icon

Neustále hádky kvôli deťom

petkooo89
16. feb 2023

Čaute.
Máme 1 a 3 ročné dieťa. Ako to už býva, starsie robi zle mensiemu, casto neumyselne. To by nebol problem. Problem je, ze ak som pritomny v miestnosti kde dojde k takemuto incidentu (hoci aj spolu s nou), tak som za to vinovatý ja. Lebo som mal tomu predist a podobne. 3r dieta za kazdy exces obhajuje a vinovatí ludi naokolo. Samozrejme najcastejsie som to ja 🙂
Po praci, ked pridem domov, tak nie som ten typ, čo oddychuje pri telke cely vecer. Som s detmi. Viackrat tyzdene som doma sam s detmi, ked ma žena nejake aktivity mimo domu a samozrejme aj vtedy dojde k stretom, ale vyriesime si to (bez nej). Nedavno, ked prisla domov ma obvinila, že som nedal pozor a starsie sa niekde popálilo. 2 minuty to vyšetrovala. Nakoniec, ako som jej aj hovoril je to alergicka reakcia na jedlo, kedze sa to potom opakovalo v jej pritomnosti.
Ked je zase vecer doma, ona je spravidla v inej miestnosti nieco robi ci upratuje, alebo sa pred detmi schova aby mala troska kludu. Proste mi ich prenecha, aby som sa staral čo ja som s nimi rád. Ale vzdy dojde k niecomu, kde starsie aj umyselne chce napadnut mladsie, pripadne sa rozplace - v tom nabehne a vinník je jasný. Pred casom som zabranil zrazke plastoveho auta v plnej rychlosti s hlavou 1r dietata. Moja noha auto zastavila avsak starsi si na auto nabil usta a bolo troska krvy. Vinnik? hadajte. A velky krik.

Baby, aj vy ste taketo? :D Mam to brat ako normu? lebo teda hocico znesiem ale nespravodlivost a takuto netímovú výchovu nie.
Poraďte, rozhovor nefunguje.

Strana
z2
oliolijanka
16. feb 2023

@mooonika1975 Joj nie, prepac, patrilo
@petamich .

petkooo89
autor
17. feb 2023

@oliolijanka kedze hovoris o mne tak to rovno zastavim a poviem ze tvoje zistenia su chybne. si skratka mimo ;)
a neodpovedala si mi na otazku

blondtana
19. feb 2023

@petkooo89 tiež občas mužovi kvôli malému povyčítam, ale vyslovene, keď viem, že sa hrá na Pc chrbtom k nemu a nedáva vôbec pozor, ale inak skôr ma tendenciu on mňa kritizovať, lebo väčšinou som s malým ja, tak som prísnejšia a muž len pekne na neho, ale určite viem viac predvídať nebezpečenstvo ako muž a určite viac dávam pozor, ale keď si malý nejak ublíži, že aj dávame pozor, ale nestihneme zareagovať, tak si nevyčítame, povieme si "stáva sa"

Strana
z2