Neterka kazí rodinné stretnutia: Ako riešiť situáciu?
Baby zlozita a jeenoducha situacia zaroven.. Sestra ma 6/5 rocnu dcerku ktora je generalom. Bolo to zlate dieta dokym nebola doma dva mesiace pre zapal pluc kazdy to ospravedlnoval preto lebo ze sa uz doma velmi nudila co je samozrejme blbost. Kazdu nwdelu sa stretavamae u rodicov a hadame sa len lebo mala jenurazliva leniva nevie coje sranda trochu donej clovek rypne a uz bud ticho uz som velka!! a bla bla. Alebo dedko nemaluje obrazok podla nej napr listy chce aby boli ruzove on povie nie ved su zelene a uz bud ticho prestan. Otec jej nepovie nix sedi na mobile a sestra iba Lola slusne toje vsetko. Dostala po zadku asi 3x v zivote od segry aj to potajme muz to nesmie vediet.. Ja normalne nemam chut chodit do mamy koli nej lebo hned kazdemu diriguje vsade len ona na kazde upozornennie automaticky povie nie. To, ze do sestry hodi vec alebo ju udrie normalka . Segre dohovaramae ja aj mama ze o rok dva co bude?! A jej odpoved ja viem no zmena ziadna Je normalne ze pomaly zacinam
Neterku nemat rada?? Znici kazdu navstevu zazili ste podobne?
Hm, neterka niečo prežíva a "medzi svojimi" si tu zlosť asi rieši. Píšeš ze na ihrisku je krotka. Odporúčam dat si online stretnutie s psychologickou, napr. Vagačova je výborná..za 35 eur máš úplne iný pohľad a vysvetlenie plus rady, čo robiť ako pracovať a rozprávať sa s malou. Povedať správaj sa slušne nefunguje.
@lucimax dakujem za rady dnes uvidime ako sa bude chovat
🍿🍷
Ešte tu po dnešnej návšteve bude veselo 🤣
@nykkushka aj ja hovorim
🍿🕶️
Tak dosla
Som domov. Neter bola fajn mehovorim, ze vymenena ale bolo to o dost lepsie respektovala viac ako vtedy.. Akurad ja som sa pytala Lolka kedy pridesDo babky na prazdniny? A ona krstna prestan! V tom sestra jej povedala, ze nema na mna utocit a mi tak hovorit, lebo jej nic nerobim a ze do babky nemusia uz viac chodit. Ze ci sa uz jej clovek ani spytat nemoze..Tak neterka stichla. Potom som sa jej oytala o skolu atd.. muz ju vzal do lesa a bola nadsena. Toť dnesna navsteva samozrejme o tyzden moze byt zas opak
Mňa by fakt zaujímalo, čo znamená ísť "do babky" 😶?
Nechcem byť hnusná ale toto akoby decko písalo, niečo otrasné aby takto dospelý človek písal. A k prípadu neterky je to rozmaznaný parchant. Rodičia musia byť prísnejší. Ale nečudujem sa keď otec len na mobile. Malú treba skrotiť nech si nemyslí že svet sa točí len okolo nej.
@lienkashcj ani tvoj prejav nieje naj s otatnym suhlasim
Autorka,
- nie akurád, ale akuráT
- nie do babky, ale k babke
- nie mi tak hovoriť, ale hovoriť mi tak
- nie opýtala o školu, ale opýtala som sa jej na školu
- zvyšok už neriešim, čiarky, bodky, preklepy, stane sa, ale tvoj prejav, gramatika, skoňovanie, ….nerieš ty neterku, ale je brutálna hanba, aby dospelá žena takto písala a takto sa vyjadrovala.
Druhých riešiš, pritom ty sama máš vážnejší problém ako tvoja neter, ona je dieťa, ale ty si už dospelá žena.

Ak nemáš 10 rokov, ale si dospelá žena, tak je to dosť vážny problém, nemyslíš? Riešiš neter ale pozri sa na seba.