Ako sa pripraviť na stretnutie s rodičmi priateľa?
Sme spolu 3 týždne a priateľ chce aby ma spoznali jeho rodičia...
Ja to oficialné. Jeho rodičia bývajú na dedine a sú veriaci...
Mám trochu stresi lebo som o rok a pol staršia a som už mamička.. ale o Tom ešte nevedia..
Priateľ hovorí že im nemusím nič nosiť ale mne to je blbé prísť tam s holými rukami...
Keďže robím poobednú a prespávať večer budem u priateľa a ráno skoro cestujeme skoro 4 hodiny tak domáce koláče nechcem robiť obávam sa že by to tu cestu neprežilo..
Potrebujem poradiť čo by som im mala doniesť a ako by som sa mala správať aby to dobre dopadlo...
Za odpovede vopred ďakujem
Tiež by som tak skoro nešla
Neponahla sa ten tvoj priatel nejak? Vsak ani vy dvaja sa vobec nepoznate, kolko krat ste sa uz za tie 3 tyzdne stretli? Na co sa zoznamovat s jeho rodinou? Najprv sa zoznamte vy dvaja. A poriadne.
@sima2001 na tvojom mieste by som tam tak skoro nesla, ste spolu iba 3 tyzdne, nevies ako ten vztah dopadne. Pockala by som, kym by to bolo vaznejsie, hlavne ked su veriaci a ty mas dieta. Nadseni iste nebudu.
@anonym_f93911 tak to bolo tak že on sa zmienil o mne a jeho rodičia že ma chcú spoznať...
@sima2001 nešla by som po 3-týždňoch, to pôsobí nejako čudne. Keď už sa dáš prehovoriť, tak víno a nejaké sušienky v darčekovej dóze, kúpiš v darčekových obchodoch.
A prečo frajer tak na tom trvá? Ako ti odôvodňuje, že takto skoro?
@sima2001 nešla by som po 3-týždňoch, to pôsobí nejako čudne. Keď už sa dáš prehovoriť, tak víno a nejaké sušienky v darčekovej dóze, kúpiš v darčekových obchodoch.
A prečo frajer tak na tom trvá? Ako ti odôvodňuje, že takto skoro?
@anonym_a5a200 dôvod bol taký že im povedal o mne a chcú ma spoznať
ja som takéto oficiálne predstavenie ani nemala a sme tu 😀 svokra som prvý raz videla keď sme išli pre neho do práce z rande lebo sa mu pokazilo auto 😀 a svokru som stretla u nich doma keď vyliezla z izby po nočnej 😀 a fajn sme s manželom už 15 rokov bez stresu... a môj manžel bol prvý krat u nás keď sa nám pokazila práčka ja som bola zúfalá a on že veď mi to pozrie.. aj ju opravil tak u otca si hneď šplhol a mamina tá bola šťastná keď som ja šťastná 🙂
@anonym_a5a200 dôvod bol taký že im povedal o mne a chcú ma spoznať
@sima2001 to, že oni prejavili vôľu ťa spoznať je síce pekné, ale teba to k ničomu nezaväzuje. Pokojne povedz frajerovi, nech odkáže rodičom, že sa stále len spoznávate a predstavenie rodičom prichádza do úvahy najskôr po 3 mesiacoch (ja by som aj po 6 mesiacoch dala), nemusíš to absolvovať, keď nechceš.
ja som takéto oficiálne predstavenie ani nemala a sme tu 😀 svokra som prvý raz videla keď sme išli pre neho do práce z rande lebo sa mu pokazilo auto 😀 a svokru som stretla u nich doma keď vyliezla z izby po nočnej 😀 a fajn sme s manželom už 15 rokov bez stresu... a môj manžel bol prvý krat u nás keď sa nám pokazila práčka ja som bola zúfalá a on že veď mi to pozrie.. aj ju opravil tak u otca si hneď šplhol a mamina tá bola šťastná keď som ja šťastná 🙂
@mimaapeto no oni to berú trochu inak a sú zvedaví na ženu ktorá sa získala jeho srdce už aj kvoly tomu že on veľa frajeriek nemal a on sa nezalubi len tak...
@sima2001 po troch týždňoch randenia sa ideš zoznamovať s rodičmi?ja som išla po troch rokoch😂
mila autorka....mne to pripada akokeby ta oni ccheli spoznat co najskor - kym to este nie je vazne....lahsie ja bojuje proti 3-tyzdnovej znamosti ako proti rocnej alebo 3-rocnej ked uz je to vazne...
@sima2001 to, že oni prejavili vôľu ťa spoznať je síce pekné, ale teba to k ničomu nezaväzuje. Pokojne povedz frajerovi, nech odkáže rodičom, že sa stále len spoznávate a predstavenie rodičom prichádza do úvahy najskôr po 3 mesiacoch (ja by som aj po 6 mesiacoch dala), nemusíš to absolvovať, keď nechceš.
@anonym_a5a200 tak už som na to pristúpila už to nebudem odvolávať nech to nevyzerá blbo...
Ja som ešte ani po roku a pol rodine svojho frajera nepredstavila. A ani sa tak rýchlo nechystám a ani ja nemám momentálne záujem spoznávať jeho rodinu. Načo. Nám je takto dobre. Ale už keď ideš, buď hlavne sama sebou a odnes im nejakú fľašu (ak pijú) a niečo sladké. Nebuď za hlupaňu, ktorá ide s prázenými rukami.
@anonym_a5a200 tak už som na to pristúpila už to nebudem odvolávať nech to nevyzerá blbo...
@sima2001 no tak choď, buď prirodzená, normálna, na nič sa nehraj, dieťa priznaj a prines víno a nejakú kávu/čaj/sušienky v darčekovej dóze.
@mimaapeto no oni to berú trochu inak a sú zvedaví na ženu ktorá sa získala jeho srdce už aj kvoly tomu že on veľa frajeriek nemal a on sa nezalubi len tak...
@sima2001 ja som bola jeho druhá frajerka tiež ich nemal veľa 😀 a u mňa to tiež tak bolo.. nenosila som domov všetko z ulice😉 možno mu Ťa chcú schváliť... no držím palce...
@sima2001 nič by som nepiekla ani nekupovala, pretože po 3 týždňoch by som sa rodičom absolútne neznámeho chlapa určite "oficiálne" predstaviť nešla
@sima2001 dobre to nedopadne, 3 týždne sa poznáte a ešte aj decko, asi to chce čas
Ja som ešte ani po roku a pol rodine svojho frajera nepredstavila. A ani sa tak rýchlo nechystám a ani ja nemám momentálne záujem spoznávať jeho rodinu. Načo. Nám je takto dobre. Ale už keď ideš, buď hlavne sama sebou a odnes im nejakú fľašu (ak pijú) a niečo sladké. Nebuď za hlupaňu, ktorá ide s prázenými rukami.
@anonym_d00378 no moja rodina ho už pozná a bol schválený 😀 aj keď to bolo neoficiálne moja mama chcela aby som ho priniesla ukázať tak prišiel a bolo to v pohode a teraz že je čas to oplatiť...
@anonym_d00378 no moja rodina ho už pozná a bol schválený 😀 aj keď to bolo neoficiálne moja mama chcela aby som ho priniesla ukázať tak prišiel a bolo to v pohode a teraz že je čas to oplatiť...
@sima2001 večer dôjde po mňa a zoberie ma buď k sebe alebo domov - tri týždne takto fungujete a to berieš k nemu aj svoje dieťa?
Inak je to vtipné, že veľa frajeriek nemal, veď je od teba mladší, čiže má týpek cca 22 rokov, to každý 22 ročný musí mať za sebou xy vzťahov? Celé to máte čudné...
@sima2001 pýtate sa má na dôvod prečo tak skoro tak len toľko jeho sestra zmaturovala jeho babka bude mať narodeniny a jeho rodina o mne už vie tak keďže býva ďaleko tak došiel s nápadom že to všetko spojí maturitu narodeniny a zoznámenie naraz...
A čo sa týka podrazu alebo nízkych zákernosti ako nás rozdeliť tak to si nemyslím lebo oni bývajú na dedine kde ich všetci poznajú a ak by chceli nás rozdeliť tak by ma predsa nevolali tam kde ich všetci poznajú predsa by si nerobili hanbu... a sú hlboko veriaci...
Čo sa toho týka s toho nemám až také obavy
@sima2001 pýtate sa má na dôvod prečo tak skoro tak len toľko jeho sestra zmaturovala jeho babka bude mať narodeniny a jeho rodina o mne už vie tak keďže býva ďaleko tak došiel s nápadom že to všetko spojí maturitu narodeniny a zoznámenie naraz...
A čo sa týka podrazu alebo nízkych zákernosti ako nás rozdeliť tak to si nemyslím lebo oni bývajú na dedine kde ich všetci poznajú a ak by chceli nás rozdeliť tak by ma predsa nevolali tam kde ich všetci poznajú predsa by si nerobili hanbu... a sú hlboko veriaci...
@sima2001 tak to znie ešte horšie, na rodinnú oslavu brať pár týždňovú frajerku? Ja by som teda nešla a na niečo sa vyhovorila. A tiež neviem prečo nevedia aj o dieťati, to by im mal povedať on predtým ako prídeš. Keď už chceš ísť samozrejme niečo dones, víno, slané, sladké, podľa toho čo jedia.
To, ze su hlboko veriaci pises v kazdom prispevku.. im nevadi, ze ich syn spava bez svadby s frajerkou, este aj slobodnou mamickou?
@sima2001 no rob ako chceš, ale aj 3 mesiace je krátka doba na takéto zoznamovanie, nie to ešte 3 týždne.
Nie, na rodinnú oslavu k trojtyzdnovemu frajerovi by som nešla. Celá rodina ťa bude spovedať. A bez urážky, ale po takom krátkom čase sa nepoznáte.

@sima2001 na tvojom mieste by som tam tak skoro nesla, ste spolu iba 3 tyzdne, nevies ako ten vztah dopadne. Pockala by som, kym by to bolo vaznejsie, hlavne ked su veriaci a ty mas dieta. Nadseni iste nebudu.