icon

Nevďačný partner a neporiadok v domácnost

8. okt 2025

Ako by ste sa zachovali? S priateľom spolu nežijeme. Chodí ku mne, tak som mu uvarila maďarský guláš. Nakúpila som, uvarila, naložila mu na tanier. On medzitým lezal a pozeral telku. Potom zjedol a nechal špinavý tanier na stole a nazad si ľahol. Upozornila som ho,že nech to uprace. Podrazdene povedal,že zajtra. Tak som mu ten tanier dala na posteľ . Urazene ho odpratal, umyl a povedal,že ako chceš. Od vtedy so mnou nerozpráva. Je to v poriadku?

Strana
z3
lukbe
8. okt 2025

Od takého asi netreba nič očakávať, žiadnu pomoc ci ochotu. Dobre, ze sa prejavil uz teraz. Posli ho do tam...

dskjhfdlkdjhl
8. okt 2025

@anonym_autor Bud rada, ze ta zistenie, ze je to clovek nevhodny, stalo len jeden gulas😉

anonym_f261d3
8. okt 2025

@anonym_autor 😂 fakt si mu dala riady do postele? Akože on je neschopný debil, o tom niet pochýb ale toto s tým riadom fakt?

anonym_573ecb
8. okt 2025

Mamka ho doma nenaučila si po sebe upratať. To sa ťažko vychováva. Ešte sa aj zduje ako v puberte. Pri tomto už nepotrebujete mať deti, to by dieťa malo dieťa a ty už jedno máš v ňom.

autor
8. okt 2025
@anonym_f261d3

@anonym_autor 😂 fakt si mu dala riady do postele? Akože on je neschopný debil, o tom niet pochýb ale toto s tým riadom fakt?

@anonym_f261d3 fakt

anonym_f261d3
8. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_f261d3 fakt

@anonym_autor tak to ma pobavilo dnes večer 😅🙏

alickapusinka
8. okt 2025

skonči tento vzťah budete mať deti a bude jedno ty budeš mať dve aj muža.Nezniesla by som pri sebe chlapa ktorý sa naje a neodnesie tanier do dresu.Ešte si mu naložila pod nos dala ozaj a jedol sám alebo čakal kedy ho nakrmiš.Vadny kus treba ho poslať nazad do obehu pre inu.

zabka79
8. okt 2025

@anonym_autor s tymto som sa vyhrazala exovi ale neurobila som to, skoda mohli sme sa rozviest skor 🫢

anonym_4c3bb3
8. okt 2025

@anonym_autor nerobila by som divadlo s tanierom do postele, na čo? Ak by mi na špinavý tanier po mojom upozornení povedal, že ho odloží zajtra, to by bolo posledné, čo by sme si povedali. Vrátila by som ho do obehu. Služku niekomu robiť nepotrebujem. A predpokladám, že ani doteraz sa netrhal po večeri spratat riad, alebo ti pomôcť s varením, ak sám variť nevie, či ťa pozvať na večeru.

sevrin
8. okt 2025

Ak máš v pláne doma chovať prasa, tak je všetko v poriadku.

anonym_410232
8. okt 2025

Tak ked si uz zatiahla take drahe menicko, nemusela si bazirovat na odlozeni taniera do drezu, mycky... Asi ani ty si u neho nespratavas?

jujala
8. okt 2025

ja len....ze aj po 15rokoch po mne automaticky sprataval /sice dnes uz ex/, ale i terajsi priatel po 3rokoch stale spratava. Kedze ja chystam/varim, on spratava a plati to samozrejme aj naopak.

anonym_cb2264
8. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_f261d3 fakt

@anonym_autor
Lenivý nevďačny debilko, kopni do vajec a už ho vôbec nerieš. A to že ta vymlcuje, to už sú poruchove ukazovatele.
Tak este raz - KOPNUT DO V A J E C !!!

anonym_1ddee6
8. okt 2025
@sevrin

Ak máš v pláne doma chovať prasa, tak je všetko v poriadku.

pasomnica
8. okt 2025

No, je to chuj. Aj gumu z vtáka si spratáva až na druhý deň, či mu spratávaš ty?

biba_18
8. okt 2025

nemala si mu povedať nech uprace ale pekne milo asertívne či by to neurobil za teba… ktorý chlap chce k sebe sekeru?

som_realistka
9. okt 2025
@biba_18

nemala si mu povedať nech uprace ale pekne milo asertívne či by to neurobil za teba… ktorý chlap chce k sebe sekeru?

@biba_18 to si myslela ako vtip, ci nie?

veronikaszabova
9. okt 2025
@biba_18

@biba_18 robis si dufam prdel..

biba_18
9. okt 2025

@som_realistka vobec nie. pekne milo stanko, odnes taniere, idem na wecko a sadneme spolu k telke ☺️ tak pochybujem mocno že na takúto vetu by sa zdul…
pretože ten chlap vôbec nemusí byť ani prasa, ani bordelár, proste to má inak ako autorka… koľko je rôznych mužov na svete a pre vás je len obskakujúci zamilovaný romantik alebo prasa 🤷‍♀️
že ten vzťah nie je ok dokazuje aj správanie autorky…

anna777115
9. okt 2025
@biba_18

@som_realistka vobec nie. pekne milo stanko, odnes taniere, idem na wecko a sadneme spolu k telke ☺️ tak pochybujem mocno že na takúto vetu by sa zdul…
pretože ten chlap vôbec nemusí byť ani prasa, ani bordelár, proste to má inak ako autorka… koľko je rôznych mužov na svete a pre vás je len obskakujúci zamilovaný romantik alebo prasa 🤷‍♀️

@biba_18 Ano, aj ja mám doma takyto typ chlapa, že veĺa zaváži, ako mu to odkomunikujem. Tak chlapi sú proste niektorí takí, že sú na svoju osobu dosť citliví. Nič, netreba hrotiť, všetko treba s kĺudom a šarmom angličana odkomunikovať. Keby, ho autorka slušne poprosila a poďakovala, tak si myslím, že by nebol z toho taký incident. Moj muž, keď za mnou chodieval na víkend, tak nikdy neumyval riad, ani ja u neho a nedovolila by som to žiadnej návšteve. Keby bývali v spoločnej domácnosti, tak to je už niečo iné.

anonym_2d6b0d
9. okt 2025

@anonym_autor ak ti nepovedal dakujem za obed/veceru bolo to vyborne prosim nestracaj s ním cas. Nie je to muž do buducna

jennky13
9. okt 2025
@biba_18

@biba_18 suhlasim s tebou, to , ze nevieme komunikovat je tiez velky problem a hlavne komunikovat s uctou. Viem, hned sa vsetky vyrutia s tym, kde bola jeho ucta k autorke, ale ona sa pyta (aspon dufam) co mohla urobit inac a na to si jej odpovedala velmi dobre.
Ak autorka potrebuje len pocut ako sa jej priatel zle zachoval, tak vela prispevkov jej to uz povedali.
Za mna , sa tesim, ze si to napisala, lebo vo vztahu sa treba vzdy ucit a aj naucit ako jednat s tym druhym.

sevrin
9. okt 2025
@biba_18

@biba_18 aj absolvent osobitnej školy by mal vedieť, že riady je najlepšie umyť hneď. Keďže daný týpek chcel riady odpratať až zajtra, to by sa v dreze poriadne nadrhol hubkou pokým by bol ten tanier čistý.

romiada
9. okt 2025
@anna777115

@biba_18 Ano, aj ja mám doma takyto typ chlapa, že veĺa zaváži, ako mu to odkomunikujem. Tak chlapi sú proste niektorí takí, že sú na svoju osobu dosť citliví. Nič, netreba hrotiť, všetko treba s kĺudom a šarmom angličana odkomunikovať. Keby, ho autorka slušne poprosila a poďakovala, tak si myslím, že by nebol z toho taký incident. Moj muž, keď za mnou chodieval na víkend, tak nikdy neumyval riad, ani ja u neho a nedovolila by som to žiadnej návšteve. Keby bývali v spoločnej domácnosti, tak to je už niečo iné.

@anna777115 máš sčasti pravdu s tou komunikáciou. Ale zas frajer nie je ako navšteva. Navsteva nevylučuje na gauči a nespi v Tvojej posteli 😉

simca06022011
9. okt 2025

@anonym_autor mozno je case najst si lepsi exemplar, tento nefunguje.. muz co ani na navsteve nemam trochu chochmesu, ze sprace po sprace ked vstane, alebo sa ason spyta = nebude to robit ani vo vlastnej domacnosti automaticky a budu za tym len hadky a nervy. A nejde len o umytie, ja tiez neumyvam vzdy vsetko hned, ale chytit tanier a dat do drezu/umyvacky je to najmenej...
ja naprlodmietam s chlapom vobec hrat nejake tutuli mutuli hry a vyprosovat ho nech si odlozi :D JE TO PROSTE AUTOMATIKA, vstanem, spracem riad zo stola = vybavene. Z domu to nevie, odmietla by som ho to ucit. A to fakt mam doma chlapa, co to nevedel a nerobil, a NESTOJI to za to. Neskor si dokonca mozno vypocujes, ze ale jeho mama to robila za neho. alebo dokonca, ak by si raz ucila vase deti robit po sebe poriadky, vypocujes si = ze riadna mama by to za ne spravila :DDD to potrebujes? NIe? tak si s vazenym pohovor, ze ako si to rpedstavuje, ak nebude komunikova a zduva sa ako pubertiak, ked mama chce aby si veci do prania odniesol, tak je nezrely na vztah a moze ist...

betulinka1
9. okt 2025

@anonym_autor si super 👍👍👍👍 Akoze nerobila by som z toho dramu ale urcite si vydiskutovala, ze nie si ani kuchárka, ani upratovacka ani jeho matka. Cize nech sa podla toho zariadi a uvedomi si, ze treba varit aj upratovat. A ak s tebou planuje buducnost, tak pekne robite veci spolu aj okolo domacnosti. Za mna si mala super reakciu. Chlapa musis naucit na veci, ktore chces.

anna777115
9. okt 2025
@romiada

@anna777115 máš sčasti pravdu s tou komunikáciou. Ale zas frajer nie je ako navšteva. Navsteva nevylučuje na gauči a nespi v Tvojej posteli 😉

@romiada Ako ktorá ...😂 Ale, takéto teatrálne správanie tiež nič nevyrieši.Partner, nie je malé soplave dieťa , aby dom ho musela vychovávať a dávať mu tresty, veď to je naozaj ponižujúce a každý na to zareaguje po svojom.

anonym_a96d0f
9. okt 2025

@anonym_autor nie je to v poriadku. Ak by ste spolu ostali tak by si bola otrokom v domácnosti a jeho slúžkou. Porozmyslaj či je to vhodný partner do života.

anonym_4c8f27
9. okt 2025

@anonym_autor
Ja sa spýtam ako chlap trocha mimo témy,neostalo ešte toho gulášu 😅??

anonym_239a11
9. okt 2025

@anonym_autor To je ťažký zločin 😱 normálne ho udaj na polícií..... Ja tiež hneď keď dojem neletim ho umyť. Ak sa najem trošku oddýchnem a a potom si idem odniesť a umyť. To aby človek vkuse držal smetak a lopatku a každú omrvinku zbieral 😂😂

Strana
z3