icon

Neviem ako ďalej vo vzťahu, neviem, či chcem mať deti s týmto mužom

sofi321
3. jan 2019

Ahojte potrebovala by som od vás poradiť lebo ja už som zúfalá. Mám 25 rokov a s partnerom sme spolu vyše 8 rokov. Už dlhšie mám pochybnosti o tom či je to partner s ktorým chcem mať rodinu. Začalo to asi pred dvomi rokmi prestali sme si rozumieť potom som zmenila prácu kde som väčšinou v mužskom kolektíve a začal neskutočne ziarliť. V lete som už toho mala dosť tak som sa s ním rozišla, ale asi po dvoch mesiacoch som mu skočila na reči ako sa on zmení a ako sa bude snažiť atď. Neskor som kupovala byt samozrejme pre nás lebo jemu to z prijmu nevyšlo. Teraz v ňom už bývame a je na mňa stále odmeraný keď som minule vravela že som unavená z práce iba ma odbil že ja som si to vybrala tak sa nemám sťažovať. Keby som nemala ja dobru pracu tak ešte stále bývame po podnajmoch. Minulý rok som skončila dve školy vôbec nebol na mňa hrdý. Praveze mi povedal že už na žiadnu školu nepôjdem lebo on chce rodinu. Ja by som tiez už brala bábätko ale ja sa neviem naňho spoľahnúť že sa o nás finančne postará lebo zatial všetko ťaháme na polku alebo viac ja. Neviem čo mám robiť na jednej strane ho mám rada a ako človek je dobrý ale na druhej strane ako partner mi nevyhovuje a očakávala by som od neho viac snahy v pracovnom zivote a viac uznania.

Strana
z2
lavender273
5. jan 2019

@sofi321
Tvoj chlap ma syndrom maleho pipika. Mal by byt na teba pysny, za vsetko co si dokazala.
Nemam rada takych ludi, sam na to nemam tak inym nedoprajem. To co ocakavas od neho by si mala povedat jemu, chlapi nevedia citat myslienky (chvalabohu 😂) mozno by ta pochopil. Mozno 😎

sbear
31. jan 2019

Deti s nim urcite nemaj a prekusni to a rozid sa s nim. Zrejme je chronicky ziarlivec. Zisti si, akych ma rodicov, otca, matku a ako sa jeho rodicia k sebe spravaju. Deti sa zaviazu na cely zivot. Chces ostat ako osamela matka, al. tyrana? Deti problemy v partnerstve o 50% zosilnia. Deti maju vyrastat v laskyplnej rodine. Ak sa s nim neda rozumne porozpravat, zisti si hlavne jeho vztahy v rodine, ci je lojalny, obetavy, dodrzi slovo...

Strana
z2