icon

Nevhodný dar od manžela

28. dec 2021

Ahojte , od manžela som dostala k Vianociam lodicky ktoré sa mi vôbec nepáčia . Nie že by som bola nevďačná ale jedna sa o značkové lodicky ktoré stali cca 600€ . Keby sú to nejaké lacné lodicky tak by som ich nechala aj napriek tomu žeby sa mi nepáčili aby som manžela neurazila . No teraz keď sa jedna o tak drahé lodicky , je mi ľúto mat ich len tak doma a tváriť sa že sa mi páčia aj keď viem že ich nevynosim . Navyše je to štýl v ktorom ja chodiť neviem, na moj typ nohy mi najviac sedia lodicky/ sandále ktoré majú okolo členka ramen . Myslite že je to vhodne ak mužovi navrhnem aby sme lodicky vymenili ? Nechcem ho uraziť ale naozaj mi to nedá skladovať doma tak drahé lodicky ktoré nevynosim :/

tykat
28. dec 2021

@kozova87 kolegyna ich ma v kancelarii mozno aj zo 5 parov ...a farby cervene, oranzove, ruzove, zlte... nosi k uplne jednoduchym satam vyzera 👍 (dojde na biku a prezlecie sa).

weronika171717
28. dec 2021

Krásne by boli v čiernej farbe. Ta fialová sa mi nepáči.

tykat
28. dec 2021

@dori92 tak ono sa to asi neda nosit ked ma niekto 36 nohu ale 40 uz vyzera inak, kolegyna v tom ma uplne peknu nohu, vobec to nevyzera takto kopytoidne.

autor
28. dec 2021

@madeline1 wtf to ozaj ?? 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ Ja som si od neho drahý dar nežiadala , kupil mi ich sam od seba a bol to pre mna veľký sok ešte som mu aj povedala že taký drahý naozaj nemusel aj keď na druhej strane je veľmi mile od neho že svoje ťažko zarobené peniaze minul na mna . Ale keď sa pytas tiež som na ňom nešetrila 😉

autor
28. dec 2021

@mirage načo reálna fotka ? Sú presne take iste ako na foto ktorú som poslala . Mám ich zabalené v papieri čo bol v krabici , v dustbagu a obviazane mašľou tak ako prišli. Nechcem to znova rozbaľovať pre prípad žeby sa poslali spat

janewithane
28. dec 2021

Mne sa nepáčia,ta fialová je príliš flashy, ešte aj ten lesk..ale mne sa tento studený odtieň nehodí.. ak ti ide k pleti tak ako solitér môžu vyzerať aj k jednofarebným, čiernym a pod..šatám skvelé..

leni1977
28. dec 2021

Tak ty si si ich ani nevyskúšala?

martinkatinka
28. dec 2021

Skus dat realne foto ... Takto na foto nie su skarede, ale realne foto je casto ine.....
Inak, ved vies aky mate vztah a ci mu bude vadit, ked budes uprimna.....

annamarin
28. dec 2021

Mne sa páčia.❤️ Taky dar by ma potesil. Prezrad, kde najdem takeho muza? 😄

autor
28. dec 2021

@leni1977 skusala ale zabalila som ich naspäť tak ako prišli

lenkasarka
28. dec 2021

Ja mám obdobne, len v inej farbe a manžel má pravdu aj k šatám aj k rifliam. A aj keď sa nezdajú sú aj pohodlne

leni1977
28. dec 2021

Aha, ale je to škoda, ja by som skutočne rada videla ako sedia zrovna na tvojej nohe, mne sa na pohľad páčia, aj tá farba.

autor
Autor odpoveď zmazal
denda007
28. dec 2021

Ja teda lodičky moc nemusím, ale podľa mňa sú veľmi pekné.

simoncik
28. dec 2021

Podla mna su krasne. A mas to ako darcek od muza. Kupil ti ich z predstavou ze sa mu v nich budes pacit. Ja by som nemenila. Ako on povedal daju sa pardne vyuzit k rifilam alebo satam. Nemusis ich nosit stale. Su to boty na nejaku prilezitost. Myslim ze manzela, by si tym velmi potesila. A rozhodne taketo boty, nema kazda

leni1977
28. dec 2021

Veľmi pekné, ešte by si si ich mohla rýchlo obuť, odfotiť kým to zabalíš naspäť 🙂

autor
28. dec 2021

Ďakujem kocky za rady , presvedčili ste ma tak ja si ich nakoniec nechám ❤️

meluela
28. dec 2021

Krasne su. Ak v tom vies chodit (co ja by som sa potkla po prvych par krokoch), tak staci poriesit ake oblecko k nim budes nosit, resp. co si k nim dokupis 🙂

natalienka12
28. dec 2021

Nechaj si ich, ak sú ti dobré, sú nádherné. Ani neváhaj.

elian
28. dec 2021

Kraaasne 😍 ....ja by som ich určite nechala

misinka20
28. dec 2021

Topka, krásne...

bodkolienka81
28. dec 2021

Su krasne! Ak vsetko ostatne sedi, kvoli farbe by som ich nemenila a obaja si uzijete, ked ich prevetras :D

mariska1989
28. dec 2021

Aj mne sa páčia .i keď ja takéto nenosím ale rada by nosila .ale ty musíš vedieť či ich budeš nosiť 😁

misinka20
28. dec 2021

Sú krásne, ja milujem lodičky a tieto sú topka 🤩🤩

simonka1304
28. dec 2021

Nádherné su,nevahaj😏

cimage
28. dec 2021

Urcite su zaujimave a pekne ked v tom niekto vie aj chodit. Videla som vela krasnych lodiciek, len tie baby v tom tak strasne smatlali, ze boli skor smiesne. Ja by som si nohy dolamala 😁.

sendy1977
28. dec 2021

pokiaľ v nich vieš chodiť, tak si nechaj. Sú nádherné🙂

kiwi3
28. dec 2021

nenechavaj si ich urcite, ak uz teraz vahas... nebudes ich nosit. osobne si myslim, ze vacsine zien sa tu na nich paci len ta znacka a suma, ktoru za to treba vysolit. mne sa, zial, tiez nepacia. po prve, hrozne vysoke a neprakticke. po druhe, fialova s cervenou - hrozna farebna kombinacia. to ti pisem, ako vystudovana vytvarnicka, tak si dovolim tvrdit, ze mam aspon stipku estetickeho citenia.

luciasveckova
28. dec 2021

Sú krasne

tetasa
28. dec 2021

podla mna su krasne,keby boli cierne stratili by ten efekt,obycajnych ciernych lodiciek je milion,taketo fialove nezozenies nikde😉mam rada kusky ktore nevidim bezne ,muz sa snazil ,pekne vyberal ,nechaj si ich,1000kombinacii mozes spravit,a ano aj s riflami biela kosela,alebo jedofarebne saty,alebo hodvabna cierna kosielka😉😘mas super muza🙂