icon

Nevera verzus láska

kamilka44
18. mar 2015

Zdravím všetkých,potrebujem poradiť,lebo neviem ako ďalej. Som vydatá 17 rokov,mám jednu dcéru. V začiatkoch nášho manželstva tam bola nevera zo strany manžel a nie jedna,no jedna vážna,kôli ktorej sme žili rok oddelene,potom sa chcel vrátiť,všetko sa iejak urovnalo,odpustila som ale nezabudla. Snažila som sa,ale už to nebolo to,čo predtým,city sú pre mňa veľmi dôležité a lásky sa mi niejak od manžela nedostávalo.Bola som mu verná,až do času kým som sa nezaľúbila,do úžasného chlapa,presne takého akého som vždy chcela,citlivého,nežného,pozorného a chápavého....no a ženatého.Trvá to už takmer dva roky,občas sa stretávame a pri ňom cítim,že som plnohodnotná žena a že ma naozaj ľúbi a záleží mu na mne.Manžel rieši len svoju prácu a koníčky,svojich kamarátov,na rodinu mu zostáva málo času.Je to strašne ťažké,netlačím na neho aby sa rozviedol,tiež má deti,je príliš čestný a zodpovedný, záleží mu na rodine,neurobí to.Ale ja sa trápim,lebo čakám,ani neviem na čo a neviem či to ukončiť,alebo si dopriať občas trošku šťastia a pokračovať.Poraďte.

Strana
z6
radopp
24. mar 2015

@natalym A čo tak zviesť manžela? Za to by pol sveta nedali? 😀

e9
24. mar 2015

@natalym ....a možno aj tá manželka toho "čestného" drúka,čo behá za fantagíro 😎

cartridge
24. mar 2015

@bboossoorka Ty akej národnosti si ???

natalym
24. mar 2015

@radopp
@e9
Tak pod lampou býva najväčšia tma............... 😀

radopp
24. mar 2015

@natalym Na čo reaguješ?

natalym
24. mar 2015

@radopp Doma majú muža a furt hľadajú inde. 😀

radopp
24. mar 2015

@natalym aha, nevedia čo majú doma 🙂 na súkromie si treba nájsť čas, je to taká istá námaha ako randenie s cudzím

oldman50plus
24. mar 2015

Povedal by som že vzrušenie zakázaného je ten motor ktorý časť ženie k milencovi. To vzrušenie byť pristihnutá, vybabrať s tým tĺkom ktorý je doma a ani netuší aká ona ešte môže byť žiadaná a nevšíma si ani jasné náznaky a slepo dôveruje a nestráži ju (veď ja ti ešte ukážem)... To sa pri vlastnom mužovi nedá dosiahnuť.
Mal som to doma a dnes keď môže isť za milencom kedykoľvek chce tak to nevyužíva ani z pätiny tak ako predtým, a možno už len z "donútenia" aby ten tĺk doma nemal pocit víťazstva. Ale evidentne pôvodné čaro dobrodružstva to už nemá a láska k milencovi "navždy" je nejako vypĺznutá ako kožuch po starej mame.

radopp
24. mar 2015

@oldman50plus Dobrodružstvo sa dá prežiť aj doma, ale treba si stanoviť dobrodružné ciele. V čase vychovávania malých detí nevie žena kde jej hlava stojí, ale aj vtedy potrebuje mať žena podporu a veľké ciele.

moonlight1210
24. mar 2015

@oldman50plus povedala by som, ze problem bude v tom, ze uz im to trva nejaky ten rok a vasen pohasla. ale to by sa stalo aj bez tvojho monitoringu, nahravania a odpocuvania.
ak si chcel vidiet, ako jej to s milencom postupne upadne do stereotypu, tak stacilo si sadnut a pockat.

v podstate toto iste caka teba a pani psychologicku. aj ked prevadzate rozne techniky, ako si ostat vzacni.

samozrejme, ze zakazane ovocie je to, co takyto vztah scasti zivi. ale dost je v tom aj tej prvotnej neokukanosti, moznosti podavat svoje problemy jednostranne, len zo svojho pohladu a dostat za to plnu nekriticku podporu. a moznosti sa znova prezentovat v podobe, v akej by sme chceli byt videni. (ako kedysi na zaciatku toho prvého vztahu, ktory teraz podvadzame).
a podla mna, moznost ukazat tomu "chumajovi" doma je to, co vôbec neriesis. ak nim pohrdas, tak preto, lebo si myslis, ze tak, ako ta chape tento novy, ta on nikdy nepochopi (a ze je zly clovek/sebec/atd). a skor riesis, aby sa to nedozvedel a vztah ti neznicil.

bboossoorka
24. mar 2015

@cartridge slovenskej no pisem cez mobil tak slovka skacu ako im sa chce

oldman50plus
24. mar 2015

@moonlight1210 V princípe máš pravdu ale čakať ďalších 5-10 rokov by nevydržal nik. Keď som sa na to díval, a najreálnejší odhad trvania v tom momente bol 6 rokov, stále to planulo viac ako vatra cez ktorú skákal Jánošík. Zakázané vzťahy vydržia veľmi dlho. Takto som to zbúral jedným vrzom, skoro mi je to ľúto lebo v tomto momente je mi to prakticky jedno naopak moja partnerka to potrebuje kvôli výčitkám svedomia.
A je psychiatrička. Nielen špekuluje o nesmrteľnosti chrústa ale lieči. Vzhľadom k nášmu veku ťažko hrozí že by sme sa vzájomne sexuálne zunovali, roky ktoré nám ešte budú dané byť aktívni na to nestačia. Či vykročíme spoločnou cestou zostáva tajomstvom budúcnosti aj keď prekvapivo jeden aj druhý odstraňujeme prekážky ostrým tempom napriek tomu že sme o tom nikdy nehovorili ale či to stačí ... neviem.
To s tým ukázaním chumajovi som myslel vtedy keď to už partner vie takže to nemusíš utajovať

radopp
24. mar 2015

@oldman50plus čože je to päťdesiatka, keď sa nám páčia dievčatká 😀

oldman50plus
24. mar 2015

@radopp Päťdesiatka - bóóóže, to som bol ešte mladý a krásny. A nadržanýýýýýýýý 😀

natalym
24. mar 2015

@oldman50plus A teraz si už len krásny, či ako?

oldman50plus
24. mar 2015

@natalym Už len nadržaný.

natalym
24. mar 2015

@oldman50plus Tak ale to je v Tvojom veku obrovská výhra.......... 😉

oldman50plus
24. mar 2015

@natalym No keď sa pozerám na neustále sťažnosti mladých manželiek tu na MK asi áno. Ale svojich starých rodičov som prichytil in flagranti keď starý otec mal 70 (stará mama bola o dosť mladšia). Toľko určite nevydržím, stres a tak 😀

natalym
24. mar 2015

@oldman50plus Môj muž mi hovorieva na každú moju sťažnosť typu bolia ma nohy, hlava, brucho a čokoľvek iné......... To preto lebo málo........ 😀
Ja sa už nemôžem ani na nič posťažovať. 😀

oldman50plus
24. mar 2015

@natalym Má pravdu. Nič tak človeka na staré kolená neprecvičí ako noc plná vášne. To ani necítiš artritídu a podobne 😉

moonlight1210
24. mar 2015

Pondelok vecer, cca 22:00, v posteli v manzelskej spalni zrazu zena zacuje, ako chlap zasepka:
"Co keby sme si dali aspon taky maly sexik?"
Zena na to hned:
"Preboha, nie. Boli ma hlava, je neskoro, zajtra skoro vstavam..."
"Ty spi dalej. Ja telefonujem."

oldman50plus
24. mar 2015

"Srdiečko moje, ako dnes výborne vyzeráš. Ja ťa mám tak rada. Počkaj trošku, urobím ti hneď výborné papaníčko"
Manžel: "Čo sa stalo že si naraz taká milá?"
"Ty sa do toho nestaraj zhováram sa so psom".

oli18
10. apr 2015

@kamilka44 Ja som bola podvadzaná a také ako ty nazývam K. Bodka.

barborusinka
27. apr 2015

Dva roky :D vieš ak by ta naozaj mal rád tak by s tebou išiel aj na kraj sveta a to hovorím z vlastnej skúsenosti moj priateľ sa koli mne rozviedol so svojou ženou a bol tam aj skoro dospelý syn ale tak oni harmonické manželstvo nemali urcite:D a ujasni si veci vieš ja som naňho nikdy netlacila sám mi to navrhol a potom aj urobil proste necakaj na nieco co možno nikdy nebude skutočnosťou iba sa tak oberas o nieco omnoho lepšie bez komplikácií viem ze ho máš rada a momentálne si asi zmätena z tejto situácie ale buď sebecka pretože inak šťastná nebudeš ženy len stále ustupuju mužom vo všetkom vo výchove v bývaní v manželstve v sexe a nakoniec zistia ze zabili 20rokov s niekým kto za to absolútne nestojí ...ak ta muž neberie takú aká si a nedokáže sa obetovať je to o ničom nakoniec ti dá košom lebo si uvedomí ze uz nie si taká ako si bola a ze predsa len tá jeho žena je super :D takže sa daj do kludu dva roky to uz je aj tak najväčšia láska za vami uz to pojde len dole z kopca ...

katkazocele
15. sep 2018

@trdielko007 tvrdé ale pravdivé

hlupa_troska
14. apr 2024

@kvetinka4 ahoj kvetinka, radíš ľuďom, a vôbec nechceš chápať ich situáciu, problém neni v tom, že by ona neutužovala vzťah, že by rozvracala manželstvo, ale pocity viny, za ktoré ona vôbec nemôže.. za to, že túži lásku nie len dávať ale ju aj prijímať, a cíti sa zradená a opustená, a rovnako zrádzajúca a opúšťajúca.. nemôžes to pochopiť, nežiješ jej život.. ona sama sa musí rozhodnúť, čo chce, spísať si, čo jej to prinesie, a čo je ochotná obetovať, podvedome to totiž vie, a musí spraviť rozhodnutie.. tvoje výčitky jej rozhodnutiu rozhodne nepomáhajú. Pošli ju k psychológovi, ak to nedokáže sama, ale nevyvolávaj v nej pocity viny, má ich už dosť..

u2jana
14. apr 2024

@sisaka tak asi to cielene nerobia, aby ublizili nejakej zene. Nejdu po ulici a nepovedia si, ze hej, tejto zene idem zabalit muza… toto je asi iny pripad. Ze sa dvaja proste stretnu, a najdu porozumenie, tam, kde by nemali… a proste sa zamiluju. D
Staly v laske je len Boh.

adka176
14. apr 2024

Strašne stará diskusia

mamina7070
Autor odpoveď zmazal
Strana
z6