icon

Nevďační rodičia: Ako oceniť deti správne?

15. okt 2024

Zienky, velmi ma zarmutila jedna vec, chcela by som vediet vas nazor na nu...priatelova mama mala narodky tak jej priatel kupil zakusky a tortu...ja som toto spomenula pred mojou mamou a ta mi povedala ze by som si z neho mala brat priklad ze kolko veci rodicom kupuje...skoro som onemela...na kazdy sviatok rodicom kupujem daeceky, hlavne mame aj hodnotne, kedze jej zvycajne kupim sperky, vela cestujem a vzdy im donesiem nieco aj zo zahranicia...velmi ma to zarmutilo lebo si myslim ze rodicom kupujem dostatocne dost veci...mame som toto aj povedala tak potom ostala taka obarena ze ved ano ano kupujed aj ty nam...

Strana
z2
zuzanka.zuzu
15. okt 2024

podľa mňa to z nej len tak vypadlo, potom si to uvedomila (po tvojej reakcii) a až sa zahanbila 🙈 už sa v tom nerýp....

evansova
16. okt 2024

@slavomira236 Tiez si to myslim, to nebude nevdak, ake žiarlivosť.

senta_sofia
16. okt 2024

Ludia radi zovseobecnuju, tak splechla takuto nevyziadanu radu bez toho, aby rozmyslala.

drobcek100
16. okt 2024

Ja si myslím, že tá torta je osobnejšia.Donesie,mamka ponúkne a strávia pár pekných chvíľ aj keď krátkych.Podla mňa je to osobnejšie.Toto je pohľad matky dospelých detí.

drobcek100
16. okt 2024

@melanta Úplne súhlasím

mnamko
24. okt 2024

Pozvať ich ku vam na dané narodeniny aspon dva týždne dopredu a uvidíte či pridu,ak nie skončiť s darčekmi

Strana
z2