Nevera u žien
Veľa sa tu píše o mužskej nevere, ale určite sa medzi nami nájdu tie, ktoré sa možno omylom, možno úmyselne a možno naozaj zamilovali. Proste zažili situáciu, kedy mali doma deti, manžela a zrazu sa objavil niekto alebo objavili už v niekom tu veľkú lásku. Bojujú s tým a nevedia ako ďalej. Skúste nám napísať vaše príbehy, resp. ako to dopadlo .
@diva2222 pises: "vsetci su na jedno kopyto kazdy jedem muz podvadza svoju zenu a kto si to nemysli tak je najivny a zaslepeny" - nesuhlasim a nikdy nebudem.... v nasej rozvetvenej rodine nemame ziaden rozvod - uz cele generacie a NIKTO nikoho nikdy nepodviedol.... tiez mam v okoli mnoho znamych, pre ktorych je vernost posvatna.... to ze mas ty taku skusenost este neznamena, ze je to pravidlo... a veru zaslepena ani naivna nie som.... som v manzelstve dlhe roky a predsa sme si verni.... nemam dovod si mysliet nieco ine.... je mi luto, ze mas inu skusenost... a drzim palce, nech si konecne stastna....
myslim si ze sa to stava, vsetci len hovorime na muzov ze len oni su neverni ale pravda je taka ze coraz viacej su to aj zeny ktore podvadzaju. Dokonca viem ze sa hovori ze zato ze muz podvadza mozu zeny. Neviem co je natom pravdy, ale z casti to aj moze byt
Myslím že žena dokáže podviest hlavne ak je vo vzťahu dlhodobo nespokojna, ignorovana nedocenena. Jednoducho ak nemá dostatok lásky fyzickej či psychickej. Myslím že pokiaľ je spokojná a milovaná nemá dôvod .
@tereza99999 presne tak, život vie byť klukaty. Nevieš si odpustiť?...nemusíš si odpúšťať. Jednoducho sa tak stalo. Tvoj muž si myslis, že ma výčitky kvôli tomu, že je tvrdý a hrdý? Niekedy vo vzťahu potrebujeme vidieť u partnera, že sa niekam hýbe a ze sa nezasekol v nejakom správaní. Potrebujeme objať, pomilovat, porozprávať sa...niekedy tomu môžeme ísť naproti vo vzťahu my sami, ale nejde to stále. Aj vo vzťahu existuje pojem vyhorenie.

@diva2222 Prepáč za úprimnosť - ale byť s chlapom, ktorý ťa podvádza 20 rokov a si ťa neváži je pekná blbosť - a to že si s ním bola "kvôli deťom" je len výhovorka z tvojej strany, nakoľko ty si si doteraz nevážila samú seba a áno pekne si to napísala - ale o sebe - bola si naivná a zaslepená a ešte aj sprostá - prepáč za úprimnosť a pravdu, ale je to tak. A to, že ťa tvoj podvádzal toľké roky a je to hajzel tak ešte neznamená, že sú taký všetci - si predstav, že s mojim sme spolu za chvíľu už 15 rokov a nikdy ma nepodviedol! Takže nesúď druhých podľa porekadla - "podľa seba súdim teba"......