icon

Neustály krik detí v bytovom dome

1. aug 2022

Zdravím bývame už dva roky v bytovom dome ktorý má 3 vchody ja osobne mám ročne dieťa a susedia v treťom majú detí od 3-8-9 ..Ich rodičia s nimi vysedávajú stále pred bytovkou pretože si tam spravili posedenie a už nám ide na nervy aj s priateľom krik detí keďže sú pravidelne vonku cez týždne do 21:00-21:30 a cez vykend aj do 22:30 .. Nechápem tých rodičov či nemajú žiaden detský režim pre nich, samí máme ročného syna ale toto som ešte nezažila čo tu keďže už som pred kúpou bytu bývalá v bytovke...Ako to mám riešiť?Alebo čo by ste robili vy

Strana
z2
ingica185
1. aug 2022

@lindusss2016 ano da sa na to aj takto pozriet, ale ked to niekomu vyslovene vadi, tak uz je to trochu obmedzivanie nie? byvat na prizemi a zazivat toto by som teda nechcela... takze da sa pochopit aj majitelka bytu, aj rodicia s detmi... jedine ich poprosit ci by mohli byt tichsie alebo ist od okien dalej... neviem ale mna doma ucili byt ohladuplna k okoliu, dopredu si zvazim, ze ci nebude nieco niekomu vyslovene vadit...

tykat
2. aug 2022

Deti su este v pohode, predstav si ze by si tam urobili fajciarsky/pivarsky kutik nejaki chlapi. A vysedavali a fajcili, popijali, dristali krcmove reci.
O chvilu aj tvoje dieta bude behat po vonku a mozno ocenis ze tam je ihrisko.

lindusss2016
2. aug 2022

@ingica185 s tym samozrejme suhlasim, da sa na to pozriet z oboch stran, ale myslim, ze ak su na oboch brehoch rozumni ludia, tak to vyriesi komunikacia.

Strana
z2