Neukazovala som záujem o muža
Začal mi písať jeden pekný muž.Pisali sme si asi mesiac mal o mňa veľký záujem, ja som bola veľmi zdržanlivá záujem som neukazovala. Po čase ho to asi prestalo baviť a začal písať menej a nakoniec vôbec. Uvedomila som si že ho chcem. Čo teraz?neviem ako ďalej postupovať. Mam mu zrazu napísať že mám záujem?
@tt247 joj drž palce prosím😊a ďakujem za rady
@lintu áno videli🙂
@adusa1987 😂😂😂dobreeee
@marca12 dobre vyskúšam to
@maria39 no a napíše že veď preto lebo z tvojej strany tam nebolo nič ..😕
pochop ze muzi za tym slovom ze mi chybas hladaju sex
@maria39 že si bude myslieť že chcem sex?
ano muzom vecsinou iba o to ide
Ako sa mas je kamaratska obycajna fraza ale slovo chybas mi vyjadruje tvoj skutocny pocit. Ja som vzdy priama......t.j.ak by mi clovek chybal a zavrela by som dvere skor ako som vyskusala co by z toho bolo pretoze som sa zlakla, dala by som si namahu ak by ovsem za to ten clovek stal, aby vedel o mojich pocitoch. Bud bud stastny, ze si sa ozvala alebo z toho nebude nic. Ale zozierat sa, ze som mozno prisla o super cloveka a nepokusila da ho ziskat spat by bolo vacsie trapenie. Ak by to nevyslo zivot ide dalej.
@ovaaa áno je to pravda.max má môže poslať do prdele
@maria39 to je fakt😆
taky chlap fakt nestoji zato ...je kopa muzov co ani nevies ze by stali o zenu len nemaju odvahu sami zacat
@maria39 veď toto
je to ako loteria ... natrafit na chlapa je velke stastie v dnesnej dobe
Privela nad tym rozmyslas. Pripravujes sa, co na co mu odpises, pritom on moze zareagovat uplne inak, ako cakas. Normalne mu napis, ako sa ma, ako sa mu dari, co ma nove... nejako snad uz len zareaguje a podla toho sa zariadis dalej 🙂
@lintu a po akom čase je vhodné sa ozvať?
@maria39 ja neviem či to len ja som taká že chcem muža ktorý nechce mna🙄
Ja som typ, čo nehrá nijaké hry na to, kedy a čo je vhodné komu písať. Normálne by som mu napísala, že by som o ňom zase rada niečo počula, bola v kontakte. Nemusíš zrovna písať "chýbaš mi", ale ani by som nepísala obyčajne "ako sa máš", na to nemusí mať chuť ani odpisovať, ak je v tom, že nemá šancu. Neviem, či ste si len písali, alebo sa aj stretávali, ale ak ste sa aj videli, ja by som iniciovala osobné stretnutie a tam už sa dá viac vidieť, už len na tom, či s tým bude súhlasiť.
nie si len by si mala viacej chodit medzi ludmi a stastie sa zjavi pisat si z muzmi nieje dobre... lebo tam nevies vobec o nom nic moze si vsetko vymyslat a realita je ina
Ved ta chcel preco pises, ze nechcel? Prestal okolo teba behat, ked si ho brala ako len kamarata. A ci ma este o teba zaujem zistis, ked sa ozves. Cim skor, tym menej sa budes zozierat 🙂.
videli ste sa vobec ?nedalo by sa stretnut a tam je viacej tych moznosti
No... Toto je bežný postup... Prestane písať a už ťa žerie že stratil záujem... Teraz sa budeš,, nukat,, a tak si sa nechcela dat😁
@thoughtfulweirdo dobre vyskúšam to tak 😊
@macekovam anooooooo presne toototoo.trafila si klinec po hlavičke 👌👌👌konečne ma niekto pochopil
@ovaaa až stres už mám z toho sa ozvať😂
@maria39 áno videli
napis mu skor kamarataky,ze cau dlho si sa neozval,nie ze ti chyba hned ,postupne ked zasa sa troska rozpise mu to uz mozes napisat.
@ktochytavzite lenže už sa možno nerozpise lebo zas bude čakať že to bude len v kamaratskom duchu a toto velmi nemá záujem 😄

Veď uvidíš. Musí to byť prirodzené. Návod neexistuje. Nikto ti tu nenapíše presné slová. Neviem, v akom duchu ste si predtým písali. No vo všeobecnosti buď milšia a otvorenejšia. Možno komunikuj viac, viac sa zaujímaj. Ak teda budeš cítiť, že záujem ešte stále má. Držím prsty. Možno sa chalan len zľakol alebo zahanbil. No možno našiel inú. Kamarátsky mu napíš a uvidíš.