Nevera v našom vzťahu. Ako ďalej?
Ahojte, som tu nová. Dnes ked som na internete hladala informácie o nevere v partnerstve, tak ma to vždy vyhodilo sem na Modrý koník.
S priateľom sme spolu niečo cez rok a pol, obaja máme 33 rokov. Bývame spolu v jednom byte 7 mesiacov. Môj priateľ je vysoko postavený muž, má dobré finančné zázemie a je veľmi príťažlivý a pohladný. Pracuje často mimo miesta bydliska a tu je chyba. Až príliš moc často v poslednej dobe. Nechcela som najprv veriť čo sa deje v našom vzťahu, ale postupom času som zisťovala (cca tri mesiace), že má milenku. A teraz to mám už aj potvrdené ☹ Najprv to začalo schovávaním mobilu, dal si aj heslo na odblokovanie telefonu, čo nikdy predtým nemal. Začal si často prať svoje oblečenie. Ked bol v práci cez deň vždy mi zvykol zavolať, ako sa mám, ako ide práca, ako sa na mna teší. Zničoho nič to skončilo, prestal mi volať zo dna na deň. Teraz sme plánovali cez leto dovolenku a jemu sa zrazu nechcelo ísť. že on má veľa práce a nemôže si nájsť čas. často mu pípajú v mobile sms a tie tajné telefonaty ma privadzaju do zurovosti. Prestal somnou spávať asi tak pred mesiacom. A už to mi bolo zvláštne. Zistila som si že má nick na pokeci (on odbehol za kamarátom, ale zabudol sa s pokecu na notebooku odhlásiť). Moja ženská zvedavosť mi nedala. no čo ja som tam všetko našla ☹ Plakala som ako malé dieťa. On sa jej priznal že má mna, že má priateľku, ale napísal jej že máme spolu iba "kamarátsky vzťah" no jej veľa nechýbalo k tomu a už sa aj stretli. Bolo tam napísané všetko ohladom stretnutie, dokonca si aj FB kontakt vymenili. Ako uznávam tá žena je krásna a mladá asi 25 rokov má dokonca má dieťa, ale to môjmu starému asi nevadí. No nie asi ale určite! Dalšia vec je že pred nedávnom musel ísť k urologovi a videla som jeho lek. zápis, kde sa lekárovi priznal že mal okrem stálej partnerky aj inú sexuálnu partnerku. Našťastie nič nemal, ani od nej nič nechytil, mal iba niečo s mechurom. Ale tam sa mi to potvdrilo na 100%. Je ku mne zvláštny, ani nie odmeraný, ale zvláštny. Iný ako bol predtým. Ja by som to aj chcela zachrániť, ale neviem ako. čo dalej. A ked vidím čo jej píše a to som ešte sms nečítala, tak mi je smutno. Mna tak nikdy neoslovil ako ju, mne také veci ako jej nikdy nepísal. Ja som sním plánovala budúcnosť. Teda obaja sme plánovali Spoločnú buducnosť. a Teraz toto??? Dá sa to vôbec ešte zachrániť, je možné že mu iba preplo, že má skrat a dokáže stým prestať?? A on ešte nevie otom že som mu na to prišla, a neviem či mám odvahu mu to povedať. Poradte mi prosím ako dalej. Dakujem za každú cennú radu
@lvka : suhlasim len je tu jedna podmienka, zena musi lubit vzdy o trosku menej tym padom...
Si myslim ze to uz nema zmysel,a nevie ako ti povedat pravdu.Aby si predisla strapneniu,by som mu do oci povedala ze nemam onho zaujem a sama odisla.Boze po svete chodi x y muzov tak preco stracat cas takym co uz je hlavou slipami aj srdcom u inej zenskej
Myslím, že máš v podstate šťastie - aj keď sa ti to zdá pritiahnuté za vlasy.
Prišla si na to, kým nemáte spolu deti - vtedy by to bolo omnoho horšie. Netrpela by si iba za seba, ale aj za deti. To že nechce teba, by sa dalo - každá už nejaký ten rozchod zažila, ale to že mu nestoja za to deti a uprednostní pred nimi inú ženu a vzťah, by bolo omnoho horšie. Takto si len prišla na to, že tvoj chlap za nič nestojí. A drvivá väčšina žien - aj keď je presvedčená v danú dobu, že ten jej je naj, nechce vzťah ukončiť, že už lepšieho nenájde, časom zistí, že je to blbosť a pousmeje sa na tom, koľko super chlapov behá ešte po svete a založí si s ním rodinu .
Písala si, že je zabezpečený - vieš radšej mať priemerného chlapa (ktorý bude nad priemer pre teba) a ktorému je rodina prvoradá a všetkým, ako sa mať "super" pri zabezpečenom, po ktorom ide určitý typ žien ako po údenom 😉
Ja som mala tiež 30 kým sme sa našli s mojim manželom a suseda 35 a teraz čaká prvé bábo (má 37).
Presne aj mňa to napadlo o tom zabezpečení.nech je zAbezpeceny ako chce ale nenechas sa predsa podvadzat ??kasli nanho nestojí tí zato.myslím že keby si sa s ním porozprávala a nechal by tu mladú pipku aj tak by to už nikdy nebolo ako predtým.nájdeš sú lepšieho 🙂
Viac ako jasne,ze je to vymysleny pribeh a pubertiaci sa zabavaju...ved ja som blondina 170 cm,56 kg,farmaceutka...nie som ten typ zeny,ktoru by mali muzi opustat 😀 😀 ....ako je uplne jedno ci sme blondina,mame 170 alebo 150 cm....56 alebo 110 kg..byt blondina s idealnymi mierami-nerovna sa mat aj idealneho partnera...
@serpentino a ak náhodou nie je vymyslený, tak si prišla na to, prečo muži opúšťajú takéto ženy 😒 pre ich detinské uvažovanie 😉
@serpentino
no tak k tomu opisu, možno zabudla napísať že je aj blbá blondína....
@0silvia0 ...Nieco na tom urcite bude 😀 😀
@serpentino Som si mohla aj myslieť, že sa nevyhnem uštipačným poznámkam, ale hold vaša vec. Ked nemáte čo k téme sa prosím neozývajte a také poznámky si nechajte tam odkial ste prišli. Ja to myslím vážne a pýtam sa ako mám riešiť problém, pretože partnera ešte stále aj napriek nevere milujem.
@sissmiss v byte sme obaja v podnájme, všetko aj ohadom chodu domácnosti platíme napoly. On má vlastné auto a ja tiež. Finančne nie som nanom zavislá.
@dena10 Viem že on nie jedniný, ktorý ma môže urobiť šťastnou, ale aj napriek tomu chcem byt sním, chcem tento vzťah udržať.
- Mala pred ním troch partnerov a každé jedno sa skončilo kvôli nevere. Ale všetci muži boli diametralne rozličný, či už svojou prácou, alebo finančným zázemím. Nevyhladávam jeden typ mužov. Preto som aj prekvapená a tak nejak hladám chybu v sebe. čo do pekla robím zle??
@hammova to, čo píše @serpentino nie je uštipačnosť, iba vidí to, pred čím si ty zakrývaš oči. Nevidíš, nepočuješ, lebo nechceš vidieť ani počuť. Tak ja ti to napíšem: tam, kde iná žena by so vztýčenou hlavou zobrala svoju ženskú hrdosť, zabuchla dvere (nie ste manželia, nemáte deti, nie si finančne závislá, odísť sa dá bez problémov) a viac sa neobzrela, ty žobroníš o lásku, o pozornosť, chceš zachraňovať vyhoreté kúsky vášho vzťahu a s vďakou by si bozkávala svojho priateľa, ktorý by sa ti vrátil celý vybúrený, vyhormónovaný od svojej frajerky. Tam máš problém - nemáš ženskú hrdosť, nevážiš si sama seba a chlapi, ktorí ťa opustili dobre vedeli, že u teba im prejde všeličo a budeš ich napriek tomu milovať ako je to v tomto prípade. Nebuď poddajná žienka, čakajúca na to, ako naprávať všetko, aby bol chlap spokojný 😒
Prepáč, ale nemohla som to zaobaliť, takto to vidím ja podľa toho, čo si napísala.
@hammova co mas robit? Zacat si vazit samu seba. Niekedy ani laska nestaci. To ze ty milujes jeho je pekne, ale on teba zjavne nie. Ten, kto miluje, nepodvadza! Este by som zazmirila oko, keby to bolo len raz(jednorazovka), ze hups, no smykol sa (osobne by som ani to netolerovala hlavne ak nie ste este manzeloa a nemate deti). Ja som mala tiez tri vztahy a kazdy ma podviedol. Pri poslednom ex som tiez bola presvedcena, ze iba pri nom budem stastna. No velky omyl!!! Vzdy som skakala ako on poskal hlupa som bola ako hus, snazila som sa plnit vsetky jeho zelania, len aby sme mali super vztah, aby nikam neodisiel. Ja som mala ppdpzrenie ze nieco uz povymyslal. Rozisli sme sa a len potom som poprichadzala na to co vsetko porobil. Bolo mi xtoho zle. Ano aj po rozchode som k nemu citila lasku, davala som sa dokopy rok. Ale nechcela som byt nestastna cely zivot. O com ten zivot s takym clovekom je? Stale sa snazit, je to unavujuce. Do vztahu musia davat dvaja nie len jeden, preto je to vztah. Ja som nasla potom mojho manzela. Je to ten najuzasnejsi chlap pod slnkom a ani necies aka som vdacna ze ma ti blbci ppdviedli🙂 nebola by som tam kde teraz;) sme stastni, mame tri krasne deticky. Ex mi pred scadbou este volal a nastojí an tom, ze sa musime stretnut kym sa vydam (co si chcel klaknut a prosit aby som sa nevydala?) casto volacal uz ked som mala svojho muza (vyedy
Este len priatela, aby sme sa stretli a podobne veci) hahahaha. Takze je len na tebe, ci sa budes pred nim ponizovat a tolerovat mu, ze obraba este dalsiu zenu, alebo budes mat svoju hrdost, ked nebude doma pekne sa zbalis a odides. Jaj chcela by som vidiet ten ksicht, ze pride domov a ty nikde. To by bol sok! Rehotala by som sa este tyzden. Ale v prvom rade zacni mat rada sama seba a pracovat na svojom zivote bez neho. Mozno to bude krute co napisem, ale vy sa podla mna skor ci neskor rozidete a ked ta jedneho dna laska prejde, vomu ver ze prejde, tak si budes nadavat aka si bola hlupa! Po skusenostiach s chlapmi by som nikdy viac netolerovala neveru a podobne spravanie ake predbiedli moji ex. Naucilo ma to vazit si samu seba a urcite sa nikomu nvnucovat ked nema zaujem. Chlapov je kopec a niekde caka ten pravy, ktory si ta budr vazit. Nepremarni sancu spoznat ho. Ja ti drzim palce, aby si zacala tozmyslat tozumom a nie srdcom. Ten je bohuzial vzdy lepsi radca. Netreba nieco silit, ked to uz nema vyznam. Milujes nemilujes napisem to vulgatne, ser na neho a daj mu priucku. Zasluzi si ju
@hammova ahoj, necitala som vsetky prispevky,ale snazila som sa aspon tvoje reakcie. Nechcem byt kruta, ale ja mam pocit, ze Ty sa nemas rada, nevazis si samu seba ☹ Vies,ak Ta chlap podvadza, podla mna je to prejav neucty a ked to robi uz od zaciatku (po par mesiacoch), tak nevidim dovod, preco by to mal v buducnosti menit? Mozno akurat lepsie maskovat ☹ Ale ak Tebe to nevadi, ak Ti to takto vyhovuje a nechces rozchod, tak sa tvar, ze o nicom nevies a zite dalej ako doteraz. A ani sa nemusis snazit o zmenu stereotypu, on si to okorenuje sam... Tu energiu vraz radsej do seba. Zalezi len na Tebe, co chces, co si ochotna akceptovat, na com Ti zalezi - myslim, ze by Ti malo zalezat na Tebe samotnej, to nie je sebectvo, ale nezalezi na mojom nazore, ale Tvojom. Vela stastia. P.S. Ak by si casom zacinala iny vztah, ja by som poradila pockat s intimnostami a najskor sa uistit, ze Ta miluje a vazi si Ta a je ochotny aj cakat.
Si jedno nevyzrete dieta!!
@hammova chces ten vztah udrzat? TAK ON ZABOJUJ. pretoze sama pisses, ze vsetko vies a nic nerobis - len cakas.
preco sa ti rozpadli ostatne vztahy? lebo si o ne nezabojovala. ako som napisala - si vo vztahu ta,co taha za kratsi koniec. si podriadena, si submisivna,cakas, ako sa to vyvinie. a vies ako? pojde tam, kde sa bude citit zaujimavejsie, lepsie, kde bude citit zivot. a ty (tezraz sa neuraz) posobis ako mrtva ryba vyhodena na brehu - cakas a cakas a nehybes sa. musis daco urobit. chces ho pri sebe? konaj. alebo sa rozhyb a odid. ale musis prevziat iniciativu a zodpovednost za svoj zivot.
Chces byt snim stale aj ked vies ze uz pooblizoval inu?Alebo ze uz mal sex s inou a nie raz?Neni ťi to blbe ze vlastne si teraz ako tretie kolko u voza.No ja by som necakala na to kym mi povie balim sa nasiel som si inu,ale by som mu pekne povedala ze kamarade nestojim o takeho ako ty a odisla od neho.Booooooze ved ani deti nemate a ako vravim sak tolko muzov po svete 😀
pre mna by vztah v ktorom ja musim bojovat o chlapa nemal zmysel a poznam vela bab ktore bojovali a potom museli bojovat stale viac a viac az kym ich to uplne neznicilo.. a vacsinou chlap sa zacne zaujimat vtedy ked sa zena prestane, moja skusenost.. ale je pravda ze som vela vztahov nemala pretoze nasi chlapci su nauceni ze zeny su tie ktore vzdy pridu..
Pane Boze ked si citam prispevky niektorych zien tak mi je z toho zle...namiesto toho aby ste pomohli,poradili,tak sa navazate do autoriek prispevkov ako sialene...ved ked neviete poradit tak drzte radsej usta, ublizujete tym ludom viac ako im bolo ublizene....chcela by som vidiet vas, tie "hrdinky", keby sa to stalo vam...to je ten blby slovensky narod...
@petrarac ale to vacsina bab vidi uz v detstve, ze v podstate treba prist odprosit, ked muz pride opity domiv (to mal len tazky den v praci), ked rozbije nabytok (bol nervozny a nenavarila som dobre), udrie zenu (vyprovokovala som ho), nedava zene peniaze (ved ja nic nepotrebujem)... Urcite kazda z nas, aj ked take veci nezazila doma, niekoho takeho pozna (sused, stryko...). To sa potom tazko buduje normalny vztah, bohuzial. ☹ Ja som cakala do 30, kym som to brala nejako vazne, lebo ti dovtedy boli len medzistanice, co ma mali poucit o tom, ako si vazit, co som si sama vybudovala, takze nie som ziadna handra a nebudem za nikym doliezat. Nie som blondina (iba ked sa odfarbim), nevazim 56 kg, mam sice VS, ale to neznamena, ze sa nenasiel muz, ktoremu doverujem a ktoreho som si vzala. Mozno sa rozideme o 5 rokov, ostanem sama s 2 detmi... Ale to clovek nikdy nevie, snazila som sa, aby zaklad bol dobry.
@majka99999 ale zase nie su vsetci rovnaki, potom su tu aj taki ti dobri chlapci ktori ale nie su vacsinou pre zeny zaujimavi.. ale aby sme poradili autorke uvodneho prispevku: treba ostat sama sebou a vazit si samu seba. necitala som vsetky prispevky ale keby som bola v tejto situacii urcite by som odisla pretoze nechcem byt s muzom ktory uz ma rad inu a potom bud s tym on nieco urobi ak to chce zachranit alebo neurobi a chodia aj ini muzi po tejto zemi 🙂
@petrarac ano, dobri chlapci nie su zaujimavi, mozno ked maju zaujimave konto, potom su. 🙂
90% z nás ti radí odísť a ty aj napriek tomu stále rozmýšľaš ako ten vzťah zachrániť, hľadáš chybu v sebe. Si teraz v štádiu, že naše rady o rozchode aj tak nezoberieš, lebo je to čerstvé a ty ho stále ľúbiš. Ale myslím, že je to naozaj najlepšie, čo môžeš urobiť. Človek sa učí na vlastných chybách a ty musíš sama pochopiť, že ti za to nestojí. Dúfam, že to bude čo najskôr, kvôli tebe.
@hammova krasa dost pomoze na zaciatku vztahu ale z dlhodobeho hladiska treba este nieco aby si ho neprestala po case bavit a aby mal stale o com premyslat. odisla by som tak ze mu nic ani nevysvetlim. ak ho mas stale rada a nevadi ti to co bolo tak uvidis co on na to. ak nic tak s nim nestracaj cas..
Kratky proces so stylom ;)
https://www.youtube.com/watch?v=2EwViQxSJJQTo the left
To the left
To the left
To the left
Mmmm to the left, to the left
Everything you own in the box to the left
In the closet, that's my stuff
Yes, if I bought it, baby, please don't touch (don't touch)
And keep talking that mess, that's fine
Could you walk and talk at the same time?
And it's my name that's on that tag
So remove your bags, let me call you a cab
Standing in the front yard, telling me
How I'm such a fool, talking 'bout
How I'll never ever find a man like you
You got me twisted
You must not know 'bout me
I can have another you in a minute
Matter of fact, he'll be here in a minute (baby)
I can have another you by tomorrow
So don't you ever for a second get to thinkin'
You're irreplaceable?
So go ahead and get gone
Call up that chick, and see if she's home
Oops I bet you thought, that I didn't know
What did you think
I was putting you out for?
Because you was untrue
Rolling her around in the car that I bought you
Baby, drop them keys
Hurry up, before your taxi leaves
Standing in the front yard, telling me
How I'm such a fool, talking 'bout
How I'll never ever find a man like you
You got me twisted
I will have another you by tomorrow
So don't you ever for a second get to thinkin'
You're irreplaceable (irreplaceable)?
So since I'm not your everything (irreplaceable)
How about I'll be nothing (nothing)? Nothing at all to you (nothing, nothing)
Baby I won't shed a tear for you (I won't shed a tear for you)
I won't lose a wink of sleep (a wink of sleep)
'Cause the truth of the matter is (truth is)
Replacing you is so easy
To the left, to the left.
Mmmmm
Everything you own in the box to the left
Don't you ever for a second get to thinking
You're irreplaceable?
I can have another you by tomorrow
So don't you ever for a second get to thinkin'?
You must not know 'bout me (baby)
Matter of fact, he'll be here in a minute
You can pack all your bags we're finished (you must not know 'bout me)
'Cause you made your bed now lay in it (you must not know 'bout me)
I could have another you by tomorrow
Don't you ever for a second get to thinkin'
You're irreplaceable?
@hammova Tak ja by som urobila uplne presne to, co ti poradila @elisa7 v prispevku zo vcera o 19:27 (Prva strana 1) ale s trosku inym koncom.......
Hned ako by zistil, ze som to ja, kto ho na pokeci vabi, tak by som ho poslala do tej navacsje PRDELE!
Tu moze zachranit vas vztah IBA priatel. A to tak, ze bude o teba bojovat, ked Ty mu povies, ze vsetko vies a odchadzas. A je len na nom, ci tento vztah zachrani. 😖

@hammova byt v ktotom zijes je ci? Prispieva priatel na domacnost? Ty pracujes? Proste ak to nie je pre teba neprijemne odpovedat, aka je ekonomika okolo vasho vztahu?
Co sa tyka ostatneho...no...svoj podiel si pories so psychologom, partner ti odpoved asi v tomto stave neda. Mozno nie je nic zle na tvojom spravani vo vztahu, ale v tvojom vybere partnera. Kde si ho a tych 3 pred nim spoznala? Vsetci boli nezadani? Vekovo, majetkovo, rodinne, mali nieco spolocne? Toto si proste fakt pories so psych.ze preco si vyberas co si vyberas. A k tomu co dalej...vsak pockaj. Ak to neukoncis ty, tak to zrejme spravi on, je mlady, deti nemate, tak servis nutne nepotrebuje. S tymi ostatnymi bol tiez vztah na dialku? Teraz mas plnu hlavu vsetkeho mozneho, skus vypadnut ak sa da sama na dovolenku, niekde k moru, este sa da ist do tepla za slusnu cenu, proste si premysliet co dalej. Si pripravena na to ze on ta ukecavat a prosit aby si zostala nebude?