icon

Nevera mojej manželky

noro2
24. okt 2016

Dobrý večer...mám 41 rokov a som zo Zvolena.som 8 rokov ženatý a máme dve krásne utešene deti.manželstvo nebolo pre mňa ideálne či dokonalé ale dalo sa.po sexuálnej stránke to bolo veľmi biedne lebo manželka ma odmietala.tento víkend bola manželka na zábave ked si vypila viacej ako mala a podviedla ma.mne sa zrútil svet,všetko čo som si vážil a v čo som veril sa zničilo....neviem čo ďalej.....zvažujem rozvod....manželka sa bráni tým že si nič nepamätá a že jej museli niečo dať do nápoja lebo by to inaksie nespravila.....co robit?ako dalej?mate s tym niekto skusenost?

marfikchov
27. okt 2016

@oldman50plus jeeeeeeeeeeeeeeeeminenky a ja len tak z fleku tykám 😖

natalym
27. okt 2016

@oldman50plus Dobre, že tu si, ja ťa rada čítam, aj poradíš.........

marfikchov
27. okt 2016

@natalym ja som mu to tiež dnes napísala 😀

0silvia0
27. okt 2016

@marfikchov ja mám manžela tiež po päťdesiatke, ja vnímam päťdesiatnikov ako relatívne mladých mužov 😉

natalym
27. okt 2016

@0silvia0 Ja tiež, môj bude mať za pár rokov a vyzerá jak chalanisko, to preto lebo sa o neho dobre starám. 🙂

oldman50plus
27. okt 2016

@marfikchov @natalym Ďakujem a kľudne mi tykaj, u nás v záujmovom združení alebo nazvime to klub (nemôžem napísať čo to je lebo si vy potvory vyhľadáte ako sa volám) máme kopu báb 18-38 a všetky mi tykajú, tam sme si rovní. A niektoré aj vystrkujú na mňa zadok, aj keď to je len tak ako mladá referentka na pána riaditeľa.

natalym
27. okt 2016

@oldman50plus Veď sa patrí, nie?

oldman50plus
27. okt 2016

Teda nedávno ma jedna zabila, keď pri nejakej činnosti sa naštelovala tak aby mi lepšie sedela v ruke, keď som sa jej spýtal či jej nevadí že som 25 rokov starší "ani nie, aspoň by mi skončil denný finančný stres". Všetky sa na tom zabávali aspoň týždeň.

katka577
27. okt 2016

No ako tak čítam, prestáva sa riešiť primárny problém a začínajú sa tu prezentovať typickí samci 😀

rhoy
27. okt 2016

Ja si myslím, že skôr ty si slabý chlap, keď toto potrebuješ riešiť na koníkovi a čakáš akože čo? Poľutovanie od žien? Honíš si tu ego? Ale za ten "omyl" sa ti ospravedlňujem.

rhoy
27. okt 2016

Okrem toho, manželka s tebou vraj viac ako 4 roky nechcela mať sex, tak ak ste to neboli schopní riešiť počas tých rokov, iba tým, že si napísal na tento portál, dalo sa čakať, že sa vyspí s niekym iným a ty budeš obeť, ktorá bude opäť musieť písať na tento portál.

dominika6
28. okt 2016

@noro2
Ak by bola taka hrozne zdrogovala tak by po vypiti napoja mozno do par minut lahla k zemi....a nieze bola ciperna,vyjde vonku a iniciuje sama sex s tym ze ho uplne v pohode zatiahne mimo a 20 minut ich niet...a potom v pohode odkraca dnu...prestat sa chlacholit jezisi...uz od zaciatku vam to nefunguje tak naco si doma drzis stetku

katka1981
28. okt 2016

@salfusco, na chlapa si pamatas viac nez dost. Niektori ani to nevedia 🙂

libawet
28. okt 2016

@katka1981 to nie 🙂,ale nemali sme z toho nič ani jeden vtedy po prvý raz, proste trapas, ale panenstva ma zbavil 🙂, ja som mala 18, on 19...teraz budeme manželia, ak dobre rátam, 24 rokov a na " vtedy po prvý raz " sa už len smejeme.

libawet
28. okt 2016

@oldman50plus mám z Teba pocit, že Ti ten záujem mladších ročníkov nežnejšieho pohlavia o Tvoju osobu robí veľmi dobre a zdvíha Ti ego...a začínam tušiť, kde je asi príčina nevery Tvojej manželky...taký si musel byť vždy, proste " mačo " za každú cenu, stredobod vesmíru, nuž...

salfusco
28. okt 2016

@katka1981 to bolo troska zo zartu najma na temu,ked sa rozoberali datumy prveho sexu..bo to ozaj si nepamatam..ale inac mam perfektnu pamat na cisla ,datumy,telefonne cisla velmi lahko si ich zapamatavam ,staci mi ich dva tri krat vidiet a ostavaju mi v pamati dlhodobo. 😉

0silvia0
28. okt 2016

@libawet no som zvedavá, čo na tvoj postreh povie @oldman50plus 😀

salfusco
28. okt 2016

@libawet podla mna to robi drvivej vacsine z nas dobre..nemusi ist o zdvihanie ega,nejako tento vyraz nemam rad,rovnako ako robi ženam dobre,ak jej zalichoti nejaky chlap,alebo je k nej galantny.Či?

libawet
28. okt 2016

@0silvia0 napísala som Ti na internú poštu....

libawet
28. okt 2016

@salfusco to hej, no my si tu " nenatriasame pierka "

oldman50plus
28. okt 2016

@libawet dobre mi robí, či myslíš že by mi mal robiť zle? A myslíš že je niekto taký komu to robí zle? Ak vieš, pošleme ho k tej mojej na vyšetrenie pretože pravdepodobne akútne potrebuje upratať v hlave.

Čo je dôležité, nikdy som to nezneužil ani nevyužil. A dobre si uvedomujem že z prevažnej časti (dúfajúc že aspoň pár percent je tam kvôli duševným kvalitám, kvôli fyzickým určite nič) je to kvôli postaveniu a finančným možnostiam. A nikdy som ani žiadnu nezvýhodnil kvôli tomu či na mňa zadok alebo výstrih vystrkuje či nie, úzkostlivo sa snažím byť spravodlivý. Ale proste časť to robí, bodka.
Vieš dobre, že mužské zábavné príhody väčšinou obsahujú určitý egocentrický prvok. Proste som to odľahčil. Ak sa ti to zdá príliš chválenkárske, napriek tomu že to je pravda, proste ma nečítaj. Nemal som žiadny záujem sa týmto chváliť, sú podstatne iné veci na ktoré podľa mňa môžem byť hrdý, len nie sú zábavné.
Sebaistý musím byť. Robil som rozhodnutia ktoré v sekundách rozhodovali či človek zostane nažive alebo zomrie, či zostane bez časti tela alebo s ňou. Dnes robím rozhodnutia ktoré ovplyvňujú finančné toky z ktorých žije tucet ľudí a keď to porátame aj s rodinami je to tiež celkom pekná zodpovednosť. Mať o sebe pochyby, neveriť si a váhať v tejto situácii by znamenalo že určite nemôžem robiť to čo robím.
A posledná vec. Povedzme že som mačo a rád stredom pozornosti. Ak si manželka takého vezme myslíš že jej to dáva právo ho podvádzať? Myslíš že to má niečo spoločného?

nikanu
28. okt 2016

@natalym som sa pobavila lebo si mi pripomenula mojho znameho ktory tiez zije s maldsou zenou a vsade kade chodi nezabudne podotknut ze ake ma stastie lebo ze ini chlapi maju vrasky a pupok velky a neviemco a ze on nema nic lebo sa o nho zena dobre stara 😀 tak sa mu smejeme ze dobre ty bezvraskavec fandi si dalej 😀 zlaty je

libawet
28. okt 2016

@oldman50plus nie, len jej to môže ísť časom pekne krkom a naozaj sa jej môžeš sprotiviť, že Ťa začne až nenávidieť, ako si písal a odtiaľ je len krok k tomu, aby hľadala inde...takže nie, že nevieš, prečo to urobila....
...a trošku mám dojem, že si sa aj urazil - " tak ma nečítaj " - nuž ješito, ješito....rada si prečítam, niektoré Tvoje názory sú fajn a pravdivé, no priznám sa, už ich až tak
" nežeriem ", takýchto chlapov ako si Ty som už pár vo svojom živote poznala a poviem pravdu, dá sa to vydržať len chvíľu, časom takýto muž vyznieva skôr trápne...ale jasné, nech Ti to vydrží čo najdlhšie.

katka1981
28. okt 2016

@libawet, krasne

oldman50plus
28. okt 2016

@libawet Pre pokračovanie diskusie pripusťme že máš pravdu, aj keď ak si to hocikto v mojom okolí myslí tak to nedáva najavo, skôr to vyzerá že na tom čo hovorím sa bavia. Ale nech je po tvojom.
Čiže podľa tvojho tvrdenia ak partner robí niečo čo sa ti nepáči, nie je vo všetkom ideálny, máš právo ho podvádzať? Môžem si zatr.kať s iným lebo sa mi nepáči že hrá hry v telefóne. Môže ma kolega oprieť o stenu, lebo tie vtipy ktoré ten môj rozpráva sú nekonečne trápne. Rozdám si to s tým mladíkom lebo to že môj za sebou nikdy nezasunie stoličku ma neskutočne rozčuľuje. Ak partner robí niečo čo sa nám nezdá a lezie nám to na nervy tak to ospravedlňuje našu neveru. Naozaj to hovoríš a myslíš si to?
Dobre, možno ak ma manžel tlčie ako žito, ak celý čas je spitý ako čík, ak pregambluje všetky peniaze až nemáme čím zaplatiť inkaso, vtedy možno má druhý právo povedať že tým čo jeho partner robí prvý zlomil manželský sľub a teda mám si právo hľadať niekoho druhého s ktorým chcem ďalej žiť. Ja osobne si myslím že aj v tomto prípade je čestnejší najprv rozchod, ale povedzme.
Ale ospravedlniť neveru tým že manžel rozpráva trošku nafúknuté Zelienkovské historky ... to nie si celkom kompletná. Presne takýto typ rozmýšľania ako máš ty spôsobuje dnešný úpadok manželskej morálky - všetci tí ktorí si nemyslia že ich partner je ideálny vo všetkom môžu byť neverní, veď im to dáva právo. Presne toto je stanovisko ktoré horlivo obhajuješ.

kr1st1n4
28. okt 2016

@oldman50plus obrátil si si to kus po svojom.. skôr to myslela tak že je možné že takým správaním si ju "odplašil" a zhnusil si sa jej.. potom už jej na vzťahu nezáleží a áno, je možné že príde aj nevera, čo samozrejme ju neospravedlňuje, ale nie je to ani neodôvodniteľné.. z dhodobého hľadiska potrebuje žena (takisto ako muž) trošku "obdivu a uznania" a pre koho by chcela byť viac výnimočná ako pre svojho zákonitého? a keď on to vyhľadáva inde (aj keď predpokladám nie primárne nafúkane že som geroj chváľte ma a obdivujte) a nachádza, tak bohužiaľ.. nevera nie je nikdy riešením, ani ju neobhajujem ale nemôžeš povedať že nevieš čo mohlo byť spúšťačom..

oldman50plus
28. okt 2016

@kr1st1n4
Neotočil by som ak by to neumožnila. Ak vyťahuješ pištoľ musíš si byť istá že ju nikto nemôže uchmatnúť 😉 .

Toto na 100% nie je príčina. Za a/ geroj v reálnom živote nie som (ak si niekedy vyskúšaš baviť alebo aspoň nenudiť tak mnohopočetné auditórium s tak rozdielnym intelektuálnym, ekonomickým a sociálnym zázemím zistíš že všetkým určite nevyhovieš a mierna hyperbola a sebairónia je pravdepodobne najlepšou taktikou ale vždy bude dosť nespokojných) a za b/ počas 35 rokov by ti niečo také partner aspoň náznakom vytkol. Samozrejme bolo 100 maličkostí ktoré mi vytkla ale nič naozaj závažné. Ale ak by aj som sa jej zhnusil, jej psou povinnosťou bolo sa so mnou rozísť a nie si nájsť milenca - a zaobísť sa bez bankomatu ktorý ju celý život živil aj keď nehovorím že nerobila aj ona. Ale mozgom a hlavným motorom som bezpochyby bol.

Našla si podstatne mladšieho, dobre vyzerajúceho nabijaka a zamilovala sa do neho. Pretože si uvedomovala že ak mu nevyhovie čo i len v maličkosti tak ju okamžite nechá tak robila i také veci ktoré jej neboli celkom po srsti a pre svoje vlastné ospravedlnenia sa ma snažila zhovadiť buzerovaním. Eto vsjo, tovarišči, dosvidanja.

moonlight1210
28. okt 2016

@oldman50plus ty si robil lekara na urgentom prijme?

libawet
29. okt 2016

@oldman50plus nie, toto si nemyslím, prirovnal si hrušky k jablkám. Ak partner hrá hry po telefóne, ak rozpráva trápne vtipy.... - to sú len hlúposti, ktoré sa dajú zmeniť, ak na ne partnera upozorním - prosím nerob to, nepáči sa mi to, preto a preto, určite ho preto nepodvediem. To je pekná hlúposť, čo si napísal. Ty si taká povaha - a tá sa zmeniť nedá a Tvoja exmanželka to vedela. Vedela, že toto nezmení, ak Ťa požiada, aby si na seba neustále neupozorňoval, neobveseľoval mladé žienky, neflirtoval s nimi, pretože taký jednoducho si a jedného pekného dňa, keď deti vyrástli, povedala si - a dosť! Podľa mňa vydržala s Tebou viac ako dosť, a asi sa je pekne uľavilo, keď Ťa opustila. Jasné, že toto nevieš predýchať, taký ako si Ty, sa predsa neopúšťa, nevymení sa za iného. Stále len píšeš o sebe ako o bankomate na peniaze, o mozgu a hlavnom motore, zabávačovi mnohopočetného auditória, len prepanájana, aby si všetkých zaujal a zožal tak potlesk, bez ktorého nemôžeš žiť, existovať - Tvoje ego je naozaj väčšie ako vesmír. Čo tak zísť z toho piedestálu a uvidieť niekde tam dolu aj svoju manželku. Možno by jej v tej dobe stačilo len, keby v aspoň v jednej jedinej chvíli bola pre Teba len ona a Ty bol konečne jednoduchý, pokorný muž, ktorý by nepotreboval okolo seba to mnohopočetné publikum, ktoré mu skladá ovácie.

tulenka1
29. okt 2016

@libawet , málokedy sa vyjadrujem, ale toto si vystihla presne