Neustále kontrolujem priateľov telefón
Príde Vám normálne kontrolovať priateľa s kým si píše na instagrame/Facebooku?...aký máte na to názor? Veľa krát som mu zobrala mobil a pozrela s kým si píše. Nič som samozrejme nenašla. Chcem sa tohto zlozvyku zbaviť ale vždy sa bojím že si bude s niekym písať, preto si to sem tam skontrolujem. Sme spolu skoro 5 rokov a žijeme spolu vyše roka v jednej domácnosti.
Ďakujem za vaše rady a pomoc.
Nie, nepride mi to normalne a pride mi to detinske a trapne. Neviem si predstavit, ze by som bola na mieste toho chlapa a pravidelne by mi niekto kontroloval telefon ako malemu decku, aj ked nemam co skryvat.
Som s manzelom uz velmi dlho, vieme si navzajom prihlasovacie udaje, hocikedy si vezmem jeho telefon alebo on moj, ked nieco surne potrebujeme a telefon toho druheho je prave po ruke. Ale nekontrolujeme sa, kto komu pise a pod.
Je to asi vzorný muž a Ty niekde v kútiku by si chcela niečo nájsť aby si vyvolala nejakú hádku 🤷♀️ alebo podľa seba sudim Teba ? 😉
@lartuna28 preboha, sukromie druheho ti nic nehovori? V zivote by som sa neznizila k tomuto, co je on tvoj majetok ? Keby toto robi frajer mne, a este ked by na to nemal ziaden dovod velmi rychlo by sme sa rozlucili... musis mat velmi nizke sebavedomie ked sa takto bojis... a to nehovorim o tom ze naco ste vo vztahu bez vzajomnej dovery ???
@lartuna28 aky mam na to nazor? Ze zena, ktora lezie partnerovi do mobilu a smiruje mu tam, je nevyzreta a ma problem sama so sebou
No pozeram, ze mas problem s mega ziarlenim....
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/ako-bojovat-s-prehnanou-ziarlivostou/
Tak keby mne toto robil partner ,veľmi rýchlo by zničil nás vzťah .Vztah bez dôvery ide do záhuby .Je to choré ,čo robíš.A chlap asi ťuťko ,čo si toto nechá .
Riešenie je nezit na kope a žiť si každý svoj život...keď bude obojstranná chuť stretnúť sa ok a zas čau...vzácnosť vyprchá pomalsie a nikoho nebude trápiť čo ten druhý robi
moj mobil je nonstop niekde pohodený,tak isto aj manželov...či ja vezmem jeho,alebo on moj drámu z toho nerobíme 😀....nemáme žiadne tajnosti pred sebou ...
@miskakyska zobrat si moze,ale smitovat v nom,to by mi vadilo,to nie je zdrave. Aj my mame pohodene mobily,ale necitam mu spravy ani nic.
@veronikaszabova Ja myslím že aj ty máš problém, každú prispievatelku lustrovať, tiež mi to pripadá už ako diagnoza...
@karpina jasne 🤣🤣🤣 toto sa riesilo par dni dozadu, tak som si to pamatala 🙂
@veronikaszabova nerob sa Veronika, priznaj si, že si ako nejaka zvedava tetka, z volakej zasranej dediny. Stále niekoho lustruješ, si ako štb ... Užívaj si Vianoce a aspoň na štedrý večer nesnor po každom 😉

@karpina jasneeeee 🤣🤣🤣🤣 ked to povies ty, tak to bude 100% pravda 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sme spolu 9rokov a nemáme pred sebou žiadne tajnosti ale áno občas mu aj ja takto na kuknem a on mne tiež... Nemáme s tým problém
Spravila som to raz a oľutovala som to 😂😂 nič z čoho by som bola nadšená som tam nenašla!
Odvtedy ma to nezaujíma. Čo oči nevidia, srdce nebolí

a vie otom ? ... najdi si inu cinnost, evidentne mu stale nedoverujes