icon

Neviem, čo robiť

20. jan 2022

Neznášam keď ide muž do krčmy s kamarátmi. ja ich osobne nemam rada ,lebo sú to čisto krčmové tipy . Vedia vysedávať každý deň v lete na terase. (Aj ja som chodila ale len kôli tomu aby som bola s mojím ..)
Je pravda že nechodí teraz moc ale bol a ja som tak alergická už na to . Že sme sa povadili.
Čo mám robiť . Máme dve deti jedno skoro sebestačne..a druhé je bábätko ,ktoré som chcela viacmenej len ja . Nemôžem sa ani sťažovať ,lebo mi hneď povie že však som vedela čo mám očakávať . A ja mu vravím ,či to vysedávanie v krčme je nejak prospešné?čo s toho má ?trávenie času s cudzími ľuďmi ?
Neviem ako zmeniť postoj . A ako sa chovať ,aby si uvedomil že mi to dosť ubližuje a vadí .

Strana
z2
janisa31
20. jan 2022

to je presne tak, že muž si myslí, že žena sa nezmení a žena si myslí, že muž sa zmení, je to ozaj tak, chlap sa len tak nezmení a treba to mať na pamäti

babulkomale
20. jan 2022

To ako rozlisujes ze kto je a kto nie je alkoholik? Ved alkoholik nie je nadavka, to je clovek závislý na tom, ze musi mat alkohol pravidelne, uprednostni ho pred rodinou a ked mu niekto nieco povie, tak ho to strasne vytoci.
Alebo tie reci ze kto nepije tvrde, nie je alkoholik 😃
Jasne ze je alkoholik.
Aj zeny ktore popijaju denne a kvoli tomu nemozu ist hocikedy na pohotovost autom s detmi su alkoholicky. Tvrdia ze to nemusia mat ale denne piju a ked im povies ze tak mesiac nepi ked to vraj nepotrebujes, tak ta napadnu ze moralizujes...bohuzial je to spirala ktora stahuje ludi dole a najviac na to doplacaju deti.

laska86
20. jan 2022

No nic zle natom nieje..pokial nieje alkoholik..tak skus nebyt fajnovka..lubi teba aj deti..a to ze je v krcme s kamaratmi?potrebuje tiez trosku zmenu a pokecat o niecom o com sa s manzelkou neda😊

laska86
20. jan 2022

@janisa31 a ziadneho chlapa ziadna zena nezmeni..ani naopak..bud sa zmeni len postoj k urcitej zalezitosti..alebo ako sa ludovo hovori-clovek si zvykne aj na lano ked dlho visi😁

autor
20. jan 2022

@laska86
♥️

ola101
20. jan 2022

@laska86 heh usmevné, ale máš pravdu no neviem či našťastie alebo bohužiaľ

ericka168
20. jan 2022

Ahoj ja by som ti mozno poradila, skus s nim pokecat a urobte nejaky kompromis..On nech obmedzi, alebo uplne zrusi chodenie do krcmy a naoplátku skus mu navrhnut nech si vyberie co by on chcel za to od teba. Kompromisy su vo vzťahu dolezite.. A poznam jeden par kde to zene tiez vadilo a tak urobili kompromis.. Jemu vadilo, ze ona fajci (on nefajcil) jej vadilo, ze chodi vkuse do krcmy.. Tak ona prestala fajcit a on prestal chodiť do krcmy.. A funguje im to. 😉

autor
20. jan 2022

@oli18 aj taký psychológ si šluhne rád 🤣ale to už ma dôvod

loliki
20. jan 2022

Choď s ním. Spoločná rodinná prechádzka. Dá si jedno pivko a zavelíš na celú krčmu, že sa odchádza.

laska86
20. jan 2022

@ola101 bud kludna...vzdy sa vrati v pohode domov so zaujmom o vas..obavy zacni mat ked by prisiel na druhy den ozraty jak prasa...alebo by nedosiel vobec...to su chlapi..treba ich nechat dychat..😊

laska86
20. jan 2022

Inak utekaju a hladaju inde!

janisa31
21. jan 2022

@laska86 no toto si vystihla, presne je to tak, mnohým veciam sa prispôsobíme, len teda u nás je to tak a dúfam, že to tak aj bude, že budeme zakaždým mať obaja snahu hľadať kompromisy vo všetkom

sheila72
21. jan 2022

Neviem ti síce poradiť ale mne by to tiež vadilo. Veď sú to aj jeho deti, má sa starať a nie chodiť po krčmách. Nepoviem keby to bolo niečo zmysluplné - šport, vzdelávanie... Lenže toto je strata času a keď počujem tie chlapské reči zo 4.cenovej tak mi je na grc.

autor
21. jan 2022

@sheila72 hm veru tie reči 🤮som aj ja počula..ja to beriem že občas môže vypnúť hej keď je narodený ..ale nie stále a hlavne teraz v zime...no načo 🤷k čomu je to prospešné ?čo stále vedia rozoberať furt dookola ti chlapi

yoxinka
21. jan 2022

Áno, tak si povedz, že láska neexistuje a tým sama seba presviedčaj, že šak vlastne si na tom dobre. Ani môj chlap nie je ideálny a má chyby, ale nepatrí k nim pitie, vysedávanie po krčmách, ani nič podobné. Máme tri deti, všetky sme chceli OBAJA a teda sú naše a staráme sa o nich spolu a vychovávame ich spolu. S možom sme radi spolu, radi si otvoríme fľašu vína spolu, radi zorganizujeme pre kamošov grilovačku spolu, chodíme na výlety, športujeme, hráme sa s deťmi, radi si pozrieme spolu film, máme spolu často sex. Okrem toho má manžel svojich kamošov, s ktorými rozumne trávi čas a ja tak isto, každý máme aj svoje vlastné záujmy. Sme jeden druhému oporou, motivujeme sa navzájom a oceňujeme sa navzájom. Vážim si, čo robí pre rodinu a opačne. Sme spolu 15 rokov, z toho 12 manželia. A toto je prosím pekne, LÁSKA. Tiež nemám 20 a nepadla som z jahody … ty si sa rozhodla pre muža pre akého si sa rozhodla, vedela si aký je a spravila si si druhé dieťa … v tvojom prípade sa nedá nič radiť, sorry 🤷‍♀️.

autor
21. jan 2022

@yoxinka tak ja už neviem . Lebo nemôžem sa sťažovať ani švagrine ,ani svokre . Tým to príde normálne . Neviem kde je pravda ,či ja preháňam alebo oni

loliki
21. jan 2022

čo stále vedia rozoberať furti dookola ti chlapi? Asi to isté, čo ženy pri káve, alebo na MK. Veď si to choď vypočuť. Zavolaj si aj švagrinú a svokru, nech tam nie si sama. 🙂

smochi
22. jan 2022

Tiež som mala takého chlapa, keď mal malý 5 rokov, odišla som od neho. Taký chlap sa nikdy nezmení kvôli nikomu inému. Ani kvôli rodine.

6mia6
16. mar 2022

Tak nejak trvať na odpovedi a radšej odísť z kratšej cesty. Nech si ho teda rodičia doma ľutujú. Nech on sa vyjadrí či chce rodinu. A ako vieš že rodičia na teba kydaju? A tie majetky sa nedajú rozdeliť? Keby bolo treba

Strana
z2