Neverím manželovi
Ahojte, pred viac ako rokom som našla manželovi konverzáciu ako písal vtedy spolužiačke/kolegyni, že ju má rád a že mu chýba...chodil na týždňovky (na internáte) mali tam veľa učenia, vzhľadom na covid aj nejaké obmedzenia a že si s ňou rozumel, väčšina ostatných, že boli nevyzretí...tvrdil, že nič medzi sebou iné nemali...už robí inde, je doma denne...a od toho obdobia ja mu vôbec nverím...v podstate správa sa doma normálne, aj sa ma chytí, všíma si ma, ideme spolu niekam....ale ako náhle on ide niekde s niekým iným mne začne byť úplne zle, som nervózna, zúrim plačem..že určite ma tam ide podvádzať, to isté keď má telefón v ruke mám stále pocit, že si s nejakou píše...potom ho upodozrievam a následne sa hádame, jeho to už nebaví, že stále si myslím, že niekoho má...tvrdí, že už nevie ako mi to má vysvetliť/dokázať...telefón mi nedá lebo, že či je malé dieťa a mám mu telefón kontrolovať....v podstate sa bojím len klamstva...neviem už ako si pomôcť aby som nemávala také stavy a hrozné myšlienky...poraďte niečo prosím
@alex20081 myslíš ako dlho je od toho incidentu? Už je to 7rokov dozadu..
@jana_eyre_2 parada. Som rada, ze sa to u vás neopakovala
@77daniela77 nenarobím z jeho strany samé urážky ponizovanie ešte aj pred deťmi aká som neschopná atď....nevládzem a nechcem s ním žiť a on hneď argumentuje že mám druhého a pritom je to on čo vypisuje možno to vyznie blbo ale vôbec nepoužívam sociálne siete musela som všetko zrušiť lebo somnou manipuloval dokonca sa znížil až natoľko keď som zistila že si vypisuje z druhými že chcel aj s tou dotycnou namna spraviť podvod že ja si s niekým pisem
@77daniela77 a máš pravdu dieťatko je moje ja ho ho vychovam aj sama žiadna adopcia ani potrat.dakujem💜otvorila si mi oči a poradila
@jarmilkajurisova Som rada ze si sa rozhodla pre zivot toho maleho tvorceka.Pozerala som tvoj profil,mas krasnu dcerku,urcite si poradis aj s tym malym co sa ti narodi,vybavu bude mat po dievcatku.Mas kde byt a ma ti kto pomoct?Treba sa toho zla zbavit,takyto muz nestoji za to trapenie.To je hrozne ze su zeny ktore toto dokazu urobit inej zene.Nech uz to bolo medzi vami akokolvek,sustred sa na deti.Bud silna,urcite to zvladnes.Kedykolvek mi napis ip ak ti mozem aspon takto pomoct slovami.Nedaj sa deptat takym zlym clovekom,neboj sa,bude lepsie.🌹
@lejka218 ked si sa rozhodla s nim ostat,musis sa rozhodnut mu aj verit. Nevieme kolko casu budeme s muzom,preto ho treba vyuzit naplno. Nemysliet na to,ze ja mu davam vsetko a on mi ujde za inou. Rob len to,co chces robit,aby si potom nemala vycitky,ze si mu obetovala zivot. Ber to tak,ze teraz je s tebou a keby chcel byt s inou,je s nou. Netreba privela premyslat. Ano,bud pozorna,ale nie natlakova. Ved takto sa zit neda. Ty sama ho svojim spravanim zenies do postele k inej. Bud mu budes verit alebo sa na to vykasli. Takto sa zit neda. Trapis seba aj jeho.
@77daniela77 ďakujem mám ešte 15 ročnú dcérku a 11rocneho syna.toto tehotenstvo nebolo plánované ale verím že to zvládnem s deťmi sama jeho nepotrebujem mám maminu ktorá mi pomôže či už z bývaním alebo financiami.zaciatok bude ťažký to mi je jasné ale nechcem pri sebe človeka ktorý mi neustále klame a podvádza má.toto nieje prvýkrát už mal mimomanželský pomer
@jarmilkajurisova Deti su uz velke,aj tie ti iste pomozu,vsetko bude vyborne a to male dietatko co pride na svet,ved to je stastie🍀Zvladnete to urcite lepsie bez toho tyrana,on by ta znicil.Je vyborne ze mas oporu v mame.Mas velku rodinu,starsie deti budu za chvilu dospele,dobre ich vychovaj aby ti pomahali a vsetko bude vyborne.....sice bez otca,ale je to urcite lepsie ako s nim.....Drz sa,zvladnete to spolu,mas vela pomocnikov a budes mat od toho zloducha klud,on by ti nebol nikdy oporou.
@77daniela77 verím že áno ale som nútená ísť na políciu všetky naše hádky z manželom boli jej zásluha všade má ohovára šíri o mne klamstvá a vplýva to na moje deti.dcera má 15 rokov a ona to vníma inak .naozaj už neviem čo mám robit
@jarmilkajurisova Ano,to urcite chod,treba to stopnut,je to neprijemne ale nech uz mate klud od nich konecne.Je to neprijemne,ale nemas na vyber,obzvlast ked pri tom su aj deti.Bude dobre,uvidis🍀
@77daniela77 bola som podala som na ňu oznamenie ale bohužiaľ neviem jej meno takže musia predvolať jeho lebo len on vie kto to je.
@jarmilkajurisova Urobila si vyborne,uz bude len lepsie,nedaj sa nimi zastrasovat,nech si ziju ako chcu,ale tebe nech uz daju pokoj.Ak by ti chcel ublizit zavolaj policajtov,nabuduce si to rozmyslí.Premysli co dalej aj po materialnej stranke,treba sa zapezpecit ako sa najlepsie da aj s detmi.
@77daniela77 doma hotové peklo nemôžem ani navariť deťom ževraj to je jeho jedlo a nech sa toho nechytam
@jarmilkajurisova Kristepane,to je blazon!Byt je jeho?Preco je to jeho jedlo?No,najlepsie by bolo com skor sa toho chlapa zbavit🤔
@77daniela77 dom je svokrov ževraj nákup robil on a ja sa toho nemám chytať že ona mu príde navariť keď ja sa spakujem
@jarmilkajurisova Hroza toto mat doma....Co chces urobit?
@77daniela77 môžem pisat súkromné správy?
@jarmilkajurisova Kludne mi napis kedykolvek.
@jarmilkajurisova Jarmilka drž sa! 🙏 dúfam že to dobre dopadne 🙏
@katkazocele ďakujem zo srdiečka iked som dosť psychicky na dne a po dnešku uplne
@katkazocele tak by som sa potrebovala niekomu vyrozpravat
@jana_eyre_2 ako sa snažil? a ako si ty bojovala s takými myšlienkami ak si nejaké mala?ak teda to nie je pre teba ťažké spomínať na to obdobie
@jana_eyre_2 verím, že tvoj muž si váži čo má, málo takých príjemných a úprimných žien, ja sa vidím vo vás viacerých a spomínam tiež na to čo všetko sme s mužom prekonali..... a ideme ďalej
@lejka218 ahoj. No, podla stavov, ktore zazivas, mu naozaj neveris. Ak si mu predtym "nasla" spravy, neverila si mu ani vtedy, lebo ja nechapem, ako moze niekto "najst" spravy v telefone bez toho, aby mu zobral telefon a prekutraval ho. To jednoducho nejde. Bud si videla prist spravy na uvodnej obrazovke a nasledne odomkla telefon, vosla do sprav a precitala celu konverzaciu, alebo si mu jednoducho spehovala telefon.
Nemas ziadny dokaz, ze ta podviedol. Takze ocakavat, ze ta podvedie, ked ide von je trosku creepy.
Uznavam, ze partner by taketo veci vypisovat nemal, bolo by vhodne si sadnut, porozpravat sa, ze toto zadany muz jednoducho nerobi a povedat narovinu, ze ta to zranuje a nech sa to uz nedeje. Ze ty mu doverujes a nechces, aby toto vypisovanie doveru narusalo. A urobit za tym hrubu ciaru.
Alebo to ukonci. Ak nevies zmenit stavy co prezivas, takto trpiet zakazdym, ked ide von, nema vyznam. Casom by si sa zblaznila a on ta opustil.
@mladena ďakujem, držím palce 😘
@lejka218 bolo to dosť blbé obdobie, hlavne sa to odrážalo na mojom tehotenskom stave, veľmi ma bolelo brucho, bolo mi zle.. trvalo dlho kým ten prvotný stres opadol a dokázala som sa s ním rozprávať.. on si sypal popol na hlavu, uznal že sa zachoval zle a že zašiel ďaleko, čo nemal v úmysle.. vraj si to ani neuvedomoval, išlo o kolegyňu a ich správy sa miešali ako pracovné a nepracovne.. celkovo to bolo také obdobie krízy, ktoré vyeskalovalo a neskôr začalo klesať k normálu.. ja mám muža ktorý je celkovo veľký dobrák, ono tazko to viem nejako opísať čo sa zmenilo, ale vzťah sa zlepšil aspoň ja mám ten pocit.. ale rátam s tým že to tak nemusí byť navždy..
@akje napríklad u nás sa to stalo tak.. muž vybehol večer hore lebo deti sa budili a zaspal pri nich.. ja už som ratala s tým že bude spať tam až do rána, tak som mu zobrala telefón že mu nastavím budík.. keď som odblokovala telefón, tak mi tam vyskočil jeho kalendár a tam mal naplánovane na určitý čas stretnutie s kolegyňou a napísané juchuu.. to má naštartovalo a pátrala som ďalej.... Žiaden úmysel hľadať mu v telefóne dôkazy tam nebol, až keď som mala podozrenie čo to je to juchuu pri ženskom mene..
@jana_eyre_2 ahoj. Spravy a konverzacie sa nedaju "najst". Tie su ucelovo vyhladane... aj v tvojom pripade (co mi je uprimne luto), to tak bolo.. nasla si poznamku juchu a ucelovo si isla patrat do konverzacii (na tvojom mieste by som urobila to iste. ). Neocitla si sa tam proste nahodou.. Ja poukazujem na to..
A kedze autorka "nasla" spravy s muzovou kolegynou, jednoducho mi vychadza, ze mu v mobile snorila, a ze tie pochybnosti a ziarlivost tam boli uz davno predtym. Autorka nespomina, aky bol dovod najdenia tej konverzacie.
To samozrejme nemeni nic na veci, ze jeho spravanie je nevhodne.
@akje Daju sa najst 😀. Ja som konverzaciu nasla nahodou. My sme isli po praci nieco porobit na byt, ktory sme prerabali. Chodili sme v dni, ked deti mali po skole kruzky. Len dcera v ten den ochorela, ale ze jej nevadi, ked ostane sama doma. Ja som dosla na byt, muz tam uz bol, tak som sa isla prezliect, ked som pocula, ze muzovi pipla sprava, myslela som, ze dcera mu pise. Vezmem mobil a na mobile sprava odo mna. Chvilku ti to v hlave nesedi. Rozkliknes a citas a potom ti dopne 😂🙈. Milenka si vytvorila google konto s mojim menom a priezviskom a cez Hangout si pisali..ako z nej nieco vytieklo 😳😬😅
@dadis Tak toto je iný level, milenka si vytvorila konto s tvojím menom aby si mohli písať 😵
@jana_eyre_2 počkať tak mal niečo s ňou alebo? keďže vzťah sa vám zlepšil😨

@jana_eyre_2 prosím ta ako dlho od to od incidentu v tvojom vzťahu?