Nevera mesiac pred svadbou
Ahojte zienky,
Viem ze takychto prispevkov je strasne vela, ale ja si s tymto nedokazem poradit sama. Hanbim sa to povedat rodine alebo priatelkam.
Priatel rozbehol svoj vlastny biznis (vyjazdove akcie na rozne podujatia pocas vikendov) on dal casom vypoved, lebo nestihal.. zacal sa venovat iba podnikamiu, ja mu pomaham popri svojom zamestnani. ja si musim zameskane dobiehat nadcasmi, cely tyzden som v praci 12hodin denne, cez vikendy chodime pracovat spolu. (pracujeme od rana do noci)
Takto fungujem uz pol roka, od pondelka do nedele bez pauzy, pricom on ma cez tyzden relativne volno,,jasne ze chodi zasobovat atd. Ale proste si svoj cas rozvrhne ako potrebuje.
Na mna to toho prilis vela, ja v podstate iba pracujem, nemam cas sa venovat ani priprave svadby, ktora bude o mesiac.. Vsetko okolo toho som riesila po nociach, bez akejkolvek jeho pomoci.
Samozrejme, ze moja vycerpanost vyustila do rezimu - domov z prace, najest sa a a spat,cize intimny zivot poriadne upadol.
Jedneho dna som riesila cez jeho telefon nejaky material s dodavatelmi a jemu dosla sms-'' ahoj, prepac, mala som toho vela, ozvi sa mi zajtra, pekny den'' vrtalo mi to hlavou, cislo som si zapisala a prisla som na to, ze kocka je eskortka.
Prosim vas, ja chapem, ze cca 2 mesiace to islo s nasim intimnym zivotom dolu vodou ale takto sa riesia veci? Nase tazko zarobene spolocne peniaze on mina na sex s kurvami?? V hlave mi idu myslienky, ci sa to vobec stalo iba prvy krat kedze takychto stresovo - pracovnych obdobi bolo totiz za 8 rokov spolocneho zivota viac.
A teraz mi pomôžte, co mam robit? Viete aku bolest citim? Jasne, beriem svoj podiel viny, mala som sa i napriek tomu vsetkemu venovat aj jemu, ale sakra robime to pre nas, ja sa idem upracovat na smrt a on ma energiu ist sexovat s nejakou slapkou, kym ja pracujem?
Mam zrusit svadbu? Ci to nemam riesit s horucou hlavou? Ibaze tie detaily okolo toho treba doladovat teraz a vobec nemam silu ani chut robit nieco pre to...
Teraz citim iba strasnu zradu, uplne ma zrazil na kolena, prosi o odpustenie, ale ja sa na neho nedokazem ani pozriet, neznesiem ked sa ma dotkne. Milujem ho, mam 29 rokov a tesila som sa na spolocnu rodinu,ale co ked sa cez to nedokazem preniest? Ako to mam v sebe spracovat?🤯Ako mu budem moct opat verit, ked je schopny toto mi urobit mesiac pred svadbou??
(to mate ako s opitym zaiba volantom -
Určite sa porozprávajte a vy riešte to. Ja som človek, ktorý, by to chcel riešiť. Zistila by som prečo to urobil, čo mu chýbalo vo vzťahu.. A na tom by som po pracovala... Hlavne ak to bolo "len" o telesom kontakte... Ak by sa zaľúbil do inej, to by bol vecsi problém...
Možno mu o tom povieš a on sa rozplače, zrúti, uvedomí si chybu a bude sa báť, že ťa stratí a vážne sa jeho láska k tebe zvecsi a nikdy to neurobí... Ale možno bude zatĺkať, vymýšľať si, zhadzovať vinu na teba-a v tom prípade - že to neľutuje a neprizná si chybu by som svadbu zrušila.
Ja neverím na tu frázu že "ak podviedol raz, urobí to znova". Verím, že ľudia sa vedia z niektorých veci poučiť a práve keď urobia takú hlúposť tak si uvedomia to podstatné. Ja by som dala druhu šancu - ale záleží na okolnostiach a ako dopadne rozhovor a ako sa zachová
fake téma....
a ak reál- no dúfam,že sa nevydáš teda. Tak ty sa ideš udrieť k smrti a on si šuká s kurvami? No toto ! AKý milý zlatý manžel,a keď čítam tvoj úvodný príspevok, že ešte ty obvinuješ seba,lebo si sa pánovi dostatočne nevenovala v posteli a nerobila mu štyri kolá a fajky každý deň,tak ma ide poraziť. Radšej si to ani sem nemala písať. Strašné! Ale aj tak myslím,že toje fake téma, žiadna iná žena by toto nenapísala takým kludným spôsobom:D a nehnevaj sa,ale už len že pracovať od pondelka do nedele bez oddychu polroka, to kto dokáže? Fake fake
Ahoj, v prvom rade ma mrzí, čo sa ti stalo. Môj názor je taký, že by som svadbu určite zrušila. Pre mňa by to bohužiaľ nebola len zrušená svadba, ale koniec celého vzťahu. Dokážem odpustiť čokoľvek, ale neveru žiaľ nie. Mala by som pocit, že už nikdy nebudem jediná. Na neveru a ešte takto s eskortom nie je ospravedlnenie.

Po prečítaní viacerých diskusií ma celkom prekvapilo, že ženy na MK by skôr tolerovali neveru ako marihuanu 🤷🏼♀️ Že odložiť svadbu? S takým chlapom by som ani za jedným stolom nedokázala sedieť, nie to ešte, aby som bola jeho zákonitá manželka.