icon

Nevhodný dar od manžela

28. dec 2021

Ahojte , od manžela som dostala k Vianociam lodicky ktoré sa mi vôbec nepáčia . Nie že by som bola nevďačná ale jedna sa o značkové lodicky ktoré stali cca 600€ . Keby sú to nejaké lacné lodicky tak by som ich nechala aj napriek tomu žeby sa mi nepáčili aby som manžela neurazila . No teraz keď sa jedna o tak drahé lodicky , je mi ľúto mat ich len tak doma a tváriť sa že sa mi páčia aj keď viem že ich nevynosim . Navyše je to štýl v ktorom ja chodiť neviem, na moj typ nohy mi najviac sedia lodicky/ sandále ktoré majú okolo členka ramen . Myslite že je to vhodne ak mužovi navrhnem aby sme lodicky vymenili ? Nechcem ho uraziť ale naozaj mi to nedá skladovať doma tak drahé lodicky ktoré nevynosim :/

autor
28. dec 2021

Baby máte pravdu keď sa na ne pozerám fakt sú krásne . To bol asi ten prvotný šok že mám len čierne a béžové lodicky . Tieto sú unikátne a oživia outfit

w123
28. dec 2021

mne sa na nich praveze najviac ta farba paci, ta je dokonalost

dadis
28. dec 2021

Ja sa normalne tesim aj za teba ❤ Ja by som dopriala kazdej zene takeho muza, co si ju bude hyckat (samozrejme kazdy podla svojich financnych moznosti).

autor
28. dec 2021

@dadis ďakujem❤️ Ja si zas často poviem či ma naozaj lubi nakoľko mi to nedáva až tak najavo myslím objatia pusinky a tak ale keď ma obdarí niečim drahým a obetuje svoje peniaze aby ma potešil tak potom zmenim názor že asi ma ma naozaj rad 😆 smaozrejme že to nie je o peniazoch ale o ten princíp že na mne nesetri aby mi urobil radost .. a nAozaj sa tešil keď som to rozbalovala až bol dojatý

janinah
28. dec 2021

Kde to chces nosiť? K rifliam a na slovenské chodníky? Alebo doma v spálni?Za mňa ozaj nevhodny a nepraktický darček...

marca12
28. dec 2021

Su nadherne. Na mna vysoky opatok,ale daju sa vynosit k comukolvek. Dzinsy,saty,sukna

autor
28. dec 2021

@janinah Úplne k hocičomu do peknej reštiky napríklad

qetka
28. dec 2021

su nadherne. Ja by som v nich ale nevedela chodit a teda som antilodickovy typ. Ale keby som nosila lodicky, tak tieto beriem urcite 🙂 A teda hodia sa aj k rifliam a tak 😍

mirage
28. dec 2021

mne sa vobec nehodia, ani farba sa mi nepaci, ale.. su nadherne! take ako pre Carrie 🙂 su sexi a ine.

lacibo
28. dec 2021

No podla mna to je dost divne, ked ti muz povie, ze co na tom, ze sa ti nieco nepaci ja chcem aby si to mala..asi ta nerespektuje tak, ako by ta v dobrom vztahu mal..a je divne, ked mu nevies normalne povedat, ze tebe sa nepacia..skor by som si vsimala vztah, v ktorom si, ako dar, ked ma 600 eur na vyhodenie len tak, nezmyselne, tak asi biedu netriete, ale mozno za aku cenu...tazko povedat..

bluehorsee
28. dec 2021

Podľa mňa sú krajšie ako na prvej fotke z netu. Za mňa si ich nechaj. Ako písala jedna kočka vyššie. Topánky tejto značky sú šperk a sú na parádu. Ak si budeš chcieť kúpiť pohodlné béžové alebo čierne tak zájdeš aj do CCC. Ja si ich viem predstaviť s pekným čiernym overalom a k tomu červený rúž. Biedou asi netrpíte keď si manžel kúpi taký skvost, takže určite máš v skrini nejaké pekné kúsky ktoré k nim doladíš a vyrazíte niekde na večeru. Všetko je to len o tom ako sa s nimi stotožníš ty a s akou gráciou ich vytiahneš von. Žena musí vedieť nosiť topánky za 600 eur ale aj za 10 tak aby si všetci mysleli že stáli 600😃

kitycat
28. dec 2021

Ja by som sa na takych sexualne zrutila, rozumej zjebala ☺️

Pokial v tom vies chodit a mas na to postabu tak aj keby si v nich mala len do spalne cupitat ucel, preco ich drahy kupil je jasny.

lacibo
28. dec 2021

@dadis neviem neviem ci by som zrovna hyckanim nazvala natlakove jednanie, ze ja chcem, aby si ich mala, aj ked sa ti nepacia...ja by som v takom vztahu rozhodne stastna a spokojna nebola...to radsej vec za 20 eur, ked si ju neplanovane vyberiem a paci sa mi, tak mi ju manzel s laskou zaplati a je rad, ze som spokojna..to je vacsia romantika..

bluehorsee
28. dec 2021

Takýto overal a make up by som k nim zvolila..

petulka124
28. dec 2021

@dori92
🤦‍♀️👀👀🤔

dadis
28. dec 2021

@lacibo Ake natlakove spravanie? Aj ja kupujem mojim blizkym dary, ktore by si sami nekupili. Niekedy napriklad mamine kupim oblecenie, po ktorom by urcite nesiahla, bud preto, ze je odvazne, nie je to jej styl alebo je prilis drahe. Kupim jej to, lebo ju lubim. Ak by to nenosila, vobec by ma to nenahnevalo. Aj dceru si napriklad hyckam. Viem, ze sperky nosi vynimocne, ale kupim jej ich. Vzdy sa velmi potesi a skoncia v sperkovnici 😀 Na stedry vecer mala prvykrat retiazku, co som jej minule Vianoce kupila. Ved nemusi byt vsetko o praktickych daroch.

mirage
28. dec 2021

@lacibo natlakove jednanie? cize tricka ci monitory, co som vybrala, su natlakom pre moju rodinu, aby ich pouzivali?

autor
28. dec 2021

@lacibo zle som sa vyjadrila . Keď som povedala že ich vratime za toľko peňazí tak on ze nie ze nič nebudeme vracať keďže je to dar. Čiže mu je s tými peniazmi jedno a chce aby som ich od neho mala . Určite na mna netlačí ani ma nenúti jeho dary nosiť

miadi
28. dec 2021

Takto na inom cloveku ok pekna farba ale Mne osobne pre mna by Toto bolo nie lebo to nie je moja farba. A nemam rada ked muz chce vnutit svoj vkus. Keby som sa nechala ukecat mm tak mam hnede vlasy chodim v burke von a pod nou na doma podvazky prenho 🤣ak ich mas k comu a kam nosit Tak si ich nechaj ale Ja by som ich vymenila bez problemu. Ja som mm raz dala drahu bundu znackovu ofrflal ze takej farby mà ze mam vratit a nieco ine si vybrat v tom butiku a tak sa aj stalo. 😌ale zas ked si dal tu namahu .. no neviem it’s growing on me .. 🤣

miadi
28. dec 2021

Nechaj si ich a k dalsiemu sviatku nech ti este kupi nejake ine co viac vyuzijes .. co si vyberies.

miadi
28. dec 2021

Nazivo foto su krajsie ako z netu. A zaujimavejsie ako cierne, Mozno to nie je laska na prvy pohlad ale na druhy ? 😁

zanka777
28. dec 2021

No ja ked som videla foto z netu som si povedala že asi nie ...naživo sú ale oveľa krajšie...sú fakt krásne výnimočné ja by som si ich nechala ..... Naozaj aj k rifliam musia vyzerať super 👌

miadi
28. dec 2021

Ale aspon ti kupil original nie fake ako inej žienke co bola na vianoce smutna tu . 😜

petulda333
28. dec 2021

Za mna su super aj ta farba. A presne k rifliam a jednoduché tricko ,no parada

autor
28. dec 2021

@miadi áno máš pravdu láska ma druhý pohľad to bola teraz sa mi už veľmi páčia

laurika999
28. dec 2021

Pani doktorka Pallová zobrala život človeku na priechode, keď išla na červenú. A bez hanby, bez chrbtovej chodí po svete. Ona je tiez úplne "v pohode".

janetinka27
28. dec 2021

mozno je nacase byt v manzelstve uprimna. jemu sa pacia, on chce aby si ich mala blabla, leskli sa mu oci, on on on. ale nie je to nahodou darcek pre teba? je zvlastne, ze ho dojima dar, ktory sa tebe nepaci. dar by mal potesit obdarovaneho, nie?

autor
28. dec 2021

@laurika999 čo to ma spoločne s topánkami ? Názor na ňu si nechám pre seba , ja som len napísala že ona tieto topánky nosí úplne bezne takze dá sa v nich chodiť

autor
28. dec 2021

@janetinka27 nie nie je to o ňom , ale som vďačná preto mu nechcem tu radost pokaziť . Keby ja mu kúpim nejakú drahú vec a videla by som na ňom že sa mu nepáči asi by som bola z toho smutná že som ho nepotešila tak ako som plánovala a netrafila sa do jeho vkusu . V niektorých veciach partneri naozaj nemusia byt úprimní vrátanie tejto . Úprimnosť vo vzťahu mame v dôležitejších veciach

laurika999
28. dec 2021

No ja len, že si dala priam "ukážkový" príklad osoby, na ktorej názor nie je žiadny slušný človek zvedavý. Ona by mala sedieť v base ...