Neviem čo so životom

15. nov 2022

Životom sa len tak "plácam". Vždy som mala sny, ambície, ale posledné mesiace, priam až roky, ako keby všetko zo mňa opadlo. Neviem sa nejak nájsť, upratať seba, upratať si život. Idem z dňa na deň, snažím sa tešiť z maličkostí, ale akosi to nie je ono.. Ako sa nájsť? 🤔

caroline_
15. nov 2022

Kolko mas rokov?

autor
15. nov 2022
oliolijanka
15. nov 2022

To je jednoduche. Musis vyjst mimo svojej komfortnej zony.
Ak nevies, ako vyjst, jednoducho vyjdi. Potom uz to pojde samo.

oliolijanka
15. nov 2022

Ja mam rovnaky pocit ako ty, ale som leniva nieco menit. Ja ovladam iba teoriu😊

miadi
16. nov 2022

Vzdy si mala sny a ambicie ? Aj si za nimi sla tych 29rokov ci si ich len v sebe pestovala snivala a nic pre ne realne neurobila ?Blizi sa 30 a to je vek ktory mà kazdy ako taky bod zlomu ze si cele roky myslis ze do 30 budes mat hento tamto zit svoje sny mat zazemie rodinu karieru precestovany svet alebo tak.malo kto stihne vsetko co si predstavil.No zivot nekonci a stale si mozes plnit sny. Teraz je take rocne obdobie jesenna unava chlad malo slnka zachvilku bude zima smrt. Vyber si jeden zo svojich snou ktory je realisticky a spln si ho. Postupne jeden za druhym. A niektore sny ostanu nesplnene. Lebo neboli az tak doležite.

malacibulka
16. nov 2022

Spravny psychoterapeut. Dnes sa to da uz aj online. Smelo do toho, nebudes lutovat.

54tinka54
16. nov 2022

Sny sú fajn, ale nie všetky sa musia splniť. To však nemusí znamenať, že tvoj život nie je naplnený. 🙂 A ambície, tam treba byť konkrétny, čo si chcela dosiahnuť a čo sa ti podarilo/nepodarilo. Prípadne aký je tvoj hlavný cieľ, ktorý si rozdelíš na čiastkové ciele a pôjdeš si za tým.
A niekedy sa treba zmieriť aj s tým, že aj keď si niečo naplánuješ, tak ten život to zariadi aj tak úplne inak. A možno s odstupom času pochopíš, že nie až tak zle. 🙂

mrva
16. nov 2022

zodvihni zadok a zacni makat. Fnukanie nepomoze. Idealne skus nejakeho psychoterapeuta ale zivotneho kouca. Ti su teraz pre mladych moderni a respektovanejsi, ako psychoterapeuti. Skus, mozno ti to sadne. V kazdom pripade ale plati, ze ak nic nezmenis, nic sa nezmeni. Drzim palce!

fednaja
16. nov 2022

Veď si mladá, prečo sa takto opúšťaš? Zakaždým je niečo, z čoho sa môžeš tešiť. Si zdravá, tvoja rodina je zdravá, to je predsa najdôležitejšie. Nájdi si koníček, nejaké hobby.

ejmylia
16. nov 2022

Skús sa zamerať na to, čo máš rada, čo ťa baví a ono niektoré veci sa samé vykryštalizujú. Ja tiež som kedysi o kadečom snívala, dnes je realita iná, ale základ je, že som šťastná.