icon

Neviem ako žiť single

maaarhulka
16. okt 2016

Ahojte. Viem, že mnohé tu riešite važnejšie problémy. No ja by som Vás poprosila o radu. Rozišla som sa zo snúbencom s ktorým sme spolu predtým žili cca 2 roky, V podstate sme spolu žili odkedy som sa nastahovala do Bratislavy. Prvé mesiace som chodila stale von, dosť som pila a zabavala sa lebo som nedokázala byť sama. Teraz sa snažím naučiť sa žiť sama ale mám pocit, že neviem byť sama štastná. Od 17 som s niekym bud chodila alebo žila... najdlhšie som doteraz bola sama možno mesiac. Proste cítim sa neuplná,že nik vedľa mňa nespí, že ma nik doma nečaká a podobne. Teraz som sa stretla s bývalým mal nejaké moje veci a začal ma prehovárať nech sa k nemu vrátim. Kedysi mi veľmi ublížil a oklamal, a napriek tomu, že ma aj kamarátky a rodičia prehovárajú ja premýšlam, že sa k nemu vrátim. Prosím chcem len Vaše skúsenosti, že ako ste si zvykli ked ste dlho s niekym žili v jednej domácnosti a potom ste ostali samé? Čo Vám pomohlo ?

Strana
z2
lujza123
27. okt 2016

@maaarhulka no ja som to "byt single" brala rovnako tragicky (ak nie horsie) ako ty. Vobec som v tom nevidela ziadnu vyhodu, chybal mi sex, mala som snad 1 krat v zivote depresie...proste som ten typ co mal vzdy nejaku polovicku, uz ako decko som mala dlhe roky kamosa a potom kamosku s ktorymi sme boli taka dvojka, proste Tom a Jerry, vsade spolu, po kamaratsve prisli vztahy...jednoducho neviem a nechcem byt sama, som taka...

Ja som mala este nevyhodu ze som ostala single s malym decom na krku, takze na nejake konicky, venovanie sa sebe samej som mohla zabudnut, cele moje dni bolo behanie okolo haranta, vecer internet a kdesi von vybehnut sa mi podarilo 2 x za mesiac. Musela som uspat malu, kym som sa dostala z HornejDolnej od nasich do mesta bolo aj 10 hodin vecer a naspat hodinu slapat peso - lebo na taxi som z toho biedneho rodicaku a bez alimentov nemala. . . . takze tak

Ja som v tom obdobi zacala fajcit travu a vo velkom, to jedine ma drzalo nad vodou, inac by som sa asi fakt zblaznila..

lujza123
27. okt 2016

@maaarhulka ale hlavne sa nevracaj k byvalemu, nie nadarmo sa hovori ze - 2 x do toho isteho hovna nestupis

obsadenemeno
23. nov 2016

@lujza123 niektore praveze stupia do toho isteho hovna aj trikrat, sedemkrat aj viac....krat..... nemyslela si nahodou rieku?

88lienka
12. jan 2021

Vobec si neviem predstaviť samotu...nie som veľmi spoločenský tvor a zoznamovanie mi robí veľké problémy no samota je príšerna predstava pre mna... Ako to celé dat a nezblaznit sa?

polhosova123
Autor odpoveď zmazal
polhosova123
24. júl 2024

US neviem jak ma žiť môj muž má inú iba sa hádame 💔

Strana
z2