Nesúcitim s ľuďmi
Ahojte, je pre mňa už veľmi dlho záhadou že nesucitim s ľuďmi či kamaráti rodina a hocikto
Film seriál ma rizciti fakt dosť
Ale keď niekto trpí zomrie cíti bolesť tak vôbec nič
Keď čítam o vraždách a násilí týraniu znásilnení nič to somnou neurobí žiadna ľútosť empatia, skôr sa zasmejem a hľadám dôvod prečo sa to stalo
Prečo necítim empatiu?
A komentáre typu psychopat sociopat si nechajte bola som u psychológa
ale nie ty.. otec.
@macekovam verte či nie ale na neho si nikto netrúfa
Ved sedel v base pozná tych najhnusnejsich kriminálnikov
Policajtov ma kamarátov a rôzne zapredane svine
A navyše bývali partneri sa bali otca a nastastie teraz ziadny neni lebo by sa to nedalo zvladnut
@macekovam 62 ,ale je v skvelej forme kedze nepracoval len sedel v base a riesil kšefty, nema byt z coho zničený
@eva112014 nechcem aby to vyznelo zle otca mam rada aj po tom všetkom čo urobil ale pokoj bude keď zomrie nebude robiť nikomu problémy starosti a ja si vydychnem a nebudem bábika na snurkach
nechap to zle ale tvoja osobnost je zmenena jeho zlym vplyvom a ty si myslis ze mas otca rada.. ze nebodaj takto vyzera laska.. halo... len ta vyuziva a psychicky trapi kazdeho koho ma v okoli... zasluzi si rovnaky pristup a ak nie vsetko tak poriadne ,,udrbat lopatou..!
@nika23t čo 300?
inak ten dom daj poistit tak aby o tom nevedel.. ty budes platit poistenie.. ked sa nieco stane mozes nieco dostat.. ak nie tak to bude lepsie vyzerat v spravach ked sa budeme skladat na novu strechu.🙂 a neboj sa .. nic nie je nemozne.. aj tvoj zivot moz ebyt lepsi.. len musis pochopit ze musis zacat inde a znova.. nie s olovenou gulou na nohe.. do kedy chces takto zit? mas 25.. on este zo 20 rokov pozije.. a mozno aj teba prezije.. tymto sposobom.. ta znici uplne
@macekovam je to otec musím ho mať rada, on mi povie ze ma lubi iba na sviatky alebo ked je opity inak sa ma ani nedotkne ale to nikdy nerobil takže to beriem normálne u neho
Neublížila by som mu, práve naopak keď mal zapal pluc tak mi volal skoro rano nech pridem a idem s nim po lekároch, urobila som to
Rokov. Na začiatku si napísala, že Tvoje problémy nesúvisia s výchovou, že "výchova bola v poriadku, geny tiež
Otec je chladnejsi a extrémny flegmatik"
A teraz ďalej takýto dojak? Ako naozaj mi bolo ľúto, keď som čítala Tvoje prvé príspevky, ale teraz už mi je to jasné.
nemusis ho mat rada.. je to velmi zly clovek.. NEMUSIS.. seba musis mat rada a vazit si SEBA! to musis..
@nika23t a čo je zlé? Učila som sa chodila do školy bežne detstvo som žila a on je taky odjakživa
pozorovaním ľudí má napadlo ci si neprekonala covid. lebo od vtedy sa ľudia chovajú cudne.a bezcitnost je to keď čítam komentáre a niekto sa z toho smeje ze ty si uvedomujes tvoje cítenie.
@nika23t žiadny dojak tu neni
mala si ho poslat kosit zahradu.. aj on ta poslal v horuckach ti pisal..
@macekovam ja neviem čo bude ďalej, každý deň sa desim toho čo príde
ale coho sa desis?? konkretne??
@bobik87 raz ale som ockovana 3x
Lekárke ukazal alabo test pozitivny ale o dva dni bol negatívny a chut ani cuch som nestratila ani nikto v okoli ho nemal , no s covidom to suvis isto nema nepocula som taketo ešte
@macekovam ako budem žiť, co bude ked zomrie mama
Ako zvládnem stres, chorobu
Kto mi pomôže keď budem na dne
ľuďom sa mení psychika aj vplyvom okolia a tým co zažil.
@macekovam on nekosi zahradu, to je moja povinnosť
@bobik87 poznám z tych liečebni a pod rôznych ľudí čo na tom boli horšie a žijú normálne
budes zit vo svojom dome ktory mas.. najdes si priatela.. zalozis si rodinu.. A BUDES KONECNE ZIT. tak to bude ked otca nebude..A budes mat mozno dobreho svokra a svokru..ale hlavne manzela hladaj opatrne aby si nemasla rovnakeho..lebo ti to hrozi..
necitala som komenty, ale za mna ja zase sucitim s blizkymi, ci uz rodinou alebo priatelmi, ostatni su mi ukradnuti 🙂 nech sa kazdemu dari, o to pokoj, ale viac ma ich osud nezaujima 🙂 ak nemas nejake psycho sklony, netrapila by som sa tym.. a drzim sa hesla zi a nechaj zit, neriesim a ani neohovaram, kto co a preco spravil 🙂))
@macekovam ono to znie fajn ale ja deti nechcem, bratove su ako moje vlastne a ked som s nimi trávila velmi vela casu tak som pociťovala mat aj svoje ale casom to odišlo a ked vidim kolko je slobodných mamičiek ako zivoria ako idu ceny hore a nemaju pomaly z coho zit tak by to bola samovražda urobit si ich, mozno nie som empatická ale zas nie som tak blba aby som ublížila dietatu a priviedla ho na svet kde by sa trápilo ,to by som nedopustila
Možno o par rokov možno o 5 ci 10 bude a ked nie nebude
aj to je v pohode.. zit sma pre seba.. pre inych ktori ti budu za to stat...🙂 vidis sama nie si.. neboj nic.

@macekovam 25