Nevhodný dar od manžela
Ahojte , od manžela som dostala k Vianociam lodicky ktoré sa mi vôbec nepáčia . Nie že by som bola nevďačná ale jedna sa o značkové lodicky ktoré stali cca 600€ . Keby sú to nejaké lacné lodicky tak by som ich nechala aj napriek tomu žeby sa mi nepáčili aby som manžela neurazila . No teraz keď sa jedna o tak drahé lodicky , je mi ľúto mat ich len tak doma a tváriť sa že sa mi páčia aj keď viem že ich nevynosim . Navyše je to štýl v ktorom ja chodiť neviem, na moj typ nohy mi najviac sedia lodicky/ sandále ktoré majú okolo členka ramen . Myslite že je to vhodne ak mužovi navrhnem aby sme lodicky vymenili ? Nechcem ho uraziť ale naozaj mi to nedá skladovať doma tak drahé lodicky ktoré nevynosim :/
@laurika999 AP bez hanby vzala aj pracu jednej moderatorke, ktora si dovolila nahlas pocedat, ze jej alapala kozmetika je o h...ne.
ked mu nechces pokazit radost,tak preco to tu teda riesis? 🙂 pises,ze to urobil viackrat a povedal ti,ze chce aby si ten darcek proste mala. a tuto je to zas,chce aby si ho mala. ale naco je take obdaruvanie,ked je stastny len on? kupi drahy dar,ktory je specificky a nemusi sa kazdemu pacit,vratit ho nechce,lebo dar... aku radost mu moze robit dar,ktory sa tebe nepaci? radost by si mala mat ty,nie? uprimnost neznamena vzdy len druheho ranit,ale aj dat najavo svoje vlastne pocity. keby islo onieco male,neprakticke,to je ine,ale drahy dojimavy dar... co ja viem,naco take drahe a zbytocne spasy?
ak mu nechces pokazit radost,tak potom ti pomoze naozaj iba to,ze ta na konovi presvedcia ze su tie topanky krasne 🙃
@laurika999 a možno ani nemá 😂🙊 lebo foto reálna nikde a samé výhovorky “prečo”. Ak by ich mala- bud takú hlúpu tému neriesi vôbec, alebo kľudne odfotí. Letmo som to prečítala a myslím, že je to vymysel. Môj pocit.
@mirage Nedalo reálne foto, iba stiahnuté z netu. Na svojej nohe ich neodfotila, ani rozbalené v krabici.
@laurika999 vcera tu tie fotky boli, zmazala ich..
@maminkasisa ci uz som mala vela vianocneho puncu? 🙂 zartujem, boli tu realne fotky.
@mirage
Ano, pridala aj fotku rozbalenej krabice s lodickami, ale asi to uz zmazala
@petulka124 aha, to som nevedela. zrejme to zmazala veľmi rýchlo, keďže to ani ostatní nestihli zaregistrovať.
Ak ide len o farbu, tak by som si ich na tvojom mieste nechala, na farbu si človek zvykne.. ak mám.byt však úprimná fakt som rada že môj muž mitakéto veci nedáva 🤣 ja mám nohy akurát tak.do tenisiek..
Už, aby bolo po sviatkoch. Aspoň tu na MK. Lebo posledné dva týždne nič iné, len 80 % debát založených o nevhodných darčekoch... Ako keby to bolo "gro" týchto dní a na darčekoch sa stavali aj padali Vianoce.
Ach Jaj baby baby 😀😀 áno fotky som zmazala nakoľko pre mna už tato téma je uzavretá , topánky si nechávam . A fotky som zmazala z dôvodu že nechcem aby náhodou tuto tému videl manžel alebo nejaké známe a tie fotky by ma prezradili ;) prajem pekny den , téma je uzavretá
@mirage presne z dôvodu súkromia som tu fotku zmazala 🙂 ani nebolo v plane pri zakladaní témy sem nejaké fotky pridávať ale komentujuce ma presvedčili
@danim áno tému som vymyslela , síce neviem čo som akoze z tejto vymyslenej témy chcela mat , ale áno ,považuj ju prosím za vymyslenú a uzavretú 😉
AUTORKA: Neviem, prečo sa do nás navážaš. Alebo len nevieš, čo od dobroty. Ak si ten dar naozaj dostala a v takej hodnote a nie si zlatokopka, buď vďačná. Pre koľko ludí je 600,- Eur ich mesačný zostatok na život .... A prečo to vlastne rozoberáš na MK ? My sme tu len "křoví". Podstatný je predsa názor "MUDr" Pallovej. Zrejme je to podobná "sorta".
@laurika999 kde som ja napísala nejaký názor mudr Pallovej ? O akom názore tu prosím vás točite ? Čo som sa jej snáď osobne pýtala či si ich mám nechat ? Ja som ju spomenula skrz toho že jedna komentujuca napísala že v takých topánkach sa nedá chodiť a ja som len spomenula že ona ich nosi bezne a chodiť sa v nich dá . Nikto iný ma nenapadol kto nosí tieto topánky na dennom poriadku , iba som ju uviedla ako príklad že v lodičkach sa chodiť dá vôbec nejde o ňu samotnú . A diskusiu som založila preto , lebo som chcela vedieť názory iných žien ako by v takejto situácii konali. Fotky som postovat nechcela , nakoniec ma presvedčili preto som ich potom vymazala . Ale hned písať že téma je vymyslená zato že som fotky vymazala , alebo že sa len chcem pochváliť a neviem čo no nemám slov 🤷🏽♀️ Aj som sa včera čudovala že na MK všetky komentáre až moc mile a doprajne , ale jasne to by nebola diskusia bez nejakých rýpalkov 🙂
Samozrejme, diskusia predsa nie je o jednostranných názoroch. To by ani nemusela byť, keď sa všetci zhodneme
@laurika999 keď mi niekto povie že sú topánky skarede tak to mi nevadí , veď sama som zakladala diskusiu s tým že sa mi nepáčia . Ale keď niekto na základe vymazanej fotke povie že je téma len vymyslená alebo sa chcem chváliť tak to už mi pride cez 🤷🏽♀️
No vidno, že nemáš väčšie problémy. Skús sa troška lepšie porozhliadnuť okolo seba a uvidíš čo je "cez". Napr. aj ľudia čo nám tu dávaš za vzor.... Tak prepáč, že mám iný uhoľ pohľadu, ale mne nejaké dohady na MK prídu ako bagatel, oproti tomu, čo je skutočne cez ...
Mne raz manzel kúpil k Vianociam parfém Chanel 05 lebo vtedy to bol hit mat tuto vonu. Mna vsak z tej vone príšerne bolela hlava, tak som mu to povedala ze proste ten parfém nemôžem. Neurazil sa, sli sme spolu vymenit a vybrala som si nieco ine. Takze ak si nespokojna, nevyužije kludne mu to povedz . Nie je na tom nic zle.
@lacibo Myslim, ze ludia v dnesnej dobe vsade vidia problemy (kazdy muz je maniluplator/tyran), provokaciu (ze autorka si vymyslela, ze dostala topanky za 600eur, aby provokovala 🙈) a nedopraju inym. Na zaklade jednej vety nebudem robit zavery o charaktere jej muza. Ja sa s autorkou tesim, ze sa jej darcek nakoniec zapacil, uprimne jej ich zavidim 😀 a dopriala by som takyto darcek komukolvek. Je krasny a podla mna dany z lasky ❤

Ja by som ich vrátila a kupila si 10 iných 😅😅