icon

Nevera po troch rokoch manželstva

klaudia2425
31. júl 2015

Ahojte musim tu napisat a dat to zo seba von lebo uz neviem co so sebou. Dozvedela som sa pred mesiacom,ze ma manzel raz podviedol s mladou obycajnou spinou ktora da kazdemu a este aj isiel na tantra masaz. Tej mladej aj pisal ci chce s nim chodit a ze ho laka jej nevinnost a ze dufa,ze bude len jeho a nebude ho podvadzat. Nepovedal jej pravdu ako sa vola kolko ma rokov nic . Dalej na pokeci pisal kopu dievcatam aby sli s nim vonku prosil ich ako chudak . Ked som na to prisla klamal klamal ze to nie je pravda. Na druhy den sa priznal povedal,ze co som aj ine cakala ,ze si za to mozem sama a ked som povedala,ze davam na rozvod plakal chcel druhu sancu. Bol ku mne mily,dobry tak som raz prisla domov od rodicov a nase fotky boli v sufliku vraj mu spadli z chladnicky ale neverila som mu za vsetkym hladam ze ma opat podvadza no vypocula som si od neho len ,ze ked to nezvladam mam ist na psychiatriu lebo ze keby mi teraz aj rit vylizal tak si to nevazim ze co ma pre mna spravit aby bolo dobre . A samozrejms,ze mi este aj vulgarne nadaval za to vsetko .

klaudia2425
autor
31. júl 2015

@slavicita 😁😁😁😁😁😁😁 on mi povedal len ze to spravil bo hlupa muzska hlava

lilla69
31. júl 2015

@klaudia2425 moja robis ti dobre.Ja patrim medzi väcsie bambule mozno.Mne povedal pred dvoma tyzdnami ze man zrat co som ja dala do chladnicky😉Tak som sa na par dni odstahovala k rodicom s detmi.Rozvadzaj sa,hlavne sa nepchaj.On je jeden egoisticky hajzel.A mysli si ze bez neho zit nedokazes.Ale to tak neni.Dokazes to😉

slavicita
31. júl 2015

chlapi sú niekedy tak osprostení, hlavne keď im semeno udiera do hlavy...určite túto kapitolu uzavri a nechaj to tak....vyrieš rozvod a chlapa vyhoď z hlavy aj z mobilu...niečo takéto by som pri sebe nestrpela ani keby bol posledným žijúcim exemplárom pod slnkom...radšej sama ako s debilom...🙂

moonlight1210
31. júl 2015

@klaudia2425 silacke reci. ma maslo na hlave, ma potrebu sa teraz citit aspon niecim dolezity.

nereaguj. vzdy mu pri tych reciach venuj usmev a povedz iba: ved uvidíme. zneistis ho viac, akoby si mu neviem ake paragrafy predkladala.

mlada sa zivi ako maserka? ci co s tym ma spolocne ta masaz?

si na nu nastvana (kludne bud, nikto neziada, aby si s nou mala sucit), ale bud si vedoma, ze nikto nikdy nevie, kedy sa moze ocitnut v rovnakej situacii.

znama zazila podobnu vec.
a to uz mala 35, takze dospela zrela zena. stretla na nejakom kurze cohosi ezoterickeho symaptickeho chlapa. padli si tak nejak do oka, postupne sa zblizovali, smsky, maily, telefonaty, rozhovory o ezoterických svetoch, o ludskej dusi, ale aj udalostiach vo svete a podobne, myslela si, ako vela maju spolocne a aky rozhladeny a inteligenty muz to je. klasika. boli kazdy z iného mesta, takze chodili za sebou navzájom. on staval dom, takze ona chodila za nim na ten dom. uz sa iba dokoncoval a ciastocne uz bol zariadeny. po sexe viedli pred kozubom rozhovory pri vine o spolocnej buducnosti v tom dome. ako ona svoj byt preda, pojde byvat k nemu, a tak. vsetko krasne. normalne sme jej v dobrom zavideli, ze sa stretli prave dvaja taki.
az jedneho dna ich na tom dome nasla sexovat jeho zakonita a bol taky bengal a hanba na sto rokov. vtedy znama zistila, ze on je zenaty, ma deti a pochopila, preco vzdy ju volal len na dom a tvrdil, ze v byte uz skoro nezije, ze je hlavne v dome, kedze ho dokoncuje. chlap sa zachoval ako totalny zbabelec. reval pred zenou, nadaval na milenku.
a jeho zena ju ma za tu najvacsiu spinu, zlatokopku, rozbijacku rodiny (dokonca chodila na niektore weby, kde znama mala profily (asi ich mala od muza) a pisala o nej veci, co jej povedal jej muz, spinila jej meno, urazala ju, uvadzala jej skutocne udaje a dokonca raz dala niekam aj jej fotky, ale rychlo ich zmazala, lebo niektori lludia sa tam za znamu postavili, ju varovali, ze skonci pred sudom - proste sa mstila ako to slo). a kedze chlapa nechcela stratit, tak mu uverila vsetky jeho vyhovorky a on vsetku spinu hodil na milenku. on je teraz pomaly svätec, otec rodiny lapeny do osidel prefikanej baby a ona posledna (censored). (istu dobu skusala s nou komunikovat a vysvetlit jej, ako to bolo, ale to sa nedalo. ona verila iba muzovi.)
preto nikdy nevies, ako jednoducho aj teba prevezie nejaky chlap, spociatku sympos, uzasny clovek a zrazu zenaty kurevnik a zbabelec, co ta mal pre pobavenie.
az ti je na grcanie, co za cloveka si to milovala. aj zo seba, ze si skor nezbadala, aky naozaj je.
lebo ono by to raz prasklo aj bez toho, aby ich nasla jeho zena. do nekonecna ju klamat nemohol. hlavne, ked ona tu buducnost brala vazne a chcela pomaly obvolat realitky. teraz je jasne, ze len hral ulohu tak, aby ju co najviac navnadil.
a mimochodom ten svätec ma teraz dalsiu (asi sa uz prestal bat a nevidi dovod sekat dobrotu). tak vaha, ci to dat vediet jeho zene, nech sa ho spyta, aky diabol ho tentoraz zviedol z pravej cesty.

PS: trochu muza popodpichuj s tym, ci si je taky isty tym, ze mlada mu bude vzdy verna. a ci ma kontrolu nad tym, co robi, ked s nou nie je. ako vie, ze jeho nema na peniaze a iného na dobry sex? rozhodne sa on boji toho, zeby sa nevera stala jemu, bude mu to vrtat v hlave. vyzera v tomto EQ smere taky jednoduchsi. 🙂

nikolet_89
31. júl 2015

@klaudia2425 zbalila by som mu pc a jeho par veci a dala by som pred dvere, vymenila zamky a nechala mu odkaz, ze mu dakujes za krasne 3 roky manzelstva a stopla by som to...ako prepac, jednu neveru, by som mozno este odpustila, ale to by sa chlap trochu inak musel spravat, a nie takto, ze este tebe nadava...dalsia vec, ty mu uz vobec ale vobec neveris o com to je...stopni s tym a zacni od znova...

timea7
31. júl 2015

@klaudia2425 tu nie je čo riešiť, nejde len o neveru, ale aj o jeho postoj k tebe, hlúpe reči, že po rozvode nedostaneš nič. Je to úbožiak, nestrácaj s ním čas. Ak je byt spoločný, nadobudnutý počas manželstva, môže sa stavať na hlavu. Drž sa.

slavicita
31. júl 2015

@timea7 presne to by dožralo aj mňa...ani nie to, že mi zahol ale že sa správa ako prvotriedny kretén a všetko zvaľuje na mňa...šľak by ma trafil a asi by som to len tak ľahko nerozchodila..ale práve teraz sa ukázal v pravom svetle a žena môže s kľudným svedomím pobaliť kufre ( je jedno či jeho alebo jej ) a rozlúčiť sa s ním bez jediného obzretia..nemá za čím banovať...

maria1989
31. júl 2015

@slavicita vzala si si slabocha. zistila si to až teraz? neprejavoval sa tak už predtým?

klaudia2425
autor
31. júl 2015

@lilla69 mne raz tiez povedal ze ked nezozerem vsetko co je v chladnicke nech si ho neprajem ked pride domov .....tak som to vyhodila a myslim si chod do riti a pritom ja navarila aj jemu a to som vtedy este netusila ze ma podvadza ale uz viem preco robil takeho frajera

maria1989
31. júl 2015

@slavicita prepáč, to nepatrilo tebe

linduska86
31. júl 2015

@klaudia2425 ahoj moja rada, chod od takeho cloveka prec.. je to ubohe , ze sa takto zachoval - ale ak je to tak povedz na sude, ze vam to neklape v posteli dlhodobo - (aj keby to nebola pravda) a ze manzelstvo neplni funkciu - rozvedu ta do 5 min. ak by si potrebovala pravnika napis mi IP

lilla69
31. júl 2015

@klaudia2425 ktovie mozno aj ten moj a niekoho.je to a zamyslenie.Povedal mi nech si zablokujem telefon ba si ho aj on zablokoval.hmm.neviem...

slavicita
31. júl 2015

@maria1989 v pohode...len som čítala, že či som napísala niečo o čom neviem....hehe 😀

charity
31. júl 2015

@klaudia2425 Pekny psychopat. Si spolumajitelka bytu?

klaudia2425
autor
31. júl 2015

@charity jeden byt kupil pred manzelstvom ten sme predali a pocas manzelstva sme kupili z tych penazi byt a som aj ja majitelkou

klaudia2425
autor
31. júl 2015

@lilla69 ku mne sa spraval povysenecky bo vedel ze ma nahradu tak si dovoloval

lilla69
31. júl 2015

@klaudia2425 fakt sa uz zamyslam.Ako keby som toto citala o mojom.Vydis ked si majitelka,vyhodit ta nemoze.

klaudia2425
autor
31. júl 2015

@lilla69 ja som ho aj prosila aby prestal ale nie mozem si za to sama ....druhykrat sa snazil aby sme sa dlho nehadali a zacali sa rozpravat vtedy nie bol ako z kamena a ja som neverila ze v tom moze byt ina ale keby nebola tak sa snazi to dat dokopy vies co mi debil dnes povedal ? Ze uvidime kto pojde prvy z toho bytu ze on ma z tadial psychicky vyhodi ze to nezvladnem

charity
31. júl 2015

@klaudia2425 Polka bytu je Tvoja. To ze predal byt a kupil spolocny na tom nic nezmeni. Zvaz okamzite konzultaciu s pravnikom aby ste jeho chystane psychicke tyranie stopli uz v zarodku trestnymi oznameniami.

klaudia2425
autor
31. júl 2015

@charity ja by som najradsej v tom byte ostala ale nebudem ho mat z coho vyplatit

sante81
31. júl 2015

@klaudia2425 podaj žiadost o rozvod, a never na druhe šance. Budeš sa len trapit, každy deň na to mysliet, to nieje život, ten kto to nezažil, to nepochopi

lilla69
31. júl 2015

@klaudia2425 moja tak tuto chybu nesprav.Urobila som s dvoma detmi som odysla,a on si zil ako kral.A vobec ho to netrapilo.Lenze som sa vschopila prisla som domov a povedal ze som ako bumerang.Nechod z bytu
Podaj rozvod,ver mi ze on sa tak sklame potom chudak egoista.Skus ho maximalne igorovat ako len vies.Ale rozvod podaj.Tam na sude mu to vysvetlia neboj raz dva.A do papierov mozes dat aj toto ze ta psychicky tyra.Lebo to robi.

lilla69
31. júl 2015

Klaudi a este to ze nemas z coho platit.Zas tento isty problem.Lenze on zo zakona ti aj po rozvode a hlavne ak je aj dieta bude platit aj a teba vyzivne.Hlavne ak zaraba viac.Az dovtedy kym sa neozeni zas,alebo do doby 5rokov.Dobre je mat pravnika znameho🙂

linduska86
31. júl 2015

@lilla69 preto som jej pisala nech sa ozve - mam jedneho velmi dobreho pomoze poradi a nieje drahy 🙂

lilla69
31. júl 2015

@linduska86 jasne je dobre ked cloveku poradi pravnik.Potom jej uz ten hajzel mize hovorit co len chce.Ona bide vediet na com stoji.Muzi si casto myslia to,ze zarabaju viac tak im patri svet.Len zabudaju na to,ze mi im vychovavame deti...Keby clovek vedel ze spadne,sadne si prv.

klaudia2425
autor
31. júl 2015

@lilla69 fakt to tak je ? Tak to ho nakopem do riti jedna radost 😁 len skoda ze ten byt sa bude musiet predat .....len on robi na dohodu ale zaeobi krasne ani dakto kto ma zmluvu tolko nema a ako dokazem ze tolko zarobi ?
@linduska86 prosim kontakt ;) a je drahy ? Lebo vies ja aom na materskej :(

linduska86
31. júl 2015

@klaudia2425 dokonca je z ke .. nie je drahy. resp. da sa s nim dohodnut .)

klaudia2425
autor
31. júl 2015

@linduska86 len my uz byvame v Po

lilla69
31. júl 2015

@klaudia2425 samozrejme sa da vsetko.Nezabudni ze ako zena s dietatom budes vzdy v popredi.Ano mozno byt predate.I ked nemusite ak nesuhlasis.Ale kym predany nebude,mas tam pravo byť.A ked sa preda polovica penazi je tvoja.A potom zacnes novu etapu zivota.ked napr zaraba 500eur,musi ti tk neak platit aby si aj ty bola na tej istej urovni ako on.Ale je dobre mat fakt pravnika ktory aspon poradi...

linduska86
31. júl 2015

@klaudia2425 to nevadi >~ on nema problem prist.. do po>~