Nevesta sa na všetko hnevá
Mám zlatú nevestu, má dobré srdce, len je asi príliš citlivá a sa na všetko hnevá.
naozaj dobre varí a pripravuje nám veľmi chutné veci, a asi očakáva, že budem variť ako ona. ale varenie ma nebavi, napríklad keď prišli na návštevu (na obed) som im uvarila vývarovú polievku + palacinky. vyzerala sklamana a ze nema velmi rada sladke.
Alebo prišli na návštevu a potrebovala som, aby mi syn pomohol uložiť fotky do počítača, ona a vnuk sedeli v obývačke, pustila som mu rozprávky v telke. Ja a môj syn v spálni, aby mi pomohol uložiť fotky do počítača, trvalo to hodinu. bola urazená a že ide domov, načo prišla na navštevu, ak ide len sediet s malym v obyvačke viac ako hodinu.
Neviem, či som naozaj neprkjemna?
ospravedlnuje sa za moju slovenčinu, Som zo susednych krajin😊
No mam to podobne až na zo, že nás svokra zavolá teda asi ani nezavola. A jedlo o tom pomlcim keď sa to asi za sedem rokov par krát stalo. To sa nedá tak ani sa nešarpeme. Čiže u mňa palacinky by ešte bolo luxus. Ale áno zavrieť sa so synom a nechať ju tak isto nie. Celé zle. Načo si ich tam volala. Viem prečo k svokre nechodím ja a to vianoce sú čistá katastrofa co na tanieri aj pod stromčekom ale nevadí už to tak beriem. Len mi príde malej ľúto. No rodinu si nevyberieme. Len ma mrzí ze žiadnu snahu ani nemá aj keď nás pozve akože na oslavu to je masaker to by ste mali vidieť. No k veci určite sa venuj máš vnuka aj nevestu nielen syna
Ja sa k jedlu vyjadrovat nebudem, osobne po denno dennom pobyte v kuchyni je mi totalne jedno, co sa podava. Palacinky sice nejem (nikdy), ale mne staci naozaj dobry vyvar a som najspokojnejsi clovek na svete😁😎 este aby som svokru prudila, nech mi vari na zelanie🙄 a co sa sedenia v obyvacke tyka...cica ma.na vyber - skoci si s dietatom von, ved syn siel mame pomoct. Technologie zjavne su skor jeho domena a nevidim jediny dovod, aby syn v ramci navstevy mame nepomohol. Ci akoze to my ked prideme k svorkovcom, mame sediet na zadkoch vedla seba a syn nepomoze rodicom s niecim, co presahuje hranice ich schopnosti? A keby aj nepresahovalo - je prirodzene, ze pomoze.
Skor ide o moj pristup sledujem - nehladam problemy tam, kde nie su. Kto chce problem najst, najde ho🤷♀️
No akože moja svokra je presne taká istá a neriesim to, každý sme nejaký… vážim si na nej, že mi nekeca do výchovy a celkovo mám od nej klud.
A dokonca ani raz nás nezavolala na obed, maximálne sama sa tam pozvem, aby videl raz za pól roka vnúčatá.
Ale ako píšem, nikdy mi neublížila, tak to všetko respektujem

@andreatytler no a si predstav ze do tej kanady museli ist najprv lodou do Italy 🇮🇹 z Argentiny odtial na lod do kanady . Tak chudera svokra musela byt mesiac na mori. Este ze nesli na Titanic jk 😅 Ale tak hladne deti je horsi pripad 🥲