Neverník
Baby ked ste prišli manželovi, partnerovi, priatelovi na to, že je vam neverny, že vas podvadza jedna radosť, ako ste to s nim riešili? Povedali ste hned? Nechali ste si prejsť hlavou čo poviete? Vykričali ste mu to? Alebo ste sa s nim pokojne porozpravali? Vyhodili ste ho? Odpustili mu? Čo ste prežili a ako ste tym prešli alebo prípadne zabudli?
@smoulingirl teda ........ako zareagoval????????To muselo pohnúť s jeho mužským egom ako tsunami 😀
@tilda a to nie som velmi kreativna ale v tej zlosti, bezmocnosti a navale adrenalinu ma napadlo vselico 😀
@smoulingirl to je sila, teraz sa na tom asi už iba usmeješ, vtedy ti to asi nebolo jedno 😉
Baby vy mate niektore fakt styl 😊
Inac by som postupovala ak by to bol priatel a ak manzel. Pri manzelovi cloveka viaze spolocny majetok, deti.. neda sa len tak zabuchnut dvere, priatelovi mozno ano.
Neviem ci sa da ocakavat nieco od chlapa, ktory podvazda, cize vedome klame. Ake ma hodnoty a co si ma potom clovek o nom mysliet, ako berie ten nas vztah? Asi mu na nom tak velmi nezalezi, ked sa sprava tak bez zabran. Pocuvat tie historky a vyhovorky? Naco! Potom sa len kamaratom chvalia, ake sme blbe, ze vsetkemu uverime.. kto si druheho vazi a ceni, nikdy mu vedome neublizi a teda ani nepodvadza. Kto si zacne s druhou zenou, ked uz jednu ma, je bezcharakterne. Moze mat doma aj problemy, protivnu zenu, ale to ho neospravedlnuje.. problemy treba riesit, najprv by si mal upratat doma, svoj vztah. Zacinat treba vzdy s novym stitom. Chlap, ktory opusti zenu kvoli inej, urobi to zas..
Pribeh zo zivota mojej znamej... nechala sa oblbnut zenatym muzom. Nie som si ista, ci od zaciatku vedela, ze je zenaty. Ten jej narozpraval ako je frustrovany a nestastny v manzelstve, ako sa mali skor stretnut a pod... sluboval, ze sa rozvedie a zacnu spolocny zivot. Len akosi sa k tomu stale neschylovalo. Stale sa vyhovaral, ze zena robi prieky, nechce podpisat papiere na rozvod. Vysledok? Znama prevzala iniciativu do vlastnych ruk a zavolala zene zaletnika. Ta samozrejme o nicom nevedela, ale zachovala sa graciozne. Povedala jej, ze po tom vsetkom, co si vypocula, nech si ho necha. Znama zlozila a nikdy sa spat neozvala – ani jej, ani zaletnikovi. Zaletnik sa totiz nikdy nechcel rozviest.
už ho nechcem ani vidieť ani s nim hovoriť, dozvedela som sa, že ma kamarata s ktorým chodi cez pokec do trojky a do štvorky, stačilo!!!!!!!!!!!!!
Dakujem za rady, podporu maminky
@kemonka tak to aby si nakoniec isla poziadat gynekologicku, nech ti urobi vystrenia na pohlavne choroby, ak si s nim spala. pri jeho sposobe sexuálneho zivota moze uz prenasat kadeco (aj ked nie prave hned zavazne, ale predsa len skodne).
a tej rozchodovej faze: "este stale ho milujem, vsak vsetko by sa dalo zase dokopy, odpustila by som, len keby sa ospravedlnil, keby som videla, ze uprimne lutuje.." sa snaz odolat (lebo ona pride, nech si teraz myslis, co chces).
ziadne posledne stretnutie a vysvetlenie, posledna smska, posledny hovor, posledny mail, posledne neviemco... radsej hod mobil do zachoda. a to aj v pripade, zeby si mu mala chut napisat nieco riadne stiplave a ironicke.
Neveru som sa snazila hodit za hlavu....ale po mesiacii som to aj tak ukoncila, nemalo to takto vyznam ☹
Ano,ako pisali baby,urcite by som sla na testy na pohlavne choroby. Drz sa!

@smoulingirl toto ma vazne styl 😀 😀 😀