icon

Nevera

michal1643
29. jún 2015

Ahojte. V prvom rade som chlap a už neviem kudy kam. Neviem sa s tejto situacie vymotať sam a nazory chlapov su všetky rovnake. Preto hladam odpoved,alebo rady tu.

Milujem moju manželku,milujem deti,ale nechcem sa z toho zblazniť.

Vezmem to pekne poporiadku a nasypem aj sebe popol na hlavu.

Brali sme sa po 8mich mesiacoch.Manželka mala v tom čase 1,5 ročnu dceru. prvý polrok manželstva pohodicka.vsetko super.Ale potom to začalo.Nikdy som nemal co skrývať a tak si mohla chodiť do mojho mobilu kedy chcela. Zacala ho kontrolovať,vypytovať sa na cudzie a neuložene cisla(casto tam boli tie cisla koli robote)Telefonaty cez den,že kledy skoncim a pri mojej praci vodiča a este aj umývani auta každy večer sa to nedalo presne.Ked som meškal polhodinku tak bolo peklo,ked som prisiel skor tak mi splechla že ci som naschval prisiel skor aby som ju doma nasiel s niekym. A takto to slo cca pol roka až ma raz vytočila tak že som prisiel na firme na ekonomicke,kde pracuje kamaratova sestra(v tom case zadana)prisiel som nasrany a tak sa spytala že co sa deje a ja so slovami že ale nič,len doma žene to asi už drbe na hlavu,a povedal som jej o žiarleni(smola bola že vo vrecku sa mi vytočilo manželkine čislo a všetko to počula) ked som zistil že to počula tak som letel domov.chcela odisť.mala zbalene veci. A od vtedy to bolo len horsie a horsie.Už to bolo o ziarleni na konkretnu osobu a to na tu ekonomku(nič som s nou nemal,dnes je vydata,stavaju dom a neviem možno už aj porodila)

potom prisiel na svet nas spoločny syn.
Potom prisla ina vec. Manželka spolu ešte s jednou spolužiačkou zorganizovali stretavku v BA zo strednej školy.Všetko v poriadku kým mi v den odchodu neoznamila že nebude spať u tej spolužiačky,ale u spolužiaka o ktorom som sa predtým dozvedel že bol je tajna laska a že premrhal svoju sancu,že sa nemusim bať,že on sa ešte aj teraz hlada a že je stale dieťa.
zuril som.odisla,do 22:00 až 23:00 sme si smskovali,neviem presne.Potom sa jej vybil tel. a ja som zufaly sa snazil zaspať.Telefon mala vypnutý až do 16:00 druheho dna a ozvala sa mi na všetky moje sms a hovory až o 17:00. Vysvetlenie že jej bolo zle,a že ked prisli tak dala telefon na nabijacku ale zabudla ho zapnuť, a spala do 16:00.ked vstala tak že ho zapla a isla sa s nim prejsť na vzduch.telefon si nevzala(asi aby som ich nerusil) ok isli sme dalej,bolo to na nič,ja som bol ešte viacej žiarlivý a kontroloval som ju,sms,FB všetko.(chore ja viem,ale nevedel som čo ine robiť) potom prisla dalsie situacia. A ešte jedna vec,Ja som bol doma s 11 mesacným sýnom a jej dcerou.

Ako to slo dalej tak vedla do bytu sa nastahoval do podnajmu jeden starsi autobusar.Tak 45-50 ročný. začala s nim komunikovať pri umývani autobusu,každy večer ked isiel do služby mu kývala z okna a bola cela bez seba aby mu zakyvala.Potom začala k nemu chodiť tak na hodinku dve,vraj pokecať,poradiť sa,ziskať iny pohlad na život a problemy.

potom raz na zabave robila v okienku. prieisl chlap,poznam ho on nevedel že je moja žena,ja som sedel kusok vedla,dvakrat jej dal navrh a ona mu dvakrat ukazala obručku že je vydata.ked sa otocila chýtil jej svetrik aby sa mohol pozrieť na kerku na lopatke, V tom som zhučal ja a pustil som sa do neho slovne. Mnželka sa nahnevala na moju reakciu,že ona sa o seba vie postarať a necitila to.potom doslo to že si zacali pisať na FB,ma na neho cislo a aj sms si pisali.ale mazala všetky sms a aby to nebolo napadne tak všetky,aj moje,že ona to robi furt.
pred tým to ti musim napisať že v sexe nam to klapalo.mali sme aj 3-4 krat za den.Aj ked odchadzala do fitka bol sex a že po fitku pojde von a potom si ma zobudi. tak aj bolo,pretiahla ma.

A o rok prislo toto.Rozhodla sa chodiť do fitka.OK super.Potom po mensej mojej ziarlivostnej scene sa zbalila a spí vedla v izbe,isla dva dni po debe na nakupy,minula 500€,tri drahe parfemy,nove podprsenky,nohavičky,oblecenie.zaheslovala si telefon,zmenila si hesla na FB aj email.o dva dni prisli nočne vychádzky.Večer o 21:00 sa zobrala že ide von,na rozhladnu,do prírody,že potrebuje rozmyslať ci chce byť somnou alebo co,vraj sa aj previesť chodila,Niekedy prisla po hodine,inokedy o polnoci. neslo mi to do hlavy,hadali sme sa,neveril som jej,neveril som že niekoho nema,bol som zúfaly. A tak som jej dal do auta telefon aby som vedel lokalizovať polohu a ked tak si zavolať na telefon co sa tam deje. A prisla nedela.že ide povysavať auto,obliekla sa a že skoči aj do tesca a potom povysava auto,tak som jej navrhol že pojdeme s nou aj s detmi.isli sme a po ceste zahlasila že to kupime v nay elektrodome.kupili sme a ked sme sli naspäť tak že nas zavezie a pojde povysavať to auto.ok.isla,ale nie na pumpu,ale do tesca.volal som je nasraty,nezdvihla mi,ved by som počul že je v tescu.ked sadla do auta zavolala mi že už ma auto vyložene a že co som chcel.už som bol kludny tak som jej povedal že nech ho da umyť.Prisiel večer a že ide kamaratku pozrieť na jednu pumpu a potom pojde von si vyvetrať hlavu.na benzinku isla,bola tam 15 minut,potom sla znova do tesca ale v inej casti mesta a sla do jednej dediny. Videl som kde nechala auto.V aute bolo ticho takže v nom nebola.rozhladna bola tak 10 minut pesi,ale uplne ina ako ta ktoru spominala pri prvých vychádzkach.A ešte stala pod horou.A mimochodom ten co ju chytil za svetrik je z tej dediny kde isla ked už som vedel kde mam auto. Mal som nervy,bol som zufaly,nevedel som co,ale mal som v pri sebe kamarata ktorý ma ukludnil a povedal pockaj,zistime viac ,treba ju dlhsie sledovať.Mimochodom ja som počas tohoto všetkeho doma bol s detmi.
Večer ked prisla o 00:20 tak mi povedala že bola u kamaratky,ale ta byva na opačnom konci okresu,25 km od miesta kde bola.Nastasti sem nevybuchol.
cely pondelok bola cudna,nechcela ani sex a že večer pojde do fitka.ok,chod som jej povedal. o polhodinu na to mi oznamila že jej volala kamaratka že pojduspolu von že robi v jednej restike a že pojde ju pozrieť a pride niečo po polnoci. ok chod som jej povedal. 10 minut pred odchodom do fitka som ju zlomil a zasexovali sme si.že večer ked príde si ma zase zobudi mi povedala.

Ved mam GPS budem vedieť ci klames.
Vo fitku bola,teda auto pred fitkom. Potom sadla do auta a isla na to iste miesto ako v nedelu. Ale doma tvrdila že pojde ku tej kamoske do restauracie,že sa dohodnu na vikend,co podniknu. Prisla domov po polnoci.Zase ma pomilovala.
Zo všetkeho som bol zmateny a pisal som tej kamaratke na FB že jej dakujem že si na nu nasla cas.v utorok bola na masaži.tak som jej volal aby isla do MC nieco vziať že som nevaril že ma hlava boli.celu cestu z masaže cez MC a domov volala s niekym.Nepocul som s kým a o com lebo za jazdy to sustalo.Ale doma pred bytom sedela v aute,volala jej ta kamaratka,a že som jej pisal a moja žena jej povedala že mi ma napisať že boli spolu a všetko ako to povedala mne,že jej to inokedy vysvetli.
Ked prisla domov tak na mna vybalila že prečo pisem jej kamaratkam,ci ona to robi a ja som nevydržal a tak som jej všetko povedal.pohadali sme sa strasne.vyhražala sa mi že jej bude lepsie samej,potom že sa zabije a bude mať pokoj,plakala a furt len o smrti,že jedno decko dostane jeden,druhe druhy a iona bude mať klud. Tak som jej zavolal sanitku.nevedel som co,bal som sa.
Ja som potom musel ist do robotz.ked som prisiel tak sa somnou nebavila.Ja som to cez telefon preberal s kamaratkou,chcel som vediet nazor jej,ale mam nahravanie hovorov a zabudol som to vymazať.ked som vybehol na chvilu von,vzala mi mobil a vypocula si to.Zacala sa baliť a aj s detmi odisla.že sa večer vrati po ostatne veci.Vratila sa.Balila veci a na nič nereagovala,neodpovedala mi na nič.len ked sa dobalila tak sa mi s placom hodila okolo krku,že mam s nou odisť z toho bytu,že to tam neznasa,že chce isť preč. Tak som isiel k jej mame,deti spali.my sme si sadli na schody,dali si pivo a povedala mi pravdu.

Zacala tým že chodi za ženou,že keby som si úpockal tak by som videl že sa stretava so ženou,že potrebovala len pokecať.

O 15 minut neskor mi povedala že to nieje žena.že to je cca 40 ročný chlap,že je už raz rozvedený a že je znovu ženatý.Vraj chodili len pokecať,poptrebovala sa niekomu vyrozpravať.On jej dal vraj tie napady,s fitkom,zmeniť parfem,nove pradlo,oblecenie.Mimochodom do fitka sa maluje,aj ked ide len von na rozhladnu sa malovala vždy,divne mi to bolo.
No a ked sme dokecali cca o pol jednej,tak sme sli spať.zasexovali sme si a ja som bol ešte viac zmateny.odvtedy to je des.same otazky,stale mi neveri že ju už nechcem sledovať.Ja ale naozaj nechcem,boji sa že jej odpocuvam tel,že jej viem citať sms aj ked ho ma zaheslovbany,že sa to da cez orange.

Ked mam pravdu povedať už ju nechcem sledovať,žralo ma svedomie,keby som chcel tak ju sledujem ako ma klame aj týžden,dva,možno mesiac,ale svedomie mi nedalo.

Chcem tomu veriť že s nikim nič nemala,nema a ni nechce mať ako mi tvrdi.že nema dovod,ved sex ma super a nechce na tom nič meniť. Aj koli tomu autobusarovi tomu verim že fakt len potrebovala niekoho skusenejsieho na pokecanie,rady a podporu.

A ešte bonus z minuleho stvrtka ked bola vo fitku.Po fitku som jej volal aby mi zobrala z auta perinu ktoru sme zabudli u jej mamy.ze jasne že už ide z fitka domov.o 22:10 som jej pisal či je OK.že ano,len sa zakecala. O 22:20 som jej napisal ci ju mam vobec cakať.odpisala že možem,ale nemam ju nahanať.A hadaj trikrat...... rozpravala sa s tzm chalaniskom zo zabavy(mimochodom Vola sa Roman) a vraj sa stretli vo fitku,že aj on tam chodi,ale že prvýkrat ho tam stretla.Sedeli v jeho aute pred fitkom a kecali.domov prisla 23:15.
Zase som zmäteny,sex bol a povedala mi pravdu,aj ked mohla klamať.

Dnes už ma telefon odblokovany,neriešim ho lebo aj tak tam nič nenajdem,da si pozor. Už mi aj povedala že s tým romanom sa videla 3x vo fitku ale že iba ten jeden krat sa rozpravali. A s tym dotyčným u ktoreho hladala rady bola von aj v nedelu.Ked sa vratila chcel som vedieť jeho meno,že si len zistim co je zač a problemy mu nebudem robiť anebudem ho kontaktovať ani jeho ženu.Neverila mi a povedala že to ukonci.

tak ako teraz????

michal1643
autor
29. jún 2015

@katika26 No neviem ci prave toto je riesenie byt viac spolu. od zaciatku ma brzdila,že nech nejdem tam,alebo tam,nech som doma s nou,dnes by ma pustila kamkolvek. Ako vylety ano,to beriem a už na to myslim a hladam casy kedy by sme mohli isť a kam.

michal1643
autor
29. jún 2015

Dakujem Vam za rady.zase som o kus dalej,možno aj to že som sa vypisal mi trochu pomože.Som rad že niektory mate aj dobre nazory a možno aj napady a rady. Decka spia,ja idem tiež off.Uvidim kedy sa vrati,idem si dať chladiť to vinko a cakať.Zajtra som v praci tak sem nakuknem,pripadne odpisem.

mimina00
29. jún 2015

@michal1643 stetka to je,takto sa zena nema chovat a este ked ma doma ani rocne dieta,ja mam vacsie ale nechodim od neho prec a este v noci....no nechcela by som taku zenu
..ale mozno si to robil aj ty,mozno si ju vyprovokoval trebars tym ze pokukujes pred nou po inych,alebo si tiez tak komunikativny s inymi babami,alebo....

eri28
29. jún 2015

@michal1643 trosku tomu rozumiem aj ja som chodila do fitka o 12 tej, ale tie tie nocne vychazky by ani mne nedali spavat.Ako moze na dalsi den fungovat od rana?Obmedzit max. na vykendy.Jeden den nech si vyrazi ona jeden den ty, alebo spolu obydvaja.Nema problemy zo spankom?Moze mat aj viac energie ale trosku by som sa bala lebo clovek moze ochoriet v kazdom veku psychicky.A podla toho co pises jej otec mal zdravotne problemy urcite psychicke kedze tak skoncil co zivotom ako skoncil.

lilitela
29. jún 2015

@michal1643 Vykasli sa na nu, a zacni pisat knihy.

mimina00
29. jún 2015

@michal1643 este ku tomu sexu...nevies ci ta nepodvadza co vyzera tak ze ano a ty s nou v poho sexujes...fuuuuha..ste obaja dajaky podozrivo divny

mala_hobitka
29. jún 2015

@michal1643 Mozno by vam pomohla manzelska poradna. Lebo z toho co pises je jasne, ze ju mas rad. A som presvedcena ze aj ona teba. Len neviete spolu komunikovat. To by ste sa mali naucit.
Ci ta podviedla tazko povedat. Vsetko co si pisal naozaj vyzera na to ze ano. Mozem vsak povedat ze ja som tiez bola pocas vztahu par krat von sa kamaratom (mam viac kamaratov muzov ale s tymto som nemala nejake puto ako s ostatnymi co sa roky pozname - od detstva) a mozem povedat ze to bolo cisto kamaratske - z oboch stran.
Ak vy obaja budete chciet, vztah vam moze ok fungovat....ale musite spolu komunikovat, co chcete, co vam chyba, chvalit sa, objímat sa a vycitat nie hadkou ale vysvetlenim - ked mi nieco vadi tak je dolezite povedat preco.

adel222
29. jún 2015

@michal1643 ahoj misko, mozno pises jedno cez druhe a vela ale podla mna mas taky spravny chlapsky rozum a logiku. Mne tvoja zena nepride zla a ja by som jej aj verila, ze ti nebola neverna. Ale mozno jej chyba viac pozornosti alebo jej dobre robi, ze ziarlis..co ja viem. Skus riesit, preco sa chce s cudzimi rozpravat, ci to nemoze vsetko tebe povedat. Povedz jej, ze je tvoja zena, ze ty chces s nou riesit aj prezivat aj dobre aj zle a ze sa moze na teba spolahnut.
Spravte si daky pekny vikend bez mobilov, bez fitka (kriste pane co tam furt lezie 🙂 ) a mozno na tuto zmatene epizodku aj zabudnete. Vidno, ze ju mas rad. 😉

michal1643
autor
29. jún 2015

@mimina00 syn ma 2,5roka. od 11 mesiacov je v jasliach.Možno som koketny,ako tonaziva manželka.A som ukecany,ale neverny tonie,nepoškulujem po inych ženach.Keby to tak bolo davno,ale už dávno by som ju vyhodil z bytu.a mam tu nastahovanu inu.Neženil som sa aby som sa obzeral za inymi a behal za nimi ako psik.A neviem klamať,nikdy som nevedel a aj ked som chcel manželku prekvapiť tak to na mne videla a prisla na všetko.a ja inu ženu nepotrebujem,mam sexu dosť.

eri28
29. jún 2015

@michal1643 ja si myslim kebyze ta podvadzala tak si si viac isty.Aspon to tak vsetky baby a muzi pisu, ze je to spoznat.To ze si kupila sexy pradlo, nemusi znamenat neveru mozno jej to poradil jeden z jej kamaratov.Boh vie o com sa rozpravali.Mne to pride tak ze kebyze mala starych kamaratov nech sa rozprava, ale podla toho co pises su to ludia novy, sused novy a z posilky, to snad neveri hned kazdemu chlapovi a vyplakava sa.To by som jej nedovolila a v noci trosku na zamyslenie podla mna ma neaky dost velky problem a snad skor alebo neskor sa zdoveri aj tebe.Mal by si zistit o co ide a co ju trapi.

michal1643
autor
29. jún 2015

@eri28 No ved už sa tak pomaly deje.zatrhol som jej to.6e už nebude chodiť a ked tak cez den.Uvidim cobude dalej.Už som zufaly. Ja ked si vypijem tak som viac žiarlivy a niekedy mi ujde nejaka ta scena a tak nechcela v poslednej dobe chodiť. Ale tento vikend sme boli,trosku som to prehnal,dlho som nikde nebol a nepil,nepamatam toho vela,ale vraj som bol super,keby som bol taky stale tak že je to OK.

A neviem dnes kedy pride,že ide taj kamaratke k porodu.

michal1643
autor
29. jún 2015

@mala_hobitka manzelsku poradnu už som oslovil.chceme to obaja.Viem že je ťažke citať všetko. Nie nemam ju rad.Ja ju milujem,milujem aj jej dcerku aj nasho spoločneho syna. Komunikacia.hmm tvrdy oriesok. Ked bol problem tak nechcela nič rozoberať,že nie s horucou hlavou. A ked som to otvoril s odstupom casu tak že naco chcem riešiť toto že nech to necham tak. takže možno mas pravdu a je problem v komunikacii. uvidim co sa bude diať v poradni.

michal1643
autor
29. jún 2015

@mimina00 keby som ju nacapal tak s nou už neleziem do postele.to je jasne,ale ja jej budmožem veriť alebo nie. Ale nechcem dodrbkať nase manželstvo na mojich domnienkach a duplom ak k nicomu nedoslo.

eri28
29. jún 2015

@michal1643 aj to som ti chcela napisat, ze ty asi nechodis nikam.Mas take iste pravo ako ona.Potom toho je na teba vela.Dobre ze si jej obmedzil vychazky porod je mozno vynimka ale trz sa toho co si jej povedal.

michal1643
autor
29. jún 2015

@adel222 To sme sa už rozpravali.Že sa hambi mi povedať niektore veci,chcem jej byť oporou ona to vie.nepovie mi to aby som to niekedy nesplechol do kxichtu pri nejakej hadke alebo neviem možno aj pri rozvode. jedine viem že mala existenčne problemy ked bola v BA. Ale k***u nerobila a ani to nemalo nič zo sexom(ale aj to može byt klamsvo,kedže sa boji aby somtoniekedy nepouzil proti nej).A naznacila mi že robila tri mesiace a ziadna vyplata.Ako neviem ci spavala pod mostom a hambi sa za to alebo co.

No a ten vykend sami bez deti nam radili aj rodina,aj ten chlap jej to radil,aj to že bez mobilov,bez netu,len mi dvaja,priroda a uživať si jeden druheho a to že sme sami.

maria117
29. jún 2015

@michal1643 unava a dlhy spanok mozu byt priznakom depresie. A tu netreba podcenit, moze prerast do sebaposkodzovania,ci pokusov o samovrazdu. Toto by som nepodcenovala, najma potom,co vies o jej otcovi. Vyzera, ze fitko a vychadzky jej s tymto trosku pomohli. Mam pocit, ze potrebuje butlavu vrbu, ktora sa nebude snazit vsetky jej problemy riesit, ale len ju vypocuje, prejavi porozumenie, ucast, ale nebude davat navrhy na riesenie - to je ten rozdiel medzi muzmi a zenami, my potrebujeme o probleme najskor hovorit, tymto sposobom ho spracuvavame a potom sme ochotne rozmyslat nad tym, ako to riesit. Chlapi zas vo vseobecnosti sa snazia najskor sami prist na riesenie a az ked uz nejake maju, su ochotni o probleme i hovorit. Netvrdim, ze nejaka kniha ma kuzelnu moc a hned potom bude vsetko ok, ale moze Ti pomoct pozriet sa na niektore situacie inak, vidiet to z ineho uhla. Urcite je to lepsie ako nic a niekde treba zacat. To mas ako s ucenim cudzieho jazyka, mozes si kupit ucebnicu, ist na kurz al sa nacas prestahovat do zahranicia. Kazda z moznosti ma svoje vyhody i nevyhody, roznu mieru efektivity a aktualnej dostupnosti. Ty sa potrebujes naucit rozumiet reci Tvojej manzelky a ona Tvojej - ani netusis kolko krat ona "pocuje" iny vyznam toho, co Ty myslis a samozrejme i opacne.

eri28
29. jún 2015

@michal1643 ja tiez nie som komunikativna s mojim muzom.On mi nepovie skoro nic malokedy a ja jemu tiez.Ale mame vela priatelov, priateliek tak ja sa rozpravam s nimi.Ale jasne ked ma nieco trapi, alebo jeho tak to rozoberieme.Ale inac si rozumieme vo vsetkom.ked je dovera a laska podla mna nemusi byt extra komunikacia ludia su rozny,ale ked mame problem to hned viem a snazime sa naist riesenie.Treba sa respektovat, odpustat si, tolerovat sa, vela lasky a pokoja a potom aj zena aj muz vedia sediet doma na zadku.

michal1643
autor
29. jún 2015

@eri28 len ci je ten poron naozaj,alebo zasterka. Ved dvakrat bola s tym chlapom pokecať a mne tvrdila že je inde. A chodim,nechodim.Mam svoje hoby ktorým sa venujem,ale nejako sa neviem preniesť cez to,že zo 7mich dni ona tri dni v pip a ešte aj ja pojdem tri dni do prdele.Ved to pojde do uplneho konca takto.

A momentalne ma to nikam netaha,alebo ked som kamaratom naznacil tak jedine co bolo že mi je neverna a to počuvať nechcem.

Ale jedno som rad že som neni ako niektory a neriešim to všetko alkoholom.

michal1643
autor
29. jún 2015

@maria117 to akoby som pocuvalmoju manželku.Akoby mi tvoje slova šepkala do ucha. mysliš že jednoducho potrebuje len vypocuť. Lebo toto mi stale tvrdi a že niekedy len potrebuje poradiť aby neurobila niečo zle,alebo co je lepsie. On že jej iba navrhol aby skusila pradlo,parfem a podobne a moja manželka to vzala zhurta a naraz. Ja pevne verim že to je takto,ale bojim sa zaroveň že raz pride ten deň a zistim opak. ach jaj

eri28
29. jún 2015

@michal1643 depresia napadla aj mna lebo vyzera ze malo spi, a to svinska choroba mam skusenosti.Ale napisem ti ze aj ja som mala tazky zivot, nechcem ist do detajlov, asi tazsi ako ona alebo taky isty, mozem ti napisat ze som spavala aj podmostom, boli casy.Ale nikdy som sa za to nehambila pred mojim muzom, ktory o mne vie vsetko mozno viac ako moja mama, lebo zijeme spolu 5 rokov a zazil si pri mne vela.To sa mi nezda ze tvoja zena sa hambi.Je pravda, ze o ja mojom muzovi viem velmi malo, ale zijem s nim a verim mu.Myslim ze mi vela veci nepovie, aby som sa nebala co bolo v minulosti a ja to respektujem, kedze som dost citliva povaha.Ale to nebude asi pripad tvojej zeny preto sa mi to nezda preco sa ti nezdoveri.Pisala som, ze komunikacia nemusi byt 100 percent, ale dovera a veci co boli pokladam za dolezite vediet, hlavne ked ich riesi s cudzimi ludmi to sa mi nezda.Toto moj muz nerobi.

michal1643
autor
29. jún 2015

myslite si že keby som jej napisal nech mi posle selfie z porodnice že to bude moc???? ja som v týchto situaciach hlupy a ked to spravim tak potom lutujem.

Ale jedno viem,ak ma miluje a bude mi chcieť dať najavo že sa nemam coho obavať posle ju sama.uff

michal1643
autor
29. jún 2015

@eri28 No ja som tiež citliva osoba a neviem ci aj tam neni problem,že mi nechce niektore veci povedať aby som nemal dalsich milion otazok. neviem.A chapem že je tažke nemať otca od 8mich rokov.

a mimochodom koli mojej svadbe sa nebavim ani s mamou ani so sestrou.Jedine s kým komunikujem a stretavam sa je moj nevlastny otec. biologickeho nepoznam a od 3 rokov ma vychovaval nevlastny,ale mam s nim dobrý vzťah.

eri28
29. jún 2015

@michal1643 verim tomu ze iba pokecat, podla mna podla toho co pises ti nevie moc klamat, aj ked klamala, ale myslim neveru.Zeny su dost citlive nemyslim si ze by si s niekym uzila a este potom tu noc mala nieco s tebou to sa mi moc nezda a zeny vela rozmyslaju mozno sa v niekom probleme naozaj zamotala a nevie ako von.Nema problemy s podnikanim, nemusi byt vsetko nevera.Mozno cas ukaze v poradni.

maria117
29. jún 2015

@michal1643 no ked hovorim to iste, co ona, tak mozno nieco na tom bude. 😉 Super, ze ste sa zhodli na tej poradni a dufam, ze vam vyjde dovolenka. Ale dovtedy mozno by nebolo naskodu skusit i niektoru z tych knih, pripadne este nieco o tom vygoogli. Ono je to az neuveritelne,aka narocna je komunikacia a vzajomne porozumenie si, i ked obaja hovorite slovensky.

eri28
29. jún 2015

@michal1643 nechaj porodnicu tak, ked bude chciet porozprava ti vsetko doma.A keby ta chcela podviest urobi to hocikedy ale podla mna to zistis.Nepride mi vas vztah na neveru, zena ma ine dovody na neveru ako muz, ale vedcinou to neklape doma v posteli, alebo chyba pochopenie.Tak si daj pozor ked sa zena citi, opustena a nepochopena a v jej okoly sa najde niekto kto jej zrazu rozumie, moze to byt problerm.A okej ked si slabsia povaha.A preco nemas kontakty z rodinou?

michal1643
autor
29. jún 2015

@eri28 ved to mätie aj mna. Vždy ked sa vratila večer tak ma zobudila a pomilovala. Toto je vec co ma najviac na všetkom dostava do rozpakov.Ako viem že su na svete aj nymfomanky ale moja žena nou nieje.

Asi jedine riešenieje,poradna,prestať riešiť blbosti a uživať si,manželku,rodinu,deti a hadam pride aj ta pohoda.

Stale mi tvrdi manželka.6e ked bude ona v nepohode bude cela rodina v nepohode a ked sa dostane ona do pohody budeme všetci v pohode.

charlie1980
29. jún 2015

@michal1643 Tvoja zena mi pride ako nevyzreta a ty tiez. Pretoze ked je matka, ma sediet pri detoch (Este su male! ) a nie pravidelne odchadzat v noci von !!! Zrovna keby sedela v cukrarni, nema sa Co po nociach flakat ! To je jedno s kym, ci s Jankou z Hornej Dolnej alebo s Attilom z Komarna! Ked toho nie je schopna, nech "rozda" deti radsej otcom, ako to spominala. Ty si zas nevyzrety preto, lebo chorobne striehnes! Podla mna nie je normalne, Co robis ! A preto navrhujem poradnu pre dobro vasich deti, nech to uz dopadne hocijak- rozchod alebo nie.

mojajulia
29. jún 2015

...motanica teda dobrá. Ani neviem či psychológa potrebuješ ty či ona. Myslím to v dobrom.

michal1643
autor
29. jún 2015

@eri28 Nasi sa rozviedli ked sme už boli dospely. Po roku potrebovali vysporiadať BSM.Otec odisiel a ja smamou sme ostali v byte.Potreboval som tiež riešiť otazku byvania.samemu mi ponukli max 27000€.Ja som mal priatelku a neboloto nejake enonuno a ona este studovala. Tak som sa rozhodol(dnes lutujem) že kupim byt.Dohodol som sa s otcom aj s mamou kolko chcu a ostatok pojde mne. Tak aj bolo. v 11/2010 som kupil byt.(viem chore kupovať byt od rodičov) ostali sme tam nadalej smamou,ta mala priatela a vyzeralo to nadejne,len riešili kde budu byvať. na vianoce ma nechala priatelka,že ona ešte chce karieru a ja už myslim na rodinu. V marci som spoznal manželku. zacali sme spolu byvať najprv u nej v malom prenajatom domčeku.problem spolocny dvor a kurenie iba v krbe a petrikom. Tak som ju presvedcil nech ide byvať ku mne.Potom chcela spoznať mojho otca.V tom case som s nim nekomunikoval moc,len ohladom bytu a potom už nie. Navstivili sme ho a o dva týždne sme oznamili mojej matke ako prvej že sa chceme vziať. Ostala vyjavena ako puk.O týžden sa odstahovala do vedlajsieho bytu,vraj mlady maju byť sami. od vtedy to idelo dolu vodou. o rok sa odstahovala do BB. a potom prisla nahodou tema s jednou manželkinou sestrou že ak maju u nas trvale bydlisko tak exekutormože prisť a brať veci u mna. Ja som tvrdil že nieeee,to je blbosť,ale vrtalomi to v hlave.Dal somto kamaratovi zostiť že ako to vlastne je. Tiež povedal že to je hluposť,ale že sa na to spýta priamo exekutorov(ma pracu taku že casto vyuziva ich služby) a o dve hodiny mi volal že je to pravda.Može prisť a ak ma niekto trvaly pobyt u mna tak na vsetko na co nemam doklad o nadobudnuti može siahnuť. Tak som poziadal sestru a mamu aby si to dali na poriadok že nechcem dospieť do stadia že koli nezaplatenym fakturam v orangei a podobne pride nahodou exekutor a potom sa budeme vadiť. Vysmiali ma a že sa nemam dať manipulovať a že je to hluposť. Akože sorry ja som mal doma doklad asi len od pracky.

Mama a sestra nepochopili že ja už mam rodinu a jedno dieťa a druhe na ceste a nechcem sa dožiť takej situacie a rozhadať sa s nimi.
( a vedel som že mama ma rozne kreditky a niekedy bola nestastna že sa s toho nevie vymotať a tie peniaze z bytu jej pomohli.Ale ak tam už raz bola co ak tam padne zas)

A tak sme rozhadaný a nekomunikujeme. Aj to že som zrusil FB mi vicitala že nevidi ako malý rasti.Ale jaj ani manželka jej nebranime aby sa s nim stretavala.
Takže tak.

michal1643
autor
29. jún 2015

@charlie1980 anomožno chore co robim ja,ale ja som nestriehol tolko.resp. nežiarlil som až tak. Na začiatku tobolo opačne. furt jej vadilo že si pozriem FB,kontrolovala mi mobil(bolo mi jedno,bol som jej verny a nemal som co skrývať) vypytovala sa na cisla a podobne.Kedy pridem z prace a ked som meskal bolo zle.mam taku robotu,na cestach a ešte aj musim denne umyvať auto a to trvalo podla zaspinenia rozne dlho. potom prislo že ide zrusiť FB nech aj ja,že nam to žerie čas. vydržalo nam to dva týždne. teraz ma ona furt mobil v ruke,same smsky,FB a podobne. Ja som ho zrusil a ani mi nechyba. a to že som zacal viac striehnuť a odsledoval som si ju bolo dosledkom toho že som mal podozrenie že mi klame. a aj tak bolo.