icon

Nevera u žien

bobulka34
2. sep 2013

Veľa sa tu píše o mužskej nevere, ale určite sa medzi nami nájdu tie, ktoré sa možno omylom, možno úmyselne a možno naozaj zamilovali. Proste zažili situáciu, kedy mali doma deti, manžela a zrazu sa objavil niekto alebo objavili už v niekom tu veľkú lásku. Bojujú s tým a nevedia ako ďalej. Skúste nám napísať vaše príbehy, resp. ako to dopadlo .

maria1989
3. sep 2013

@leyla195 ja sa pochváliť nemôžem, lebo by mi tu zablokovali konto 😀

leyla195
3. sep 2013

@maria1989 no ja nemam cim preto som zvedava ze ci niektora z vas sa ma cim pochvalit ale bnie je to len o tom podpichovat sa tu mozno sa niektora potrebuje zdoverit s tym ze to urobila teraz ju to trapi a tak

maria1989
3. sep 2013

@leyla195 😉 ktorú to trápi, tá si tu založí novú tému, ktorú to netrápi, tak tu asik nebude písať 😉

leyla195
3. sep 2013

@maria1989 ale ved toto je ta tema nie?

maria1989
3. sep 2013

@leyla195 asi sa nerozumieme, to je jedno 😎

blue_eyes
3. sep 2013

tiež som bola..a pomohlo mi to...a čo? 😝 😀 😝

kiki68
3. sep 2013

ja som podvadzat nemusela,ako tiez ked som mala 18rokov,tak vtedy ano,ale to ani nenazyvam vztahy tie chodenia s niekym v tom veku. Teraz sa mi skoro podarilo podviest pred asi 3 rokmi,bola som dlhodobo frustrovana a proste sa dostalo na nejaku prilezitost,ale nejak som sa v urcitom momente zasekla a fakt som nemohla dalej s tym,ze ist do postele s tym clovekom. proste som ho s diky poslala prec. Chudak bol strasne vyhukany,ze co mi je,lebo to nastalo behom sekundy a bolo. Teraz si spokojne nazivam a nejak nemam potrebu toto robit. Asi je to aj tym,ze som zamerana na ine veci a pre mna by bolo nieco mimo vztahu len o jednorazovom sexe, ja som zistila,ze by sa mi protivilo bozkavat sa s inym chlapom..divne,ale je to tak 😉

katys1
3. sep 2013

ja som podviedla mojho priatela, s ktorym som bola 4 roky s mojim manzelom ,s ktorym som 12 rokov.Teraz som sa zoznamila s kolegom ,ktory ma starsiu priatelku,vozi ma domov kecame spolu,ja neviem je mi s nim fajn ,nechcem nanho mysliet , ale neda sa, som hlupa co,ja viem ,ale manzela som nepodviedla . Stale rozmyslam co by bolo keby...

😢

leyla195
10. sep 2013

@blue_eyes a bolo to uz davno?

leyla195
10. sep 2013

@katys1 no ale zatial sa nic nestalo tak nebud smutna ved snivat mozme nie? 😉

blue_eyes
10. sep 2013

@leyla195 hej v 2008 kedy mi drbalo z materskej aj z roboty, aj z muža zo všetkého....a ten vzťah mimo manželstva trval asi pol roka...potom už bolo lepšie...ale teraz sme už aj tak v rozvodovom, mám priateľa a nedokážem si predstaviť že ho podvediem. Takže chyba je v ľudoch vo vztahu celkovo.

leyla195
10. sep 2013

@blue_eyes tak niekedy pride tazka chvila v zivote tesi ma ze si teraz spokojna 🙂

blue_eyes
10. sep 2013

@leyla195 som dakujem 🙂

myska_lili
10. sep 2013

ja neuznavam neveru ako taku... podvadzat sa len tak z trucu to nie..
mala som frajera, cely vztah o nicom.. od komunikacie az po sex.. tak som si nasla niekoho s kym som si rozumela uplne vo vsetkom - ako sa hovori nasla som si toho praveho, aj ked za takychto okolnosti.. nerozumiem preco by som mala byt s niekym s kym som stastna nebola... hej no... neverou som si nasla terajsieho priatela 🙂 sme spolu stastny a obaja neveru v nasom vztahu odsudzujeme, teraz som max stastna ze ani nepotrebujem mysliet na take veci.. takze nevera zalezi podla mna aj o tom ako sa clovek citi v danom vztahu a proste je tam vela faktorov..
viem ze kebyze sa s byvalym najskor rozidem a potom si niekoho najdem,. hm.. ale tak co uz.. clovek si nevyberie v akom poradi chodia v zivote prilezitosti...
a terajsi priatel mal tiez 7 rocny vztah a podviedol ju.. ( nie somnou ) lebo ze ked si predstavil ze s nou bude do konca zivota, a ze s tou dotycnou dieta a blablaaaa tak to nechcel.. len jej to nechcel povedat priamo.. tak ju podviedol.. a praskla nevera...nie to ze ju nechcel ako zensku do zivota...
takze nieje nevera ako nevera... mam charakter aj ked som podviedla, podla mna by som bola bezcharakterna voci sebe keby som sa dalej trapila v nefungujucom vztahu..
ale to nepochopia neposkvrnene panny verne az za hrob a hlavne verne na ukor svojho stastia .. 🙂

kinna
Odpoveď bola odstránená
argyro
11. sep 2013

@myska_lili obaja ste už podviedli ale obaja neveru odsudzujete, takže vlastne samých seba, ts ts 😀

myska_lili
11. sep 2013

@argyro 🙂 tak da sa to chapat aj takto 🙂 ale podla mna clovek ked najde toho praveho prestane robit blbosti 🙂

tereza99999
24. sep 2013

Ahojte, mala som podobny problem..., z manzelom sme boli uz par rokov, nemohli sme mat spolu deti, iba jedno dieta z mojho prveho manzelstva sme spolu vychovavali..., neklapalo to medzi mojim mm a dietatom, stale boli v sebe...hadky, atd..., ja v strede ako kol v plote..., ale nejako roky isli , a nerozisli sme sa pre to...
Milovala som ho, a odpustala mu stale nieco..., mal a ma tazku pracu, skripal nam sex, respektive..mne nestaci..., aj si to on uvedomoval, ale neriesil to , nijako..., velakrat som si poplakala , ze ma odmieta,.
Neviem ci ste boli v podobnej situacii, v podstate som bola nadrzana, smutna , nervozna s toho...atd...
Ale zase ked sme uz konecne mali sex, bol super ako vie ako na mna...aj ked stale tam nieco chyba...
Zase ma niecim pritiahol , proste to sa neda ani opisat ten nas vztah takto v skratke. On mal aj nervacku povahu, vedel sa vytocit tak , ze sme sa bali aj pipnut, a zase som mu odpustila, nebil ma , ale vedel ma riadne schytit, taky psycho -tyran niekedy, inokedy romantik, velmi tazka zlozita povaha. Pracovity..., velmi zrucny, peniaze mi vzdy daval, aj ked vykrikoval ako kazdy v tiesni financnej nakupy...
Chcel ma vlastnit, utocil na moju rodinu casto, nechcel prist k nam ani na Vianoce- ale len z toho dovodu, ze on bol zvyknuty na rodinne vianoce zo svojou rodinou, a oni su taky rodinny vsetci - spolu. tak som sa mu vzdy snazila prisposobit- pre pohodu v rodine...
Asi som na hlavu aj ja...neviem 🙂 .
Chceli sme mat velmi spolu potomka.....ale neslo to..., presli sme si aj umelym oplodnenim...
este pred tym, vsak nastal u mna velky ZLOM.
Z nicoho nic som si cez icq-zacala pisat s kolegom..., len tak zo spasu..., dokonca kolega mi uz bol po druhy
krat kolegom-robili sme aj pred tym spolu vo firmach, nikdy som si ho nevsimala, ako - sexualny objekt...
Az v tejto firme prisiel moj skrat-zlom..., stretli sme sa ....prsalo viezla som ho autom..
Pritahoval ma fyzicky neskutocne..., boli sme u neho a spravila som mu fajku..., hnusila som sa sama sebe po tom... ☹
ale na miesto toho , rozum uplne zlyhal, a telo sa napudilo a nastartovalo....
zacali sme sa stretavat, sexovali sme
mimoriadne sa zlepsil nas sexualny zivot aj s mojim manzelom, mozno sa to zda neskutocne, ale konecne som mala aj orgazmus s nim, s vlastnym muzom...
kolega bol nastastie racionalne zmyslajuci a chcel drzat nas vzrah v rovine milenci...ja som ale zacala - klasiku laska...
zalaskovavala som sa
hlavne ked manzel mi doma robil peklo psycho...pre rozne veci , snazila som sa utiekat k milencovi
ale prisiel zlom znova...
Manzel sa rozhodol, ze skusime umele oplodnenie...
isla som na laparoskopiu pred tym..., medzi tym som sa prestala stykat s milencom..., on si nasiel jednorazovku zatial,
bol to mlady chlapec , chcel sa zamilovat tiez..., ale ta kocka ho vyuzila iba
prisla som z nemocnice sa mi priznal..., histercila som chvilku ale v podstate som stale po nom tuzila fyzicky...
medzi nami bola neskutocna sexualna pritazlivost...ako stvoreny pre seba, este som to nikdy nezazila dovtedy
Manzel pri jednej hadke bol dost surovy a sposobil mi modriny po tele, vtedy sa milenec hneval, a ziadal ma aby som
od neho odisla...
nie k nemu len proste odisla...
nenabrala som odvahu a neodisla som....
Rozisla som sa s milencom, podstupili sme umele oplodnenie, medzi tym nam prisli velmi zle rodinne zalezitosti a umrtia velmi blizskych ludi..., spojili nas problemy znova s manzelom...
a nakoniec sa nam podarilo aj babo...
zvlastny osud....ako sa s nami zahra...
odpustila som si neveru...., ale vracia sa mi pocit stiesnenia a vycitiek k manzelovi hlavne vtedy ked su pekne chvile...
a neviem to riesit., viem , ze keby mu poviem pravdu, tak ma bud zbije, zabije, vyhodi na ulicu, proste on je velmi tvrdy a hrdy chlap toto by nerozdychal nikdy...
aj sa hambim za to , ze telo zvitazilo nad rozumom, ale pristihnem sa aj teraz pri tom, ze pri sexe ked sa neviem nabudit myslim na milenca a je to ovela lepsie potom ....
musela som to napisat..., dufam, ze sa nikto nenahneva...., ale zivot vie byt riadne klukaty... 🙂

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
tereza99999
24. sep 2013

@tanapeta ...asi aj ja..., proste vtedy sme mali dost vypite isli sme z oslav, a nejako sme sa proste poskriepili a ja som mu prva vlepila facku a on mi vratil, ma zdrapil, samozrejme modriny boli...
chyba na oboch stranach to bola sposobena alkoholom

gerci90
27. sep 2013

Ja si nejdem zakladať ani nový nick ani nič podobné ..áno bola som neverná. ale ano zažila som aj to byt podvedená,!!!ako sa to tu pisalo mužska nevera spočiva v uplne dačom inšom ako tá ženska.. Samozrejme aj ked každy sme iný... Podla mna žena je viac emotívna a preto neveru aj inak vníma a berie,chlap skor využije príležitosť ked sa dá a veru maloktorý chlap odmietne ...Každa tu može písat zaryto NIKDY by som to neurobila,NIKDY by som neodpustila ale je tažko teraz vraviet nikdy ked okolnosti v danej situacií su vždy rozdielne ... S mojho pohladu neviem čo je tažšie , s čim sa tažšie vyrovnava či s mojou neverou a byt neverná,alebo s partnerovou neverou a byt podvedená..

987654321bbbb
21. okt 2013

ahojte, otvaram temu, aby sa v nej pisalo viac, budem sa rad zapajat 🙂

kiara22
25. nov 2013

Ja som bola neverna a dopadlo to...neviem ako. Mala som dlhorocneho priatela a prilis sme si boli isti jeden druhym, a nas vztah upadal pomaly alebo isto a nic sme neriesili, o milovanie sme sa radsej ani nepokusali. Objavil sa niekto iny, najprv ako kamarat, potom som zistila ze ma to taha aj viac, nerozmyslala som nad mojim vtedajsim priatelom (ano chyba) a padla do toho. Islo to par mesiacov, ja tava som sa zalubila do toho druheho...
Moze niekto povedat ze nemam svedomie, a sa mi to vypomsti atd... Mozno ano. Hanbila som s velmi za oje chovanie a ze som ublizila priatelovi..Ale proste stalo sa a nebudem plakat nad rozliatym mliekom a trapit sa pre to, co som spravila. Bez vetra sa ani listok nepohne, a dnes uz viem, ze ked su vo vztahu problemy, treba ich riesit a rozpravat sa o nich. V opacnom pripade sa rozist, ukoncit to. Nevera moze v konecnom dosledku narobit vacsiu katastrofu ako samotny rozchod....

sebi11
19. máj 2015

@barcelona94901 ano je to tak aj mne sa to stalo ale s omilom podviedla som muza ktoreho velmi milujem a o ktoreho stojim 21 rokov spolu zijeme nigdi som nemala na umisli ho podviest ale stalo sa nechciat bola som opita a tak sa mi to stalo lenze s tim co som podviedla som tehotna co ma tak velmi trapi a boli ma to nevie mi nikto v tomto poradit ani pomoct lebo nesmiem to prezradit potrebujem od niekoho pomoc ale neviem najist chcem si nahat dieta ale nemozem lebo to dieta je ineho muza nie mojho muza ak mi vies nejako poradit tak mi odpis ale ak chces dakujem

mimi1237
22. máj 2015

@sebi11 Fúú ha tak ty sa dostala do riadnej slamastiky.

mimi1237
22. máj 2015

@sebi11 A sis si istá ze dieta nieje tvojho manžela ?

patespb
9. aug 2015

Ahojte mam na vas otazku mam priatelku s ktorou sme uz cez rok ale predomnou mala typka ktory mal hrubeho a ja ho mam dlhsieho a hrubkov na obvod 15 17 cm aj ked ona mi vravi ze jej vyhovujem ale ja si myslim opak a teraz ked sa jej vratil domou tak ona chodi na vykend na slovensko a vravi ze ide k zubarovi co aj fakt isla ale mam pochibnosti mozete mi poradit z vasich skusenosti

timea7
9. aug 2015

@patespb choď sa realizovať na pokec

katkakovac
9. aug 2015

@patespb na hrubke naozaj nezáleží, dôležitá je technika 😉 Ak ťa náhodou podvádza, problém je niekde inde. A možno ťa vôbec nepodvádza a ty si to svojimi obavami len privoláš. Zapracuj na sebavedomí, tam niekde bude pes zakopaný....

diva2222
1. jún 2016

Ja som uz otravena a unavena s toho jak ma moj muz uz 20 r.podvadza.Je to svinstvo ,vsetci su na jedno kopyto kazdy jedem muz podvadza svoju zenu a kto si to nemysli tak je najivny a zaslepeny.Naco su s nami ked nas podvadzaju.Dnes som sa rozhodla ze urobim za tym velku ciaru.Bola som s nim len kvoli detom pokial boli male chcela som udrzat rodinu pokope.Dala som si otazku ze preco som s nim este ked uz deti su dospele.Uz poznam odpoved.Lebo som ho len lutovala ale s tym je koniec.Uz ho viac nebudem.Opustam ho.Urobte to aj vy lebo zivot je velmi kratky a mate pravo na stastny zivot.