Nevhodný dar od manžela
Ahojte , od manžela som dostala k Vianociam lodicky ktoré sa mi vôbec nepáčia . Nie že by som bola nevďačná ale jedna sa o značkové lodicky ktoré stali cca 600€ . Keby sú to nejaké lacné lodicky tak by som ich nechala aj napriek tomu žeby sa mi nepáčili aby som manžela neurazila . No teraz keď sa jedna o tak drahé lodicky , je mi ľúto mat ich len tak doma a tváriť sa že sa mi páčia aj keď viem že ich nevynosim . Navyše je to štýl v ktorom ja chodiť neviem, na moj typ nohy mi najviac sedia lodicky/ sandále ktoré majú okolo členka ramen . Myslite že je to vhodne ak mužovi navrhnem aby sme lodicky vymenili ? Nechcem ho uraziť ale naozaj mi to nedá skladovať doma tak drahé lodicky ktoré nevynosim :/
Tie sú nádherné a úplne nositeľné, ale ja milujem ihličky, farba je tiež úchvatná. Ja by som ich nosila kľudne aj do práce a našlo by sa aj veľa iných príležitostí.
Mne sa farba vobec nepáči a ani to vykrojenie na pate, ale hlavne farba. Z tej značky sú aj krajšie kúsky, ale zase vyberal to on. Pre neho sú krásne.
Tak potom kasli na to a nemen ich, vymysli k nim dva, tri outfity a par krat za rok ich vytiahni a prevetraj, ak v tom teda vobec dokazes prejst k vchodovym dveram.
Pekne,ale kam vynosis??ak su este aj fialove a vysoke teda riadne...to len prebehnut z auta na veceru a spat do auta ,ja ta chapem
Ja by som ich vymenila za nižšie a inej farby. Tieto by som si neobula ani príležitostne...ale zase každému sa páči niečo iné 😌
@dori92 moje nervy 😂.. Veď to už ani nie sú chodidlá, ale nejaká mimozemská masa v lodicke...
V živote som stekle nenosila, ja som za pohodlie.. A toto je tak na sadnutie do auta a sadnutie zas niekde za stôl či do kresla v divadle alebo kde.. V tomto prejsť čo i len meter musí bolieť..
Normálne povedz ,že ich proste nevynosis a chces si vymeniť za iné ...
Určite stojí za to naučiť sa v nich urýchlene chodiť! 🙂 Sú úchvatné! 🙂
Sú nádherné! Ako šperk 🙂
@bmuller áno topánky sú moj štýl . Chodi sa v nich ťažšie keďže mám úzku pätu ale páči sa mi tvar aj výška podpatku , aj napriek problémovej chôdzi by som si ich sama kúpila 😆ale skôr čierne .. s tou fialovou farbou som si neni istá..
Ešte mi napadlo či nemal v pláne aby si ich používala len doma napríklad v sede, ľahu 😂😂😂
@marianeta pani dr Pallova chodi bezne v týchto štekloch aj sa jej pýtali ako v tom môže chodiť a raz povedala že úplne v poho je to o zvyku 😆
Ak je len farba pre teba 'problém' , ako píšeš, tak si ich nechaj. Určite je ta fialová zaujímavejšia než čierna nudná klasika. 😁
@dori92 tieto čo si posláa foto tu 13cm podpätky , tie moje sú 10 takze 3cm je rozdiel ;) tie moje na nohe práveže vyzerajú krásne v tých čo si ty poslala by som už chodiť nevedela
@autorka...skus pokukat po internete inspiracie..how to wear purple shoes...mne naprikald napadlo..ze aj kontrast s takymi "fadnymi farbami"...napr, zik saty/alebo top
Prečo tu nedáš fotku na tvojej nohe?
@rooberta tieto čo si poslala tak sú presne tie moje 10cm. Tie čo poslala dori sú 13cm takze to sa ani nedá porovnávať . A ešte presne ako píšeš treba do nich aj nohy . Ja mám nohy dosť štíhle takze u mna je tento druh topánok ok
co si mu dala ty, ked jeho dar stal 600 eur?
aj peniazmi sa da zabit caro Vianoc...
Ano uz vidim, ze je tam rozdiel v opatku 😊
Och, tie sú úžasné 😲😲😲🥰🥰🥰🥰 rada ťa ich zbavím, ak chceš spraviť dobrý skutok, poštovné uhradím vopred :D aj taký strih mi sekne aj výška a tvar opätku sú akurát. Prosím povedz manželovi, aby nabudúce doniesol darček aj mne 🙏🙏🙏🙏 že máme rovnaký vkus 😊😆
No ak v nich nevieš chodiť, povedz mužovi, že sú úžasné, ale bolia ťa z nich nohy a teda by si ich rada vymenila, že môžete vybrať spolu. Aby sa mu páčili a zároveň aby sa aj tebe v nich dobre chodilo 🙂
Aj k čierno bielej sukni by boli pekne napr. https://peteralucia.sk/obchod/satenove-lo-ok-su... Fakt su krasne, normalne ti zavidim 😀 . Ale je to ten typ topanok, co k nim vyberas outfit a nie naopak, ako pri klasickych ciernych alebo telovych.
@dori92 tak tá žena na hornej fotke má príšerné nohy, na tom snáď nič okrem tenisiek nemôže vyzerať dobre. Keď máš pekné štíhle nožičky, úzke členky, žiadne kŕčové žily, pekný nart, tak na tebe vyzerá všetko dobre. Ja som mala jedny takéto lodičky- samozrejme, nie takáto značka, niečo úplne obyčajné, ale podobný strih aj výška a boli nádherné. Rada som ich nosila. Ale nie každý má nohy na lodičky a na super vysoké ihličky.
Mozeme vidiet realnu fotku?
Krásne sú 🥰
podla mna su krasne a farba super zaujimava
Velmi pekne su, ja take nenosim, mam 180cm, krv a mlieko 🤗 vyzerala by som ako z "travesty show" 😂 ...ale kolegyna nosi presne tento typ a vyzeraju na nej velmi dobre.

No takto... Ako lodicky su určite zaujímavé aj pekne, ale keď som si našla na nete foto ako vyzerajú obuté tak som sa ozaj rozosmiala 😂😂 to ozaj takto niekto chodí a ešte to považuje za pekne?