Nevhodný dar od manžela
Ahojte , od manžela som dostala k Vianociam lodicky ktoré sa mi vôbec nepáčia . Nie že by som bola nevďačná ale jedna sa o značkové lodicky ktoré stali cca 600€ . Keby sú to nejaké lacné lodicky tak by som ich nechala aj napriek tomu žeby sa mi nepáčili aby som manžela neurazila . No teraz keď sa jedna o tak drahé lodicky , je mi ľúto mat ich len tak doma a tváriť sa že sa mi páčia aj keď viem že ich nevynosim . Navyše je to štýl v ktorom ja chodiť neviem, na moj typ nohy mi najviac sedia lodicky/ sandále ktoré majú okolo členka ramen . Myslite že je to vhodne ak mužovi navrhnem aby sme lodicky vymenili ? Nechcem ho uraziť ale naozaj mi to nedá skladovať doma tak drahé lodicky ktoré nevynosim :/
@lacibo 😂😂 tie topánky mi ani nekúpil do postele 😀😀 vôbec to nie je nás štýl .. takze určite to nebol takýto účel . Manžel ma bezne obdaruva drahými vecami či už šperky kabelky alebo tak. Nič z toho neni za účelom do postele 🤦🏽♀️ Ani som nič take nenapisala nechápem čo si kto domýšľa
@lacibo nie videla som účet . Ukázal mi aj iné topánky ktoré chcel namiesto nich objednat . Ale moje číslo bolo skoro pri každých vypredane takto pred vianocami a z tých všetkých ktoré mal fav boli v mojom čísle len tieto veľkosti . A o vrátení sme sa ani nebavili takze žiadne vrátenie neodmietol . A vymieňa sa to takým štýlom že topánky sa vrátia spat , oni pošlu peniaze a keď chcem iné tak ich objednam . Konkrétne vymeniť sa nedá . Takze ako poznám svojho muža , on takéto kroky nepodnikne a rovno mi povie nech si objednam tie ktoré sa mi páčia , a tie čo mi kupil len mi aj v skrini ležia . Taký je moj už moj muž. 🤷🏽♀️ Takze žiadne take nútene nosenie alebo čo že musím to mat lebo on chce . To vôbec
@lacibo na základe topánok si myslis že úprimnosť v našom vzťahu chyba ? 😁😆😆 fuuua tento Modry konik to mi je teda za portál 😆 o našom vzťahu nevieš nič , neviem ako by si ty prijala taký drahý dar ktorý muž daroval z lásky s tým že snažil sa vybrať to najkrajšie čo našiel a veril že sa mi to bude páčiť . Ja chcem byt vďačná a nechcem mu pokaziť radost keď viem že take topánky mi môže kúpiť hocikedy si vypytam . A určite sa nechcem chváliť načo ako ? Keby sa chcem chváliť tak nezakladam diskusiu anonymne , rovno by som pridala fotky fotky lodičiek a nie to ešte aby ma tu prosili nech fotky pridám ktoré nakoniec aj tak vymazem . Súkromie si strážim takze v tomto prípade ozaj nejde o chvalenie . A keď už sme pri tých zľavách a myslis si ze ich kupil v zlave tak Louboutin zľavy nemáva 🤪 nechápem ako dokazu byt ľudia domyslavy a na základe ničoho
ahoj, no ono sa da tazko dedukovat z prispevku, ze co je vo veci, mna tiez prirodzene napadli niektore veci, ktore ti tu zeny napisali - napriklad, ze sa mu mozno take topanky pacia v intimnych chvilach alebo ze mu nevies uprimne povedat, ze by ta potesilo nieco ine. ak ma tolko penazi, ze ti moze kupovat taketo darceky kedykolvek, potom uz si musite vy poriesit, co s nechcenymi darmi. lebo potom tvoj prispevok naozaj vyznieva ako chvalenie. tu sa lahko stane, ze sa najde na tebe aj na nom milion chyb, ale to preto, ze tu sa z par slov neda vestit. stale som ani ja nepochopila, v com je ten konkretny problem - ved ked to muza potesilo, ty si mozes kupit akekolvek ine, mate sa radi, tak potom je tu naozaj problem? 🙂
@janetinka27 lebo v tomto sme obaja rozdielny - nemám rada nevyužité veci a to je jedno či sú lacné alebo drahé . Neznášam hoci mám len obyc tričko za 10€ keď ho nenosím , a on je zas taký že zbytočne sa rozhadzuje a je mu jedno keď to ma lezat v skrini . Ono ako píšeš , ťažko Vám radit mi, keď nepoznáte ani môjho muža ani mna . Ja som nič čo som tu spomenula riešiť nechcela , ani aká to je znacka ani ako vyzerajú ani to že môjmu muzovi tie peniaze chýbať nebudú . Chcela som len vedieť akoby reagovali iné ženy , tu sumu som uviedla len koli tomu , lebo inak sa prijma dar za 20€ a inak za 600 . Takze určite som sa chváliť nechcela , zvysok čo som napísala bol len dodatok k tomu na čo sa pytali
Ženy vy viete vyrobiť vzťahový problém ešte aj z diskusie o fialovych topánkach 🤣🤣🤣 normálne sa smejem fakt..
@jana_eyre_2 😂😂😂😂😂🤷🏽♀️🤷🏽♀️ Prosím ta to by nebol Modry Konik
@jana_eyre_2 Presne si to vystihla 😀😀
Tak to mozes byt rada, ked mas velkoryseho a stedreho manzela, ktory si to navyse aj moze dovolit..to sa vobec nemusis riadit nikoho radami tu na MK a topanky si nechaj a hotovo..uz nad nimi nepremyskaj, ved to nie su tvoje posledne..
Ale ved ja som reagovala len na tvoje slova, pytas sa ci je vhodne navrhnut manzelovi , aby sa lodicky vymenili?? ..ved o com inom to je ak nie o uprimnosti vo vztahu..? Ved my ta ani tvojho muza nepozname..ako mozeme vediet, ci je to.vhodne...mne prislo divne uz len to, na co sa pytas, tvoje slova, z tych dedukujem...inak nemam z coho, ked ta nepoznam..nic z toho.co ti tu napiseme, nemusis brat do uvahy..najdolezitejsie, je to, ze sa s muzom mate radi..
A ked si sa konkretne pytala, mne by muz tak drahy dar urcite nekupil bez mojho zvolenia a vyberu..a mna by to ani.netesilo..celkovo.by ma netesilo keby vyhodi peniaze na z mojho pohladu zbytocnost..ale zase my mame ako drviva vacsina ludi financne zdroje limitovane..ja vzdy premyslam co kupim..ani vela veci nechcem, uprednostnujem minimalisticky styl vo vsetkom..
A precitaj si este raz vlastne slova: "Keby ja mu kúpim nejakú drahú vec a videla by som na ňom že sa mu nepáči asi by som bola z toho smutná že som ho nepotešila tak ako som plánovala a netrafila sa do jeho vkusu . " vidis ten rozdiel medzi tebou ? V celej diskusii obhajujes iba jeho,jeho vkus, jeho nazory, jeho potreby a nie samu seba a svoje potreby..pises o vdacnosti,ale mne sa toto slovo skratka do tejto situacie nehodi..mas byt vdacna za dar az natolko, ze sa musis tvarit, se sa ti paci alebo si to musis dat potvrdit este inymi nazormi, akoby si nemala svoj vlastny?..
Medzi tebou a nim.. som chcela napisat
K téme. Manžel mi bežne kupuje blbosti. Je to už taký nas folklór a stáva sa rodinnou tradíciou. Väčšinou sa tie veci nejako v domácnosti využijú.
Ale - fialové lodičky som mala. Mam rada fialovú. Nosila som ich k barscomu. Ale len príležitostne. Ples. Oslava....
Ale už pár rokov nosím barefoot, takže podpätky nie.

Asi ich kupil vo vyraznej zlave a nechce to prezradit..alebo.ich dostal ako prezent od niekoho, ak je z podnikatelskej sfery..moznosti je viac, preco ich nechce vratit..kazdopadne uprimnost vo vasom vztahu podla mna absentuje..