Nevera
Ahojte. V prvom rade som chlap a už neviem kudy kam. Neviem sa s tejto situacie vymotať sam a nazory chlapov su všetky rovnake. Preto hladam odpoved,alebo rady tu.
Milujem moju manželku,milujem deti,ale nechcem sa z toho zblazniť.
Vezmem to pekne poporiadku a nasypem aj sebe popol na hlavu.
Brali sme sa po 8mich mesiacoch.Manželka mala v tom čase 1,5 ročnu dceru. prvý polrok manželstva pohodicka.vsetko super.Ale potom to začalo.Nikdy som nemal co skrývať a tak si mohla chodiť do mojho mobilu kedy chcela. Zacala ho kontrolovať,vypytovať sa na cudzie a neuložene cisla(casto tam boli tie cisla koli robote)Telefonaty cez den,že kledy skoncim a pri mojej praci vodiča a este aj umývani auta každy večer sa to nedalo presne.Ked som meškal polhodinku tak bolo peklo,ked som prisiel skor tak mi splechla že ci som naschval prisiel skor aby som ju doma nasiel s niekym. A takto to slo cca pol roka až ma raz vytočila tak že som prisiel na firme na ekonomicke,kde pracuje kamaratova sestra(v tom case zadana)prisiel som nasrany a tak sa spytala že co sa deje a ja so slovami že ale nič,len doma žene to asi už drbe na hlavu,a povedal som jej o žiarleni(smola bola že vo vrecku sa mi vytočilo manželkine čislo a všetko to počula) ked som zistil že to počula tak som letel domov.chcela odisť.mala zbalene veci. A od vtedy to bolo len horsie a horsie.Už to bolo o ziarleni na konkretnu osobu a to na tu ekonomku(nič som s nou nemal,dnes je vydata,stavaju dom a neviem možno už aj porodila)
potom prisiel na svet nas spoločny syn.
Potom prisla ina vec. Manželka spolu ešte s jednou spolužiačkou zorganizovali stretavku v BA zo strednej školy.Všetko v poriadku kým mi v den odchodu neoznamila že nebude spať u tej spolužiačky,ale u spolužiaka o ktorom som sa predtým dozvedel že bol je tajna laska a že premrhal svoju sancu,že sa nemusim bať,že on sa ešte aj teraz hlada a že je stale dieťa.
zuril som.odisla,do 22:00 až 23:00 sme si smskovali,neviem presne.Potom sa jej vybil tel. a ja som zufaly sa snazil zaspať.Telefon mala vypnutý až do 16:00 druheho dna a ozvala sa mi na všetky moje sms a hovory až o 17:00. Vysvetlenie že jej bolo zle,a že ked prisli tak dala telefon na nabijacku ale zabudla ho zapnuť, a spala do 16:00.ked vstala tak že ho zapla a isla sa s nim prejsť na vzduch.telefon si nevzala(asi aby som ich nerusil) ok isli sme dalej,bolo to na nič,ja som bol ešte viacej žiarlivý a kontroloval som ju,sms,FB všetko.(chore ja viem,ale nevedel som čo ine robiť) potom prisla dalsie situacia. A ešte jedna vec,Ja som bol doma s 11 mesacným sýnom a jej dcerou.
Ako to slo dalej tak vedla do bytu sa nastahoval do podnajmu jeden starsi autobusar.Tak 45-50 ročný. začala s nim komunikovať pri umývani autobusu,každy večer ked isiel do služby mu kývala z okna a bola cela bez seba aby mu zakyvala.Potom začala k nemu chodiť tak na hodinku dve,vraj pokecať,poradiť sa,ziskať iny pohlad na život a problemy.
potom raz na zabave robila v okienku. prieisl chlap,poznam ho on nevedel že je moja žena,ja som sedel kusok vedla,dvakrat jej dal navrh a ona mu dvakrat ukazala obručku že je vydata.ked sa otocila chýtil jej svetrik aby sa mohol pozrieť na kerku na lopatke, V tom som zhučal ja a pustil som sa do neho slovne. Mnželka sa nahnevala na moju reakciu,že ona sa o seba vie postarať a necitila to.potom doslo to že si zacali pisať na FB,ma na neho cislo a aj sms si pisali.ale mazala všetky sms a aby to nebolo napadne tak všetky,aj moje,že ona to robi furt.
pred tým to ti musim napisať že v sexe nam to klapalo.mali sme aj 3-4 krat za den.Aj ked odchadzala do fitka bol sex a že po fitku pojde von a potom si ma zobudi. tak aj bolo,pretiahla ma.
A o rok prislo toto.Rozhodla sa chodiť do fitka.OK super.Potom po mensej mojej ziarlivostnej scene sa zbalila a spí vedla v izbe,isla dva dni po debe na nakupy,minula 500€,tri drahe parfemy,nove podprsenky,nohavičky,oblecenie.zaheslovala si telefon,zmenila si hesla na FB aj email.o dva dni prisli nočne vychádzky.Večer o 21:00 sa zobrala že ide von,na rozhladnu,do prírody,že potrebuje rozmyslať ci chce byť somnou alebo co,vraj sa aj previesť chodila,Niekedy prisla po hodine,inokedy o polnoci. neslo mi to do hlavy,hadali sme sa,neveril som jej,neveril som že niekoho nema,bol som zúfaly. A tak som jej dal do auta telefon aby som vedel lokalizovať polohu a ked tak si zavolať na telefon co sa tam deje. A prisla nedela.že ide povysavať auto,obliekla sa a že skoči aj do tesca a potom povysava auto,tak som jej navrhol že pojdeme s nou aj s detmi.isli sme a po ceste zahlasila že to kupime v nay elektrodome.kupili sme a ked sme sli naspäť tak že nas zavezie a pojde povysavať to auto.ok.isla,ale nie na pumpu,ale do tesca.volal som je nasraty,nezdvihla mi,ved by som počul že je v tescu.ked sadla do auta zavolala mi že už ma auto vyložene a že co som chcel.už som bol kludny tak som jej povedal že nech ho da umyť.Prisiel večer a že ide kamaratku pozrieť na jednu pumpu a potom pojde von si vyvetrať hlavu.na benzinku isla,bola tam 15 minut,potom sla znova do tesca ale v inej casti mesta a sla do jednej dediny. Videl som kde nechala auto.V aute bolo ticho takže v nom nebola.rozhladna bola tak 10 minut pesi,ale uplne ina ako ta ktoru spominala pri prvých vychádzkach.A ešte stala pod horou.A mimochodom ten co ju chytil za svetrik je z tej dediny kde isla ked už som vedel kde mam auto. Mal som nervy,bol som zufaly,nevedel som co,ale mal som v pri sebe kamarata ktorý ma ukludnil a povedal pockaj,zistime viac ,treba ju dlhsie sledovať.Mimochodom ja som počas tohoto všetkeho doma bol s detmi.
Večer ked prisla o 00:20 tak mi povedala že bola u kamaratky,ale ta byva na opačnom konci okresu,25 km od miesta kde bola.Nastasti sem nevybuchol.
cely pondelok bola cudna,nechcela ani sex a že večer pojde do fitka.ok,chod som jej povedal. o polhodinu na to mi oznamila že jej volala kamaratka že pojduspolu von že robi v jednej restike a že pojde ju pozrieť a pride niečo po polnoci. ok chod som jej povedal. 10 minut pred odchodom do fitka som ju zlomil a zasexovali sme si.že večer ked príde si ma zase zobudi mi povedala.
Ved mam GPS budem vedieť ci klames.
Vo fitku bola,teda auto pred fitkom. Potom sadla do auta a isla na to iste miesto ako v nedelu. Ale doma tvrdila že pojde ku tej kamoske do restauracie,že sa dohodnu na vikend,co podniknu. Prisla domov po polnoci.Zase ma pomilovala.
Zo všetkeho som bol zmateny a pisal som tej kamaratke na FB že jej dakujem že si na nu nasla cas.v utorok bola na masaži.tak som jej volal aby isla do MC nieco vziať že som nevaril že ma hlava boli.celu cestu z masaže cez MC a domov volala s niekym.Nepocul som s kým a o com lebo za jazdy to sustalo.Ale doma pred bytom sedela v aute,volala jej ta kamaratka,a že som jej pisal a moja žena jej povedala že mi ma napisať že boli spolu a všetko ako to povedala mne,že jej to inokedy vysvetli.
Ked prisla domov tak na mna vybalila že prečo pisem jej kamaratkam,ci ona to robi a ja som nevydržal a tak som jej všetko povedal.pohadali sme sa strasne.vyhražala sa mi že jej bude lepsie samej,potom že sa zabije a bude mať pokoj,plakala a furt len o smrti,že jedno decko dostane jeden,druhe druhy a iona bude mať klud. Tak som jej zavolal sanitku.nevedel som co,bal som sa.
Ja som potom musel ist do robotz.ked som prisiel tak sa somnou nebavila.Ja som to cez telefon preberal s kamaratkou,chcel som vediet nazor jej,ale mam nahravanie hovorov a zabudol som to vymazať.ked som vybehol na chvilu von,vzala mi mobil a vypocula si to.Zacala sa baliť a aj s detmi odisla.že sa večer vrati po ostatne veci.Vratila sa.Balila veci a na nič nereagovala,neodpovedala mi na nič.len ked sa dobalila tak sa mi s placom hodila okolo krku,že mam s nou odisť z toho bytu,že to tam neznasa,že chce isť preč. Tak som isiel k jej mame,deti spali.my sme si sadli na schody,dali si pivo a povedala mi pravdu.
Zacala tým že chodi za ženou,že keby som si úpockal tak by som videl že sa stretava so ženou,že potrebovala len pokecať.
O 15 minut neskor mi povedala že to nieje žena.že to je cca 40 ročný chlap,že je už raz rozvedený a že je znovu ženatý.Vraj chodili len pokecať,poptrebovala sa niekomu vyrozpravať.On jej dal vraj tie napady,s fitkom,zmeniť parfem,nove pradlo,oblecenie.Mimochodom do fitka sa maluje,aj ked ide len von na rozhladnu sa malovala vždy,divne mi to bolo.
No a ked sme dokecali cca o pol jednej,tak sme sli spať.zasexovali sme si a ja som bol ešte viac zmateny.odvtedy to je des.same otazky,stale mi neveri že ju už nechcem sledovať.Ja ale naozaj nechcem,boji sa že jej odpocuvam tel,že jej viem citať sms aj ked ho ma zaheslovbany,že sa to da cez orange.
Ked mam pravdu povedať už ju nechcem sledovať,žralo ma svedomie,keby som chcel tak ju sledujem ako ma klame aj týžden,dva,možno mesiac,ale svedomie mi nedalo.
Chcem tomu veriť že s nikim nič nemala,nema a ni nechce mať ako mi tvrdi.že nema dovod,ved sex ma super a nechce na tom nič meniť. Aj koli tomu autobusarovi tomu verim že fakt len potrebovala niekoho skusenejsieho na pokecanie,rady a podporu.
A ešte bonus z minuleho stvrtka ked bola vo fitku.Po fitku som jej volal aby mi zobrala z auta perinu ktoru sme zabudli u jej mamy.ze jasne že už ide z fitka domov.o 22:10 som jej pisal či je OK.že ano,len sa zakecala. O 22:20 som jej napisal ci ju mam vobec cakať.odpisala že možem,ale nemam ju nahanať.A hadaj trikrat...... rozpravala sa s tzm chalaniskom zo zabavy(mimochodom Vola sa Roman) a vraj sa stretli vo fitku,že aj on tam chodi,ale že prvýkrat ho tam stretla.Sedeli v jeho aute pred fitkom a kecali.domov prisla 23:15.
Zase som zmäteny,sex bol a povedala mi pravdu,aj ked mohla klamať.
Dnes už ma telefon odblokovany,neriešim ho lebo aj tak tam nič nenajdem,da si pozor. Už mi aj povedala že s tým romanom sa videla 3x vo fitku ale že iba ten jeden krat sa rozpravali. A s tym dotyčným u ktoreho hladala rady bola von aj v nedelu.Ked sa vratila chcel som vedieť jeho meno,že si len zistim co je zač a problemy mu nebudem robiť anebudem ho kontaktovať ani jeho ženu.Neverila mi a povedala že to ukonci.
tak ako teraz????
@michal1643 Nechcem sa ta dotknut,ale obidvaja mi prídete ako pubertiaci a nezrelí do manželstva či na výchovu detí.Nedokázala som to ani celé prečítat do konca,jednoducho sodoma-gomora.A prosím ta, možeš mi napísat kolko máte obaja rokov?P.S.Inak čo si si vybral to máš,teraz sa nestažuj.
skus vynechat emocie a upodozrievania, sadnite si k tomu a rozumne sa porozpravajte.... casto to vyriesi viac ako by si predpokladal a aspon budete mat obaja jasno vo veciach.... 😉
tak na mna je to trosku moc informacii, v polke som sa stratila 😅
@michal1643 ahoj, myslim,ze by ste potrebovali zlepsit vzajomnu komunikaciu a doveru. No v prvom rade sa musis rozhodnut, ci si ochotny zabojovot o manzelku a vas vztah al to chces vzdat a zacat rozmyslat nad odlucenim a rozvodom. Ublizila Ti a zrejme i Ty jej a bude potrebne,aby ste si vzajomne odpustili. No zial, sme ludia, robime chyby. Mozno by si mohol skusit nejaku knihu o vztahoch, ci uz Muzi su z marsu a zeny z venuse, alebo Pat jazykov lasky, ci Dar lasky, tiez je dobry film Fireproof a pod.... ale myslim,ze ucinejsie byva nieco spolu zazit, mozno spolocna dovolenka, predlzeny vikend, pripadne nejake poradenstvo, psycholog? Osobne by som sa rozhodla pre nejak kurz zamerany na manzelov - napr. Manzelske vecery, kurz Rut, Manzelaky v BB, ci KanaPreManzelov. Vztah je potrebne budovat a investovat don nie len peniaze,ale i cas a seba, ved urcite poznas: "Co nic nestoji, za nic nestoji." Drzim palce a prajem vela sil, lasky a vzajomnej ucty 🙂
ako,neviem ako reagovat,lebo sa tolko toho vo mne bije,ale kolko mate obaja rokov???????
@michal1643 pre mňa tiež totálne chaoticky popísané...len jedno mi z toho vychádza, tvoja žena má nejak veľa času na seba pri dvoch malých deťoch. Samé fitko, masáže, bary, chlapi, zábavy, nočné vychádzky a prechádzky, rozhľadne, kamošky, kamoši...kde sú v tom celom tie dve malé deti?? Či nevera, alebo nie, ti povie (?) ona. Ale nevyzerá to na normálny partnerský vzťah a na zrelú ženu. Skôr na takú, ktorá si neustále potrebuje dokazovať, ako ju chlapi žerú. A ty to tiež asi nejak extra nezvládaš.
@panidia ja mam 30 a žena 28. jej dovod vraj nikto nepochopi prečo tot robi,ale že je na tom zle psychicky nakolko sa jej obesil otec ked mala 8 a v 18tich odisla z domu do BA.Tam dokoncila skolu a žila tam cca 4 roky.Vraj aj tam mala nejake problemy a nikomu tonepovedala,len tomu chlapovi s ktorým sa chodila rozpravať.že on je cudzi a mne by sa to hanbila povedať. Psychologa a psychiatra odmieta,že nec hce skončiť na liekoch.Ale na poradnu pristala,len sa musime objednať ale neviem aku si vybrať.Všetci jej byvali ju podvadzali a preto sme všetci rovnaky a aj vratane mna. som zvedavy co bude dalej.
@andrej001 to už bolo.ja jej verim že mi je verna,ale mätie ma že mi klamala,že sa skrývala a bojim sa že to zopakuje. vysvetlili sme si toho vela a aj sme sa dohodli ako to bude dalej ale jednoducho ako včera ked isla von bol som smutny,a ona zase začala riesiť že co mi je. No stastny nebudem,som jej povedal a sme si malinko vymenili nazory.Dnes sa to bolo tiež doivne. dohodli sme sa že ked skonci večer vo fitku že si pozrieme film,ja si dam vinko a manželka že si možno chlipne,ale že si spravime pekny večer.o pol tretej odisla pred syna a do banky.Prisla o piatej.16:16 urobila vklad,v tom som jej volal a povedala že za 10 minut je doma.všimla si nejaky obchod s textilom a že ma chcela prekvapiť(kupiť mi nejaku polokošelu) a zdržala sa v obchode. doma bola 45 minut a že si odbehne do roboty spraviť objednane kytičky,že je doma za polhodku.prisla o siedmej a telefonovala s kamaratkou že je v porodnici a že už jej zacinaju kontrakcie,že ju pojde kuknuť.Dobre chod som jej povedal.Bežne odchadza do fitka o 19:45.Dnes o 19:15 isla do sprchy.Tak sa jej pytam ci ide za tou kamaratkou do porodnice.že po fitku za nou skoci.Odisla prave do fitka a že po fitku ju pojde pozrieť a ak ju nepustia tak že dojde rovno domov.
Da sa tomuto vobec veriť???
@michal1643 podla mna si velmi upnuty,na tie terminy navratov,prichodv a odchodov.Ver,ze ked ta bude chciet podvadzat,bude to robit aj mimo casu,ktory budes sledovat...
Ono dovera je velmi dolezita vo vztahu .....
@blankaj Ako si doslana to že sex trva 5-10 minut???? mysliš tym tu rychlovku 5 minut pred odchodom do fitka??? nas sex je vynikajuci.tvrdime obaja a je to citit aj v posteli a preto som zmäteny a neviem kde je pravda.
@michal1643 mozno je neista ma nejake zabrany sa s tebou o niecom porozpravat... Mozno sa s tym co ju trapi chce vysporiadat sama. Neuvedomuje si ze potrebuje pomoc aby sa s tym vysporiadala skor.... Riesi to s inymi ludmi mimo domu a hlada pomoc niekde inde ako by mala... Skus sa jej viac venovat, viac sa jej venovat a ukaz jej ze sa ti moze zdoverit a budes jej oporou... Nemusi skoncit na liekoch ako pises ale dobry psycholog vas moze tiez posunut do ineho levelu odkial bude blizsiek rieseniu....
potrebovala si pokecať...so 40 ročnym, ten jej dal navrhy na spodne pradlo....len tak,aby si kupila,aj prafemy...chlapče...tvoja žena ma velky problem, tonebolo len raz
@maria117 Dakujem za rady. mysliš že prečitanie nejakej knihy može zmeniť moj pohlad na zivot,vztah,alebo na ženy ako taku? Alebo aj naopak,že by to zmenilo manželkin pohlad????Je pravda že pri detoch a pracovnej vytaženosti moc volneho casu neostava a kym manželka nezačala chodiť do fitka bola neustale unavena a vždy ked mohla si pospala.teraz ma trochu viac energie a už tolko nespi. takže sme trochu viac zanedbavali vylety,nejake akcie a podobne. Ale toto sa snazime zmeniť.V auguste mame už naplanovany predlženy vikend bez deti a chcem toho ovela viac absolvovať.musime to trochu dohnať a aby sme nemysleli na piiiiip.
ešte raz Ti ďakujem
@alaguema nieje to až take že by chodila po diskotekach a baroch.to nie,ale začalo ma to trapiť ked takto večer zacala utekať.Možno sme moc spolu a už si nechýbame. ja neviem
cisty trapas, ako pubertaci...
@michal1643 ak ma tvoja žena problemy a psychicke, mal by si ju presvedčiť,aby navštivila terapeuta, inak to bude stalo to iste dokola..na tomto fanatickokatolickom slovensku je psychoterapeut ,psycholog, psychiater tabu, niečo ako z 18 storočia. V amerike chodi k psychologovi skoro každy, pre radu,pohovoriť si o postupoch správani, rozobera sa doležita čast...detstvo,kde pramenií všetko...u nas..sme 30 rokov zaopicami
@krissy1 ja viem že dovera je velmi dolezita.Ale aj klamstvo je velka zrada. ja viem že niekedy by som nemal riešiť cimeska 20 minut alebo hodinu a mal by som jej viac veriť.Ano ja viem povedala mi že sex nepotrebuje hladať,že toho ma doma somnou až až a že keby ho potrebovala pocitil by som to doma v posteli a aj inak. Jednoducho je pre mna teraz nepochopitelne to co mi tvrdi.Nemala otca(ani teraz ho nema) tak sa nema s kým porozpravať a hlada toto inde. Kamaratkam nechce taketo hovoriť lebo by to vedela cela dedina za chvilu a chapem ju aj v tom že sa nastahovala sem anikoho tu nema,len par nových kamaratok. A jej mama jej len dookola tvrdi co musi ako robiť a moja žena je tvrdohlava a ked jej niečo niekto povie že musi,tak na just ne.
@lucinkaboz ja viem že snim nebola raz. A on jej kazal postupne.pradielko,potom nový parfem,novy uces a moja žena všetko naraz a to ma zarazilo.Ale ona vždy všetko a naraz,nevie vydržať.Keby mi dnes kupila darček na narodeniny a mam ich o dva mesiace tak do týždňa mi ho da už teraz
@lucinkaboz to mi je jasne že sme 30 rokov za opicami. Ja som jej už pred dvoma rokmi navrhoval manželsku poradnu.odpoved že ci sa chcem dozvedieť to co nechcem pocut.potom som ju presviedcal na psychologa,aj obvodna doktorka,rodina,mama jej radili navštiviť psychologa,ale ked na nu niekto bude tlacit ona nepojde.musi chcieť sama to za tie 4 roky viem.A vždy sa len vyhovori že nechce skonciť na liekoch. Ved ani ja nechcem aby skoncila na liekoch.A povedal som jej nikto na nemože donutiť žrat lieky ked to sama nebudes chcieť,len sa chod porozpravať,mat iny pohlad na vec. NIE ona nejde,ale myslim si že ak ju dostanem do poradne tak by to tam mohla zo seba vyklopiť,len aby sme natrafili na niekoho kto nam bude naozaj chcieť pomocť.
@michal1643 tu poradnu by som vybavila co najskor, neviem poradit nemam skusenosti.Ked tvoja zena pojde k psychologovi nikto jej neda lieky, ale pomoze jej to sa vyrozpravat odborne a nie s pofidernymi ludmi.Lieky davaju len psychiatri.Ale myslim si ze odbornu pomoc potrebuje.Z tohoto mi vyplyva ze sa moc nestara o deti ak to nie je pravda, tak mi to vyvrat.Mne ked sa narodil maly tiez som mala problemy a riesila som to odborne, ale aj po svojom.Tiez som sa zacala tulat ale cez den, nie v noci.Zobrala som bycikel a maleho a zacala som chodit za kamoskami, len zenami.Mojmu sa nepacilo ze chodim stale prec, ze maly spi v bycikli miesto postielky atd.A tak mi to zakazal.Plakala som.Ale mal pravdu, prestalo sa mi to vymikat z ruky a maly aj schudol no ja som to stale nevidela.Az ked som ostala doma som sa upokojila.Prestala som byt taka rozlietana a bola som kludnejsia.Podla mna tvoja zena ma vela volneho casu.Ked ma tolko energie nech ide radsej do prace a maleho dajte do skolky.Aj to je riesenie.Ty si otec, ale tie nocnre vylety by si mal zakazat, ale aspon obmedzit na vykendy.Ma sa starat o deti okupat ich dat jest a spat a nie pomaly o 8 ist do fitka co je to za cas? Zamestnaj ju poriadne ako matku aj fitko by mohla obmezit.Len citam ako sa tam vykecava ona tam aj cvici nieco? Ved nemusis mat doma modelku, ale v prvom rade dobru matku.To je moj nazor.A ako chlap by si mal mat slovo v rodine a byt trochu tvrdsi, lebo ti to naozaj prerastie cez hlavu a uz si nepomozes.Mozes aj ty ist sa vykecvat k psychologicke mozno najdete riesenie ja som tam chodila pravidelne, ked som mala problemy a pomohlo.Drz sa.
@michal1643 Ona sa sprchovala pred odchodom do fitka??? 😀 No, vysetri sa na pohlavne choroby, lebo ten jej zivot vyzera velmi pestro.
@michal1643 mne to pripadá že uteká z domu...možno práve tie veci z detstva, musi dostat von zo seba....jej otec mal nejaku poruchu?
@michal1643 vieš,povedať skončit na liekoch...psychoterapia sa zvlada aj bez nich
@eri28 pre poradnu sme rozhodnuty a dufam že jej tam odporuci aj psychologa,alebo sa jej povenuje tam niekto. Deti miluje,stara sa one,tonemožem povedať že nie.Ono je to cele tak.Ked som ženu spoznal mala dcerku 10 mesačnu.Všetko super.mam ju rad ako vlastnu.Narodil sa nam syn.ten je uplna katastrofa.upišťany,len zle robi sestre a je tažko zvladnutelny. od 11 mesiacov je v jasliach a manželka začala podnikať,takže casu nema ani tak vela na zvys a ako vravim bývala dosť vyčerpana a chodievala spavať o pol deviate a rano problem o siedmej spať a cez vikendy aj do 10:00 pospala. nezavidel som jej.A s tým fitkom to je trochu inak.Sice teraz chodi večer do fitka,ale len preto lebo su deti chore a je s nimi doma.chodila o 12:00 do fitka a aj chce zase začať ked budu zdravy obaja a naspäť v jasliach a skolke. Ja to beriem že chce chodiť do fitka,bola znechutena ako vyzera,sice ja som jej tvrdil že vyzera dobre,ale možno som klamal aj sam seba.Teraz po mesiaci vyzera lepsie a ma viac energie,len to všetko prislo tak naraz,fitko,nočne vychadzky,nove pradlo,novy uces,nove parfemy.Ako situacia na gulku do hlavy.
@charity dnes sprchu chapem,ma menštruaciu. inokedy tonieje vždy že by sa sprchovala. nejak som to nesledoval do detailou.A zase isť po celom dni a smrdieť na zaciatku cvicenia sam sebe by som ani ja nechcel.
Velmi chaoticky vztah ti poviem..ja mam tiez 28 a muz 30 verime si nikdy ma nemusel upodozrievat a to som na zabavy chodila aj bez neho aj do fitka..podla mna nema v tebe doveru a oporu aku potrebuje.. mali by ste byt viac spolu, spravte si nejaky vylet aj ked aj s detmi ona potrebuje zmenu..drzim palce..
@lucinkaboz Ano jej otech bolchorobne žiarlivy a jej matku podvadzal,aj doma ho nacapala jej mama. potom to nezvladol a ak si dobre pamatam tak na treti pokus sa mu podarilo obesiť.
Ja to viem že sa to da zvladnuť aj bez liekov,že len sproste vyrozpravanie sa a pochopenie može pomocť,ale ona to vyhladava takto. Ako som pisal o tom autobusarovi.
Ale určite tomu nepomaham mojou žiarlivosťou a kladenim priblblych otazok a tým že chcem riešiť každu maličkosť ktora mi na tom nesedi.Mysliš že keby som neriešil každu hluposť tak by to bolo lepsie.
6ena mi furt vravi aby som na nu netlacil,neriešil hluposti a usmieval sa,ale ja sa neviem pretvarovať a usmievať ked som smutny ked večer odchadzala.
Ale zase si neviem predstaviť že by som prestal všetko riešiť a mať o nu zaujem.aby si tonevysvetlila inak..
@michal1643 na koho chcete natrafit, ty ludia tam sedia na to aby vam pomohli.Vidno, ze nemate ziadne skusenosti.Ako som uz pisala ziadny psycholog jej lieky nepredpise to by sme potom vsetci boli len na liekoch, tam sa chodis porozpravat a poradit nie jest lieky.Lieky predpisuju psychiatri a vela ludi ich potrebuje ale tam nechodia alebo odmietaju liecbu, to nie je jednoduche tam niekoho dostat.Vedcinou iba vtedy ked clovek fakt ochorie a je hospitalizovany na psychiatrii, ale to musi ublizovat okoliu, alebo sebe,alebo ina velmi vazna pricina.Tie lieky sa nepodaju len tak ako cukriky lekar musi mat naozaj dovod ked ich predpise.Depresie, manie, psychozy alkoholizmus schizofrenia, uzkosti, strach, sebevrazda atd, a no tvoja zena podla popisu nevyzera.

Nie nevera?????? ale nevera!!!!!!!!