toto uz vazne nechce nikto vidiet.
@linduskalinda Ja by som ti poradila, aby si si udržala city na uzde. Zažívaš s ním krásne chvíle, neupieraj si radosť z milovania s ním. Ale udrž si svoje city na uzde, aby si sa bezhlavo nezaľúbila. Aj on s tebou zažíva vášeň v posteli, vzrušenie, ktoré s vlastnou ženou už nikdy nezažije, lebo tak je to v každom manželstve po rokoch. Čas ukáže. Netlač na neho. Užívaj si chvíľu, ktorá je teraz. Keď je situácia neriešiteľná, platí staré známe...niektoré veci sa vyriešia tým, že sa neriešia. A nezabudni, chlap, ktorý ženu miluje, urobí všetko. Všetko. Takže ak by ťa naozaj veľmi ľúbil, rozviedol by sa a bol by s tebou. Takže kľud...drž sa.
@linduskalinda takze nie je celkom pravda, co ti tu vacsina pise, ja som sama bola podvadzana a muz ma nechal pre inu, ale nakoniec to bolo najlepsie co sa mohlo stat, iba by sme sa spolu trapili a nicili a ked niekto napise, ze vsak ked vam to neklape, tak sa rozvedte, je to velmi lahko napisat, ale uz zase urobit, to je velmi tazke, kto to neprezil nevie.Takze sme sa spolu roky kvoli detom trapili a trapili a deti sa miesto toho, aby sa pozerali na dvoch rodicov, ktori ich miluju, ale nebyvaju spolu, pozerali na denne hadky a vsetky veci s tym spojene, jasne, ze som bola na hentu zensku nasrata, nadavala som atd, ale s odstupom casu, som pochopila, ze nebyt jej, tak sa mozno doma pozabijame 😉 Mala som to tazke, ale zvladla som to a ani neviem ako som spadla po rokoch do vztahu s zenatym muzom, branila som sa, ale proste to neslo, sice mal uz velke deti, ale aj tak a zaver, rozvedeny bol do par mesiacov a do roka bola svadba a mam toho najlepsieho muza a otca pre nase spolocne dieta a super kamarata pre moje deti, aj vztahy s ex sa upravili, takze nie je vsetko tak ako sa ti tu popisuje, on sam povedal, ze by sa rozviedol tak ci tak, preto to bolo aj take rychle a je exmanzelka mala hned aj priatela, toto som ja ale neriesila, kedze toto bolo medzi nimi. Moj muz ma nepodvadza, je skvelym otcom, ako sam povedal, ze si to teraz uplne uziva, robil vsetko ked bol maly a aj teraz a kedze podnika sme stale spolu, takze moj nazor je ten, ze tu musis ty sama vycitit, dat na svoje pocity, ale muz, ktory ta miluje a realne mu na tebe zalezi, kona a nevyhovara sa.
@veronicka88 ja ta chapem, ak si teraz zranena, ale ver tomu, ze aj ked tej zene napises co len chces, tak sa bud zasmeje, ale kasle na to, ta moja si priam vychutnavala nejake pseudovytazstvo, ale nie dlho 😀 kedze ja som sa nebila a ani nenatahovala.... Ked tvoj muz, alebo teda niekoho koho poznas riesi krizu v manzelstve takto, tak je v prvom rade on ten kreten a nie ta zena, na to netreba zabudat, on nie je chudacik a jeho zena tiez nie je len ukrivdena svatica....chybu niekede robia obaja.
@mawka mam to odzite...nikoho neklofne ale začať si so ženatým vedome je rovnako ubytovania he ako keď si ženatý acne s inou..a necitaj dobre čo om napisala ja...nenapíšem čo som jej napisala a povedala lebo to nema význam...
@maciatkolulu áno...my to uz mame za sebou daka bhu s dobrým koncom ale aj tak si o tej žene myslím svoje a nenapíšem o by som jej najradšej urobila...to je všetko čo k tomu poviem...
@veronicka88 mna by len zaujimalo, ci si mala rovnaky meter na toho svojho..... lebo hlavne ON mal zavazky....
@obsadenemeno presne ako píšem za tým si stojím.abo rovnaký meter...nenapisala som že dostať a do normálu olo ľahké...dlhý k je za nami...ale už je to jedno...ja mám na takýchto ľudí svoj názor a aj keď by bol akokoľvek osobné vzťahy so ženou úplne mimo aj tak kym by sa neuviedol ic by som s chlapom neriesila,nikdy.kedze zo svojej strany viem aké je to pre tu manželku nech už ja ona pochybila akokoľvek...nechcem to rozoberať pisala som názor to je všetko...
@veronicka88 tak ja to mam tiez odzite a tiez so stastnym koncom, rozviedla som sa, v prvom rade by si si mala mysliet o svojom muzovi, ci je to ok, riesit takto krizu vo vztahu, ci je to koser, ta zena si mohla robit co len chcela, hajzel a sviniar bol hlavne tvoj muz, lebo on podvydzal a kedze ju nechala, alebo ona jeho, tak islo zjavne o sex a to je este hnusnejsie.... A samozrejme si niekde chyby robila aj ty...za problemy vo vztahy VZDY mozu dvaja, teda pokial tam nie je nejaka zavislost atd
*blby mobil ospravedlbujem sa za skomoleniny
@veronicka88 hlavne nech sa to nezopakuje a ste stastni, to je najdolezitejsie a drzim palce
@maciatkolulu áno súhlasím...mimo toho sexu ale to nejdem rozoberať...robili sme chyby obidvaja ja som ich chcela riešiť a...no ani na riesenie nestačí jeden...nejde viac k tomu pisat je to mimo autorkinej otázky...
@veronicka88 ale stale si mi neodpovedala, ze co si teda povedala/napisala/urobila tomu svojmu.....bola to hlavne jeho chyba.
Tak pridam trosku skusenosti aj ja: moj prvy manzel si tiez zacal s inou a ano, na zaciatku som vinila hlavne ju, lebo som vedela, ze po nom sla uz predtym, takze viem, ze to bola aktivita z jej strany. ALE!!!! Ona bola slobodna a on nie. Cize on mal zodpovednost voci nasmu vztahu, nie ona. Ano, bolelo to, nebolo to lahke, ale dnes viem, ze je to to najlepsie, co sa mi mohlo stat. Nakoniec som to bola ja, kto ho opustil. A ako dopadli oni? Dievcinka ho nechala po roku, ked zistila, ze podvadzal aj ju a ze v naozaj dolezitej zivotnej situacii ju doslova podrazil. Keby som ju dnes stretla, tak jej podakujem. Aj kavicku kupim (alebo iny drink 😅 ). A on? Uz je dnes dvakrat rozvedeny, zopar vztahov za nim, ziadny dlho nevydrzal a preco? No lebo je vecny "romantik" a nahana sa za "tou uuuuzasnou, dokonalou a neskonale perfektnou (jeho slova) laskou. A ja vinim jeho, nie ju. ak by nebola tato, bola by ina, mozno neskor, ale bola by. On je totiz taky typ.
A neviem, mozno u vas to bolo to, co vam pomohlo najst to, co ste vo vztahu stratili. Vzdy stoji za to bojovat, ak vieme, ze vztah za to stoji. Ale vzdy maj na mysli aj to, ze ty NEVIES, co on tej "druhej" o vasom vztahu nahovoril. Viem, ze ak by ti to ta druha povedala, aj tak by si jej neverila. Kazda minca ma dve strany a kazdy ma svoju pravdu. Takze ja by som vsetko na "tu druhu" nezvalovala. Treba sa radsej pozriet na vztah poriadne a priznat si mozno aj tie neprijemne pravdy........... 😖
Niekedy nevera pomoze zachranit vztah. A niekedy ho uplne znici. Ale za zbabrany vztah zvycajne mozu len ti dvaja v nom.
@obsadenemeno ank povedala,napisala,dalavali sme rok dokopy to čo a dostali...dlhý rok aj niečo...bolo to peklo ale ustáli sme to...to nemení nic na tom co si myslim AJ o tej žene...
@veronicka88 nemeni, ale co ten tvoj? Co si myslis o nom?
@obsadenemeno u nas ju volal laska mojho zivota 😀 😀 nebudem ani opisovat ako on dopadol... sice sa po dvoch rozchodoch dali opat dohromady, ale tak ja mu ju zelam fakt do konca zivota, ja som prajna, uz prisla o maternicu, takze decko uz nebude, fuj, ale som hnusna a ten moj ex opisoval ako bude babatenko a tak, no babatenko mam ja a on akurat tak velke , pardon lasku zivota 😉
@obsadenemeno to vie on...x-krat povedal o sebe to čo píšete,sam si nakydam na seba to co si napísala...nepotrebovala som ňu o hovoriť ja...spravil chybu,vyriesil to po vsojom...sám na seba dnes povie ze bol hajzel...ja mu takto povedať endokazem ale...tak ako som sa ja va mesiace cítila želám len a len najväčšiemu priateľovi..
@veronicka88 tak sa prestan zaoberat nou....zbytocne zabera miesto v tvojej hlave a stale je pritomna vo vasom vztahu.....
@maciatkolulu no moj ex ju nabuchal a poslal na potrat..... a myslim, ze vtedy pochopila, ze aky naozaj je.... a to mala len 18 vtedy a asi sa necitila silna na to, povedat mu, ze nie, necham si to, ved trepes, ako ma milujes atd, atd..........takze facka od zivota velmi skoro..... a dodnes (uz je to 16 rokov) je sama a co som pocula, velmi nestastna/nespokojna so zivotom..... ale to mam len z pocutia.... a ako vravim, ak by som ju stretla, pozdravim a podakujem. Vdaka nej (a tomu trubirohovi co som si ho vzala 🙄 ) sa moj zivot zmenil k lepsiemu a poucila som sa co ano a co nie, ak chcem dobry vztah. A teraz som uz 12 rockov s drahym a poklopkat na drevo, vsio ok 😵
Ja Ti ln ptajem, aby si aj dodrzala, co si si vyssie zaumienila a nenechala sa strhnut vasnou a ukecat kalerabmi, co Ti tlaci do hlavy. Ver mi, ze taky uzasny nie je. Keby bol, tak nepodvadza svoju manzelku. Skus si predstavit, ze si na jej mieste.
@obsadenemeno uz sa nezaoberám dlhšiu dobu je mi kradnúť,no nestretla som ju:D nerucim za to čo bude keď sa stretneme nahodou;)
@veronicka88 pozvi ju na kavu.... 😅
@veronicka88 vela hnevu ide od teba na tu osobu. Ona ti vernost neslubovala a nebola by ona bola by ina...
@esther03 nepoznáš okolností...nevies prečo ide zo mna toľko hnevu...nevies čo všetko a ako sa zomlelo...nejdem písať viac ako som napísala no môj hnev je mega opodstatnený...na muza som bola nahnevaná rovnako...ju uz ta povestná "karma" dobehla...
Povedz mu to na rovinu...co citis,co chces.
Ked budes mat jasno v tom co chces ,skor to najdes a akosi budes aj pritahovat to iste.
PS: Len tak pre potesenie...moja svagrina zacala raz ako milenka isteho muza,po nejakom case mu vsak povedala,ze bud ona alebo jeho terajsia...rozisiel sa so starou a ostal so svagrinou.Teraz su uz manzelia a su spolu cca 10 rokov.
@maciatkolulu ty si hnusna :P
@salfusco a preco by som mala byt hnusna?

Taku ako si ty poznám...nešťastnú z rozchodu,vyuzivajucu krízu v manželstve kvôli malým deťom...nebudem ti písať slová ktoré som tej žene napisala a ani čo by som jej urobila...